PERSIDA
|
Dober večer. Dopustnikom prijazen pozdrav . Srečanje na visokem nivoju (sprehod ob reki, nabasanje s hrano do onemoglosti v eni gostilni lamehika, napijavanje s ta boljšim pivom lamehikana , za popotnico še žganje mehičujasuče in večer zaključili s klepetanjem in plavanjem v prijetno ohlajeni Dravi) .Kokica a bi še kaj rada slišala? Mam jaz tud rada ful morje samo na taki večer greš vsakih sto let . emmatiara - oki doki tasi - upam ,da sta se imele danes fajn Najaa- ti samo pakiraj.Kopalk ne rabite ,ker je tak hica,brisač tud ne ,ker se kar na soncu posušite,en pisker vzemi in kuhaj samo enolončnice,preobleke za oddeje tud ne rabite ,ker je vroče ,jaz ne vem kaj maš pol tolko dela Pirček ,pa v I. tud dobiš Kokič v nedeljo zjutraj ob 2 štartamo za rab . Aha Najaa v kiki imajo zelo lepe kopalke za 12 E enodelne in dvodelne ,pa velikosti tudi za nas elegantno izpopolnjene .Pa v NKD -ju tudi ,če imaš kje to trgovino.Po krepkem premisleku sem ugotovila ,da kopalk ne rabim ,ker zize itak imam pri pasu bo videt kot da imam kopalke z dekoltejem ,odspodaj ,pa se tak ne vidi ,ker nadstrešek vse pokrije . Rit,pa imam tak belo ,kot bele kopalke .Tako ,da sem prišparala 12E . Sem si ,pa nekaj majčk brez rokavov privoščla ,da ne bom ravno izgledala kot kak klošarček.Če pomislim kdaj sem si kaj nazadnje kupila me začne glava pečt.Definitivno premalo na sebe dam.Končno ,pa kak naj dam ,če imam dva bodoča manekena doma . Očino mam danes navdih za pisanje .Pa končno kdo vam bi polepšal dneve ,če ne jaz .Pridne bit.
|