SpeliG
|
Trnuljčica, res si zaslužiš spomenik...! A ni to grozno, ko moraš pustit svojega bolnega otročka zaradi službe, ma to je res poden. Jaz se spomnim, da je bolno Martino peljala k pediatru moja sestra, ker mene nikakor niso hoteli spustiti iz službe. Potem je pa še pediatrinja komentirala, da kakšni so to starši, da mora teta pripeljat otroka k zdravniku...Kot , da nisem že itak imela slabo vest do Maribora in nazaj! (glede na to, da sem Gorenjka je to kar velika razdalja, by the way ) Kar se tiče krčev, sem že probala izločit mleko, pa ni nič drugače. To sem storila zelo kmalu po začetku krčev, ker zaradi Martinine alergije na KM imam nekaj izkušenj v zvezi s tem. Čeprav mi je ful čudno, da je pri Martini tako hitro izzvenela, pri letu in pol je kar ni bilo več?! No, saj, hvalabogu, ampak se mi zdi kar hitro za neko alergijo. Saj vem, da se ne smem ozirat na komentarje, ampak saj veste kako je, ko ti že sosed čez cesto reče "Joj, vaša punčka pa res veliko joka" ali pa "Kaj pa ješ, da jo tako matra". Potem so vsi zdravniki in jako pametni, jaz pa že itak izmučena od njenega joka. Čeprav se mi zadnje dni zdi, da je že nekoliko bolje. Sem pa tja je že kakšen dan, ko nima niti enega napada joka. Potem sicer sledi dan, ko joče skoz po malem, a bo že. Zaenkrat še ne bom nič spreminjala, mi je res škoda prenehat z dojenjem, ko se tako zelo rada doji. In zame je to nekaj čist novega, ker pri Martini ni uspelo, z Leo gre pa tako preprosto..Je pa res, da sem pri Martini vedela aha, spila je npr. 200 ml, torej ne joče iz lakote, pri Lei pa tega pač ne morem vedeti. Bo že.. Pa upam, da se tvoj fantiček čim prej pozdravi in mine zoprna angina. Sky, ti pa bi rabila spomenik za materinstvo, da si sama s tremi malčki, vsa čast. Jaz sem utrujena že od kombinacije dveh malčic...
|