|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
28.6.2010 14:45:56   
girl79
NM- ni tako grozno, pride moj že okrog 16.00 iz službe...sem vsaj imela čas malo cunjice od Neže prebrat....izločit premajhne, pregledat tiste večje, katere že pridejo v poštev itd....imam cunjic za izvoz, ker sem dobila full rabljenih...tako da imam zdaj kar dela z njimiuser posted image user posted image

jok in spanje - mi imamo skoraj vedno pred spanjem borbe (tako pred dnevnim spanjem kot pred nočnim) oziroma Neža joka, tudi če jo nosim na rokah. Vsakič pomaga kaj drugega, tako da vsakič znova iščemo kakšno novo finto kako jo uspavat, čeprav bom probala zdaj vsaj zvečer vztrajat na tem da sama zaspi v posteljici...je imela zdaj na posojo tisto zvezdico, ki igra uspavanko in na strop projicira medvedke in je stvar zelo dobro funkcionirala, je tamala potem z minimalno joka sama zaspala, tako da takoj ko bom rešena iz stanovanja jo grem kupit....še dobro da imam BC kar pod blokom user posted image user posted image ....ja očitno je Nežki čez dan čisto preveč luštno in ji je škoda časa za spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
28.6.2010 15:39:19   
plamen
Ojla punce!

girl - jutr pa le vzemi ključe, drgač vaju s Tristijem prideva reševat, bova deko napela, s prvega štuka bosta že prileteleuser posted image . Sicer pa ne vem kako se zmenit, ker je zdaj ob nših sprehajalnih urah že vročeuser posted image Pa mi2 spiva najmanj do 9h. Kako se zmeniva? No jutri ali pa v sredo nama bo v veselje če naju vzameta na sprehoduser posted image . Še pol ure, pa boš rešenauser posted image

menstra - nimam je še, še nekaj časa je ne rabimo, kar naj podaljša počitnice, ji bomo že rekl kdaj na spet pride, da bomo pol spet čakal, da je ne bouser posted image

zoey - tvoj ušesek je pa res bogi. No si neki spraševala če bi se dobile. V čet bom verjetno v LJ v Šiški, druge dni pa zaenkrat še nimam nič. Mava pa avto sva mobilna tko da če se kaj zmenimo, sva za.

zvezdici - še tebi napišem, da sem v četrtek v Šiški pri Mercatorju. Grem mal službo pogledat. Če si frej se lahko dobiva kje tam ali pa prideva do vaju, pa gremo malo okoli - saj ti blizu tam stanuješ, a ne? Imam cel dan čas, gre možek na službeni piknik. Tristi ma pa mlekomat s sabouser posted image

Danes sva šla pa midva v center LJ, parkirala v Tivoliju, se nahodila, se srečala z eno gospo, imela piknik v Tivoliju in potem se je mali meni nič tebi nič usračkal na polno, da je bil bodi do hrbta lepo rjavkast. Zgleda mu modra barva ni bla všeč, zdaj k ma dinozavra gor je pa ves srečenuser posted image .

Zdaj je resno začel kazat zvočno nestrinjanje s tem, da je še v igralnem centru in grem, da ga rešim!

Bo še mal pel, imam še eno vprašanje glede nočne rutine: Veliko vas (nas) potem ko damo celo caramonijo čez še preden gre v ležeče stanje da jesti. Ali jošk ali flaško. Tudi jaz in meni ponavadi zaspi, je koma, da še kupčka ne podereva. SIcer ko ga preložim se včasih mal zbudi, večinoma pa ne. Kaj pa potem ko je že vse obroke na GH - mu valda ne bom dala jest direkt pred spanjem, ampak prej, pa potem vse ceremonije za v posteljo. Me mal skrbi če bi znala met probleme, ker bo potem verjetn šel bolj buden v posteljo kot sedaj. Mal razmišljam da ga nahranim pred kopanjem, preoblačenjem, pa se bojim da bi mu ven letelo oz. da bi še bolj požiral dol s tem našim slavnim refluksom. Ideje, predlogi oz. izkušnje mamic, ki imate že večje korenjake doma? Hvala že v naprej bejbe!user posted image

