|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
30.6.2010 16:26:50   
Pikapolonica80
Aha pa še glede uvajanja GH - sploh se mi zaenkrat še ne da razmišljat o tem če po pravici povem...se polno dojiva, je tko simpl, zdej mi je šele fajn ker sem se končno navadila na to da če je lačno jo podojim kjerkoli, ne pa kot na začetku mal je pojamrala jaz sem pa domov takoj letela da jo nahranim. upam da bo tako še čez poletje in potem začnem, gotovo pa ne pred 5.mesecem.

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
   [Brisano sporočilo]
30.6.2010 16:58:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1777
30.6.2010 21:27:43   
Tjasa27
oj

valen - super za dobro mnenje za valentinčico user posted image user posted image user posted image , boš vidla na koncu se bo vse super izšlo.

jz tud mislim da se ni mogel ponesreč obrnit, ker se vedno obrne takrat ko noče bit več na trebuhu, ampak če fizioterapevtka pravi drugače tud prav. na bok mu pa ne rata in ne rata. Se čist zategne nazaj in v bistvu se nekak obrne ampak tako da ima glavo čist nazaj roki pa čez. user posted image  ga skoz popravljam ampak se ne da.

glede tega da sta umski razvoj in motorika povezani se pa sploh ne strinjam. Bani čeblja na polno in tudi reži se na glas a v motoriki je pa tako "zanič" da ga še vedno niso cepili. Čeprav je fizioterapevtka rekla, da mojo pediatrinjo preveč skrbi (z drugimi besedami da komplicira) in da ona bi ga cepila. kakorkoli že.

zoey user posted image user posted image user posted image  za arneta. smem vprašat kako ti ga je ratal tako pošlihtat? kaj si ga skoz popravljala al kako?

druga nosečnost - ja moj je na dopustu vrgel kondome v smeti user posted image  samo bova vseeno tok počakala da bo bani iz tahudga ven, ker si res ne predstavljam slabosti in pretiranega druženja z wc školjko zdele ko me bani rabi celo.

danes sva kupila jogi za tavelko posteljo in bani danes zadnjič spi v zibki. če mi bo seveda ratal novo posteljnino oprat, bo jutri že spal v svoji novi postelji. user posted image

nočko

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
30.6.2010 22:21:09   
Pikapolonica80
Valen - Da tako zateguje glavico nazaj, jaz mislim da je to začetek poizušanja prevračanja na trebuh, ker najprej to hočejo naredit z glavo. no tako je bilo rečeno meni, je pa Alja nonstop imela tako glavo, zdej je že mejčken boljše ampak jo še vedno sili nazaj. Pa user posted image  za dobro mnenje! Otroci so si tako različni eni seobračajo pri treh drugi pa pri šestih mesecih pa tud kasneje, pa na koncu skupaj skobacajo..btw, drug teden bom na obali, moj se bo vozil od dol v službo, tako da bom mela čas cel ljubi dan, tako da se lahko spoznava user posted image .

Tjaša - dolgo je Bani zdržal v zibki!! no naša je bila bolj slaba, so v njej spali še tisti ki imajo danes že 4 spredaj, tko da še dobr da je tolko odtehtala user posted image . Pa bravo za stran vržene kondomeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Za Urbana čist tu mač komplicirajo ja...še prehitro bo vse!

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
30.6.2010 22:33:57   
7lina7

MARČKI 2010                             3m                         4m              
28.01 Tjasa27     Urban         
              2445 g    46 cm                                       7880 g   64  cm        

11.02.W.W.         Oskar          

2840 g     49 cm      5700g 62 cm             6000g 65 cm

20.02. Valen        Valentina    
              2620 g     45 cm

21.02.Čmrlika      Luka           
              3080 g     49 cm      5950 g   60,5 cm

22.02. sara2007 Zara           
              4500 g     55 cm

23.02  3Sonček3  Sanja         

2060 g     43 cm      4800 g  54,5 cm

24.02  Jassika      Oskar         
              3215 g     50 cm      5700 g   59  cm

25.02  Lakaya      Tara            
              2910 g     51 cm      6300 g   61  cm

27.02 rožca26      Ela              

3380 g     52 cm

28.02  7lina7        Luka           
              3100 g     51 cm      6000 g  60,5 cm

