|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
28.6.2010 20:23:24   
PERSIDA
Kokič jaz sem navajena ,da dobim kako slikouser posted image po mailuuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
28.6.2010 20:41:17   
Najaa
Pa daj Persida, ti ga pa pihneš noooooo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kdo ima preceč dela? To sam tak rečem, da lepo izpade. Kaj naj rečem, da sem cel dan ležala in se po riti praskala? user posted image user posted image user posted image
Ma ne, resno, hvala za info glede kopalk. Baje imajo tudi v Mercatorju fajne in poceni, tudi 12 evrov. Jutri pade misija kupovanja kopalk, ajme meni, že zdej sem slabe volje... user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
28.6.2010 20:41:35   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kokič jaz sem navajena ,da dobim kako slikouser posted image po mailuuser posted image

Ja, jaz tudi, zdaj pa nič. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
28.6.2010 21:17:06   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

jaz mam večjega ko ti...emšo namreč

jaz pa še večejega, pa se nena hvalim. user posted image user posted image user posted image

jaz sem bla že lani prek...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
28.6.2010 21:48:12   
PERSIDA
Zdaj sem mahnila po milki in ker je tak fajn pasala grem kar spatuser posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
29.6.2010 7:41:01   
Najaa
Dobro jutro.

Spali zelo slabo in ne vem, kako bom preživela današnji dan, ko imam toliko dela. Najraje bi se počla v pojstlo in spala dva dni skupaj. user posted image   user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
29.6.2010 8:07:09   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro.

Spali zelo slabo in ne vem, kako bom preživela današnji dan, ko imam toliko dela. Najraje bi se počla v pojstlo in spala dva dni skupaj. user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj je te blo?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
29.6.2010 8:07:13   
KOKICA32

Ja, jaz tudi, zdaj pa nič. user posted image

Dobiš!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
29.6.2010 8:07:15   
KOKICA32

Dober večer.
Dopustnikom prijazen pozdrav user posted image .
Srečanje na visokem nivoju (sprehod ob reki, nabasanje s hrano do onemoglosti v eni gostilni lamehika, napijavanje s ta boljšim pivom lamehikana , za popotnico še žganje mehičujasuče in večer zaključili s klepetanjem  in plavanjem v prijetno ohlajeni Dravi)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Kokica a bi še kaj rada slišala?user posted image Mam jaz tud rada ful morje samo na taki večer greš vsakih sto letuser posted image .

Kokič v nedeljo zjutraj ob 2 štartamo za rabuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Je, RAB!!!!

PERSIDA TI SI ZAME TAKA ASICA!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
29.6.2010 8:07:17   
KOKICA32

Aja, dobiš...samo se še nisem zraven spravila...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
29.6.2010 8:07:35   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
29.6.2010 9:01:10   
PERSIDA

Dobro jutro.

user posted image user posted image user posted image Kaj je te blo?

Ne ve kak bo vse v kufre spravlauser posted image .Najči saj ti lahko naš voz posodimo ,pa ga zadi montirašuser posted image ,,pa pupi daš not bosta imeli veter v lasehuser posted image  ti ,pa plac kam kramo datuser posted image .

Bom vidla ,če se bom v soboto jaz tak smejala user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
29.6.2010 9:02:04   
PERSIDA

Aja, dobiš...samo se še nisem zraven spravila...user posted image

No tak se že lepše čuje.

