|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
21.6.2010 8:33:03   
JABOLKO3
Živijo!

Čestitke Scorpio in čestitke Speli in vse naj naj novima malima zemljanoma... kako je sploh ta nosečnost minila - a se niso še pravkar ena za drugo oglašale z novičkami, da so videle plusek??

Danes je menda prvi poletni dan - ne bi vedela, če ne bi zjutraj slišala po radiu... bo pa v naslednjih dnevih lepše (tudi to sem slišala po radiu).

Trnuljčica - tudi mene čaka op. osmice in mi je zobar rekel naj se pripravim na teden dni bolniške... zato odlašam, ker sem že tako vsake toliko kakšen dan odsotna zaradi otrok in si težko privoščim še ves teden za to... so pa informacije različne - kakšen gre po operaciji nazaj v službo in mu ni hudega, kakšen je pa ves otečen in poln modric ves teden doma - ti želim, da bo pri tebi čim ugodnejša varianta. Potem pa potovanje, praviš - na vso moč uživajte in potem kratek potopis tukaj gor, prosim.

Srečka - držim pesti, da se Izino kakanje uredi in da ritka ostane na svojem mestu... Glede fuzbala pa - tudi jaz nimam pojma, a goreče navijam, da bi se naprej uvrstili naši in Alžirci - samo zato, da vsem zaprejo gobce, he he.

Lepo se imejte...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
21.6.2010 11:46:05   
NiLe
Ojla bejbe ...

iskrene čestitke za dva nova člana naše ekipe: LEA in LUCIJAN --- dobrodošla med nami! Bravo Speli in Scorpio
za nov podvig. Lepo se cartajte in uživajte v povečanju družinice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Obe imeni sta prekrasni ... no ja, doma imamo Leo in iz prve roke: so super punce :-)))))

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Glede fuzbala pa - tudi jaz nimam pojma, a goreče navijam, da bi se naprej uvrstili naši in Alžirci - samo zato, da vsem zaprejo gobce, he he.

Ha ha ha ... Jabolko, to si pa tolk dobr napisala, da ti lahko samo POTRDIM!

Sicer pa: jaz danes pakiram in grem zvečer na letalo (MM je bil izžreban v neki nagradni igri in bova tole izkoristila kot praznovanje 10. obletnice porokeuser posted image ) in direkt v JAR, da bom naše fante v živo spodbujala in SRČNO UPAM, da razturajo in da pokažejo vsem, kdo smo in kaj smo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
21.6.2010 12:37:33   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Drage moje tole je priletelo na moj gsm:

Pa smo ga le dočakali! Lucijan je pravi mali velikan s svojimi 54 cm in 3690g. Oba sva super :)

Uganete kdo je pošiljatelj?

Če ste pomislile na našo Scorpio ste pravilno uganile...jeeeeee...še ena aprilčica se je rešila trebuščka....in seveda čestitam še tukaj....pa bo košek spet poln...

user posted image user posted image user posted image ČESTITKE tud z moje strani

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 2003
21.6.2010 12:46:01   
simvir
Scorpio čestitke za Lucijanauser posted image user posted image user posted image Pa ste tudi vi sedaj kvartet. Lepo se rihtajte in uživajte.

Nile tole pa je nagradauser posted image , uživajta in predvsem navijajta za naše fante.

Srečka upam da sedaj končno poštimate to vašo ritko, je kar težko brati kako se mučite. Srečno.

Jaz pa odštevam še zandnje delovne dni in komaj čakam petek, ko bomo rekli: morje, prihajamo!!!!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
21.6.2010 16:07:54   
sinskaT
Ooo čestitke Scorpio! user posted image Zelo lepo ime, bi bil naš Nik ali Julian ali Lucijan, ČE ne bi imel takooo dolgi priimek . Uživajte in lepo se cartajte..

Trnuljčica imaš zs user posted image

< Sporočilo je popravil sinskaT -- 21.6.2010 16:09:17 >

♪♫♪♫♫

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
21.6.2010 19:47:38   
Roberta69
O, Scorpio, pa si ga še ti dočakala... pa še tako velikega fanta .