02.03 Jessy         Tobija         
              3550 g     54 cm      6750 g  62,5 cm

03.03 lorelaj        Mina

04.03 girl79         Neža           

3020 g     51 cm     6280 g   63  cm

05.03 Lenči_        Maruša        

4060 g     52 cm     7400 g   62  cm

6.3.
     Balka         Ema                                            
             2850 g      52 cm     4200 g   56 cm

09.03 zoey          Arne            

3610 g     53 cm     6080 g  64,6 cm

10.03 lucika         Evan            

4520 g     55 cm     6900 g  65,6 cm

11.03 plamen      Tristan         

2800 g     50 cm     7100 g   62  cm

11.03 vekybel      Marsel          

3480 g     52 cm

15.03 nosečka24  Nejc            

3545 g     52 cm

16.03 NM              Nika           
              3680 g    53 cm      5920 g   60,5 cm

17.03 lunka1        Julia            

4080 g     55 cm     7000 g

18.03 Maja.Gal     Zoja            

2900 g     49 cm

19.03 *pupsa*     Lea            

4160 g     53 cm

20.03 branka28    Žanet         

3530 g     51 cm

20.03 pikapolonica80 Alja       
              3050 g     50 cm        6200 g    66 cm 

22.03 ursa_p         Lan           
              3670 g     51 cm

22.03 t_anja         Ana            
              3880 g     54 cm        7280 g    64 cm

24.03 Lenčy          Aleks          
               3370 g     50 cm       6030 g    61 cm

26.03 Strumf         Matevž       

4480 g     54 cm       7200 g   63  cm

26.03 Zvezdici      Tija             
               3740 g     51 cm

31.03.Meti.v         Jan             
               3420 g     52 cm       6170 g   60  cm

TIA78          Nik                                             

6000 g   69   cm

Lin@

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
30.6.2010 22:43:56   
NM
Čer!

Mi smo že tretji dan pri stari mami v Komnu na Krasu, zato smo šli lahko včeraj inn danes na morje. po šesti uri. Nika je namočila nogice do kolen in ji je blo prav všeč. Najprej jo bomo tako privajal, da bo avgusta že čofotala. Je pa izredno pridna.

Glede govora in motorike se tudi jaz ne strinjam popolnoma, saj Nika zelo čeblja (besede, ki smo jih slišali: abibu, aha, ata, ne, me ...), vesla in dviguje se tudi (trebušnjaki in  most), na bok pa le trikrat iz boka pa na trbuh.

Vse ob svojem času. Ko ne more do igračk, se pa zrita in je ali pa kriči in se jezi, da jo premakneš.

user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za vse napredke, posebej pa user posted image user posted image user posted image za Valentino.

Nč, lepo spite in naj ne bo prevroče al pa kakšni komarji (mene je sinoči en za...), sem pozabla obliže. Zdej pa spat, saj grem jutri zjutraj v PO, ker dobiva obisk.

LN

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

Neposredna povezava do sporočila: 1781
1.7.2010 8:55:36   
Tjasa27
sem pogledala, urban je imel pri 3 mesecih 6120 in 59,5 cm. če se kateri ljubi vnesti v seznamček ker jz res ne znam

hvala

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
1.7.2010 9:44:00   
lenčy
evo mene totalno razočarano nad svojimi starši oz. očetomuser posted image
ene že poznate mojo zgodbo, ker sem tuki gor velikrat jamrala nad svojim očetom egoistom... no včeri mi je ponovno prekipelo in sm ga sprovicirala dokler ni rekel, da mamo 2 dni da se spokamo vn in točno to sm hotla slišat. da mu bo pol prekleto žal, da je to rekel... tko da jutri bova že pri moji tašči, kjer močno upam, da se ne bo preveč vtikala sicer pa se znam postavt zase... če bo sreča, bova jeseni že na svojem.
edino me skrbi, kako bo te selitve sprejel najin sinko. kaj mislte da ve kaj se dogaja oz. da bo nekje drugje živel?

se opravičujem, ker spet jamram tuki gor ampak res bi rabila kakšno vzpodbudno besedo... potem ko se odselim, ne bom imela nobenega, s katerim bi se lahko pogovarjalauser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
1.7.2010 11:01:07   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

evo mene totalno razočarano nad svojimi starši oz. očetomuser posted image
ene že poznate mojo zgodbo, ker sem tuki gor velikrat jamrala nad svojim očetom egoistom... no včeri mi je ponovno prekipelo in sm ga sprovicirala dokler ni rekel, da mamo 2 dni da se spokamo vn in točno to sm hotla slišat. da mu bo pol prekleto žal, da je to rekel... tko da jutri bova že pri moji tašči, kjer močno upam, da se ne bo preveč vtikala sicer pa se znam postavt zase... če bo sreča, bova jeseni že na svojem.
edino me skrbi, kako bo te selitve sprejel najin sinko. kaj mislte da ve kaj se dogaja oz. da bo nekje drugje živel?

