|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
30.6.2010 9:22:35   
PERSIDA
Dan.

trezika - moj svetovni telefon dela ultra slabe slike samo vsaj nekaj je ,če je mati pozabla fotoaparat.Ko sem hotela Marušo slikat,pa mi je napisalo skoraj prazna baterija in ni šlo več zakurblat fotičauser posted image .Zato,pa pravim ,da je treba še večkrat it ,da bo kak spomin.user posted image

Kokica - pakiram še ne ,ker se mi ne dauser posted image .Za njiju se ,pa sploh ne živciram še najmanj za oblečt.
Bolj me skrbi Tomaž danes je spet zjutraj zbruhal vse in še pri riti se puca.Nič grem borovničke kuhat to še mu najbolj pomaga.
Samo nekaj me zanima mojadva nimata neke ure za akanje.Sicer ponavadi dopoldan al ,pa tudi ne.In kaj naj za njima pobiram drekeca po obali al kak naj to speljem.Ker vseeno bi rada ,da sta malo nageca?
Včeraj sem ju po stanovanju zvečer imela kar lep čas naga ne vprašaj samo sem hodla za njima in brisala na koncu še mi je se ,pa Anže pokakal v bazenček.Res je prijazen,da je šel srat med 100 žogicuser posted image

Danes ne vem ,če se nebomo malo namočli v bazenčku.Za danes ni planov kam it baje pride babi servis.
Jaz bom ,pa verjetno dol legen glava meže spet je*e nimam pojma kaj mi spet je.Eh bit ,če bolje na moru,voda ,veter v laseh uf komaj čakam ,pa upam ,da ne bo kakšnih motenj glede zdravja.
Šibam nekaj kuhat.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
30.6.2010 9:55:38   
KOKICA32
Persida- moj tudi nima nekega reda glede kakanja, ampak se mi niti enkrat pokakal na plaži. user posted image Mi tak običajno hodimo na plaže oz. v zalivčke, kjer smo sami. Ko pa smo enkrat bili na neki "gradski" plaži pa sem videla eno mamico, ki je skakala za punčko in drekece pobirala. Pač vedno neko vrečko zraven imeti pa je. Al pa kar z robčkom. user posted image

Sedaj pa vprašanje za vrtec!

- za pregled blata in urina...blato ne sme biti starejše od 12h? Menda...user posted image Kaj ste potem pri zadnjem kakanju (ki je pri nas nekje zvečer, po kopanju) malo pobrale drekeca in ga shranile v lonček (in ga dale na hladno) in potem naslednji dan nesle v laboratorij?
- za vodo pa sem preverila, da je lahko stara največ 1h, ker se potem v njej lahko razvijejo kakšne bakterije

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 30.6.2010 9:59:51 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
30.6.2010 11:06:04   
Nina00
Dan!

Naš tempo je tak, da že komaj čakam dopust. da bom spet dovolj s fantoma. No, posledično mi tudi ne znese redno prit na RR, kljub mojim željam in namenom user posted image

Torej, javljam, da smo živi in zdravi user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
30.6.2010 11:12:30   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kokica in ostale ,ki še ne veste.
ANŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAREEEEEEEEEEEEEEEDIL DANES PRVIH PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET KORAKOOOOOOOOOOOOOOOOOV.
MATER ko paše ko se danes samo deremuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, me dolgo ni bilo! Pa da take pomembne novice zamudim!

ČESTITKE Anžetu in mamici user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
30.6.2010 11:22:30   
Nina00
Sedaj pa je čas, da polubčkam otroke in šibam v službo.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
30.6.2010 12:14:03   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro.

Spali zelo slabo in ne vem, kako bom preživela današnji dan, ko imam toliko dela. Najraje bi se počla v pojstlo in spala dva dni skupaj. user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj je te blo?