< Sporočilo je popravil plamen -- 28.6.2010 15:40:00 >

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
28.6.2010 15:41:23   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

jok in spanje - mi imamo skoraj vedno pred spanjem borbe (tako pred dnevnim spanjem kot pred nočnim) oziroma Neža joka, tudi če jo nosim na rokah. Vsakič pomaga kaj drugega, tako da vsakič znova iščemo kakšno novo finto kako jo uspavat, čeprav bom probala zdaj vsaj zvečer vztrajat na tem da sama zaspi v posteljici...je imela zdaj na posojo tisto zvezdico, ki igra uspavanko in na strop projicira medvedke in je stvar zelo dobro funkcionirala, je tamala potem z minimalno joka sama zaspala, tako da takoj ko bom rešena iz stanovanja jo grem kupit....še dobro da imam BC kar pod blokom user posted image user posted image ....ja očitno je Nežki čez dan čisto preveč luštno in ji je škoda časa za spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

tole mi je znanouser posted image  ampak on zajoka samo zato, da ga nosim in potem zaspi...

no ga moram pohvalit-včeraj je pogruntal, da se lahko naglas oglaša in zdaj špreha ko norcuser posted image  zavija k kužauser posted image  kadar greva spat, mu vedno pojem, zdj mora pa še on zravn pet, tko d je vse skp kr smešenuser posted image

hotla sm vprašat glede riževih kašic-katere pa to kupujete?

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
28.6.2010 16:19:48   
Jessy
Pozdravljene!!!

Naš dečko se zdaj tudi uradno obrača s hrbta na trebuh. user posted image  Ja, s hrbta na trebuh. user posted image user posted image user posted image  Potem je pa kriza, ker ta leve roke ne more dobiti izpod trupa in je potem kot riba na suhem. user posted image user posted image user posted image

Riževo kašico jaz dajem od Milupe, ker se jo pripravi na vodi, saj že vsebuje mleko. Nikoli mu kašice ne dam v flašo, ampak vedno na žlico. Pripravljam jo čisto po občutku, tako kot sebi čokolino. Mešam in sproti vsipljem notri, s tem, da neham dodajat takrat, ko je še kar tekoča, saj se po kake pol minute še full zgosti in je potem ravno pravšnja za papico. user posted image
V flašo nikoli nisem dajala niti Neji, saj se mi zdi, da potem le tako hočejo jesti. Mislim pa, da za take kašice (v flaši se jo naredi precej redko, da teče) obstaja prav poseben cucelj, ampak ne bom trdila, ker v to nisem prepričana. user posted image

Včeraj sem mu z mojega krožnika dala pokusiti pire in mu je kar pasal, zato mu zdaj kuham krompir, da naredim pire, ki bo iz adaptiranega mleka in brez masla. Bom videla, če mu bo tudi ta več.

Plamen, glede spanja in mleka je tako, da nekateri pač delamo narobe. Pri Neji sem ji dala najprej gosto hrano, ki je bila kako uro pred spanjem, potem pa na joško in spat. Ker sem jo tako naučila, je pozneje isto potekalo, ko je pila po flaši. Sem ga usrala, ja, ker je potem to vedno zahtevala. Se mi zdi, da bom tudi pri Tobiji isto napako naredila, ker se mi enostavno ne da ukvarjat s tem. Če daš flašo ali joško je precej prej mir, je pa problem, če tebe ni tam, ker očka pa joške nima, s flašo pa nima težav.user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
28.6.2010 18:05:02   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

evo mene, še vedno zaprta v stanovanju, pe še kruha nimam nič, tako da se moram revica basat s piškoti in čokolado, ko pa sem takoooooo lačna user posted image user posted image user posted image user posted image , ja saj jaz bi že potrpela, samo če nič ne bi jedla se tud mlekec ne bo delal, otroka pa ne morem pustit stradat, tako da mi ne preostane drugega kot da se bašem s piškoti....ja saj vem....boga jaz...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ja, lep dan je, kajne? user posted image user posted image user posted image  Pa boga si tudi, res!user posted image user posted image user posted image  
To se je tudi meni 1x zgodilo, a sem poklicala taščo, ki ima rezervni ključ, da me je odklenila! Od takrat naprej imamo še 1 izvod ključev več doma. user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
28.6.2010 21:47:56   
3Sonček3
plamen js bom to ceramonijo s hranjenjem pred spanjem uredila tako, da bo kljub GH zvečer dobila al čokolino al mleko al benkija pač kar ji bo ustrezalo, po flaški seveda user posted image user posted image user posted image

