Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 13:24:15
|
|
|
|
Leela
|
oj, očitno res viroze razsajajo. Sem zadnjič slišala v Zd, F. je zgleda še eno fasal z vročino, tako da sva šla še nazaj. Danes ima kontrolo pa je bilo v eni mini čakalnici sigurno 10 otrok tako, da sploh nisva šla noter, da še kaj ne pobere. Drugače pa gremo na sprehode kar je cel luksuz, da nismo notri. majana boš povedala kako je to s homeopatijo in esencami, ker jaz tudi o tem razmišljam. L. pa drugače ni spal do tretjega leta pa še potem bolj tako. sumim tudi, da zaradi alergije, ampak to takrat ne veš. Pa eni otroci so tudi bolj občutljivi kar se nočnega spanja tiče. postojna meni ustreza večerja, ker sem dopoldne v službi. Bi mi zelo pasal čvek. dopusti so se kar konkretno začeli. Mi gremo avgusta na morje, tale dopust nam ni bil usojen, res dopust from hell. Bomo do takrat čez vikend malo okol hodil po manj turističnih zadevah.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 14:39:07
|
|
|
|
ledenka
|
hello, prvi dan vrtca smo preživeli upam, da bo. za vse bolančke! večerja - jaaaaaa! kdaj, kje? četrtek? let me know, da zrihtam varstvo!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 15:16:36
|
|
|
|
PapuaNG
|
dan, tudi mi z dopusta. Smo mislili šele zvečer prit, ampak je moral moj nazaj delat, tko da smo zjutraj samo še spucal pa pičil proti ljubljani. Itak so ble pa včeri zvečer take gužve, da bi bilo v vsakem primeru bolje danes it domov. Je blo pa luštno, edino na plaži smo bli bolj malo. Al so bli kakšni obiski, al se je kaj drugega našlo. Pa vseeno, luštno je blo. Aja, pa spali smo bolj malo. Malega so zobki tak matrali...imamo pa zdaj dva nova zobka v parih dneh - spodnji dvojki. Včeraj smo mu dali pa malo sladoleda za pojest in ga je potem celo noč zvijalo -je prdel ko da bi se pira napil, ne pa parih žličk sladoleda Ker drugega ni pa nič takega jedel, da bi ga lahko matralo. Apetita tudi še nima pravega-poje manj kot polovico običajne (dnevne) količine. Zato pa toliko več pije, pa razpoložen je tut kokr tok ok. Je sicer imel napade tečnobe, ampak smo porihtali tudi to. Pa v bazenu je veselo čofotal vsak dan, ga tudi mrzla voda ni motila. V morje ga pa vseeno nisva pomočila, je bila še meni voda brrrrrr....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 15:56:11
|
|
|
|
šivilja
|
Imam minutko počitka od pospravljanja. HB je ata še doma, drugače itak ne bi nič uspela. Večerja - jaz bi tudi v četrtek po 20.00. Lokacija pa lahko tista, ki jo je Ledenka predlagala - Favola ali kako, vendar samo pod pogojem, da imajo parkirišča. Tanja - je bilo fajn. Če se vidimo v četrtek na večerji ti takrat več razložim, drugače se pa slišiva. Ivana - sem sprobala zlaganje - svetovno, res deluje, pa lepo pride. Pa šivanje gumba sem si tudi ogledala - sprobam ob naslednnji priliki. Zdaj pa šibam še tiramisu z Bailisem narest, ker imam en mascarpone doma, ki ima rok do 30.6., tako da bo treba pojest. Sem se zdaj na letališču oskrbela z novo dozo Bailey-sa. Zdaj sem se sicer en teden gledala v kopalkah in sprejela sklep - jutri pa res začnem hujšat (japajade)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 16:36:47
|
|
|
|
lake
|
Kok je blo težko it nazaj v službo po dopustu. Večerja Sm za. A bomo kak seznamček nardile? Večerja Favola 1. lake 2.šivilja 3. 4. 5. 6.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 16:58:52
|
|
|
|
Tanja_
|
Večerja Favola 1. lake 2.šivilja 3.Tanja_ 4. 5. 6. šivilja najbrž te bom že prej poklicala, ker bi midva do četrtka že rezervirala. Če bo čas za to, seveda.Aja, pa glede parkirišč-mislim, da si moraš tam zadaj za Favolo med bloki poiskat parking. Ampak po mojem zdej ne bo neke panike, ker so že dopusti. Drugače pa-sem še sama. H se čuva pri mojih in jo moj na poti domov pobere. Je kar čudno, ko je taka tišina. Moram mal polikat in pospravit.
