|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
22.6.2010 13:08:08   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

jeeeejjj, rezervirala sem morje, v soboto šibamo na Brač user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
22.6.2010 14:03:51   
tažana
LIAN vse najboljše!!!!!!!!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
   [Brisano sporočilo]
22.6.2010 20:25:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2028
22.6.2010 21:05:12   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

no tako, sva vidla Vida, Pety pa ne user posted image  sva mogla it predčasno ven, ker je bil Nik že preveč zaspan in utrujen. Škoda, pa prav zanimiva risanka je bila user posted image  Sva pa uspešno kupila njemu dobro zobno pasto Biodent jagoda. Bom pa naslednjič poskusila z fresh varianto.

Pety, kako Kaja?

user posted image user posted image user posted image  In kje je bila Pety?! A je Vid že tako samostojen, da kar sam hodi v kino?user posted image  No, mogoče je bil pa Matjaž z njim v kinu....

Priporočam Biodent Fresh, Nika jo ima prav rada. Je pa res, da mi prej nismo poskušali sadnih okusov...

Ima katera v četrtek čas za kavico mogoče? Jaz sem si vzela frej dan, zjutraj peljem Niko v vrtec, potem grem na kratko v službo, nato na kavo z možem, potem v Tobačno oddat vlogo za Nikin potni list in po vseh teh opravkih sem frej. Računam, da bo to okoli 11:00 - 12:00. Časa bom imela do 14:30.

Jutri je pa zadnji grški dan naše 2ursae, mašinca, kaj to hitro mine... Komaj že čakam njeno poročilo v sliki in besedi.

Grem pod tuš, potem pa fuzbal pogledat.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2029
22.6.2010 21:10:22   
pety78
user posted image user posted image user posted image In kje je bila Pety?! A je Vid že tako samostojen, da kar sam hodi v kino?user posted image No, mogoče je bil pa Matjaž z njim v kinu....

Je rekel Matjaž, da če bo pa Valla. v kinu, bo pa kar on Vida peljal. Sem morala kar doma ostat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja je bruhala ob pol sedmih, sedaj mi spi. Skoz je hotela vodico piti, jesti nič, pa kar drema. Joj, upam, da bo hitro mimo. Jutri sem torej spet doma. Eh, bo že.

Neposredna povezava do sporočila: 2030
22.6.2010 21:18:09   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

user posted image user posted image user posted image In kje je bila Pety?! A je Vid že tako samostojen, da kar sam hodi v kino?user posted image No, mogoče je bil pa Matjaž z njim v kinu....

Je rekel Matjaž, da če bo pa Valla. v kinu, bo pa kar on Vida peljal. Sem morala kar doma ostat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom Mihatu povedala!user posted image user posted image user posted image

Za Kajo:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
23.6.2010 9:40:48   
benika
Kajči, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo čist v fazi prenavljanja. Dnevni prostor smo izpraznili, pobelili stanovanje. Včeraj sem šla v LJ po itison, se ustavila še pri Ninocki na kofetku. Popoldne so me klicali iz Lesnine, da je prišel naš regal, tako da ga greva z E. zdajle iskatuser posted image Zvečer je stari regal prišla iskat ena RR-jevka. Danes nas čaka finiš beljenja in pucanje, jutri sestavljanje regala in dokončno filanje polic ter čiščenje. Tako da Nika moja draga, pridi ti k meni na kavico. Naredim ti ledeno s smetano, pa za gratis še cunjo dobiš v rokouser posted image user posted image user posted image

Slike prilepim po končani preobrazbi.

V petek se vračata najina mulčka (jih že pogrešam), 1. julija pa pičimo na mooooooooorje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2032
23.6.2010 10:55:26   
Nika v službi
Benika, vi pa ste v obratih!user posted image

Hvala za povabilo na ledeno kavo, ampak cunja me preveč plaši, zato bom obisk opravila kdaj drugič.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
24.6.2010 10:51:26   
pety78
Kuc, kuc. user posted image

Punce, dajte malo povedat, kakšni so kaj vaši plani za naslednje 3 dni? Jaz bom na žalost večino dneva sama z mulčkoma, ker ima Matjaž delovni vikend! user posted image Sedaj pa ne vem, kam bi se lahko sama podala z njima?

Če je pa katera prosta kak dan za druženje, bi blo pa tudi super. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2034
24.6.2010 11:34:27   
Nika v službi
Pety, midve z Niko bova verjetno prosti v soboto, ima Tomaž pospravljanje.user posted image Se slišimo in dogovorimo.

