|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
30.6.2010 14:21:13   
birdy
Hoj,
kako ste? Mi smo dobro, ta velka je na morju, Kristi glih spi, moj ma pa danes popoldansko.
Glede številk cunj je ena (sory, se res ne spomnim kerauser posted image ) naopisala da glejte kok ste ve velike... Jst to glih ne bi preveč, mam izkušnjo da sva midva oba bolj mejhna, jst 162cm moj pa 172cm, no pa se je Nelči rodila z 54cm in 4060guser posted image . Jst kr zaupam G ki mi je rekel da bo precej velik otrok tole, za Kristi je pa reku da ne bo glih mejha, da glih velika pa tud ne bo. Pa se ni zmotu, s tem da je bil UZ obakrat 2 meseca star. Se pravi da mi je pred porodom samo glede na tipanje trebuha to ocenil. Jah, tale moj G očitno obvladauser posted image
Pa imena... Midva sva se na začetku velik o tem pogovarjala, no, pol naju je pa mal minil in se zdej načeloma ne. Sam včas kdo vpraša če mava že kej izbrano pa se pol mal o tem pogovarjamo. Bo pa ful težka to rundo.
Brcike jst čutm že dober teden, sem pa že ful prej čutila premikanje. In brcike so že ornk, moj jih še ne more čutit, jst pa jih in to fejst, večkrat na dan. Par dni je bilo samo zvečer, no, zdej pa tud čez dan, pa tud če nisem čist pri miru. Sem se nasmejala ko ste napisale da komi čakate da bodo partnerji čutil brcke... Moj ni ene brce od Kristi čutu ker je bila lumpa. Sam da je roko dal na trebuh je nehala brcat in sam da jo je dal stran spet začela. Sej je blo prov smešno po eni strani, čeprov njemu verjetno ni bilo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
30.6.2010 14:36:22   
aischa1
user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
30.6.2010 14:38:30   
mag3
Punce ko govorite o imenih, zakaj ne izdate katera so vaši favoriti??!! user posted image  

Pri nas je trenutno v vodstvu za user posted image  MARK, ker mi nobeno drugo ni všeč in ni jih preveč v naši okolici. Edino hčeri ni preveč všeč.

Za user posted image  pa HANA ali NELI, iz istega razloga kot pri fantku. Čeprav moj mož in hči navijata bolj za Neli, jaz pa še nisem odločena 100%.

Čeprav se mi pri takih zadevah ful pozna, da sem tehtnica po horoskopu, ker se ne morem nikakor odločit in tehtam in tehtam, ......... in tehtam do zadnjega. user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
30.6.2010 14:40:23   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

user posted image

Jeeeej kako jih je vedno lepo videti, te male pikice. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
30.6.2010 14:43:11   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: mag3

Punce ko govorite o imenih, zakaj ne izdate katera so vaši favoriti??!! user posted image  

Pri nas je trenutno v vodstvu za user posted image  MARK, ker mi nobeno drugo ni všeč in ni jih preveč v naši okolici. Edino hčeri ni preveč všeč.

Za user posted image  pa HANA ali NELI, iz istega razloga kot pri fantku. Čeprav moj mož in hči navijata bolj za Neli, jaz pa še nisem odločena 100%.

Čeprav se mi pri takih zadevah ful pozna, da sem tehtnica po horoskopu, ker se ne morem nikakor odločit in tehtam in tehtam, ......... in tehtam do zadnjega. user posted image