se opravičujem, ker spet jamram tuki gor ampak res bi rabila kakšno vzpodbudno besedo... potem ko se odselim, ne bom imela nobenega, s katerim bi se lahko pogovarjalauser posted image

Hej soimenjakinja :)

Jaz mislim, da bo tvojemu sinčku samo dobro delo, da grete. On čuti, kdaj je mamica nervozna, nesrečna itd..., tako, da če se boš ti boljše počutila pri tašči, bo to čutil in mu bo vseeno kje živi. Njemu je najbolj važno, da ima srečno mamico in atija. Takrat bo tudi on najbolj srečen! moje mnenje. Pa pogumno!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
1.7.2010 12:56:07   
Jassika
Lenčy user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za odločitev, da greste na svoje. Kot je že ena prej napisala, je za user posted image sigurno bolje, da je mama umirjena in se lahko posveča, tako da je prav da greste stran, vsaj za moje pojme. Tudi če bo user posted image na začetku zbegan, si moraš stalno ponavljat da delaš to za njegovo dobro. Ko bo večji, se itak ne bo spomnil nič več. Če bo mel pa mamico slabe volje, si lahko zapomni celo življenje. Torej? Itak pa, moje in samo moje mnenje. Čim dlje od staršev, pol ma mojih al njegovih....če hočeš imet lastno življenje. Če nimaš druge, itak....če pa imaš šanso...pograbi jo z obema rokama. Pa ne narobe zastopit, mam krasno mamo in taščo tudi, ampak da bi pa s faniljo živela z njima? Ni šans, razen če pride sodni dan user posted image Tako da kar glavo pokonci in ne boj se, boš videla kakšna milina bo potem. Tudi če bo tašča kaj pametna - skozi eno uho notr in drugega ven, ker boš vedela da je samo začasno. Pa velikooooooooooooooooooooooooooooooooo sreče user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še 1 vprašanje za vas punce....kaj user posted image je mojemu malemu, da se po 3 mesecih vsakonočnega spanja do najmanj 6ih zjutraj (8 ur ali več), zdaj že 3 dni zbuja ob 3 in cmevka, da ga moram k sebi vzet in nafutrat. Je možno, da je od vročine in je žejen?

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
1.7.2010 13:17:59   
3Sonček3
lenčy otrok je doma kjer so njegovi starši in ni še tolk star da bi razumelzakaj se gre, tko da glede tega kr brez skrbi mogoče bo rabu samo nekej časa da se privadi na novo okolje. Naša nap. je pri mojih starših spala samo do 1ih ponoči medtem ko je doma spala do treh. Ampak nč drastičnega. user posted image user posted image user posted image upam da vam bo lepše.

Jassika tut js sm mela pred tednom podobno vprašanje, ko mi je Sanja že skor ceu mesc spala od 21.30-4.30 potem pa spet hop ob 2eh ustat user posted image user posted image user posted image Js sm to pripisala tednu rasti in potemše majčkeno k polni luni (vsak mesec okolpolne lune je štala) Evo jo...minilo je tko da zdej že dva dni spet spi sicer do 3.30 ampak nč hudga, sm zadovoljna, počasi se daleč pride. Je pa možno da je od vročine bolj žejen, čuvaj da mu ponoči nebo preveč vroče. Js jo mam samo v bodiju brez rokavčkov pa pokrito pa ponoči ko jo dvignem za hranjenje je učasih use mokro po pouštrčku user posted image . Bomo že.

No midve sve pa danes poskusle z bučko in user posted image user posted image user posted image je bla tko navdušena da ni mogla počakat da sm zajela drugo žličko, se je kr tresla user posted image user posted image user posted image . Zaenkrat sm z GH zelo zadovoljna, edino cvetača mi je bla mal sumljiva pa sm jo zato predčasno ukinla in bo kr lepo počakala do zadnjega user posted image user posted image user posted image .