Joj, mene bo pa zaradi teh vrtcev izgleda konec ... sem pridobila toliko informacij in ne moreš verjeti, kako različne so... od takšnih, da vrtec absolutno čim kasneje in ne prej kot pri 3 letih, pa da ni kul, da otrok pri uvajanju joka in da neha zgolj zato, ker otopi, ker ugotovi, da je prepuščen sam sebi ... HB so tu tudi zelo pozitivne zgodbe... ma, jaz sploh ne vem več in ne morem verjet, da sem se znašla v takšni situaciji... res mi niti na kraj pameti ni prišlo, da bodo z vrtcem kdaj težave - Liam ni pretirano navezan na družinske člane, z lahkoto ga pazi kdo drug, ni plašen, sramežljiv, skratka nič ni napeljevalo na to, da bi bil lahko problem in jaz sem imela res vedno v glavi, da je vrtec super stvar, ko otroček enkrat dopolni ustrezno strost (11-mesečniki se mi zdijo res malce premajhni), pri nas se mi je zdelo, da je bilo tako pri letu in pol. So mamice, ki se jim zdi edino normalno, da imajo doma tudi drugega otroka, če so na porodniški in mamice, ki menijo, da morajo večji del dneva nameniti dojenčku... Malce sem se že veslila variante, da bi ga dali v eno manjšo skupinico otrok na kmetijo (tam sta imela kolega vse od treh otrok), ampak so se kolegi premislili in dvoinpolletnika še ne bodo vpisali v vrtec in tako ni prostora . Obema z MM-jem po glavi hodi vse sorte... si je prov težko ustvarit realno sliko, ker so potrebe, zmožnosti, pogledi, otroci, itd. tako različni. Zaenkrat še iščemo kakšno primerno varstvo, po drugi strani pa se navajam na misel, da bo moj sonček še eno leto več ali manj z mano , kaj pa bo sledilo drugo leto, bomo pa pustili za takrat (sem se zaenkrat že dovolj nasekirala ).

Drugače pa naše uspavanje brez dojenja (zvečer) ful dobro špila, oči je zakon, mami pa se počuti svobodno kot ptica - moram do jeseni to pošteno izkoristit (se mi zdi, kot bi postala polnoletna, zdaj končno lahko ostanem dolgo zunaj ). In seveda so vse moje skrbi glede tega, kako bo z Liamom, ko bom v porodnišnici, popolnoma zbledele - tako kot se stiska z očijem se k meni ni nikoli .

Uživajte na dopustih, upam, da ga vreme ne bo sračkalo - letos je res precej čudno

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
21.6.2010 19:48:02   
Roberta69
Spet smajliji nagajajo user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
21.6.2010 20:40:18   
SpeliG
Iskrene čestitke Scorpio za malega junačka Lucijana!!user posted image

Upam, da je bil porod lahek in hiter in da čimprej prineseš malo štručko domov, kjer bo varstvo prevzel veliki brat Naluser posted image . Pa mimogrede, čez par let se lahko zmeniva, pa poženiva tvoja fanta z mojimi puncami...:)))

Nile, ti kar rada verjamem, da so Lee fejst punce-boš že vedela, če imate izkušnje:))

Sicer pa je pri nas zelo pestro, Martina bi se skoz dotikala Lee in je treba bit skoz zraven. Včeraj sem res za sekundo umaknila pogled z njiju in že je imela Leo napol v rokah (ritko ji je že dvignila, da jo bo nekam odnesla...).
Drugače pa je Martina ful pridna; kar čez noč je odložila plenico in jo ima (nerada) samo še za ponoči. Z odvajanjem pa smo začeli šele pred dvema tednoma! Sploh se ji ne zgodi, da bi se polulala v hlačke -upam le, da ni samo začetniška srečauser posted image . Imam kar malce slabo vest, ker se ji trenutno ne morem dost posvečat (imam več ali manj skoz Leo na ziziuser posted image ), ampak si dopovedujem, da je Martina z Leo samo pridobila in nič izgubila. Sej bo, sej bomo našli ritem...Mi pa res manjkajo minutke z Martino...