Obe sta kašljali. Izmenično. user posted image

Kar se tiče pakiranja pa ja, itak sem vzela vsega preveč. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
30.6.2010 12:15:00   
Najaa

- za pregled blata in urina...blato ne sme biti starejše od 12h? Menda...user posted image Kaj ste potem pri zadnjem kakanju (ki je pri nas nekje zvečer, po kopanju) malo pobrale drekeca in ga shranile v lonček (in ga dale na hladno) in potem naslednji dan nesle v laboratorij?
- za vodo pa sem preverila, da je lahko stara največ 1h, ker se potem v njej lahko razvijejo kakšne bakterije

Pri nas blato in urin ne sme biti starejše od kakšne ure. user posted image Zato rečejo, da ko poberemo vzorec, da takoj prišibamo v ZD.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
30.6.2010 12:46:08   
KOKICA32

Pri nas blato in urin ne sme biti starejše od kakšne ure. user posted image Zato rečejo, da ko poberemo vzorec, da takoj prišibamo v ZD.

aja, samo midva bova šla zjutraj pred mojo službo...tak,da takrat kakeca ne bo...še...sem pa klicala v laboratorij in mi je rekla, da je voda lahko stara največ 1 uro, blato pa do 12h, če sem ga dala v hladilnik...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
30.6.2010 12:46:50   
KOKICA32

Dobro jutro.

Spali zelo slabo in ne vem, kako bom preživela današnji dan, ko imam toliko dela. Najraje bi se počla v pojstlo in spala dva dni skupaj. user posted image   user posted image

Ojoj! Pa je sedaj okej?

Upam, da doli max uživate! Ste se že kaj kopali?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
30.6.2010 13:49:59   
Najaa

Dobro jutro.

Ojoj! Pa je sedaj okej?

Upam, da doli max uživate! Ste se že kaj kopali?

Nismo še tam, danes pop. gremo. Boste vi kaj tam okoli hodili?

Aja, zdravje ni ravno bleščeče, ker ima Tija vneto uho user posted image Nika pa tudi še kar kašlja. Upam, da bo na morju boljše. Ne vem, kaj ju tako draži. Ves čas tak dražeč kašelj.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
30.6.2010 14:02:05   
KOKICA32
Ne, Najaa, sedaj ne bomo tam okoli...komaj drug teden, ko gremo na M. Lošinj. user posted image

Pa, daj, kaj je to vnetje ušes pri vas kronično? In kako ji pomagaš? A z AB?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
30.6.2010 14:23:37   
Najaa

Ne, Najaa, sedaj ne bomo tam okoli...komaj drug teden, ko gremo na M. Lošinj. user posted image

Tudi če drug teden. Mi bomo skoraj 3 tedne tam. user posted image Če boš mela čas vsaj da se vidimo za 5 minut, me pokliči. user posted image

Kaj pa vem, KOKICA draga, meša se mi že od kašljanja, smrkanja, vnetih ušes, AB, raznih sirupov, pucanja nosov, baby vaca.,... vsega! user posted image Vse delam že tako avtomatsko in rutinsko, da sem sama sebi smotana. Tija si zna že sama z baby vacom nos pucat in tudi s fiziološko si faca mala v kopalnici sama včasih puca... Itak, da jo moti met ves čas zamašen nos in skoz jo neki draži. Boga je in pridna, da to tako prenaša. Ne vem, kaj naj naredim. Sept. ima ORL pa upam, da bodo kaj pametnega predlagali.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
30.6.2010 14:38:10   
KOKICA32

Tudi če drug teden. Mi bomo skoraj 3 tedne tam. user posted image Če boš mela čas vsaj da se vidimo za 5 minut, me pokliči. user posted image

Kaj pa vem, KOKICA draga, meša se mi že od kašljanja, smrkanja, vnetih ušes, AB, raznih sirupov, pucanja nosov, baby vaca.,... vsega! user posted image Vse delam že tako avtomatsko in rutinsko, da sem sama sebi smotana. Tija si zna že sama z baby vacom nos pucat in tudi s fiziološko si faca mala v kopalnici sama včasih puca... Itak, da jo moti met ves čas zamašen nos in skoz jo neki draži. Boga je in pridna, da to tako prenaša. Ne vem, kaj naj naredim. Sept. ima ORL pa upam, da bodo kaj pametnega predlagali.

user posted image user posted image user posted image Draga, Najaa, kaj naj rečem, kot le to, saj bo!!! Mora biti! To še mene vse čaka, ko bo enkrat v vrtcu in kasneje enkrat, ko bomo imeli še enega. user posted image user posted image user posted image (pa še ne tak hitro)user posted image user posted image user posted image

Tija pa je res pridna...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
1.7.2010 11:21:40   
Nina00

Aja, zdravje ni ravno bleščeče, ker ima Tija vneto uho user posted image Nika pa tudi še kar kašlja. Upam, da bo na morju boljše. Ne vem, kaj ju tako draži. Ves čas tak dražeč kašelj.user posted image

user posted image user posted image user posted image
Jaz pa trkam, ker ta mesec še nisem bila na bolniški zaradi otrok. Brin je imel sicer reakcijo po cepljenju - 2 dni vročine, a se je na srečo pokrilo z mojimi prostimi dnevi.