Zdej pa šibam kuhat, danes bomo jedli mesne krogljice v jogurtovi omaki, upam da rata.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
1.7.2010 13:30:42   
girl79
čao mamice user posted image ,

lenčy- user posted image user posted image sem prepričana da si se prav odločila da se odselite, in sem tudi prepričana da bo tvoj oče prav kmalu spoznal da je on največ izgubil s tem....sinkotu je pa tudi najbolj važno da ima mamico, ki je vesela in sproščena in mu ni prav nič važno kje živi

valen - lepo da je fizioterapevtka pohvalila Valentino in upam da bo še napredovala, se pa ne strinjam da gresta razvoj govora in motorike skupaj oziroma je prav nasprotno, pri otrocih se psihična energija usmerja nekaj časa na eno področje in ostala področja malce stojijo, potem pa se preusmeri na drugo področje itd....tudi moj bratec je bil npr. motorično zelo hiter, je že z 10 meseci hodil, vendar pa govoril ni do drugega leta skoraj nič, no potem pa je kar naenkrat začel govoriti full in tudi kmalu dohitel vrstnike...tako da upam da bo tudi Valentina dohitela ostale user posted image user posted image user posted image

tjaša27- lepo da ste uživali na dopustu in čestitke za Urbana za 5. mesecev in prvi (sem prepričana ne slučajni) obrat user posted image user posted image je pa Urban res dolgo zdržal v zibki, mi smo tudi šli že skoraj 1 mesec nazaj v posteljico...aja, pa čestitke za kondome v košuuser posted image user posted image

pikapolonica80- lepo da si se spet oglasila po dolgem času in tudi Alji čestitek za obrate...

Ja očitno je zdaj res čas obratov, tudi Nežka se je uradno prvič pred dvema dnevoma obrnila na trebuh, no edino tista rokica spodaj ji potem nagaja, je ni in ni mogla ven spravit user posted image user posted image  

Sicer pa vam moram povedat da ima moj dan po novem 2 uri več user posted image user posted image user posted image ja, po novem se namreč ne dojimo več 2x20 minut vsakič, temveč samo še po 10 minut na vsaki joški,....sicer jo moram še vedno skoraj vedno jaz odklopit od joške, kar je malo zoprn občutek, ker se počutiš, kot da bi otrok še jedel, ti mu pa ne pustiš, ampak sem ugotovila, da Neža ravno tako zdrži 3 ure, pa še manj poliva, če ji ne pustim da je toliko dolgo kolikor bi ona želelauser posted image user posted image je prav luštno, ko imam naenkrat precej več časauser posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
1.7.2010 13:58:08   
lucika
naj vas malo pozdravim...

mi se bolj ali manj skrivamo, ker je tako vroče. za tavelikega smo postavili bazen, tamali pa ima senčko.... v nedeljo pičimo v rovinj, sem si na brzino zmislila. nobeno presenečenje, ker si počitnice vedno splaniramo glih 4 dni prej...

valen, meni so pa glih obratno povedali. če je motorika hitrejša, je govor počasnejši in obratno. razen če je vse tak bolj povprečno, gre skupaj. če pa je kaj bolj kot drugo, je pa očitna razlika baje. tavečji bo jeseni star 4, pa ga še vedno pol ne razumemo. drugače ga pa komaj iz lojter vlačimo.

kar se tiče pa tvoje valentine, moraš upoštevati tudi korigirano starost. po tisti še ni toliko stara. naš mali se je par dni nazaj uspel obrniti iz hrbta na bok, in odtej to trenira. tak da to pride iz danes na jutri, zato nič skrbet. pred tem je pa ležal ko ena klada, še z nogami se mu ni dalo brcat...

uvajanje: ne, do 6 meseca nič, če se le da. alergologi se v večini na to predčasno uvajanje sklicujejo in jaz jim bom kr verjela. nikamor se ne mudi...še nekaj tednov nazaj so bile debate o krčkih, posledica nerazvitega črevesja, tak da še zdaj sigurno niso zreli za pravo hrano. in če na škatli piše po 4. mesecu, to mislijo resno. torej, če se rabi nadaljevalno mleko, se rabi z razlogom, pa če se otroku še tak lušta ali ne. sicer pa vsak po svoje.

lenčy, čestitke za usoden korak:) malemu bo vseeno, sam da je mamica poleg. fajn vam bo, boš vidla. če ste se tak odločili...sicer pa, verjetno je tud ta vmesen korak potreben, da si enkrat pridete čist na svoje. in si boste. takrat bo pa poplačano za vse tele skrbi nazaj. samo, a tvoj še bo pa vedno pri vas delal, al si išče novo službo?

lepo se imejte bejbe in mali škratki.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
1.7.2010 21:25:45   
Zvezdici