Lahko nočko, Lea kliče...

Neposredna povezava do sporočila: 2008
21.6.2010 22:19:21   
trnuljčica
Siniska imaš zs.

Roberta danes tu na RR vse zeza, ne samo smajliji...

Jabček saj vem, da so vsi 1 teden na BS- ampak težko ocenim koliko jih je bilo tako slabih vseh 5-7 dni po op, saj k meni pridejo po tem. In moram priznati, da so se vsi po 6-7 dneh normalno menili, brez oteklin... Skratka čakala sem 1 leto na op in sedaj grem. BS bom vzela le naslednji dan, nato bo praznik, pa vikend. Mora tako biti... Sicer sama v službi nisem dosti odsotna. Ene 2- 3 dni na mesec do dva. Vedno si po tahujšem dobim varstvo (ko kaže vse znake da je zdrav- samo da še ne bi smel biti:))) Tako da sem že v službi- angina je pa bila tokrat konkretna- enostranska za oreh velika tonzila, in očitno je bil še absces. Pa se je dobro končalo... Ima pa še ATB.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
22.6.2010 13:38:10   
Roberta69
Pri oktoberkah je ravno nekaj govora o horoskopih in ker o tem nimam veliko pojma, sem šla malo gledat in našla simatične opise na http://www.mojmalcek.si/teme/dojencek/?sort_by=article.datetime&sort_type=asc; pri vsakem opisu je opisan tudi starš v tem znamnju in za našega očija piše samo najboljše, tako da se izgleda nimamo česa bat user posted image user posted image user posted image .

SpeliG, jaz pa MM-ja kar dnevno "opominjam", da ko pride dojenček, bo moral veliko vozičkat user posted image . Ko je bil Liam majhen ni nikoli (ampak sam res ni šel niti enkrat z vozičkom naokrog user posted image ), je še manj tip za dojenčke kot jaz, drugače se je pa razvil v najboljšega očka na svetu - ma, jaz bi mu kar (če bi imela s čem user posted image ) plačala, da bi Liamčka animiral cele dneve, ga zna tako nasmejat (in to sploh ni konca), kot meni nikoli ne uspe... Sicer si ne delam nobenih planov glede user posted image , sem pa MM-ju že razložila, da želim z Liamom ohraniti približno enak odnos in da ne bom skos z dojenčkom, že tako in tako bo vsake dve uri prisesan name user posted image ... Liama bi rada vpisala jeseni na kakšno telovadbo in potem ga bova z MM-jem izmenično spremljala. Drugače vam pa želim, da najdete vam primeren ritem in se imate čimbolj fino user posted image .

Kahlica: pri nas pa še nismo čist ready, ker se zna zgoditi, da med igro pozabi na kahlico in potem se naenkrat pojavi lužica user posted image . Ko bo, pač bo...

IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG

Pa mimogrede, čez par let se lahko zmeniva, pa poženiva tvoja fanta z mojimi puncami...:)))

Soseda pod nami ima eno punčko 2008 in eno konec 2009, pa je bila prav vesela, da zopet pričakujemo fantka, da se ne bi sestrici potem kregali za našega Liama user posted image .

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
22.6.2010 13:39:27   
Roberta69
No tole je bolj natančen link: http://www.mojmalcek.si/teme/dojencek/121/horoskop_za_otroka_mamico_in_ocka.html

Neposredna povezava do sporočila: 2011
22.6.2010 14:29:53   
Roberta69
Sem spraševala na eni drugi temi in ker vem, da imate nekatere ta avto sedež, vprašam še tukaj...

Otrok si sam odpne pas pri Romer Safefix Plus: Liam si velikokrat med vožnjo roke izvleče izpod pasov (se jezim, a ne pomaga vedno) - sem razmišljala, da bi mu pas zgoraj zvezalauser posted image Pred časom sem pa zgrožena ugotovila, da si prov odpne pas, sicer k sreči, ko avto že parkiramo, ampak očitno bi si ga z lahkoto tudi med vožnjo. Sicer mu non-stop razlagam, da je to zaradi varnosti in da sta mami in oči tudi vedno pripeta, a vseeno... Ful se mi ne zdi prav, da je zapenjanje narejeno na tak način, da ga dvoletnik komot odpne user posted image Imate kak predlog? Magari bi šla še kam preverit, če zapenjanje deluje OK (pa ne vem kam).