Js delam riževo kašico kr z mlekom, upam da ni nč narobe...pa mam tut to od Milupe user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
28.6.2010 21:56:09   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Js delam riževo kašico kr z mlekom, upam da ni nč narobe...pa mam tut to od Milupe user posted image user posted image user posted image

Poglej na škatlo, ker gor piše, ali se dela z vodo ali z mlekom. Če delaš na mleku, je potem kar velika koncentracija mleka, če imaš takšno, kot jaz, kjer je mleko že notri.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
29.6.2010 7:05:04   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Poglej na škatlo, ker gor piše, ali se dela z vodo ali z mlekom. Če delaš na mleku, je potem kar velika koncentracija mleka, če imaš takšno, kot jaz, kjer je mleko že notri.

Sej bi blo bolš da nism pogledala, ena stvar se reši nastane drug problem, na škatli piše obrok pripravite z nadaljevalnim mlekom...mi pa uporabljamo še začetno mleko...preveč kompliciram a?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
29.6.2010 10:05:59   
Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Sej bi blo bolš da nism pogledala, ena stvar se reši nastane drug problem, na škatli piše obrok pripravite z nadaljevalnim mlekom...mi pa uporabljamo še začetno mleko...preveč kompliciram a?

Ti kar začetnega porabi. Bo pač manj kalorično, pa kaj. user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
29.6.2010 12:08:14   
3Sonček3
Ja sej nadaljevalnega ji sploh ne sploh še ne smem dat user posted image user posted image user posted image Nevem po kateri logiki je tko napisano...kera firma pa dela AM 1 do 4. meseca? Dobr sej ni važno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
29.6.2010 12:34:05   
plamen

plamen js bom to ceramonijo s hranjenjem pred spanjem uredila tako, da bo kljub GH zvečer dobila al čokolino al mleko al benkija pač kar ji bo ustrezalo, po flaški seveda user posted image user posted image user posted image

Kaj pa potem ko bodo zobki in jih bomo umivali pred spanjem ? Potem verjetno ne daš več kake flaške ali podobno. To me najbolj zanima, ampak verjetn bom počakala da do tega pridemo, pa bom videla kako bo takrat z odhodom v posteljouser posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
29.6.2010 12:39:01   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Kaj pa potem ko bodo zobki in jih bomo umivali pred spanjem ? Potem verjetno ne daš več kake flaške ali podobno. To me najbolj zanima, ampak verjetn bom počakala da do tega pridemo, pa bom videla kako bo takrat z odhodom v posteljouser posted image .

Ja pomoje je tut najbolš počakat kr karkoli bom rekla se bo do takrat sigurno spremenilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
29.6.2010 12:58:04   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Izpadanje las - user posted image in user posted image - dobivam pop****is, ker so povsod. Pa si večx pokrtačim, pa imam skoz čop, ma kamorkoli pogledam, je kakšen, tamali jih ima skoz v rokah, na vsaki krpici so, grrrr. Lina, če slučajno veš, a Fitovital lahko jemlješ, če dojiš?
Fešte še ni bilo in upam, da je še dolgo ne bo. Je nič ne pogrešam user posted image Pol sem pa lahko že noseča, pa bo spet 9 mesecev mir user posted image

to pa ne vem user posted image user posted image  ... se že kak teden odpravljam ponj... še kr trpim plešici,ki sta se mi naredili..user posted image user posted image
vem pa, da zagotovo lahko jemlješ B -kompleks!! mislim, da je tud glavna sestavina fitovalovih tbl skupina vitamina B.

Lin@

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
29.6.2010 12:59:52   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: tia78

Živjo!

Kako ste?

