7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jassika Tudi naš ima zadnji teden to foro, da se vsaj 1x na dan dere kot jesihar in mu čisto nič ne pomaga-ne duda, ne da ga nosiš, ne da ga nafutram, zize sploh noče.... Nimam pojma, kaj mu je - se pač tolažim, da je samo obdobje in bo minilo Je pa fora, če ga pustim da se razbesni z jokom (tko na splošno) potem se neče dojit, ampak pali samo umetno mleko - se keri sanja kaj bi to bilo? Ker če mu ne ponudim zmeraj in takoj dojke, je čist paf in pol res noče drugega kt AM, groza Tko da kar pazim da sem mu vedno na voljo...., ampak zmeri pa tut ne gre. Se morem navadit, da nisem če je tko.... Drugače pa za mojga sončka, danes je star 4 mesece. Lupček Oskarček moj, hepi mali brzdej za drenje brez " znanega" razloga se kr podpišem!! pa za tisto drenje med spanjem tudi..verjetno sanjajo?!? ma, bo že minilo! ja, tud Luka hoče zizo - ZDAJ in to TAKOJ!!!!! če ne odprem modrca v 3s,ker se je mladenič zadnji hip spomnil,da je lačen - ipično drenje in pol več noče nič!! tvoj vsaj AM, naš pa nič - ne zize, ne dude, ne čaja, ne... nič!! pol ga pa poskušam nekak umirit in mu čez kakih 5 do 10min dam eno kapljico tistih sladkih kapljic in ko pride na okus mu takoj zizo vtaknem. če še vedno noče - mati, pumpaj!! pa pol še 1x kombinacija kapljica + flaška. navadno pol že pali! pa razburja se tud zelooooooooo glasno, ko takoj ne priteče tolk kot bi njamu pasalo - kr nekaj hoče kričat pa protestirat... včasih mu na faci preberem " kaj že spet isto??"- zagrabi ziz,potegne 4x, umakne gkavo, me pogleda, nekaj zajamra, proba še 2x , se nakramži pa začne glasno komentirat! za 4 m!! .. nam še manjka 4 dni..
< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 24.6.2010 21:50:06 >