Saj, če otrok neko gesto večkrat opazuje, se je sčasoma nauči... žal tudi kaj grdega... Trnjulčica, glede odpiranja omare, sem pa tudi jaz kmalu po tistem, ko sem te spraševala za odpiranje, opazila, da je (ko je večkrat potegnil dol lepilni trak in ga nismo več lepili) začel sam od sebe odpirati vrata tako, da prime za omarico user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2012
22.6.2010 21:35:42   
trnuljčica
Roberta (kuhinja)- saj malčki so brihtni in slej ali prej, tudi če jim ne pokažeš fint, pogruntajo kako si olajšati zadeve.user posted image Vaja dela mojstra.

Horoskop- našemu princu total ustreza.

Sem se ravno spomnila, da je naš nadobudneš že dobil prvi vzdevek v igralnici ,ki jo občasno obiskuje- indijanec. A moram komentirati...user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2013
23.6.2010 11:55:28   
Majček28
Drage moje aprilčice,
nisem pozabila na vas, ampak sej veste- še vedno stanujem za devetimi gorami in imam ŠE VEDNO problem z internetom (vsaj kar se tiče najinega nadstropja v hiši???!!! user posted image ) Brina je šla včeraj z dedijem in babi na morje, tko da zdajle izkoriščam spodnjo dnevno sobo in njun računalnik, da se vam vsaj oglasim!

Prvo: NAJLEPŠA HVALA ZA VSE ČESTITKE
Za mano je ena super porodna izkušnja, ki je bila celo boljša od prve user posted image Čisto po naklučju sem imela celo isto babico pri porodu in vzdušje je bilo kar 'po domače'. Po sprejemu in vseh pripravah, 'udobni' user posted image namestitvi v porodni sobi, se je zares začel cca 23:30 in bilo v dobri urci konec. Umetnih tokrat nisem rabila, čeprav so bili že pripravljeni, da mi jih spustijo v žilo, pa sem babico prepričala, da me spusti še enkrat na konec hodnika na wc. No, ta pot do wc-ja je očitno Jurčka spustila še nižje in začel se je 6 minutni 'otro' popadek, potem še nekaj krajših in ekola- že smo bili 3-je user posted image user posted image Bila sem šivana, ampak tokrat sploh ni bilo tko boleče kot prvič, zdej smo pa že v polni formi. Od nosečnosti imam še 3kg plusa, ki pa zaradi mene lahko kar ostanejo, da ne bom tko 'posušena' zgledala user posted image
Jure je OK, pridno se doji in veliko spi (trkam, trkam- mogoče smo celo dobili še enspalni model user posted image ), Brina je čist navdušena (za enkrat!!! ), ga lupčka, boža, čuva in takoj ko spusti en glasek je že pri njem. Če slučajno zajoka me pa pokomandira: Mami, Jure je lačen, daj mu mleta. TAKOJ!!! user posted image user posted image user posted image

SPELI IN SCORPIO....ČESTITKE OBEMA!!!
Očitno bi si jaz mogla želet iti rodit čimprej, pa bi mogoče Jure potem zamujal. No ja, očitno je bilo Juretu dost in ni želel upoštevati moje želje user posted image
Naj bodo malčki zdravi in mamice hitro okrevajo....pa seveda big sister/brother naj dobro sprejmejo male člane.

Komentirala za nazaj ne bom, se mi ne zdi potrebno, glede na to da ste to opravile že druge.
Naša Brina je že vpisana v vrtec in ima v skupine še eno prijateljico, našo aprilčico Hano od Sinske user posted image user posted image user posted image ....sej ni treba povdarjat, da bosta itaq 'taglavne' a ne user posted image

Vsem želim lepo vreme, čimmanj zdravstvenih težavic, še posebaj ko boste na dopustu. Če je kateri kaj dolgčas al pa ima kaj viška časa, pokličite pa gremo na kavico!

