neka_noč
|
Ojla Vidim, da ste uživale v Tivoliju. Meni žal danes ni uspelo, ker sva z Žakom "drnjohala" do 9.50 . Me je skoraj kap, ko sem videla koliko je ura. Skratka - kakica je uspela ob 11.30 po veliko večji količini zelo sladkega kamiličnega čaja. Količina ni bila nič večja Marjanaj, je pa bilo blato kot malo zlepljeno - od sladkega čaja očitno. Še vedno pa tekoče, kot mora biti. Nisva bila pri p Anajrim, ker sem prvo še enkrat klicala in dobila svojo sestro (od naše p - ona pa je na dopustu) in mi je vse povedala. Še dobro, ker bi brez veze hodila. No, važno, da se je pokakal. Mi je pa povedala, da je noramlno, da je dojen zaprt tudi 10 dni, to pa zato, ker imam zelo kvalitetno mleko (uvav, bravo moje mlekarne ) in zato vse absorbira in nič ne ostane za kakico. Tako je to. Me je pa razkurila tašča (ja, spet, ja ) takoj zj. , ko sem vstala, je prišla gor in mi povedala, da je Žak očitno zaprt, ker mu ne dam dovolj za jesti Tako je rekla ena (njena žlahta) pediatrinja. In ona je, baje, ful dobra, ker hočejo vsi k njej - sem jo vprašala kako se piše, pa se je naknadno spomnila, da je sicer že v pokoju No, po vsem tem pa še, ali je povedala koliko naš tehta - pa pravi, da tako "daleč" (pri pogovoru) nista prišli. Meni spet ni bilo nič jasno. Hallloooo? Sem ji povedala svoje, da je očitno res podhranjen, ja, ter, da kakšno ima mnenje o meni, glede na to, da praktično živimo pod isto streho in vidi kako Žak visi na joški... Ter, da je njena "pediatrinja" (če tudi žlahta) zelo starih nazorov in totalno out. Je tako užaljeno odšla dol, ter pripomnila, da vse kar je njihovo očitno (zame) ni dobro. Joj, te tašče. Drugače pa, veliki sin se kopa v čolnu napolnjenem z vodo (bazen imamo prevelik - 2x3 m) in ful uživa, midva z Žakom sva bila skupaj v viseči mreži, v senčki in je malo zaspal. Očitno bi mu pasal sling (a je prav Aglaia - če bereš; a nisi ti to kupila?) . Jutri dobim kengerujčka in bom videla ali bo hotel biti notri... če ne, bom šla v nabavo slinga. Kako ste ostale v tej vročini?
|