Zdaj pa tečem na Upravno enoto oddat vlogo, potem pa kavica z možem. Zvečer imam babji večer s prijateljicami - gremo na večerjo in gledat Sex v mestu. To sicer ni moje področje (mislim, tovrstni žanruser posted image ), ampak za dobro družbo se tudi žrtvujem. So me že opozorili, da verjetno česa ne bom razumela (ker nadaljevanke nisem nikoli gledala), ampak who cares.user posted image

Jutri pa šibamo na 2.700 m, moram ven privlečt bunde, tople hlače in zimsko obutev. Gor je danes -1°C, za jutri pa sicer napovedujejo cele 3°C! Toda če prištejem veter in možnost hitre spremembe, je bolje kaj več s sabo vzet, da nas ne prezebe. Komaj čakam!

Naredite si lep praznik državnosti, 2ursae pa srečno pot domov danes!

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
24.6.2010 11:39:20   
pety78
Sex v mestu

Men je bil ful fajni. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2036
24.6.2010 20:49:34   
ninocka
Nika, uzivajte jutri user posted image  Skoda ker nisem vceraj vidla, jst sem danes cel dan bluzla po BTCju, bi se lahko za kavico dobile...pa drugic...
Mi smo tudi v pripravah za Guliverlandijo, moram se spokat in pripravit malo hrane...

Ja, zadnjic je pa k meni na kavico prisla njprej Manca, pol pa se Benika...user posted image user posted image user posted image  Je blo prav lustno user posted image user posted image
Dons sem sla se v sluzbo, ker zdaj se pa rees vztrajno bliza, pa Evanu sem v massu kupila ene sandale, sem se ful odlocala med cifro 28 in 29 in me je prodajalka prepricala, da sem vzela 29. Pol mu pa probam, so mu pa lih za lih, tjko da jih moram nest zamenjat...jst pa o 28ki bluzla  user posted image

Vceraj smo meli pa same sestanke v vrtcu - ob 16h je bil roditeljski in pri Evanu in Rubnu, tko da sta ostal amlo dlje v vartsvu, Samo je sel k Evanu, jst pa Lian pa k Rubnu. Pri Evanu nic posebnega, 3 grejo ze v solo, pa 2 nova dobijo, Rubnovo skupino so pa cist razbili in je ostal brez vseh svojih prijateljckov user posted image

Zvecer ob 19h smo meli pa se svet starsev,  ker smo morali galsovati za kandidate za svet vrtca...kr neki...sem bla v volilni komisiji in sem mogla prestet glasove user posted image

Za soboto, pa ce se kaj zmente, bom precekirala, mogoce uletimo, ker Samo bo moral betonirat in stemat, pa je boljs, da otrok ni doma...kaj pa brunarca al pa gibi gib?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
25.6.2010 12:05:04   
2ursae
eto, mi smo doma, smo ravno lepo pozajtrkovali (prišli smo na J. Pučnika ob pol štirih ponoči user posted image ), zdaj smo malo izgubljeni in dezorientirani, nč nimamo za jest, tle pa praznik user posted image . Skratka, itak da je bilo super, krasno, tko kot mora bit, zdravje je zdržalo user posted image ... več napišem zvečer.

lepo bodte

LIAN, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
25.6.2010 19:15:03   
pety78
Naš jutrišnji plan, če katera pomaga z napotki ali se pridruži. :)

http://www.ringaraja.net/forum/m_5219135/mpage_1/key_/tm.htm#5219135

2ursae, WB!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
25.6.2010 19:53:01   
benika
Nika, Edo sprašuje, če si že končala z žalovanjem? Tvoj Buffonček je že doma, vešuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2040
25.6.2010 20:00:16   
benika
user posted image

To je pa rezultat 5-dnevnega garanja, medtem ko so otroci uživali v toplicahuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2041
25.6.2010 20:03:06   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: benika

user posted image

To je pa rezultat 5-dnevnega garanja, medtem ko so otroci uživali v toplicahuser posted image

VuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
   [Brisano sporočilo]
25.6.2010 20:29:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2043
25.6.2010 20:43:44   
pety78
Valla., uživajte. Kam že grete?

Neposredna povezava do sporočila: 2044
25.6.2010 21:28:16   
tažana
še jest se na hitro javim user posted image .
Benika: ful lepo user posted image

Ninočka: tut mi smo imeli ta teden en kup stvari v vrtcu. še jest sem šla na sestanek user posted image . zvedla pa nič pametnega user posted image - brez veze. vseeno če bi ostala doma.

skratka mi imamo vse napakirano. ponoči skuham samo še kavo in naštimam flaše prenesem otroke in šibamo. gremo ob 2h.