Evo, Jure zahteva svoj obrok....leeeetim

čao

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 2014
23.6.2010 17:24:00   
Roberta69
Majček, kok je lepo slišat še eno "prijetno" porodno zgodbo, pa še šivana si bila user posted image . Ma, jaz sem izgleda tak človek, da če me nekaj boli, mi to pač ni lepo user posted image in kakor koli obračam, ne morem rečt, da sem pri porodu uživala ali da bi hotela, da se zgodi še enkrat (no, izdelek bi seveda rada user posted image )... nimaš kaj, ljudje smo različni, bog ne daj, da bi bil potem takem moj naslednji porod še kaj težji, saj me bo kap user posted image ... in čeprav mu ne grem na proti z veseljem, vsekakor najbolj upam, da bo z otročkom vse OK, pa če zraven umrem od bolečine in zelooo si želim, da ne bi bila šivana, bolečina pa žal, zdaj to zagotovo vem user posted image , pač spada zraven in za moje pojme je veliko hujša, kot to večina mamic opiše user posted image . Mogoče mi bo pa tokrat lažje, ker imam bolj realna pričakovanja... vseeno se pa za nič na svetu ne bi/bom odločila za kakšno umetno pomoč v obliki Ultivie ali kaj podobnega...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
23.6.2010 17:31:35   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Roberta (kuhinja)- saj malčki so brihtni in slej ali prej, tudi če jim ne pokažeš fint, pogruntajo kako si olajšati zadeve.user posted image Vaja dela mojstra.

HB in prav zanimivo je opazovati, kako napredujejo user posted image - jaz sem včasih čisto presenečena nad rečmi, ki jih dojame, no, včasih pa tudi zato, ker česa ne user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa imamo mi obdobje umivanja rok (non-stop), ne smejo biti niti malo umazane, mastne, karkoli, si pa HB vse sam zrihta, pristavi pručko, odpre vodo, namili (čeprav smo postali orto porabniki mila user posted image - mu je, se mi zdi, ful všeč pritiskanje na dozo user posted image ) in obriše roke. Potem je obdobje kosilnice, ker se vsaj ene 10X /dan pogovarjamo o tem, pa jih hodimo gledat in noro uživamo pri obeh dedijih, ko lahko kosimo... In alge (Algea) so še vedno čist zakon, zato pa je drekec 2x dnevno obupen, smrdljiv, zeloooo zelen, gre težko stran in se kar rado zgodi, da ga je toliko, da je treba preobleči hlače user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2016
23.6.2010 17:49:08   
kekec in mojca
Naš tamali se pa še kar bori s "pikastim jezikom" po škrlatinki... user posted image user posted image user posted image Jutri greva spet v laboratorij, ker še vedno ni ok. user posted image user posted image user posted image

Roberta, naš si je tudi dal rokice ven, pa sem enkrat na cesti kar hudo zabremzala (s tem, da sem se prej prepričala, da ni nikogar pred in za mano!!!), pa sem mu rekla, da če se je odpasal, bo pa moral kar takoj ven iz avta, da grem potem naprej sama.

Seveda je rokice pospravil nazaj na svoje mesto, vajo sva drugič ponovila še enkrat, s tem, da sem takrat še strožje odreagirala in ga tudi močno skregala. Naš mali dobro ve, kje so meje in potem več ni poskusil. Me nič ne gane, če se joče, varnost v avtu je na prvem mestu!!!

