|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
27.6.2010 9:38:50   
PERSIDA
emmatiara - ti si že sposobna za kaki drink ,ker s treziko se že pol leta dogovarjama,pa nama ni ratalo,pa bi enega skupinskega vžgaleuser posted image ?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
27.6.2010 9:42:40   
PERSIDA
No za spremembo ,pa jaz enkrat začnem naslovnicouser posted image .

Jutri si grem po kopalke sicer še ne vem kam ,če sploh imajo kje tako velike kopalkeuser posted image ,pa malo nakup naredit ta nujne stvari.Danes ,pa res moram spisek naredit,da se zabava začneuser posted image .
Ja nič kaj naj, bo treba nekaj začet v kuhni.Al naj obesim tablo, danes zaprto? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
27.6.2010 9:43:34   
PERSIDA
Lepo nedeljo vsem.

Kokica upam ,da srečno pričolnaš domovuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
27.6.2010 9:49:17   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

emmatiara - ti si že sposobna za kaki drink ,ker s treziko se že pol leta dogovarjama,pa nama ni ratalo,pa bi enega skupinskega vžgaleuser posted image ?

jaz še dojim,odštevam dneve da jo z joške vržem...potem pa z lahkotouser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
27.6.2010 19:48:36   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

je spčoh katera čez 35?

Nisem še bom ,pa user posted image .Mislim ,da še najbolj jaz k tebi pašem druge so še malo pod tridestuser posted image .

Opa, ne bo držalo. Jaz sem tudi nad.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
27.6.2010 19:49:22   
Najaa

Jutri si grem po kopalke sicer še ne vem kam ,če sploh imajo kje tako velike kopalkeuser posted image ,pa malo nakup naredit ta nujne stvari.Danes ,pa res moram spisek naredit,da se zabava začneuser posted image .
Ja nič kaj naj, bo treba nekaj začet v kuhni.Al naj obesim tablo, danes zaprto? user posted image

Dej sporoči prosim, kje jih boš kupla. Jaz jih tudi rabim.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
28.6.2010 7:22:56   
tasa_m
dobro jutroooo, ponedeljek jeeee in jaz sem fraaajjj user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
28.6.2010 7:47:03   
KOKICA32
Dobro jutroooo!!!user posted image

Ja, ponedeljek je in nov teden je pred nami. Kako ste pupe moje? Kako ste se imele mariborčanke? Mi smo se imeli super, fajn. Ponovimo čez 14 dni. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
28.6.2010 7:51:47   
KOKICA32

Lepo nedeljo vsem.

Kokica upam ,da srečno pričolnaš domovuser posted image .

Ja, ja je bilo srečno! Hvala!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
28.6.2010 7:51:50   
KOKICA32

Persida KDAJ greste na lušno?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
28.6.2010 7:51:53   
KOKICA32

je spčoh katera čez 35?

jaz bom čez par mesecev!user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
28.6.2010 7:51:56   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dober dan.

Oglašam se vam s strašno bolečo glavo in hvalo, da sem bila včeraj vzunaj. Sam ne vem, od česa me glava boli, ker sem pila samo vodo. user posted image Aja že vem, od premalo spanja! user posted image Eh bom že preživela, sej zdej NIka spi, Tija je pri babici in imam čas, da počivam.

Lep dan vsem! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ne za glavo ampak za čago! Hahaha, pa še rima se!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
28.6.2010 7:51:58   
KOKICA32

jaz mam večjega ko ti...emšo namreč

jaz pa še večejega, pa se nena hvalim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
28.6.2010 7:52:48   
KOKICA32
Tako, malo sem pokomentirala, ker se mi še ne da delati.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
28.6.2010 9:44:48   
Najaa
Dan... sem leteča, ker pakiram. V sredo gremo na morje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
28.6.2010 10:05:33   
KOKICA32

Dan... sem leteča, ker pakiram. V sredo gremo na morje. user posted image user posted image user posted image

Kje si leteča? Od računalnika do omar in nazaj?user posted image

Super, da greste!user posted image user posted image user posted image A na naše ali k sosedom?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
28.6.2010 12:27:34   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Super, da greste!user posted image user posted image user posted image A na naše ali k sosedom?

ti bom jaz odgovorila, ker je leteča. Gredo v stari dom

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
28.6.2010 12:28:21   
tasa_m

