|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
1.7.2010 8:10:23   
lidik
jutro user posted image . Kako ste kaj? Ufff danes bo spet vroče. user posted image Mene pa ta vročina tako nenormalno zdeluje, da je za znoreti, pa nisem bila nikoli ne vem kako občutljiva na vročino. Samo letos.......user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
1.7.2010 8:18:51   
ula77
ojla,pozdravljene decembrke.

Za ns,jaz sem imela zadnje perilo 16.3.,pa so me naročili za ns 21.6.,ko pa sem prišla tja, me je najprej G. nadrl, da sva prepozna in kaj jaz vem še kaj.
3x sem jim povedala datum perila,3x so računali pregled, potem pa to,grave!

kasneje me je vendarle pregledal in ugotovil,da je plod star 13t3d, nekje je zapisano  13t6d,torej sedaj še sama ne vem,  smo pa ns vseeno opravili.Plod je bil velik 74 mm, ns pa 1,7mm. Pokliči za čimprejšnji datum, da jih ne boš poslušala,pa da bodo rezultati relavantni.

mi pa bomo imeli Ulo, če bo pa fant.....jao meni, ker se ne moreva zedinit.

Včeraj sem imela celo popoldne krče, nekje v bušiju,pa še sama ne vem kje,krvavela HB nisem. Ima katera podobne  težave, bi  morala poklicat g.?

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
1.7.2010 8:31:16   
misk2
hejla ... se opravucijem ker se nic ne javim.user posted image .. ampak ko pridem iz sluzbe domov sem tako utrujena od vrocine user posted image ..katastrofa da morm it pocivat... vsaj za dve uri... ima se katera te probleme?
drugace smo ok... pregled imava 16.7 tako da takrat izveva kdaj bo morfologija , bomo takrat 18 tednov user posted image .. jupiii...

ja midva imava tudi nekaj tezav z imeni... ce bo res fantek nimava glih kej prevec idej... ali mogoce katera ve kje se najde ksna ineternetna stran kje bi bila imena... user posted image  

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
1.7.2010 8:36:06   
urskaf
Dobro jutro! Da se še jst malo oglasim.
Včeraj sem bila na pregledu, vse super, srček lepo bije, mali pa je pravi telovadec. user posted image
Ula, jst imam podobne probleme. Mene že skoraj 3 tedne skoz trebuh boli, pa kr naprej me neki pika, pa HB nobenega izcedka. Pa sem včeraj vprašala G, pa je rekel, da me mišice bolijo. Doma imam še namreč sina, ko ima nekje 14 kg, pa ga včasih pač moram dvignit (za previjanje, kopanje, hranjenje,...). Pa imam očitno potem posledično bolečine v trebuhu. Je pa G rekel da to sploh ni problema, če malega dvigujem, sam "gvihtat" pa ne smem preveč z njim. user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
1.7.2010 8:37:36   
simi27
Pozdravljene!

ula77 - pri krčih pomaga magnezij. Tudi jaz sem jih imela kar pogosto v prvi nosečnosti. Lahko pa vseeno pokličeš G, če te skrbi...

imena - meni je všeč za user posted image  Sara, Staša, Stela, za user posted image  pa Staš, Saša. Smo vsi na S, tako da bo tudi naš novi član na S user posted image . Se še odločamo. Ima mogoče katera še kašno idejo? Meni sta bili všeč tudi imeni Sanja in Sinja, vendar sta obe oddani v malo razširjeni družini. Internetne strani imen:
http://www.mama.si/imena
http://www.otroska-imena.si/
http://www.moje-ime.si/zenska-imena/

NS - Pušenjak je na forumu večkrat napisal, da se NS izvaja do 13t6d. Tako da bi jaz kar poklicala in povedala situacijo ter prosila za hitrejši termin.

utrujenost - to je normalno za nosečnost. Srce mora prečrpati veliko krvi in tako se hitro utrudimo. Jaz npr. komaj prisopiham do stanovanja v 4. nadstropju. Še anekdota s prve nosečnosti - s kolegi smo vsak vikend hodili v hribe in vedno sem bila med prvimi, narekovala tempo. Naslednjo soboto pa sem bila zadnja in sem sopihala kot konj. Naslednji dan sem ugotovila, da sem noseča. user posted image

In ja, vročina tudi mene ubija. 

< Sporočilo je popravil simi27 -- 1.7.2010 8:46:13 >

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
1.7.2010 8:44:07   
lidik
urskaf hej hej dobro jutro še tukaj. user posted image

Ja mene tudi vročina zdela. In to čisto ! Pa me prej nikoli ni. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
1.7.2010 8:52:05   
urskaf
ooo, lidik, ti tudi tu? user posted image   Dobro jutro!!! user posted image
Veš da grema še samo 97x v službo (- dopust). user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
1.7.2010 9:01:27   
lidik
ha ha ha urskaf - ja vem ja. Veš kako bo to hitro. A veš da greva samo še 8-krat spat pa gremo papcat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
1.7.2010 9:07:37   
urskaf
Jupi!!! To je pa še boljša novica!!!! user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
1.7.2010 9:09:25   
KatyK79
kar se krčov tiče, mene sem pa tja malo špikne oz. zbode...samo prejšni teden sem imela konstantno bolečino nekje 10 min, ki ni popustila. po tem na pregledu je bilo vse ok, tako da verjetno tako to je.