7lina7 hvala za nasvet, bom šla nabavit to mleko od A-derme, se imenuje Exomega? Uf sem že mislila, da imajo vsi razen mojega sinčka popolno kožo...

LEp preostanek dneva!

jap!! točno ta je!! user posted image

pa...ne, niso vsi z lepo kožo! user posted image   .. so pa po uporabi kremice!! user posted image user posted image
lepo mažita!

Lin@

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
29.6.2010 13:07:17   
Anonimen
uf, sem dons naspana. Naš mali je po včerajšnji katastrofalni noči in prav tako katastrofalnem dnevu danes spal celih 8 ur od 9:45-6.00 (ampak ne, jst sem se zbudila malo pred  peto zjutraj ker sem pač navajena da se takrat zbujauser posted image ) No, včeraj pa sploh ne vem kaj mu je bilo...spat je šel malo pred deseto, pa se najprej zbudi ob 2:30 (ob taki uri se ni zbudil že lep čas) in začne jamrat-mu dam dudo malo zadrema, nato spet jamranje....na 5 minut do 4h, ko sem ga mogla dvignit in dat za jest, pa ni bil še nekam zelo lačen, ker je bolj počasi jedel. Sem mislila, ok, zdej je pa sit in bo zaspal....ni šans...nekje med budnostjo in dremežem je bil nekako eno uro in pol, nakar je spet začel z svojimi forami, ga vzamem k sebi v posteljo je bilo pol ure mir, potem pa je spet hotel jesti! Nato sva vstala in se spakirala, smo peljali avto k mehaniku, mene in malega pa je ati zategnil domov. Mali je bil seveda cel dan neprespan, siten, okoli 4h se je pa spet začel jokat v nedogled brez vidnega razloga (kasneje ugotovim da od neprespanosti), ko je v avtu zaspal je bilo potem OK, ponoči danes pa je spal 8 ur...pravljicauser posted image

Kaj vzeti na morje: mislim za 3 mesečnika...kaj naj bi imela v potujoči lekarni. OK, vzela bom osnovne stvari kot so flajštri, razkužilo, potem sem mislila vzeti svečke če lih vročino dobi, pa kakšen fenistil za pike žuželk...kaj je še kaj takega kar bi nujno potrebovala s sabo?

glede te večerne rutine...jst ga najprej okopam in čisto na koncu dam obrok...ponavadi je naš mali  takrat ko ga kopam ravno lačen, tako da je to njegov 7. obrok tisti dan, kako bo potem bom videla, oz. bom mami vprašala kako je ona delala, ker pri malemu mi je že uspelo prit na tako rutino kot jo je ona izvajala z nami in se zaenkrat obnese.

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1765
29.6.2010 13:24:34   
7lina7
no, zdaj pa še uradni del :  user posted image

včeraj dopolnili polne 4 mesece ! jeeeeeeeeeeeeee   (hvala za  user posted image user posted image  )

pred včerajšnjim pa se nam je prvič sam obrnil s hrbta na trebuh!! user posted image  ..je nekaj mečkal na tleh,se obrnil na bok, mečkal dalje in hop že je bil na trebuhu - pol pa velike očke .. "kaj se je zgodilo??" malo gledal okrog ( noge bog ne daj, da bi se dotaknile tal..) pa je nastal problem - kako nazaj?!? .. je mama morala pomagat. hehe

.. na čase mi štrajka ko je treba jest. kot da mu ni do zize!?! potegne 4x pa spusti in jamra, pa spet isto.. in to kr nekaj časa - lačen kot volk, vlekel pa ne bi.. mati pa švica zraven,ko ne gre..
še katera s  tem prblemom?  kaj naredit potem?  ker, ko si potem začnem pumpat, joče in jamra - ko je spumpano pa noče jest! ker me znervira jok ( nisem navajena  da joče in me hitro iztiri) mam občutek , da tud mleka ni potem dovolj..jojjoj.. prvi in drugi obrok v dnevu poje normalno - brez problema. pol pa je iz obroka v obrok vedno huje..
sem že AM mešala, da bi bilo hitreje pa noče.