< Sporočilo je popravil Tanja_ -- 28.6.2010 16:59:14 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 20:11:22
|
|
|
|
šivilja
|
Tanja - ti me kar pokliči. Te ne bom jaz, ker ne vem kdaj si v službi, pisat se mi pa ne da vsega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 20:22:20
|
|
|
|
PapuaNG
|
uf, zdej sem pa tko zmatrana, da bom najverjetneje v kratkem zakomirala. Sem malega popokala in sva šla do tistega novega igrišča ob navju, malo pogledat, kako zgleda. Pa še sprehodila sem se malo. Je kar luštno, ampak za večje otroke, našemu je bilo še najbolj zanimivo kamenčke prekladat z enega kupa na drugega Za to grem lahko pa tut kam bližje. No, sva šla pa nazaj grede lih mimo mojih, sta na balkonu sladoled jedla, tko da sem se morala še tam oglasit. In ni vrag, da sem si dobro mero čokoladnega sladoleda naložila. Bo spet treba hujšat Že itak smo na morju tri dni sam jedli in pili. Tamal je pa prejle itak od utrujenosti dol padu, sam da sem mu dala flašo v usta. Zdej grem pa na pirček pa kavčat. Zasluženo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 20:26:57
|
|
|
|
ledenka
|
Večerja Favola 1. lake 2. šivilja 3. Tanja_ 4. Ledenka 5. 6.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 20:28:13
|
|
|
|
ledenka
|
uf, naporen dan. jutri ima moj RD, dobi za darilo denarnico... pa še nekaj bi mu dala, pa nimam idej. knjig, ki bi jih bral, ni oz. kar ga zanima, ima. s padalom noče skočit... mordapolet z balonom, ne vem. mogoče dobi novi žar večerja - itak za sam še varuško moram vprašat, če ma cajt sicer je pa ta teden kup laufarije... vrtec pa še kaj.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 20:55:16
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka uf, naporen dan. jutri ima moj RD, dobi za darilo denarnico... pa še nekaj bi mu dala, pa nimam idej. knjig, ki bi jih bral, ni oz. kar ga zanima, ima. s padalom noče skočit... mordapolet z balonom, ne vem. mogoče dobi novi žar večerja - itak za sam še varuško moram vprašat, če ma cajt sicer je pa ta teden kup laufarije... vrtec pa še kaj. Polet z balonom je bil meni zelo všeč - samo glej, da boš kupila za dva . Zdaj bom pa še malo zlobna - a knjige Očetovstvo za telebane še niso napisali? Samo verjetno je itak ne bi prebral. (pa brez zamere, samo meni bi se zmešalo, če bi bila za vse sama, tako kot ti)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 20:57:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Zdaj bom pa še malo zlobna - a knjige Očetovstvo za telebane še niso napisali? Samo verjetno je itak ne bi prebral. (pa brez zamere, samo meni bi se zmešalo, če bi bila za vse sama, tako kot ti) so, so ampak bi bla sam zamera... trenutno pa sem dobre volje
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 21:01:04
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Zdaj bom pa še malo zlobna - a knjige Očetovstvo za telebane še niso napisali? Samo verjetno je itak ne bi prebral. (pa brez zamere, samo meni bi se zmešalo, če bi bila za vse sama, tako kot ti) so, so ampak bi bla sam zamera... trenutno pa sem dobre volje A ne me hecat, a res obstaja. Ja moram še to povedat - sem dobila prvo M po porodu - jasno da drugi dan na morju. Samo je bila presentljivo šibka in ekspresno mimo, tako da ni bilo panike.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 21:03:12
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Zdaj bom pa še malo zlobna - a knjige Očetovstvo za telebane še niso napisali? Samo verjetno je itak ne bi prebral. (pa brez zamere, samo meni bi se zmešalo, če bi bila za vse sama, tako kot ti) so, so ampak bi bla sam zamera... trenutno pa sem dobre volje A ne me hecat, a res obstaja. Ja moram še to povedat - sem dobila prvo M po porodu - jasno da drugi dan na morju. Samo je bila presentljivo šibka in ekspresno mimo, tako da ni bilo panike. no, obstaja navodilo za uporabo otroka sej to je nekaj podobnega. sam pr nas navodila berem sam jaz moja prva M je bila tud milina, tadruga je bila potem zoprna in dolga.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 21:13:13