28.01 Tjasa27     Urban         

11.02.W.W.         Oskar          

2620 g     45 cm

21.02.Čmrlika      Luka           

22.02. sara2007 Zara           
              4500 g     55 cm

23.02  3Sonček3  Sanja         

25.02  Lakaya      Tara            

27.02 rožca26      Ela              

3380 g     52 cm

6.3.
     Balka         Ema                                            

09.03 zoey          Arne            

3480 g     52 cm

15.03 nosečka24  Nejc            

3545 g     52 cm

4080 g     55 cm     7000 g

18.03 Maja.Gal     Zoja            

2900 g     49 cm

19.03 *pupsa*     Lea            

4160 g     53 cm

20.03 branka28    Žanet         

3530 g     51 cm

22.03 ursa_p         Lan           
              3670 g     51 cm

22.03 t_anja         Ana            

26.03 Zvezdici      Tija             
               3740 g     51 cm       6310 g   61,5 cm

31.03.Meti.v         Jan             

TIA78          Nik                                             

6000 g   69   cm

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
1.7.2010 21:26:50   
Zvezdici
Je imela tudi Tija končno pregled user posted image .
Ima že kar 6310 g in 61,5 cm.
Cepljenje pa imava prestavljeno na naslednji teden, ker je bila pred kratkim bolna, tako, da pikica še čaka.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
1.7.2010 22:05:08   
lunka1
28.01 Tjasa27     Urban         

11.02.W.W.         Oskar          

2620 g     45 cm

21.02.Čmrlika      Luka           

22.02. sara2007 Zara           
              4500 g     55 cm

23.02  3Sonček3  Sanja         

25.02  Lakaya      Tara            

27.02 rožca26      Ela              

3380 g     52 cm

6.3.
     Balka         Ema                                            

09.03 zoey          Arne            

3480 g     52 cm

15.03 nosečka24  Nejc            

3545 g     52 cm

4080 g     55 cm     7520 g    64 cm

18.03 Maja.Gal     Zoja            

2900 g     49 cm

19.03 *pupsa*     Lea            

4160 g     53 cm

20.03 branka28    Žanet         

3530 g     51 cm

22.03 ursa_p         Lan           
              3670 g     51 cm

22.03 t_anja         Ana            

26.03 Zvezdici      Tija             

31.03.Meti.v         Jan             

TIA78          Nik                                             

6000 g   69   cm

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
1.7.2010 22:42:48   
7lina7
28.01 Tjasa27     Urban         
              2445 g    46 cm       6120 g  59,5cm          7880 g   64 cm        

11.02.W.W.         Oskar          

2840 g     49 cm      5700g    62 cm           6000g 65 cm

2620 g     45 cm

21.02.Čmrlika      Luka           

22.02. sara2007 Zara           
              4500 g     55 cm

23.02  3Sonček3  Sanja         

25.02  Lakaya      Tara            

27.02 rožca26      Ela              

3380 g     52 cm

6.3.
     Balka         Ema                                            

09.03 zoey          Arne            

3480 g     52 cm

15.03 nosečka24  Nejc            

3545 g     52 cm

18.03 Maja.Gal     Zoja            

2900 g     49 cm

19.03 *pupsa*     Lea            

4160 g     53 cm

20.03 branka28    Žanet         

3530 g     51 cm

22.03 ursa_p         Lan           
              3670 g     51 cm

22.03 t_anja         Ana            

26.03 Zvezdici      Tija             

31.03.Meti.v         Jan             

TIA78          Nik                                             

6000 g   69   cm 

Lin@

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
2.7.2010 9:04:20   
3Sonček3
Dobro jutro!

Mi mamo pa pestro danes že od pol petih zutrej sm pokonci kr je naša bejbi taka tečka da nemorm sploh spat. Js mislm da jo zobki mučjo joka k norc pa noče jest samo grize mi dudo pa cucelj...No sej zdej je neki malega pojedla ampak spet jok jok in jok. Nč ji ne pomaga noče se igrat, nost, ma nč sm bla kr jezna nanjo zutrej k mi ni dala spat user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
   [Brisano sporočilo]
2.7.2010 9:54:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1794
2.7.2010 12:03:45   
girl79
čao mamice user posted image ,

Jaz pa že drugo noč neprespana, se je že spet zbudila 3x ponoči, s tem da tazadnjo rundo potem skoraj eno urno ni nazaj zaspalauser posted image user posted image ....ja potem zjutraj bi pa gospodična spala, ko bi blo treba it ven na sprehod user posted image user posted image , tako da potem sva šli pa šele ob 10.30 na sprehod, ja mamica je švicala na soncu, gospodična je pa še v vozičku malo lepo pod dežničkom nadoknadila nočni (ne)spanec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ah saj bo boljš a ne???user posted image user posted image

Je pa predvčerajšnjim rodila ena prijateljica s faxa, danes ponoči pa sodelavka  user posted image user posted image user posted image , jaz sem vedno tolk vesela ko dobim take sms-je user posted image user posted image

Lepo se imejte s svojimi škratki...