mam pa druge vrste krčev...ooooo danes ponoči je bilo spet hudo...krči v mečih....grozno boleče!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
1.7.2010 9:16:03   
urskaf
misk2 internetna stran z imeni: http://www.otroska-imena.si/
         tukaj lahko pa preveriš pogostost tega imena: http://www.stat.si/imena.asp user posted image

KatyK79 pij magnezij in kalcij

< Sporočilo je popravil urskaf -- 1.7.2010 9:17:17 >

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
1.7.2010 9:16:51   
misk2
KatyK79 jst imam tudi krce v mecih  grozne sredi noci me prime... moramo piti vsaj dve magnezijeve sumece tablete na dan.. tko so meni rekli... tako da jih kr zacni... user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
1.7.2010 9:17:59   
misk2
simi 27 in urskaf hvala za pomoc user posted image

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
1.7.2010 9:21:50   
urskaf
Pardon, nisem vidla, je že simi27 vključila to stran med svoje povezave. user posted image

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
1.7.2010 9:30:34   
Arwenko
Jutro bejbe...

Danes pa nuhalno, pa rabim eno informacijo. Se mi zdi, da je ena tukaj pisala, da je bila pri Pelkičevi v Mb, a mi lahko pove kje točno je vhod v to njeno ordinacijo, da nebom preveč iskala?

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
1.7.2010 9:36:47   
*Star*
BabyKitty - Tristanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - zaljubljena v to ime, ampak moj noče niti slišatuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa se mi zdi to ime res tako ki bi ga dala svojemu sinu..... Mogoče ga pa še prepričamuser posted image

Vaša Zvezdica pa sporoča da je v službici šefu sporočila veselo novico in je biu zelo vesel, mi čestital... potem pa čez par sekund totalno spremenil izraz na obrazu ker namreč bo potrebno zamenjavo najtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
1.7.2010 9:44:54   
lidik
zvezdica super !!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam, da si povedala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce, no kako naj zdaj delam, če pa ste mi dale te internetne povezave do otroških imen.....ojej, moj bo danes tako znorel, ker mislim, da ga bom za vsako ime, ki se mi bo zdelo primerno klicala.....user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
1.7.2010 9:45:19   
lidik
Arwenko uživaj na nuhalni, pa javi se ko končaš !

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
1.7.2010 9:52:44   
KatyK79
star super da si to uredila in da je bila novica pozitivo sprejetauser posted image

arwenko, ja uživaj na NS....so res posebni občutki...

kar se krčev v mečih tiče je G rekla da lahko pijem en magnezij in en kalcij na dan samo da verjetno ne bo nič bolje.
sem si vse kupila....magnezij je ok, samo pijem ga ne redno, ga bom začela danes user posted image ...kalcije je pa eden od Mercatorja in sem skor bruhala ko sem ga probala.....moram po drugega.
se trudim da bi čim več tega dobila s hrano...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
1.7.2010 9:52:57   
miskula
Hojla čveke.
Jaz sem imela tudi krče, pa sem začela piti magnezijeve tablete (2  na dan) in sedaj je bolje.

Vročina pa tudi mene zdeluje. Obvezno moram popoldan malo počivat.user posted image

Glede imen pa user posted image  bo Ema ( s bla z mojim takoj sklpečna) user posted image  bo pa ....... (tukaj se pričnejo težave).
Meni je všeč Lovro, Ožbej, moj pa za to tud slišat noče. Najbrž bo kar Žiga. So še imena ki so obema všeč, vendar so oddana. Sicer je pa še čas.

Drugač sem pa jaz OK, čakam pošto. user posted image  Drugi teden bo vse znano. user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
1.7.2010 10:11:29   
ula77
Lovro je lepo, sposojeno bo!user posted image

Si katera barva lase, kako je s tem?

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
1.7.2010 10:13:16   
špica84
Dober dan vsem po dolgem času user posted image

Jaz si jih barvam.Sem bila pri frizerki in je rekla,da ni neke velike nevarnosti,kar se tega tiče

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
1.7.2010 10:15:08   
lidik
miskula ha ha ha vidva imata tudi probleme s fantovskimi imeni. No v glavnem midva tudi, ampak iz drugega razloga verjetno kot vidva. Moj je namreč tako zelo in trdno prepričan da bo punčka, da vsako ime za fantka ko mu povem, mu ni všeč. user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
1.7.2010 10:16:33   
lidik
ula77 jaz si jih barvam. In sem tudi svojega G vprašala kako je stem, če kaj škodi, pa je rekel, da ne, da si jih lahko brez problema barvam naprej. In do sedaj sem si jih tudi že dvarkart pobarvala in je vse vredu. 

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
1.7.2010 10:20:08   
Frutiq
Uf, imena.... Midva nimava niti najmanjšega pojma.user posted image Nobeno nama ni posebej všeč. Edino, ki nama je bilo za punčko všeč sva že porabila, zdaj pa ne vem....
Mogoče Maj ali Žan za user posted image , za user posted image pa najmanjše idejeuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?