Aja Love you toouser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
29.6.2010 9:05:43   
PERSIDA
Dan.Prosim ,če gre ta luna nekam ,ker rabim po celo uro ,da zaspim pol se ,pa samo sučem.Pa maladva tudi tak ,da mislim,da bota vse gatre ven vrglauser posted image .
Drugač nič novega pol šestih budnica ,če hočem ali nočem.Zdaj treskata današnjo prvo rundo .Ko se  zbudita jima nafilam riti pol ,pa gremo malo na moj stari Ptujuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
29.6.2010 9:13:35   
KOKICA32
Persida, uživajte na Ptuju!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
29.6.2010 20:28:42   
PERSIDA
Dan minil ko raketa.Po novem se rada vozita po toboganu celo Tomaž ko se ga je prej bal kot hudič križa.Tak,da kokič lahko kdaj prisurfata do Ptuja aja pričolnata pardon ful je senca in res fajn ko ni gužve.ko sta prišla na žmah ni mogo noben na toboganuser posted image .
tasa povej Liji ,da se ne rabi bat za lupčeka ,ker Maruša ne mara nobenegauser posted image
Ja pol smo še,pa en obisk vsekali seveda sta se razkomotla in postala preveč domača.No saj ko bo njim pupika zrastla bosta v istem zosu jaz,pa bom že kar malo bolj sproščeno sedelauser posted image .
Ja kaj naj rečem bo treba še večkrat popeljat princa na igriščauser posted image .
Tak,da malo po sedmi sem jima riti popedinala in ob osmih zaninala v spanec.
Mati,pa je ruknila cubalibre iiiiiiiiiha.Mater kaj mi že prej ni kdo povedo kak je to dobrouser posted image .
Sicer je sedaj moje pospravljanje pod vprašajem je ,pa pasalouser posted image .
Nič bejbe kaj bo se kera kaj oglasla al moram zarobantituser posted image .
Piti ali pospravljati ? piti al pospravljati? to je sedaj vprašanjeuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
29.6.2010 20:33:44   
ema tiara
persida piti,definitivnouser posted image ...si bla malo na vasi...user posted image v parku pri dravi?komaj čakam da bo lucas shodil da gremo še mi v park,zdaj mu je ful tečno

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
29.6.2010 20:34:12   
ema tiara
aja,dober večer

Neposredna povezava do sporočila: 2668
29.6.2010 21:33:15   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

persida piti,definitivnouser posted image ...si bla malo na vasi...user posted image v parku pri dravi?komaj čakam da bo lucas shodil da gremo še mi v park,zdaj mu je ful tečno

Da ful fajn ,ker je senčka na večino igral.
Upam,da čimprej shodi ja je veliko lažje.Men en hodi samostojno ta drugi,pa se trudi prit za njim.Zaenkrat folgam obauser posted image .Mata mamo preveč rada ,da bi kam všlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2669
29.6.2010 21:37:37   
ema tiara
meni je tudi malo težje ker sem sama z obema doma,mala je 2.5mstara pa oba nosit...je pa dobro da ni ljubusumenuser posted image zdaj že stoji kakih 5 sekund,potem pa se tak fino vsedeuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
29.6.2010 21:41:23   
PERSIDA
Mala uživanta user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
29.6.2010 21:43:40   
ema tiara
kak sta sladkauser posted image mi tudi mamo taki kompletuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
29.6.2010 21:46:39   
trezika
PERSIDA kdaj si jiva utegnila slikat?? user posted image user posted image aja, tudi midve sva uživala na polno.... kosilo smo potem skupaj skuhali, Maruša pa se je nato celo opogumila in se v bazenu kopala user posted image user posted image user posted image en mesec ga je mela doma pa niti blizu ni hotela it...potem pa je seveda ven nisem dobila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
30.6.2010 7:32:34   
KOKICA32
Dobro jutro!!!user posted image

Persida in Trezika, super, da ste uživali. Mi smo našega na morju dali v tisti napihljiv šotor v katerem so tobogani, neki tulci in podobno, pa lahko otroci noter skačejo. Mali je tako delal, da smo ga komaj ven dobili. Še dobro, da je bila nečakinja z njim noter, da ga je ven prinesla. user posted image Ker drugače bi morala jaz po njega noter. user posted image
Včeraj zvečer sva bila z mojim na Lentu in sva prišla domov komaj ob 24h, tak da sem sedaj takoooo zaspana, da ne vem, kako bom danes funkcionirala. user posted image
Mi bomo pa šele danes bazen napolnili. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
30.6.2010 7:35:51   
KOKICA32
Najaa- UŽIVAJTE!!!!! user posted image

Tasa- Kje si? Pogrešam te!

Ema Tiara
- Držim pesti, da se Lukas hitro spusti in samostojno zajadra v svet. user posted image Res je lažje tako!

Persida- že pakiraš in pereš na veliko? Saj za otroka ne rabiš veliko, moj je bil na plaži itak nagec al pa samo z eno majčko, ki sem mu jo kar vsak dan isto oblekla, ker je bila tak takoj slana. Pa plenic ne porabiš veliko, ker so nageci skozi. Do sedaj sem imal VEDNO preveč stvari zraven in sem potem domov prinesla še polno stvari, ki jih ni niti enkrat oblekel. Tak, da..Dont worry!

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 30.6.2010 7:36:56 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?