|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
23.6.2010 21:24:19   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Kaj se jutri vseeno dobimo al kako?

Zakaj pa ne?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
23.6.2010 21:24:52   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tak,malo prej dobili novo garažo in jaz ko sem htela avto prestavit sem avto poškodovala. No, v bistvu sem ogledalu desnem malo barve dol skrampala. Ded bo me tak obeso user posted image  user posted image  user posted image  

ojoj! user posted image user posted image user posted image Saj ne bo opazo? Če pa bo, pa reči, da nisi ti tega naredla! user posted image user posted image user posted image

Jaaaa. user posted image Mogoče bo pa nasedu.

user posted image user posted image user posted image user posted image Evo, me že ena podpira.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
23.6.2010 21:25:38   
KOKICA32
Kak ste? Jaz sem okej, ker sem ravnokar prišla od kozmetičarke. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
23.6.2010 21:26:27   
Najaa

Tak,malo prej dobili novo garažo in jaz ko sem htela avto prestavit sem avto poškodovala. No, v bistvu sem ogledalu desnem malo barve dol skrampala. Ded bo me tak obeso user posted image  user posted image  user posted image  

ojoj! user posted image user posted image user posted image Saj ne bo opazo? Če pa bo, pa reči, da nisi ti tega naredla! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Evo, me že ena podpira.user posted image user posted image user posted image

Veš, da v takih stvareh vedno podpiram! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
23.6.2010 21:27:08   
Najaa

Kak ste? Jaz sem okej, ker sem ravnokar prišla od kozmetičarke. user posted image

o super, pol si pa lepa. user posted image

Jaz sem pa zmazala dva sendviča pa se počutim kot slon. user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
23.6.2010 22:15:44   
PERSIDA

Jaz sem pa zmazala dva sendviča pa se počutim kot slon. user posted image user posted image   user posted image

Jaz,pa se ne počutim ampak sem slonica user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
23.6.2010 22:27:06   
Najaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Persida zarad tvojih komentarjev grem dobre volje spat. user posted image Lahko noč! 

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
23.6.2010 22:30:11   
tasa_m
KAJ ZDAJ ZA JUTRII????

POŠLJITE MI SMS KER GREM ZDAJ SPAT, KER JUTRI DELAM ZGOJDNO user posted image

tak zdaj pa se grem staremu malo prilizovat user posted image user posted image user posted image

NOČKOOOOO

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
24.6.2010 7:32:09   
KOKICA32

Veš, da v takih stvareh vedno podpiram! user posted image user posted image user posted image

user posted image

In Tasa, kako je reagiral T? In kako je uspelo večerno prilizovanje?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
24.6.2010 7:33:23   
KOKICA32

Lepa? Cela postiskana in rdeča in masna od kreme.user posted image Danes je že bolje.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
24.6.2010 7:34:14   
KOKICA32

KAJ ZDAJ ZA JUTRII????

POŠLJITE MI SMS KER GREM ZDAJ SPAT, KER JUTRI DELAM ZGOJDNO user posted image

tak zdaj pa se grem staremu malo prilizovat user posted image user posted image user posted image

NOČKOOOOO

LEPO SE IMEJTEEEEEEEEEEEE!!!! Pa še zame kakšnega spijte in pojejte kako tortiljo!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
24.6.2010 7:36:21   
KOKICA32
Dobro jutroooooooooooooo!user posted image

PEEEEETEKKKKKKKKKKKK JEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! (takorekoč user posted image )

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
24.6.2010 7:43:02   
PERSIDA
Dan.
Danes ,pa bo poseben dan prvič po zelooooooo dolgem času bom spala sama.Upam ,da se nebom taužnkrat zbudla in hodla prazne postelje gledat user posted image .
Mami bo imela fraj popoldan in noč iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiha user posted image .
No sta se ,pa danes po dolgem času vstala dobre volje in celo skoraj normalno jedla.Dejstvo je ,da smo vremensko naravnaniuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
24.6.2010 7:54:01   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dan.
Danes ,pa bo poseben dan prvič po zelooooooo dolgem času bom spala sama.Upam ,da se nebom taužnkrat zbudla in hodla prazne postelje gledat user posted image .
Mami bo imela fraj popoldan in noč iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiha user posted image .
No sta se ,pa danes po dolgem času vstala dobre volje in celo skoraj normalno jedla.Dejstvo je ,da smo vremensko naravnaniuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image Samo se tega, zaradi pijače, ne boš niti zavedala. Verjemi mi, ker sem bila prejšnji vikend na istem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
25.6.2010 22:00:17   
trezika
DOBER VEČER!!

Če ne drugega nas za nekaj časa nazaj na prvo stran spravim user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
26.6.2010 12:24:57   
Najaa
Dober dan.

Oglašam se vam s strašno bolečo glavo in hvalo, da sem bila včeraj vzunaj. Sam ne vem, od česa me glava boli, ker sem pila samo vodo. user posted image Aja že vem, od premalo spanja! user posted image Eh bom že preživela, sej zdej NIka spi, Tija je pri babici in imam čas, da počivam.

Lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
26.6.2010 16:34:42   
PERSIDA
Dan ,dan.
Tud mene je danes buča bolela ,pa grlo,pa modrostni zob ma ni ,da ni.Samo sem zaenkrat omilila s tabletko.Tud maladva sta danes zaspana danes že tretjič spita, sicer ne podiramo rekordov ampak vseeno.Jaz,pa se grem zleknit ,pa malo nogomet pošpegat user posted image ,pa malo atija dražit,.
Aja,pa bavca sta spet na starem apetituuser posted image .
Pri babici ,pa ni bilo nobenga problema.Jima očitno nič ni manjkalo ,ker nekega posebnega navdušenja ni bilo ko sta me vidlauser posted image .Tak,da še večkrat definitivnouser posted image .Počasi ,pa začnem študirat kaj bom v kufre metala in kak naj zložim vse v avto ,ker nam voziček zasede pol avtauser posted image .Ja nič grem sedaj dokler je tiiiiiiiiiihouser posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
26.6.2010 20:15:42   
Najaa
user posted image bravo bavca, da sta spet zdrava in da sta se imela lepo pri babici.

No meni je ratalo preprečit glavobol s tableto. Ponavadi kar čakam in čakam, pol pa vzamem ko se že razboli. Danes sem pa takoj, ko sem začutla. Pa še želodec me je bolel zraven in vrtelo se mi je... Joj upam, da nisem na "stara" leta nabasala še na migreno, no. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
26.6.2010 20:20:33   
ema tiara
ja,najaa to pa so posledice emšo-tauser posted image
persida-bavca se ne data,moj 4-letnik je najraje pri babici,za manj ko 2 dni ga sploh ne smem tja spustit,tam je on kraljuser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
26.6.2010 20:43:05   
Najaa
A me morš spominjat na emšo? user posted image

user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
26.6.2010 20:46:03   
ema tiara
jaz mam večjega ko ti...emšo namreč

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
26.6.2010 20:49:43   
Najaa
Kako pa to veš?

Neposredna povezava do sporočila: 2622
26.6.2010 20:58:20   
ema tiara
mislim siuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
26.6.2010 21:03:44   
ema tiara
je spčoh katera čez 35?

Neposredna povezava do sporočila: 2624
27.6.2010 9:37:35   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

je spčoh katera čez 35?

Nisem še bom ,pa user posted image .Mislim ,da še najbolj jaz k tebi pašem druge so še malo pod tridestuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?