danes sem iskala kosmiče ,ki  bi bili brez sladkorja ( na vseh škatlah piše , da je sladkor not)... potem pa slučajno našla ovsene kosmiče ( lističi so taki tanki) ki se hitro stopijo. lahko jih mešaš z mlekom ali  vodo, al pa kr samo s sadjem... v teh riževih pa gris kašicah je povsod cuker. pa to itak lahko doma naredim..

no, sva jo probala danes!  z mlekom je bljak user posted image  , z jabolkom pa baje njami...
a je vašim user posted image  na začetgu tud dvigovalo? naš se kr pači,pa cuza in melje po ustih. vsake tolko pa mu  kr dviguje.. je to znak, da še počakava al se mora samo naučit pogoltnit.
ko ga tak gledam, si mislim - ta več ne bo odprl ust, tak kot se matra.. pa pol vseeno proti žlici dela m-em

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
29.6.2010 13:27:48   
7lina7
aja, menstruacije še nimam -  še dojim       .. pa naj nikar ne hodi še !!!

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
29.6.2010 14:09:34   
lenčy
sm vidla, d bo mel tuš akcijo od milupe kašice pa ne vem, če naj jih kupim... rada bi namreč te kašice delala z mojim mlekom in ne vem od katerega proizvajalca naj jih kupim- HIPP, NOVALAC, MILUPA, od dm.... nimam pojma, dejte me prosm podučituser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
29.6.2010 14:10:50   
Anonimen
a katera jemlje cerazzete kontracepcijske tabletke? Jaz jih jemljem zdaj drugi mesec (sem prvi mesec po porodu že menstro dobilauser posted image ), sicer piše da lahko da M sploh ne dobiš ampak mene je strah...je ta mesec nisem dobila, prejšnji mesec je bila, potem so bile kr ene vmesne krvavitve...skratka glede na to, da  sem očitno zelo plodnauser posted image se bojim da bi bila spet nosečauser posted image tko kmalu...sva bila pa že po enem mesecu dejavna, ker me pač ni nič bolelo, nisem bila šivana...tko da...močno upam da ni kej takega...sem zadnjič na eni žurki srečala eno, ki je po dveh mesecih po porodu zanosila in ima zdej mislim da novembra rok, pa še od prej eno 3 leta staro punčko, in je u ibr naporno-se mi je prov smilila in ne, nočem biti v taki situacijiuser posted image

(odgovor članu 7lina7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1769
29.6.2010 14:26:47   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

a katera jemlje cerazzete kontracepcijske tabletke? Jaz jih jemljem zdaj drugi mesec (sem prvi mesec po porodu že menstro dobilauser posted image ), sicer piše da lahko da M sploh ne dobiš ampak mene je strah...je ta mesec nisem dobila, prejšnji mesec je bila, potem so bile kr ene vmesne krvavitve...skratka glede na to, da  sem očitno zelo plodnauser posted image se bojim da bi bila spet nosečauser posted image tko kmalu...sva bila pa že po enem mesecu dejavna, ker me pač ni nič bolelo, nisem bila šivana...tko da...močno upam da ni kej takega...sem zadnjič na eni žurki srečala eno, ki je po dveh mesecih po porodu zanosila in ima zdej mislim da novembra rok, pa še od prej eno 3 leta staro punčko, in je u ibr naporno-se mi je prov smilila in ne, nočem biti v taki situacijiuser posted image

Js jemljem te tabletke, ampak moja nosečniška pozabljivost se kr noče končat in sm zanč pozabila tablete pr mojih starših in jih zdej 2 dni nism jemala, sicer ti nemorm povedat kako pa kaj kr jih jemljem šele od 6.6. (1.dan user posted image , trajalo 8 dni) in sm 25.6. spet dobila user posted image .

Upam da nisi noseča, no sej ne da je kej slabga v tem samo tko ane da se neboš mučla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
29.6.2010 15:52:27   
lorelaj*
Nosečka, hihihi, tole glede spanja je pa tako, kot bi jaz napisala za Mino. Ampak že kar nekaj časa traja, tako da sem vsak drugi dan čisto brbljava. Eno noč spimo, eno skoraj nič, eno ja, eno ne ...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
29.6.2010 18:34:08   
Tjasa27
oj punce,

se na hitro javljam, smo včeraj prišli z dopusta, smo se 10 dni potepali po Franciji in Nemčiji user posted image user posted image user posted image . Zdej pa 10 dni doma, pol pa še za 14 dni morje user posted image  ja ni nam hudo user posted image

Je pa Bani včeraj dopolnil 5 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse najboljše!!!!!!!