Ja, ponedeljek je in nov teden je pred nami. Kako ste pupe moje? Kako ste se imele mariborčanke? Mi smo se imeli super, fajn. Ponovimo čez 14 dni. user posted image

me smo se imele tudi super. Nekje okoli 24h sem domu prišla. Najedla sem se, napila tud, načvekala pa itak user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
28.6.2010 12:42:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ti bom jaz odgovorila, ker je leteča. Gredo v stari dom

Opa!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
28.6.2010 12:43:36   
KOKICA32

me smo se imele tudi super. Nekje okoli 24h sem domu prišla. Najedla sem se, napila tud, načvekala pa itak user posted image user posted image

Super!!!! Kdo vse je bil? Še Persida in Trezika? Pa MČ je prišla kaj okrog?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
28.6.2010 12:58:44   
tasa_m

ja, me tri. Čebeli smo pozable sms poslat tak da ni mogla prit user posted image user posted image
Če pa smo ble taaak lačne, da smo pozable ji poslat. No, predvsem jaz sem bila lačna, ko nisem cel dan nič jedla, da sem se šparala za večerjo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
28.6.2010 13:18:36   
KOKICA32

ja, me tri. Čebeli smo pozable sms poslat tak da ni mogla prit user posted image user posted image
Če pa smo ble taaak lačne, da smo pozable ji poslat. No, predvsem jaz sem bila lačna, ko nisem cel dan nič jedla, da sem se šparala za večerjo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kake face!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
28.6.2010 20:02:39   
Najaa

Ne, pol sma z mojim šla okoli.
Gremo pa na naše! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
28.6.2010 20:12:59   
PERSIDA
Dober večer.
Dopustnikom prijazen pozdrav user posted image .
Srečanje na visokem nivoju (sprehod ob reki, nabasanje s hrano do onemoglosti v eni gostilni lamehika, napijavanje s ta boljšim pivom lamehikana , za popotnico še žganje mehičujasuče in večer zaključili s klepetanjem  in plavanjem v prijetno ohlajeni Dravi)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Kokica a bi še kaj rada slišala?user posted image Mam jaz tud rada ful morje samo na taki večer greš vsakih sto letuser posted image .
emmatiara - oki doki
tasi - upam ,da sta se imele danes fajn
Najaa- ti samo pakiraj.Kopalk ne rabite ,ker je tak hica,brisač tud ne ,ker se kar na soncu posušite,en pisker vzemi in kuhaj samo enolončnice,preobleke za oddeje tud ne rabite ,ker je vroče ,jaz ne vem kaj maš pol tolko delauser posted image user posted image user posted image user posted image Pirček ,pa v I. tud dobiš user posted image user posted image user posted image

Kokič v nedeljo zjutraj ob 2 štartamo za rabuser posted image .
Aha Najaa v kiki imajo zelo lepe kopalke za 12 E enodelne in dvodelne ,pa velikosti tudi za nas elegantno izpopolnjeneuser posted image .Pa v NKD -ju tudi ,če imaš kje to trgovino.Po krepkem premisleku sem ugotovila ,da kopalk ne rabim ,ker zize itak imam pri pasu bo videt kot da imam kopalke z dekoltejem ,odspodaj ,pa se tak ne vidi ,ker nadstrešek vse pokrije . Rit,pa imam tak belo ,kot bele kopalkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Tako ,da sem prišparala 12Euser posted image .
Sem si ,pa nekaj majčk brez rokavov privoščla ,da ne bom ravno izgledala kot kak klošarček.Če pomislim kdaj sem si kaj nazadnje kupila me začne glava pečt.Definitivno premalo na sebe dam.Končno ,pa kak naj dam ,če imam dva bodoča manekena domauser posted image .
Očino mam danes navdih za pisanjeuser posted image .Pa končno kdo vam bi polepšal dneve ,če ne jazuser posted image .Pridne bit.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
28.6.2010 20:20:12   
PERSIDA
Danes smo pohajkovali po mbju oziroma bolj spali pri babici.Ko smo se spočili in najedli,pa smo se lepo zapeljali domov.user posted image  Doma še vžgali en điro okol hiše se nabasali z malinami ,gospodičema okopali precenjeno rit in ob pol osmih vsa izčrpana popadala v posteljo.Jaz sem naredila inventuro sedaj na kompu  bom se ,pa sedaj dol skidala ,da še malo porihtam kaj smo nasmetili pred spanjem.
Za jutri že delam plane kam bomo vrezali tak,da dela ne zmanjkauser posted image .

In ve ? Razen tega ,da ste preveč pridneuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?