Mag, jst tud navijam za Neliuser posted image
Moj favoriti so user posted image : Loti, Taja
user posted image : Bor (pa ne gre k priimku in ne bo), Lan, Matic, Anej
Ampak se na žalost moj dragi predragi z temi imeni ne strinjauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
30.6.2010 15:10:09   
KatyK79
n a n i - ja mehurčki so baje prvi gibi tako da se ne rabiš zgovarjat na prebavo user posted image

aischa1 - mmm.....kok lepo no....čestitam! sem vesela zate!user posted image

ja imena.....jaz imam že ožji izbor, samo mojemu ravno niso ne vem kako všeč.....bomo videli 30.7. ko se nam pokaže palčka oz. žemljica user posted image
potem se bo lažje pogajati oz. izbor se bo razpolovil.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
30.6.2010 15:12:14   
BabyKitty
mag3 moj user posted image bo: Tristan po domače Tristiiii (ko bo majhen) imel pa bo tudi 2 priimka user posted image

user posted image bo pa: Julia mogoče pride v poštev tudi Amalia in bi jo potem klicali Amy (ejmi) Malči pa ne bo!!! user posted image user posted image user posted image To je eno redkih slovenskih starih imen, ki mi je všeč... pa še moja predraga prababica je imela tako ime user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
30.6.2010 15:14:07   
aischa1
Mene pa nekaj zanima na slikici in tudi ginekolog je rekel da je 13tin3din sedaj me nekaj zanima jaz imam nuhalno 5julija in takrat naj bi potem bila 14t1d kaj je takrat še pravi trenutek za nuhalno ali bo prepozno kaj mislite

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
30.6.2010 15:14:19   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: mag3

Mag, jst tud navijam za Neliuser posted image
Moj favoriti so user posted image : Loti, Taja
user posted image : Bor (pa ne gre k priimku in ne bo), Lan, Matic, Anej
Ampak se na žalost moj dragi predragi z temi imeni ne strinjauser posted image

Tudi meni sta bili všeč imeni Lan in Matic, ampak mi ni bilo všek kdo vse že nosi to ime v moji okolici. user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
30.6.2010 15:16:11   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

mag3 moj user posted image bo: Tristan po domače Tristiiii (ko bo majhen) imel pa bo tudi 2 priimka user posted image

user posted image bo pa: Julia mogoče pride v poštev tudi Amalia in bi jo potem klicali Amy (ejmi) Malči pa ne bo!!! user posted image user posted image user posted image To je eno redkih slovenskih starih imen, ki mi je všeč... pa še moja predraga prababica je imela tako ime user posted image

BabyKitty tudi moja hči nosi oba priimka in jaz odkar sva se lani poročila, pa tudi decemberček bo imel oba priimka. Tako, da samo naš ati ima samo enega. user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
30.6.2010 15:19:16   
BabyKitty
mag3 jaz bom tudi obdržala svoj priimek... sem ponosna nanj in nevem zakaj bi ga spreminjala... Pa še če se malo feministično obrnem, se z moževim priimkom nekako uradno "podrediš" user posted image user posted image user posted image zdej sm izpadla zagrižena feministka, kar nisem... ampak ...user posted image

aischa1 meni se zdi tvoja nuhalna absolutno prepozno... ko sem bila sama na nuhalni je bila moja pikica velika 49mm, nevem če pri tako velki pikici sploh še lahko delajo pregled... a ni tako, da samo do 14. tedna...

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 30.6.2010 15:20:33 >

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
30.6.2010 15:32:50   
aischa1
Ja BabyKitty sej tudi meni se szi malo prepozno zato sem uprašala problrem je v tem ker ta moja pikica prehiteva za 1 teden in pridno raste in so me na nuhalno naročili v 13t sedaj pa pride v 14 bom poklicala jutri v Izolo pa bomo vidli kaj bodo rekli.

Neposredna povezava do sporočila: 4212
30.6.2010 15:37:52   
BabyKitty
aischa1 raje se poskusi zmenit prej... da te ne bodo potem odslovili in boš ostala brez NS in z veliko nepotrebnimi skrbmi...

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
30.6.2010 15:40:19   
maya1505
Midva pa sva zaenkrat pri imeni uskladila takole user posted image bo Maša, user posted image pa Timon - načeloma drži edino če mi pride v uho kakšno drugo ime da me bo bolj prepričal, ampak mislim da bo kar tako user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4214
30.6.2010 16:07:48   
obcinarka
joj bejbe s pikicami... vidim da že zlooooooo resno in dokončno izbirate imena.. lepoooo.. midva sva se pogovarjala, upam da večjih neskladij ne bo.. jaz navijam za manco, brino, tinkaro, tajdo, marušo.... za fantka pa jošt, ožbej, nejc, ... to bo še veselo....
naslednji petek po pregledu grem mal v šoping... za pikico s trenutnim imenom rožle.... user posted image ... ker se pa že res težkooooooooo obvladujem...
uživajte dan, jaz sem še v službi namreč...  