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

Neposredna povezava do sporočila: 2017
24.6.2010 8:28:42   
misa79
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Majček, kok je lepo slišat še eno "prijetno" porodno zgodbo, pa še šivana si bila user posted image . Ma, jaz sem izgleda tak človek, da če me nekaj boli, mi to pač ni lepo user posted image in kakor koli obračam, ne morem rečt, da sem pri porodu uživala ali da bi hotela, da se zgodi še enkrat (no, izdelek bi seveda rada user posted image )... nimaš kaj, ljudje smo različni, bog ne daj, da bi bil potem takem moj naslednji porod še kaj težji, saj me bo kap user posted image ... in čeprav mu ne grem na proti z veseljem, vsekakor najbolj upam, da bo z otročkom vse OK, pa če zraven umrem od bolečine in zelooo si želim, da ne bi bila šivana, bolečina pa žal, zdaj to zagotovo vem user posted image , pač spada zraven in za moje pojme je veliko hujša, kot to večina mamic opiše user posted image . Mogoče mi bo pa tokrat lažje, ker imam bolj realna pričakovanja... vseeno se pa za nič na svetu ne bi/bom odločila za kakšno umetno pomoč v obliki Ultivie ali kaj podobnega...

Oj, če si hočeš malo pomagat pri porodu in občuvat presredek, si lahko zdaj v lekarnah kupiš Dianatal gel. Sicer pride nekje okoli 100eur, ampak baje skrajša prvo in drugo porodno dobo. Ni pa nobene zdravilne učinkovine not, le lubrikant.

Mi smo drugače OK, sam mal žalostni zarad včerajšnje tekme. Pa vseeno - Kekova četa je zakon!!!!

No sam še čestitke vsem novim mamicam in user posted image user posted image user posted image za fajn porode....

Zdej pa morm delat... Lepe praznike.

Neposredna povezava do sporočila: 2018
29.6.2010 1:29:05   
lepa posadka
Pa smo ga le dočakali! Lucijan je pravi mali velikan s svojimi 54 cm in 3690g. Oba sva super :)

Čestitke Scorpio za poštenega fantiča. Upam, da imaš za seboj lepo porodno izkušnjo, ki jo boš z veseljem delila z nami :-) Privoščim lepo uvajanje v razširjeni ansambel, pa čim več lepih melodij :-) Ime je pa tudi meni čudovito.

Srečka... poletje boš uživala v vseh pogledih, to sploh ne dvomim. Super za službo.

NIle... JUPIIIIII, to je bilo adrenalina, kaj?

Trnuljčica... tudi mene čaka še neko podobnbo mrcvarjenje, pa jaz že tako dolgo odlašam... No, kakorkoli že... privoščim, da se hitro pocajtaš, pa da greste na vaše načrtovano potovanje. Naj bo čudovito doživetje.

K&M... jej, jej... pozdravite se.

Roberta... super za ponovno proste večere :-)))

Speli... kako te je luštno prebrat... četudi verjamem, da je včasih naporno usklajevat potrebe obeh malih učkov. A vse ima svoje čare. Pa čestitam za pleničke. Tudi naš fant je kar čez noč pozabil na plenice. Ponoči je psotal takoj suh, ko smo začeli skupaj hodit na stranišče, hehe. SMo bili na krajšem potepanju in je z otroki hodil na wc. Podnevi pa ima še težave, saj se kakanja kar malo boji in potem par dni ne gre. No, tudi to bo minilo. Ni kaj... rastejo ti naši navihanci.

Vsem privoščim luštne, zdrave, navihane počitice, če že odhajate kmalu na dopuste.

Ura je za spat... tako bežim v mižule.

Neposredna povezava do sporočila: 2019
29.6.2010 10:33:30   
JABOLKO3
Živijo!

Kako ste kaj v prvem počitniškem tednu? Pri nas je danes MM varuška obema šolarjema in so šli navsezgodaj na Stol... upam, da bosta kaj utrujena in bo popoldne bolj mir... sem se zadnjič kar malo zamislila, ko je MM odpeljal starejša dva malo na potep z bicikli, pa me je sosed vprašal, če je pri nas kaj narobe, ker je tako mirno...

Moram napisat, da imamo že dober teden novo družinsko članico - ljubko zajčico po imenu Bibi. Prve dni je bila plašna in se je skrila v hiško, ko si se približal kletki, sedaj pa že mirno poležava na kavču, je iz roke, ti sedi na rami... Jure je zelo navdušen in jo prav nežno boža in ji prigovarja in nabira deteljice na vrtu in ji nosi... hud je le, ko mu je ne pustimo nositi naokrog.

