lucika
|
naj vas malo pozdravim... mi se bolj ali manj skrivamo, ker je tako vroče. za tavelikega smo postavili bazen, tamali pa ima senčko.... v nedeljo pičimo v rovinj, sem si na brzino zmislila. nobeno presenečenje, ker si počitnice vedno splaniramo glih 4 dni prej... valen, meni so pa glih obratno povedali. če je motorika hitrejša, je govor počasnejši in obratno. razen če je vse tak bolj povprečno, gre skupaj. če pa je kaj bolj kot drugo, je pa očitna razlika baje. tavečji bo jeseni star 4, pa ga še vedno pol ne razumemo. drugače ga pa komaj iz lojter vlačimo. kar se tiče pa tvoje valentine, moraš upoštevati tudi korigirano starost. po tisti še ni toliko stara. naš mali se je par dni nazaj uspel obrniti iz hrbta na bok, in odtej to trenira. tak da to pride iz danes na jutri, zato nič skrbet. pred tem je pa ležal ko ena klada, še z nogami se mu ni dalo brcat... uvajanje: ne, do 6 meseca nič, če se le da. alergologi se v večini na to predčasno uvajanje sklicujejo in jaz jim bom kr verjela. nikamor se ne mudi...še nekaj tednov nazaj so bile debate o krčkih, posledica nerazvitega črevesja, tak da še zdaj sigurno niso zreli za pravo hrano. in če na škatli piše po 4. mesecu, to mislijo resno. torej, če se rabi nadaljevalno mleko, se rabi z razlogom, pa če se otroku še tak lušta ali ne. sicer pa vsak po svoje. lenčy, čestitke za usoden korak:) malemu bo vseeno, sam da je mamica poleg. fajn vam bo, boš vidla. če ste se tak odločili...sicer pa, verjetno je tud ta vmesen korak potreben, da si enkrat pridete čist na svoje. in si boste. takrat bo pa poplačano za vse tele skrbi nazaj. samo, a tvoj še bo pa vedno pri vas delal, al si išče novo službo? lepo se imejte bejbe in mali škratki.
|