Neža ima sicer ene čudne muhe. Danes zvečer se ni hotla dojit in sva se uspavale 1h user posted image pa en kup joka je bilo. dobro da imam nekaj zavitkov mleka s seboj. če se ne bo hotla več dojit jo bom pa na morju še na mleko navajala user posted image .

nič grem spat.

valla: a greste v splitu na trajekt? no mogoče se pa kje srečamo user posted image

Se beremo čez en teden user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
   [Brisano sporočilo]
25.6.2010 21:36:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2046
25.6.2010 21:44:31   
benika
Babnce, uživajte maksimalno!

2ursae, WB!

Neposredna povezava do sporočila: 2047
25.6.2010 22:55:42   
2ursae
no, eni pridemo, drugi srečneži odhajajo ... valla, tažana, juhej, uživajte user posted image , se morda izmenjamo v Splitu, mi bomo tam v vrsti pred trajektom za Hvar okoli 8. 7. user posted image . Ah, je meni luštn user posted image .

torej, naš grški podvig je bil super, imeli smo ene par zanimivejših prigodic, kot npr. da sem prvi dan šla v gatah v bazen, prepričana, da imam kopalke (saj veste, da imam oviran razgled navzdol user posted image ) - kopalke sem si oblekla namreč le v mislih, ne pa tud dejansko. Torej, prileteli smo brez problemov in zamud, otroka jasno uživala v vožnji, pol z busom hop do hotela in seveda takoj na bazen, kjer smo bili sami samacati user posted image in potem skoraj zamudili večerjo. Sobo smo imeli res lepo, vse je zelo čisto in zrihtano, velik balkon s pogledom na morje in, kar je najpomembnejše, otročka sta imela svojo sobico, mi2 sva pa kraljevala zase. Od tega dopusta si bom najbolj zapomnila tiste nadvse prijetne pol urce zjutraj, ko sta otroka v svoji sobi klepetala, mi2 sva se pa lahko v miru crkljala user posted image .Moram priznat, da smo se v glavnem kopali kar na bazenih (morja se bomo naužili v Dalmaciji), so imeli super tobogančke za otroke in sta se mulca do sitega nadričala. Itak da smo šli tudi na plažo, kjer dobiš senčnik z ležalniki, plažca je z drobnim peskom in čistim morjem, res užitek. Dva dni smo rentali avto, eden od izletov je bil na antično bolnišnico, kjer je bilo takoooo zeloooo lepo, antične ruševine sredi cipres z enkratnim razgledom na morje user posted image , da smo se kar zalepili tja in nam je potem praktično zmanjkalo časa za glavno mesto, Kos. Otroka sta skakala po celemu kompleksu in z mojim sva ugotovila, da se z njima prav luštno da hodit tudi na zgodovinske oglede. En izlet smo opravili tudi z našo agencijo, na bližnji otok Nisiros, ki je vulkanskega izvora in te peljejo v sam krater. Lepo, lepo in še enkrat lepo, otok je poseljen, grška idila z razglednic, vse modro - belo (no, veliko tudi v ruševinah in zanemarjeno, ampak v glavnem krasno), črna vulkanska plaža, prekrasna cerkvica, mozaički, rože, zelenje, ni da ni.
Je pa takle dopust kar naporen, sem bila zadnje dva dni že kar fejst utrujena, pa otrokoma se je tudi že poznalo - Bor je pri večerji zaspal kar za svojo skledico sladoleda. Sicer se mi zdi, da z izleti nismo pretiravali, za rent-a-car smo dobili eno luštno novo Fiat Pando in se vsi zaljubili vanjo, ceste so po otoku res lepe, glavna je široka, otroka sta se ful rada vozila v tem mini avtku. Sicer smo bili veliko v hotelskam kompleksu, kjer je res veliko ponudbe, imajo otroška igrišča, bazene, na pedalinček smo šli (sta si res zelo želela it), zvečer je ravno prav sprehajanih poti za poluren sprehod, kar je bil itak maximum, kar sta še zmogla. Skratka teden je bil hitro naokoli, lahko bi bili še kakšen 2-3 dni, 14 dni bi bilo pa res že preveč.

To je zaenkrat vse, morda se mi še kaj utrne in dodam, fotke sem že zbirala, jih bom morda zdajle še do konca uštimala in dala v album, bom sporočila.

Aja, pa še to: našemu otročku bo ime .... LUČKA. Moj se na Marino nikakor ne more navadit in sem se pač temu odrekla, ker vem, da je meni ime Lučka bolj všeč kot njemu Marina. Tko da veste, ko bom govorila o Lučki, za koga gre user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
25.6.2010 23:39:01   
2ursae
tko, fotke so v mojem albumu, dosegljive na:

http://www.mojalbum.com/2ursae/kos-junij-2010

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
25.6.2010 23:49:33   
2ursae
pa še to:

pa če se boste v albumu odločile za pogled "predvajaj", imejte miško na fotki, ker se le tako pokažejo moji kratki komentarčki - da boste vedele, kaj gledate

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.