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Zdaj bom pa še malo zlobna - a knjige Očetovstvo za telebane še niso napisali? Samo verjetno je itak ne bi prebral. (pa brez zamere, samo meni bi se zmešalo, če bi bila za vse sama, tako kot ti) so, so ampak bi bla sam zamera... trenutno pa sem dobre volje A ne me hecat, a res obstaja. Ja moram še to povedat - sem dobila prvo M po porodu - jasno da drugi dan na morju. Samo je bila presentljivo šibka in ekspresno mimo, tako da ni bilo panike. no, obstaja navodilo za uporabo otroka sej to je nekaj podobnega. sam pr nas navodila berem sam jaz moja prva M je bila tud milina, tadruga je bila potem zoprna in dolga. Tega se tudi jaz bojim - se mi zdi da je bilo pri He. tako. Prva čisto znosta, vse nadalnje pa take, kot naftna vrtina v Mehiškem zalivu. Ampak upanje umre zadnje - mogoče pa zdaj ne bo tako.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 21:16:03
|
|
|
|
ledenka
|
pa smo pr ekologiji greš jutri kaj na tržnico al maš vse 3 razgrajače doma?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 21:27:18
|
|
|
|
lake
|
Otrok spi, kuhinja v razsulu, po tleh raj ne gledam.... Za v četrtek sm se spomnla da mam popoldan službo, ampak ni panikem, pridem ob 21h. Kaj če ti knjiga za telebane, če je itak nebi razumel
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 21:33:14
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pa smo pr ekologiji greš jutri kaj na tržnico al maš vse 3 razgrajače doma? Veš da bi mi pasalo, pa imam štiri razgrajače doma, tako da ne bo nič . Ta teden bo sploh zelo našponan - so vsi otroci doma, v soboto pa odrinemo za tri tedne in moram še vse spakirat in nakupit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 21:47:32
|
|
|
|
Tanja_
|
Naš otrok tudi spi. Je vsa buškasta in potolčena-danes je pri mojih iz gugalnice padla. Pa ni nič hudega, se čist normalno obnaša. Moja mami je pa celo popoldne jokala, reva uboga, se je ful ustrašila. šivilja kam pa greste za 3 tedne? Nič, sladoled sem pojedla, zdej grem pa spat. Jutri je nov delovni dan....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 21:49:55
|
|
|
|
Anonimen
|
čer. meni se pa bliža konec 23. meseca brez menstruacije. premišljujem, da bi si jutri kupila tester, da preverim, da sem še vedno samo jaz v tem telesu. je pa moj na morju omenjal, da bi imel še enega,... fantka, seveda. tudi mene spet mika. ampak si moramo prej zrihtat večje stanovanje. šivilja, ivana, sem si danes prav pogledala zlaganje majic po japonsko... bom še ta večer probala, ker imam goro cunj za zložit! ivana, hvala, ker me vidiš kot pozitivno osebo. se trudim biti, a pridejo tudi zame kakšni temni dnevi, ure,... sem pa ravno danes prebirala nek intervju z nekim ameriškim psihoanalitikom (ali kaj je že) Schusterjem, da so vsa ta stanja v nas... posledica marketinga... da niti ne znamo uživati, če svojega užitka ne prikažemo drugim,... mi je dalo za mislit! primer: brodolomec na samotnem otoku seksa z hudo dobro bejbo, a je po seksu zelo nesrečen, ker tega nima nikomur za povedat! evo... sem našla link: http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/objektiv/1042369546 če bi katero zanimalo. meni kar zanimiva tema. nič, moram preverit, kako je s psihičnim stanjem svojega partnerja,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 21:54:48
|
|
|
|
lake
|
Šivilja A kr tri tedne si boste privoščli. Jst bi tud. Jst sm pa en čokolino pojedla, zdej se morm pa res na kuhinjo spravt.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 22:04:57
|
|
|
|
majana79
|
Čer! Mi smo tudi doma. Je bilo fajn, res smo si privoščli, J. je užival, skratka fino. Bi šla pa še na morje za kak dan, da se mal morskega zraka nadiham. ivana, a bi se ti dalo še enkrat linke prilepit, se mi ne da it iskat nazaj (za zlaganje pa šivanje)? leela, ti sporočim kako bo, jih pa še čakam večerja, mož pravi da lahko grem šivilja, bi me ti lahko pobrala? ledenka, sem gledala M. na filmčkih pa mi ni jasno česa se je tvoj bal, prav fino se je imel se mi pa zdi da sem danes videla g. moža na običajnem mestu, tam okol 7, pol 8, ko smo šli iz mesta... al sem ga zamešala in je bil takrat že doma?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.6.2010 22:18:01
|
|
|
|
šivilja
|
Tanja - na vikend v družinski režiji. Je bolj dopust za otroke kot zame, samo se mi zdi, da zdrav gorski zrak dela čudeće za otroke in da so učinki vidni še celo zimo Majana - pomoje lahko pridem pote, mož mi je že potrdil prosti izhod Linki so pa res hudi - jaz sem se danes že bahala pred mamo in tastom sta samo zijala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.