Zdele je pa totalno raztural igralni center in se spravil še na lok - ja, ja bo divjak, na ustih ima pa polno mehurčkov, tako da zgleda kot da bi se penil user posted image . je pa na dopustu odkril svoje noge in mu je totalno zabavno ko jih gleda, miga s prstki in se na ves glas reži. Pa blazno uživa če se pogovarjamo z njim, skoz nam neki brblja nazaj. Obrača na bok se še vedno ne, ampak mu še čisto malo manjka,  se pa iz hrbta na trebuh ampak to mi je fizioterapevtka rekla, da naj bi se zgolj ponesreč in ne zavestno. težka glava.

Sem vas uspela za nazaj prebrat in upam da bom vse pokomentirala, ja nosečniška pozabljivost se tudi mene še vedno drži. user posted image

najprej user posted image  za seznamček!!!!! ful fajn ste se spomnile.

plamen jz v četrtek ne morem ima moj še dopust in bova skočila še za en dan na morje.

drug teden pa imam čas kadarkoli in kjerkoli - ljubljana, vrhnika, domžale, kljukec.... al pa kr vse user posted image

gh - men je pediatrinja rekla, naj ne začnem pred 6 mesecev,  ker je kao že tako predebel, no jz bom začela čez kakšen teden, ko bo domače korenje user posted image

cepljen še vedno ni bil, zarad njegove motorike, tud prav, oni že vejo kaj delajo. valen, po moje ni nobene panike, če se jih cepi kasneje

urban tud joka pred spanjem zvečer in mu nič ne pomaga ne flaša ne crkljanje ne nič in to traja skor pol ure. Tako da jz samo sedim zraven zibke in ne morem nič. ker če ga ven vzamem se čist razpeni in je še huj. tko da to mi je kr naporno. po moje je preutrujen, ne vem. čez dan pa praktično nič ne spi, samo v vozku al pa v avtu. tko da skoraj nič ne naredim čez dan. je pa res, da zvečer najkasneje ob 20 že spi in spi do 6 zjutraj.

lasje tud men noro izpadajo, jih imam povsod, urban jih ima skoz po rokah user posted image

nič šibam, preden vse raztura, neki je začel težit, zdej bo pri nas počasi že čas za večerno rutino user posted image

čao

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
29.6.2010 19:49:25   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Samo to pokomentiram, ker nimam časa, bom potem do konca prebrala še ostale, pa se še kaj javim.

Glede umivanja zob je tako, da so zobne paste narejene tako, da nudijo zaščito 12 ur. To pomeni, da če imaš navado zobe umivat ob 5h zjutraj pa ob 17h zvečer (karikiram), to še ne pomeni, da po 17. uri ne smeš več jesti. Zobje so zaščiteni in lahko ješ tudi potem, ko si umiješ zobe.
Sama sicer tega ne morem, da ne bi pred spanjem imela umitih zob, je pa tako razlagala zobozdravnica in ji verjamem.
Otroku sem vedno ponudila mleko ali kakav tik pred spanjem, tudi po umitih zobkih.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
30.6.2010 15:59:07   
malicki
Pozdravljene na ta vroči dan!

Malo sem vas brala kaj dogaja in sedaj opažam da že skoraj vse uvajate GH. Meni se zdi kot da sem 100 let za vami user posted image Mi se samo dojimo in tako bo tudi nekje do 6 meseca.

Ko se že pogovarjate o večernih flaškah. Našo prvo pupo sem tudi dojila in 2x na dan dala flaško, nikoli pa ni šla v posteljo s stekleničko. In ko sem začela z uvajanjem GH je imela tudi zadnji večerni obrok na žličko - najprej ziziko in potem kašico. In potem spat. Če verjamete ali ne moja prva pupa ni nikoli dobila čokolinota v flaško ali nasploh flaške v posteljo. Edino ko sem pri 1 letu nehala dojiti je zjutraj dobila rižolino v flaško.
In glede na to da Larisa zvečer sama zaspančka v postelji bom tudi pri njej tako naredila.