(odgovor članu maya1505)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
30.6.2010 16:12:59   
zaljubljena23
Naš pikec je bil na NS velik 6,69 cm, tako da mislim, da ne bi bilo prepozno...Najbolje, da da pokličeš aischa in povprašaš...

Mag, moj se je odločil, da naj ostanejo imena zaenkrat skrivnost in sem se strinjala,  so pa kratka, edino tole vam povemuser posted image user posted image user posted image

Glede priimka, pa bo naša pikica kar atijevega imela, že tole je dovolj dolgo (12črk), kaj še le, da ima mojega pol bo samo priimek sestavljen iz 20 črk user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu maya1505)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
30.6.2010 17:33:12   
fuego
aischa1 - nuhalno svetlino izvajajo do velikosti 84mm (tako piše na internetni strani diagnostičnega centra Strah:
"...izvajamo ga do 11. do 14. tedna nosečnosti glede na plodovo dolžino teme trtica od 34 do 84 mm..."
Moja pikica je bila na NS velika 7,1 cm, pa sem bila noseča točno 12t6d.
Zdej ne vem koliko mm na dan bi naj zrasel plod, da bi si lahko preračunala, če bo slučajno do ponedeljka to mero že prerasel. Vsekakor pokliči in povej kako velik je že plod! Bolj je pomembna velikost kot sami tedni.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
30.6.2010 17:37:25   
aischa1
Hvala Fuego sej jutri bom poklicala pa da vidim kaj bojo rekli

(odgovor članu fuego)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
30.6.2010 18:59:18   
zaljubljena23
plod naj bi rastel nekje 2 mm na dan....

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
30.6.2010 19:09:05   
mag3
Eeeeeeeeeeej mene pa tk kuha danes. Pa sem že cel dan noter zaroletana. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4220
30.6.2010 19:30:10   
aischa1
Zaljubljena23 ja to sem tudi poten najdla in zračunala,da je zdej pikica velika 72mm in če zraste vsak dan 2mm pride do 5 julija velika 82 mm

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
30.6.2010 20:17:21   
zaljubljena23
kar bo ravno na meji..Ampak aischa tole so zgolj povprečja..kaj če se zgodi, da malček raste hitreje...Tako da je najbolje, da pokličeš jutri in poveš svojo situacijo...

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
1.7.2010 7:51:16   
BabyKitty
Jutroooo punce!

aischa1 upam, da bo nuhalna uspela user posted image

Jaz se  pa spet učim za izpit, ki ga ne bom naredila... imam tok grozne težave s koncentracijo in glavobolom, da sploh nevem kaj nej nardim user posted image komi čakam, da pridem domov z izpita da grem spaaaaaat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4223
1.7.2010 7:56:22   
KatyK79
jutro punce,

ooo boga babykitty, ne bit pesimistična mogoče boš pa vseeno naredila, držim pesti!
a drugače že kaj odštevaš?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4224
1.7.2010 7:56:32   
Frutiq
Jutro user posted image , da se še jaz malo javim po dolgem času....
Uf, od včeraj sem spet v službi in je gužva za user posted image . Nisem utegnila niti še vsega prebrat, kar ste načvekale v 10 dneh. Čveke čvekasteuser posted image

Dopust je šel kar prehitro mimo, no sem se pa vsaj malo odpočila in naplavala. Bilo je super! moja mala je uživala kot le kaj. no, zdaj pa en mesec dela, potem pa spet user posted image user posted image user posted image .
A je še katera opazila, da se ful hitro upeha? user posted image Meni kar zmankuje sape, ko grem po stopnicah, pa nisem čisto brez kondicijeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?