rožca26
|
Mi smo pa danes stari 4 mesece!!!!!!!!! VSE NAJ NAJ ELICA Sm jo danes zjutraj tehtala in je tehtala približno 6380g, dolga je pa cca 65 cm. Je tak lepa pupa, da bi jo kar pohrustala Se mi zdi vsak dan lepša Drugače pa pri nas nič novega. Vid je ta trenutek malo tečka. Zgleda je že fejst utrujen, ker ni dolg spal in se je šel ob šestih že igrat s kockami. Včeraj pa popoldne ni tako rekoč nič spal (razen ko smo se peljali z avtom iz Domžal do Vrhnike in potem nazaj) in je sedaj še od tega utrujen. Sm pa kr mal žalostna. Zdej bi se rada mal kilc znebila, pa mi nikakor ne gre Zvečer po sedmi ne jem ničesar več in to nič ne pomaga. Pa mi je prejšnji teden blo tko fajn, k sm se sam večernim obrokom odrekla in sem v manj k tednu zgubila 2 kili. Zdej se je pa ustavilo. Dobr, je res, da imam 1 kilo manj kot sem mela pri zanositvi, sam jest bi še kej dol dala. Vsaj na 60 bi rada prišla. No, bo zgleda po dojenju to treba zrihtat. Me pa še zanima, če tiste, ki dojite, že imate menstruacijo. Ker jest je še nimam. Pa upam, da se ni kaj prijelo. Sej vem, da se to zamakne, sam me pa zanima kak je pri ostalih. No, gremo pa čez 10 dni na morje in že komaj čakam Gremo za 9 dni na Cres, potem bomo pa podaljšali še do Splita, če bo možno. Pa na morju bo dragi z nami kar do konca meseca Potem pa ko pridemo domov, bomo kakšen dan doma, potem pa spet na morje z mojo mamo v Banjole za kakšen teden Tak da za en mesec bit na morju je kar super plan Nič, jest počas grem na zajtrk, ker ima Elica čez slabo urico malico. Aja, še to. Sem videla, da se pogovarjate o gosti hrani in njenem uvajanju. Dala bi vam sam en namig - v primeru, da vaš srčki nočejo jest jabolčno čežano, vam svetujem, da jim date surovo jabolko. Pa jest sem pri Videku začela z jabolčnim sokcom, da sem videla, če ga kaj napenja ali če ima kake težave. Ker jih tisti dan ni imel, sem mu naslednji dan dala surovo jabolko naribano s steklenim ribežnom. Pol pa če je bilo vse ok, sm pa dodala bananco v jabolko, naslednji dan korenček v jabolko (kar surovega). Pa mi je jedel brez problemov vso zelenjavo. Sedaj pa itak je vse - pa vam povem, da to nima po meni