Roberta69
|
O, bravo za vse nove nepleničnike - mora biti prov fino za vse . Bomo pa tudi mi ubrali vaše variante, da bo imel hlačke kar gor in videl, da ne sme kar spustiti , pa še nastavek za WC bomo kupili, samo ne vem, če bo pasal na kvadratno stranišče Trnjulčica, sem že razmišljala, če bi si dala osmice ven (sicer bi še nastopila faza, zakaj sploh ), ker sta mi zgoraj tako čudno, kar ob strani zrasli , ampak načeloma me ne mpotita, le vsake toliko se ugriznem v lice z notranje strani... ko slišim take zgodbe, naj pa kar ostaneta, kjer sta . SpeliG, zame dojilska scena še ni čist out , se pa moram "pohvalit", da nam kar ratuje in sicer mojega škratka malo okrog prinašam in pravim, da me joške ful bolijo, pa da so zmatrane in da morajo počivat in to kar super sprejema . Je pa fino, da nimam nobenih težav, da bi nastajala kakšna preobilica mleka ali da bi občutila kakršno koli nelagodje zaradi prenehanja dojenja, najbrž zato, ker se pripravljajo na naslednjo rundo . Glede prehrane sem bila pa jaz na začetku kar zelo stroga. 1 mesec sem se strogo (brez izjeme) izogibala kakršnemu koli surovemu sadju (razen banan, sem jih pojedla tudi do 10/dan ) in zelenjavi. Mislim, da sem po prvem mesecu počasi začela vse uživat, nisem pa čist ziher, če nisem čakala celo tri mesece, ampak najbrž ne, ker bi se mi zmešalo . Je bilo pa zame to, kar se prehrane tiče, najbolj mučno obdobje v življenju - sem neprestano sanjala o ogromni skledi solate, pa sadju... Sem pa ena redkih, ki je šla v tak ekstrem, kolikor vem, večina je vse, a pomalo... je pa tudi res, da Liam nikoli ni imel krčkov... Vendar v drugo najbrž ne bom toliko stroga, ali pa tudi, kadar je kaj takega, si vedno rečem, ja bom pa že za otročka malo potrpela . Drugače bi šla pa moja nosečnost, če ne bi dete že pošteno brcalo, čisto neslišno mimo , sploh ne spremljam, v katerem mesecu/tednu sem, ko me kdo vpraša, moram sproti računat (zdaj sem v 24. tednu). Celo spim še vedno kar na trebuhu, ne čist direkt, ampak malo postrani, edino kar je, vsake toliko domov prinesem kakšno majhno cunjico .
|