Bravo vsem, ki so že brez pleničk... pri nas sedaj popoldne pustimo rito brez plenice, potem pa preoblačimo hlače in brišemo lužice... kahlica pa sameva. Včeraj je vstal s prazne kahle, ko smo ga oblekli, se je pa polulal... tako da ne vem, kako bo to šlo. Bomo še nekaj dni vztrajali doma brez, da vsaj dobi malo občutka, kaj je vzrok in kaj posledica, ker v plenički sploh nima občutka mokrote... pa nastavek za WC moram pripeljat s Štajerske, ker tudi po mojih izkušnjah jim je WC veliko bolj všeč kot kahla. Je pa smešen, ko začudeno pogleda dol mokre hlače in reče 'ojojoj' in hodi na široko...

Lepo se imejte!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
29.6.2010 11:02:59   
trnuljčica
Operacijo sva oba z operaterjem prestalauser posted image user posted image user posted image - brez heca je po 40 min izjavil, da si je menda on bolj oddahnil kot jaz...user posted image Skratka po njegovo sem imela nepremičnino vpisano v zemljiško knjigo user posted image ,saj ni hotela nikamor niti za mm.  No tri dni kasneje so se začele prave bolečina oteklina, bezgavke... Pa vikend... No skratka, sem si podaljšala atb in dve noči prespala sede, v pon v službo, potem pa nazaj h kirurgu- itak da se pri zdr. delavcih mora kaj zakomplicirati... Skratka strdek ni nastal in je prišlo do suhega vnetja, sedaj hodim po službi na menjavo trakca, jutri odvzem šivov, potem pa  DOPUST...Danes prvi dan ne rabim konjskih analgetikov, da normalno živim- pa sem bila čisto brez prve tri dni... Upam le da ne bom izkušala zdrav. sistema v Ameriki- ker tam je šele juhuhu... No kir. se je hecal, da sedaj ko je Obama reformiral sistem bolj v smeri Evrope bo ziher boljši in poceni user posted image user posted image user posted image .

Odrinemo v četrtek dopoldan...user posted image

K IN M upam, da ste že boljši...user posted image user posted image user posted image

A ima kdo kakšno idejo za letalo- kako oz s čim prikleniti sršene na sedež ko bo treba... Kakšna mala priročna igračka...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
29.6.2010 11:07:39   
SpeliG
Da se spet malo pofočkam; mi smo v redu, jaz si osvežujem znanje o novorojenčkih - zlasti tisto, kako so ta bitjeca non stop pokakanauser posted image ...
Vsak dan je res lažje, k sreči je Martina ful navdušena nad sestrico in ni niti pikice ljubosumja, čist se je zagledala v Leo.
Seveda to ful spodbujava z MM in ji jo skušava čimbolj približat, da jo boža in lupčka ipd.
Ful sem vesela, ker nama dojenje tako lepo teče, sploh ker v prvo nisem imela sreče. Včeraj sem dojila ob 22.30 in je mala spala do 4, spet malo popapala in spala dalje, prav fino. Me pa malo skrbi, ker zadnja dva dneva precej poliva in res upam, da ne gremo po Martinini poti - ko je dojenje moralo iti v stečaj in smo šaltali na Aptamil ARuser posted image .
Vem, da vas zdaj te stvari ne zanimajo (konec koncev nas združujejo naši dveletniki in ne novorojenčki), ampak ker vas je tukaj večina lepo dojila me zanima, ali ste zelo pazile na prehrano? Jaz kar pazim, pa se mi zdi da jem precej enolično...In ker je poletje, a mislite da bi lahko npr. jedla sladoled? Ne glih jagodnega, ali čokoladnega,..

Majček, lepo je slišati tudi tvoj glas iz Zg.Kungote ali kje si že, da net nikoli ne delauser posted image ...

