|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
30.6.2010 14:29:19   
Anonimen
lidik uživaj tudi ti!!!! saj jaz pa tudi kmalu odhajam user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
30.6.2010 14:29:41   
nadka30
mami dobrodošla, torej je sedaj oktober pokrituser posted image user posted image user posted image user posted image , in kot berem pričakuješ petega sončka, vsaka ti čast in kaj imaš že doma, pa imena ta so sedaj aktualna temauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
30.6.2010 14:30:12   
Anonimen
ja pa res... a imate imena že izbrana????

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
30.6.2010 14:32:30   
obcinarka
no hvala za namig, se bom potrudila in seveda skrbno spremljala stanje....kaj bi zdajle dala da odletim domov v posteljo??user posted image ... pa moram še ddv oddat, pa... ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. kaj boste v službi do porodniške???????????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
30.6.2010 14:33:41   
mami_1979
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

mami dobrodošla, torej je sedaj oktober pokrituser posted image user posted image user posted image user posted image , in kot berem pričakuješ petega sončka, vsaka ti čast in kaj imaš že doma, pa imena ta so sedaj aktualna temauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam štiri fanteuser posted image
Aljaž, Vid, Filip in Matevž

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
30.6.2010 14:37:01   
urskaf
lidik, uživaj!!! Srečnica, ko lahko greš že domov. user posted image
obcinarka, jst bi tudi spaaaaalllllaaaaa. user posted image
mami_1979, kaj pa tokrat pričakujete? Že veš?

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
30.6.2010 14:39:20   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

Imam štiri fanteuser posted image
Aljaž, Vid, Filip in Matevž

a kar 4 pobeuser posted image bravo in kaj bo sedaj, mogoče punčkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1157
30.6.2010 14:39:36   
Anonimen
obcinarka: delam do 23.7. potem koristim cel dopust pa porodniško. nič nisem v bolniški, mi nič ne manjka in nočem z izkoriščanjem in brezveznim jamranjem klicati hudiča. doma sem bila "samo" pri vnetju ledvic, drugače pa prav rade volje delam, če to pomeni da je z pikico vse ok.

mami_1979: a Filip imamo pa mi za tega izbrano user posted image

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1158
30.6.2010 14:45:30   
nadka30
no jaz pa sem trenutno na dopustu z 20.7 pa grem za cca 3 tedne na bolniško, ker pač delam v trgovini z živili, občasno na prevzemu, pa še vožnja me utruja, pa krči in močne bolečine v križu tako da sem zaradi tega že šla na dopust, ker pač nisem več zmogla opravljati svojega dela, če pa bi bilo vse ok bi delala vse do konca, res pa je da do sedaj nisem bila niti dneva v bolniški, pa čeprav je za mano en ss v lanskem oktobru.
V kratkem na bolniški bom cca 3 tedne potem sem pa tako že na porodniški.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
30.6.2010 14:52:05   
mami_1979
[/quote]

a kar 4 pobeuser posted image bravo in kaj bo sedaj, mogoče punčkauser posted image

[/quote]

G je rekla, da bo verjetno punčkauser posted image .
Samo ne bomo nič " razglašali", ker je eni moji sosedi rekel G, da bodo dobili četrto punčko-dobili so pa fantka.
Ko rodiš, je vseeno kaj je, samo, da vidiš, da je zdravuser posted image .
Sedaj pa sigurno so želje (z najine strani) po punčki.
Sinovi bi pa seveda raje imeli fantauser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
30.6.2010 14:57:51   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

G je rekla, da bo verjetno punčkauser posted image .
Samo ne bomo nič " razglašali", ker je eni moji sosedi rekel G, da bodo dobili četrto punčko-dobili so pa fantka.
Ko rodiš, je vseeno kaj je, samo, da vidiš, da je zdravuser posted image .
Sedaj pa sigurno so želje (z najine strani) po punčki.
Sinovi bi pa seveda raje imeli fantauser posted image

ja bravo za punčko, to pa bo veselje pri hiši in verjetno cela atijeva ljubicauser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa saj je res tako kot si napisala ko rodiš je tako vseeno samo da je otrok zdrav ampak kljub temu bo verjetno užitek ko prihaja user posted image med vasuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1161
30.6.2010 14:58:49   
urskaf
Normalno, na koncu je važno samo, da je zdrav-a, pa ni važno ali je fantek ali punčka.
Pupe moje, lepo se imejte, pa se beremo jutri. Jst grem domov!!!! user posted image
Pa pa!

Neposredna povezava do sporočila: 1162
30.6.2010 15:03:35   
nadka30
no saj ajz tudi odhajam, ččččččččaooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
30.6.2010 15:07:00   
nadka30

no saj ajz tudi odhajam, ččččččččaooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

joj sem pozabljiva sem pozabla povedat da me možek pelje v šoping mal za sebe mal za bejbija.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce čaooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
1.7.2010 7:23:08   
urskaf
Dobro jutro!!! Počasi bo treba vstati!!! user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
1.7.2010 7:37:18   
lidik
Jutro !!!!!!!!!!!! Oooo mi smo že pridni v službi. user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
1.7.2010 7:43:08   
urskaf
Ja, ja, zelooooo "pridni". user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
1.7.2010 7:48:06   
lidik
Sej zdaj kmalu bo tudi verjetno T.Z. prišla nas kaj pogledat, pa upam, da se nadka30 tudi kmalu prikaže. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
1.7.2010 7:57:50   
nadka30
sem že tuuser posted image nekdo se baje o meni pogovarja, sam tolk da vas na hitro pozdravim, sedaj ko je še mal bol sveže letim v trgovino potem pa pridem na klepetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem ap spet čist zmučkana, ponoči sama strašim po RR nikjer ni daleč naokoli nobene, je prav zanimivo, ko vidiš da vse obmolkne okoli 00.00 zjutraj potem pa jaz pridem in nikjer nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pridem kmal nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro vsem

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
1.7.2010 8:05:04   
lidik
o nadka30 pridno nakupuj, pa se tipkamo ko prideš nazaj. Ja ja jaz sem se malo o tebi pogovarjala, sem te mogla malo priklicati. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
1.7.2010 8:16:23   
Anonimen
Kdo me je klical?! user posted image

Ja ja, eto mene. Pred 8:00 mene tudi ni na RR, ker takrat šele prižgem računalnik v pisarni, tako da potem preden službene maile preletim pa FB prošnje prečekiram in eto... user posted image

Kako ste punce? Jaz sem ok, samo vroče bo danes za znoret in komaj čakam da se bom doma v senčko zleknila.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
1.7.2010 8:23:41   
lidik
ja T.Z. tudi tebe sem jaz klicala. user posted image user posted image user posted image user posted image Me je bilo strah, da si zaspala, pa sem mogla te poklicati. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
1.7.2010 8:27:49   
Anonimen
ma ne, nisem... čeprav bi z veseljem. se mi je ritem spanja (glede na prej) popolnoma spremenil tako da sem včasih čisto zmedena kaj že jaz delam budna user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1173
1.7.2010 8:30:24   
lidik
hi hi hi....sej še mičkeno pa boš lahko dolgoooooooo spala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
1.7.2010 8:31:32   
urskaf
Dobre ste, da kr bedite.
Jst bi pa sam spala. Pa bolj ko spim, še več bi spala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?