Tija je pa res frajerka, da si kar sama puca. Mi vsak večer starejšemu pucamo nos s fiziološko, ker ima sicer težave z ušesi, ampak sam si pa še ne puca user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 1.7.2010 11:24:41 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
1.7.2010 20:57:11   
ema tiara
pa kaj ste res vse na moju?

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
1.7.2010 20:57:44   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

MORJUuser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
2.7.2010 8:52:17   
PERSIDA

Ne še bomo ,pa ,upam.
Dva dni pred morjem se borimo z drisko in bruhanjemuser posted image .

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
2.7.2010 8:56:24   
PERSIDA
Kaj vam naj povem,da bazenček laufauser posted image .Ja,ja že lovimo sončne žarke .Malo me sicer skrbi naše sračkanje ,upam,da kak prišlo tak odišlo.
Po novem še bolj pridna kot siceruser posted image .
Sedaj spančkata ker je bla noč bolj tako,tako.Mami je spala z eno oko.Pol bomo ,pa videli kako in kaj je z rito.Jah dogaja nam ni kaj.Če bi blo vse ok bi blo že kičastouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
2.7.2010 10:26:34   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

PETEEEEEEEEEEK JEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
2.7.2010 10:27:40   
KOKICA32

Kaj vam naj povem,da bazenček laufauser posted image .Ja,ja že lovimo sončne žarke .Malo me sicer skrbi naše sračkanje ,upam,da kak prišlo tak odišlo.
Po novem še bolj pridna kot siceruser posted image .
Sedaj spančkata ker je bla noč bolj tako,tako.Mami je spala z eno oko.Pol bomo ,pa videli kako in kaj je z rito.Jah dogaja nam ni kaj.Če bi blo vse ok bi blo že kičastouser posted image

Super! user posted image user posted image user posted image Pri nas že tudi!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , da se sračkanje porihta.

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
2.7.2010 21:03:51   
Nina00

Ne še bomo ,pa ,upam.
Dva dni pred morjem se borimo z drisko in bruhanjemuser posted image .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
2.7.2010 21:05:34   
Nina00

Dober dan!user posted image

PETEEEEEEEEEEK JEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Jah, tokrat me ne gane. Delam cel vikend, tako da....
Ve pa le uživajte v vikendu! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
3.7.2010 5:47:16   
PERSIDA
Jutrooooooo vstat bo treba user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
3.7.2010 13:47:53   
Najaa
Ma kaki vstat, Nika carica je ob 6.20 spila mleko in zaspala nazaj. Rada jo mam! user posted image  user posted image user posted image Sva sami, drugi del pride popoldan nazaj na morje. Tija je namreč šla na kontrolo včeraj h P in ta je dala zeleno luč za kopanje. Sam ušesa moramo zavarovat.
Nika pa obožuje vodo. Sem misla, da bo kaj komplicirala, ker Tija se je pri njenu starosti bala vode. Baje da se bojijo te širine. In takrat celo poletje ni hotla ne v morje, ne v bazen. Ves čas je bila v tistem za noge sprat pred bazenom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A zakaj taki smajliji? Ker sem bila takrat ravno z Niko noseča nekaj začetnih tednov in mi je blo zarad tega še bolj slabo. user posted image user posted image user posted image Ma ne, kaj pa čem, seveda sem jo pustila. No Nika pa se sploh ne boji vode. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
4.7.2010 0:04:30   
leo**tia
čer...naš dan minil kar ok-brez  buškuser posted image ..vsak dan jih kasira toliko da ne folgam štetiuser posted image ..pa malo smo se tudi kopali v bazenu,ampak ne dolgo ker ji je očitno bilo mrzlo-malo modre usnice..sicer pa vse po starem,splazi kam sfolga,trma da te kap in tako naprej...kaj vaši sončki jejo po tej vročini??naša za zajtrk kruh s pašteto,ali margarini,kornfleks,za kosilo kaj toplega kot je kaki sos ali preliv,ostalo pa spet kruh-brez tega ne gre in to cel dan namazan kruhuser posted image ..pa tudi kako skuto,sladoled,borovnice si sama natrga-malo zelene,malo zreleuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?