Posadka, user posted image  za vašega fantička, da je tudi tako uspešen pri odvajanju od pleničke. Jaz sem tudi čisto navdušena, očitno smo našli pravi čas in je bila Martina pripravljena na to. Ker res nismo nič forsirali, ko je posijalo res pravo sonce, smo ji enostavno slekli pleničko in dali hlačke. Prva dva dneva smo jih morali non stop menjati, potem skoz manj in v enem tednu nič več! Zdaj jo tudi že upamo pustiti brez pleničke in oditi z njo kamorkoli - tako pač pred kakšnim Hipermarketom lahko vidiš MM-ja, kako išče diskretno primerno travico za Martino lulanje - če slučajno v bližini ni wc-ja, nuja pa je velikauser posted image .

Jabolko,Martina tudi ne mara kahlice in tako smo nabavili nastavek za školjko in tam sedi kot na prestoluuser posted image , vsa važna.

No, tistim ki se odpravljate na dopust res zavidam, ker mi seveda še ne moremo kam daleč. Lepo se imejte, vreme bo lepo poletno.
Lahko nam rečete tisto; "Kopamo se v morju, vi pa v lavorjuuser posted image "...

In na vse to, nam je še naša lumpasta mačka (po imenu Lumpa!) predrla bazen, da se je razlil po ceeeeeeeeelem dvorišču in dovozu in zdaj se res lahko kopamo v lavorju!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
29.6.2010 16:41:37   
Roberta69
O, bravo za vse nove nepleničnike user posted image user posted image user posted image - mora biti prov fino za vse user posted image . Bomo pa tudi mi ubrali vaše variante, da bo imel hlačke kar gor in videl, da ne sme kar spustiti user posted image , pa še nastavek za WC bomo kupili, samo ne vem, če bo pasal na kvadratno stranišče user posted image

Trnjulčica, sem že razmišljala, če bi si dala osmice ven (sicer bi še nastopila faza, zakaj sploh user posted image ), ker sta mi zgoraj tako čudno, kar ob strani zrasli user posted image , ampak načeloma me ne mpotita, le vsake toliko se ugriznem v lice z notranje strani... ko slišim take zgodbe, naj pa kar ostaneta, kjer sta user posted image .

SpeliG, zame dojilska scena še ni čist out user posted image , se pa moram "pohvalit", da nam kar ratuje in sicer mojega škratka malo okrog prinašam in pravim, da me joške ful bolijo, pa da so zmatrane in da morajo počivat in to kar super sprejema user posted image . Je pa fino, da nimam nobenih težav, da bi nastajala kakšna preobilica mleka ali da bi občutila kakršno koli nelagodje zaradi prenehanja dojenja, najbrž zato, ker se pripravljajo na naslednjo rundo user posted image . Glede prehrane sem bila pa jaz na začetku kar zelo stroga. 1 mesec sem se strogo (brez izjeme) izogibala kakršnemu koli surovemu sadju (razen banan, sem jih pojedla tudi do 10/dan user posted image ) in zelenjavi. Mislim, da sem po prvem mesecu počasi začela vse uživat, nisem pa čist ziher, če nisem čakala celo tri mesece, ampak najbrž ne, ker bi se mi zmešalo user posted image . Je bilo pa zame to, kar se prehrane tiče, najbolj mučno obdobje v življenju - sem neprestano sanjala o ogromni skledi solate, pa sadju... Sem pa ena redkih, ki je šla v tak ekstrem, kolikor vem, večina je vse, a pomalo... je pa tudi res, da Liam nikoli ni imel krčkov... Vendar v drugo najbrž ne bom toliko stroga, ali pa tudi, kadar je kaj takega, si vedno rečem, ja bom pa že za otročka malo potrpela user posted image .

Drugače bi šla pa moja nosečnost, če ne bi dete že pošteno brcalo, čisto neslišno mimo user posted image , sploh ne spremljam, v katerem mesecu/tednu sem, ko me kdo vpraša, moram sproti računat user posted image (zdaj sem v 24. tednu). Celo spim še vedno kar na trebuhu, ne čist direkt, ampak malo postrani, edino kar je, vsake toliko domov prinesem kakšno majhno cunjico user posted image .

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
30.6.2010 18:51:57   
trnuljčica
Lepo se imejte, pa , pa...

Neposredna povezava do sporočila: 2024
30.6.2010 23:28:24   
lepa posadka
Srečno pot in prijetno doživetje Trnuljka :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?