Jessy kje si pa to o 12 urni zaščiti zob po umivanju pobrala? Ker vsi zobozdravniki poudarjajo ravno nasprotno, torej brez flaške v posteljo. Da je to najslabše za zobke. Ko prideš k zobozdravniku te takoj vprašajo za dudo in spalnih navadah user posted image

Imamo pa tudi mi že od vsega začetka isti vrstni red zvečer. Mala prav čuti če zamujam in potem sitnari. Okrog 19h jo grem kopat, se nahranimo, pocartamo in nato obe punci gresta ob 20h spat. Škoda samo da mi podnevi tako lepo ne zaspi.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
30.6.2010 16:20:46   
Pikapolonica80
Ola punce!!

Končno še jaz po dolgem času, ma redno berem, za pisat pa nekako nisem...Smo skoz naokoli, na realciji LJ-obala tako da nam ni dolgčas, naša mala pa zelo uživa na morskem zraku.
Danes smo imeli prvo cepljenje in 2.posvetovalnico, smo stari dobrih 3m in 3sonček 3 za naš seznamček naša pupa ima 66 cm in 6.200 g. Ni heca user posted image !  se pediatrinja strinja da so jo mogoče v porodni mal premal zmerli...Cepljenje tudi uspelo, seveda brez joka pri špiku ni šlo ampak smo z zelo hitro posredovano animacijo problem hitro rešili user posted image . Se je pa na svoj 3.mini rojstni dan prvič obrnila s hrbta na trebuhuser posted image user posted image in od takrat naprej samo še to, a se to kaj naveličajouser posted image '?? ker ko jo imam na tleh jo moram v bistvu met nonstop na očeh, ker mi še vedno veliko bruha, ker čisto preveč in prehitro poje in je sedaj že dvakrat bruhala med obračanjem in potem obrazek notri in potem bruhanje povsod tudi v nosku user posted image , grozljivka....in me je prav groza. V ležalnik je pa tudi nočem veliko imet ker je potem gibalno tako omejena in ne more raziskovat, ampak če hočem kaj narest jo pač dam.

Nosečka 24 - jaz tudi jemljem cerazette, zaenkrat sedaj po mesecu in pol nisem imela še nobene krvavitve...tu lahko še omenim ponosečniško pozabljivost, eh vsak ta tretji dan pozabim vzetuser posted image  pa pol štukam, ajej upam da se kej ne prime user posted image .

Naslednja nosečnost - uh ko sem bla noseča sem bla pametna kako bi blo fajn potem takoj zanosit in potem mir...ammm,kljub temu da imamo super krasno pridno dete, mislim da bomo mal počakali vsaj kako leto če ne dve..ma sej če bi bla nosečnost mal krajša user posted image

Izpadanje las - se pridružujem, moji lasje povsod!!user posted image  med nosečnostjo sem mela pa take lase da dol padeš...

Spanje zvečer - imamo počasi že kar rutino, spanje okoli 21.30, pred tem umivanje oz. kopanje, potem se podojiva po katerem takoj zaspi, če pa ne jo pač budno odnesem v posteljico se mal z dudiko igrava jo mal hodim gledat in pobožat pa potem kmalu zaspi. Tako da zaenkrat tukaj nobeni težav. spi pa nekje do 8.00-8.30, vmes pa jemo okoli 4.00-5.00. Jaz sem super zadovoljna in naspana, naša pikica pa tudi. Zjutraj se včasih prebudi pred mano, gleda račke ki jih ima okoli posteljice in potrpežljivo čaka da se mati zbudi user posted image . Jokamo samo za hudo lakoto in včasih če ji je vroče zdaj ko so take temperature.

Spanje čez dan - nekih hudo dolgih spancev ni, samo če je kak fajn zrak in malo bolj hladno, recimo na morju v senčki kjer pihlja, včasih komaj vem da jo imam s sabo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?