Neposredna povezava do sporočila: 1795
2.7.2010 12:12:11   
meti.v
28.01 Tjasa27     Urban         
              2445 g    46 cm       6120 g  59,5cm          7880 g   64 cm        

11.02.W.W.         Oskar          

2840 g     49 cm      5700g    62 cm           6000g 65 cm

2620 g     45 cm

21.02.Čmrlika      Luka           

22.02. sara2007 Zara           
              4500 g     55 cm

23.02  3Sonček3  Sanja         

25.02  Lakaya      Tara            

27.02 rožca26      Ela              

3380 g     52 cm

6.3.
     Balka         Ema                                            

09.03 zoey          Arne            

3480 g     52 cm

15.03 nosečka24  Nejc            

3545 g     52 cm

18.03 Maja.Gal     Zoja            

2900 g     49 cm

19.03 *pupsa*     Lea            

4160 g     53 cm

20.03 branka28    Žanet         

3530 g     51 cm

22.03 ursa_p         Lan           
              3670 g     51 cm

22.03 t_anja         Ana            

26.03 Zvezdici      Tija             

31.03.Meti.v         Jan             
               3420 g     52 cm     6910 g   62  cm

TIA78          Nik                                             

6000 g   69   cm 

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
2.7.2010 12:21:20   
meti.v
Ola punceuser posted image
Midva sva pa zdej nazaj od zdravnikauser posted image Danes je meu prvo ceplejnje in upam da ne bo kakšne vročine. Drgač pa je spet zrastu tko da ma zdej 62cm in 6910g, je že kr velik fantuser posted image Je pa rekla zdravnica da morm počas ukint en obrok hrane ponoč, ker namreč še vedno se mi dvakrat ponoč zbuja. Tko da ko bo star 4 mesece mu bo zvečer mal zgostila in pol bomo vidluser posted image Z uvajanjem GH bom pa jaz pričela pri 4 mesecih.

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
2.7.2010 14:20:47   
t_anja
Preberte si to...user posted image
Saj človek več ne more verjet. Najbl, da vse doma pripraviš. Al pa celo banano sabo, če greš na pot. user posted image

http://24ur.com/novice/slovenija/steklo-v-otroski-kasici.html

22.3.2010 - na svet se je odločila pokukat najina Ana

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
2.7.2010 15:19:37   
Tjasa27
dons je pa bani taka sitka da ni za prenašat user posted image  kaj je spet kakšna polna luna al kaj?????

lina - hvala da si vnesla podatke

nič šibam, bani je zgruntal zelo visoki c in gre njegovo tečnarjenje res skozi ušesa

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
2.7.2010 16:24:24   
3Sonček3
valen js sm danes mojo animirala z bazenčkom ker kot pravi Tjasa27 je danes tut naša ena velka tečka (že od 4.50 zutrej user posted image  user posted image  user posted image ) Napihnla sm bazenčk pa not nalila tolk vode da je pokrilo tiste izboklince k so not z mlačno vodo in jo položila not (ležat) pa je bla najprej mal šokirana pa začudena sm je hitr začela uživat aja pa spod sm dala pleničko da je ni žulla tista plastika.

meti.v upam da boste brez težav danes...men je pediatrinja use povedala da lahko dobi vročino da je lahko tečka ampak tečka ne pa jesihar madona sm mislna da bo pluča vn skašlala tolk se je drla pa še na mestu vboda ji je zateklo in nism vedla zakaj se gre pol pa še moja panična tašča joj kaj je zdej to pokliči zdravnika, ja kaj sm pa hotla ko poklicat pa ne zato kr je ona tko rekla ampak zato kr me P ni opozorila tudi na to. No potem smo po pournem poskusu vstavljanja svečke le uspeli in čez 20 minut se je nadaljevalo naše lepo mirno življenje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?