|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
28.6.2010 13:24:15   
Leela
oj,

očitno res viroze razsajajo. Sem zadnjič slišala v Zd, F. je zgleda še eno fasal z vročino, tako da sva šla še nazaj. Danes ima kontrolo pa je bilo v eni mini čakalnici sigurno 10 otrok tako, da sploh nisva šla noter, da še kaj ne pobere. Drugače pa gremo na sprehode kar je cel luksuz, da nismo notri.

majana boš povedala kako je to s homeopatijo in esencami, ker jaz tudi o tem razmišljam. L. pa drugače ni spal do tretjega leta pa še potem bolj tako. sumim tudi, da zaradi alergije, ampak to takrat ne veš. Pa eni otroci so tudi bolj občutljivi kar se nočnega spanja tiče.

postojna meni ustreza večerja, ker sem dopoldne v službi. Bi mi zelo pasal čvek.

dopusti so se kar konkretno začeli. Mi gremo avgusta na morje, tale dopust nam ni bil usojen, res dopust from hell. Bomo do takrat čez vikend malo okol hodil po manj turističnih zadevah.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
28.6.2010 14:11:28   
Leela
kdo je že tega tipa nalimal koalček ? user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/pevec-uspesnice-kuca-posao-v-d-g-reklami.html

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
28.6.2010 14:39:07   
ledenka
hello,

prvi dan vrtca smo preživeli user posted image  upam, da bo.

user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke!

večerja - jaaaaaa! kdaj, kje? četrtek? let me know, da zrihtam varstvo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
28.6.2010 15:16:36   
PapuaNG
dan,

tudi mi z dopusta. Smo mislili šele zvečer prit, ampak je moral moj nazaj delat, tko da smo zjutraj samo še spucal pa pičil proti ljubljani. Itak so ble pa včeri zvečer take gužve, da bi bilo v vsakem primeru bolje danes it domov. Je blo pa luštno, edino na plaži smo bli bolj malo. Al so bli kakšni obiski, al se je kaj drugega našlo. Pa vseeno, luštno je blo. Aja, pa spali smo bolj malo. Malega so zobki tak matrali...imamo pa zdaj dva nova zobka v parih dneh - spodnji dvojki. Včeraj smo mu dali pa malo sladoleda za pojest in ga je potem celo noč zvijalo -je prdel ko da bi se pira napil, ne pa parih žličk sladoleda user posted image Ker drugega ni pa nič takega jedel, da bi ga lahko matralo. Apetita tudi še nima pravega-poje manj kot polovico običajne (dnevne) količine. Zato pa toliko več pije, pa razpoložen je tut kokr tok ok. Je sicer imel napade tečnobe, ampak smo porihtali tudi to. Pa v bazenu je veselo čofotal vsak dan, ga tudi mrzla voda ni motila. V morje ga pa vseeno nisva pomočila, je bila še meni voda brrrrrr....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
28.6.2010 15:56:11   
šivilja
Imam minutko počitka od pospravljanja. HB je ata še doma, drugače itak ne bi nič uspela.

Večerja - jaz bi tudi v četrtek po 20.00. Lokacija pa lahko tista, ki jo je Ledenka predlagala - Favola ali kako, vendar samo pod pogojem, da imajo parkirišča.

Tanja - je bilo fajn. Če se vidimo v četrtek na večerji ti takrat več razložim, drugače se pa slišiva.

Ivana - sem sprobala zlaganje - svetovno, res deluje, pa lepo pride. Pa šivanje gumba sem si tudi ogledala - sprobam ob naslednnji priliki.

Zdaj pa šibam še tiramisu z Bailisem narest, ker imam en mascarpone doma, ki ima rok do 30.6., tako da bo treba pojest. Sem se zdaj na letališču oskrbela z novo dozo Bailey-sa.

Zdaj sem se sicer en teden gledala v kopalkah in sprejela sklep - jutri pa res začnem hujšat (japajade)

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
28.6.2010 16:36:47   
lake
Kok je blo težko it nazaj v službo po dopustu.

Večerja Sm za.

A bomo kak seznamček nardile?

Večerja Favola

user posted image

1. lake
2.šivilja
3.
4.
5.
6.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
28.6.2010 16:58:52   
Tanja_

Večerja Favola

user posted image

1. lake
2.šivilja
3.Tanja_
4.
5.
6.

šivilja najbrž te bom že prej poklicala, ker bi midva do četrtka že rezervirala. Če bo čas za to, seveda.Aja, pa glede parkirišč-mislim, da si moraš tam zadaj za Favolo med bloki poiskat parking. Ampak po mojem zdej ne bo neke panike, ker so že dopusti.
Drugače pa-sem še sama. H se čuva pri mojih in jo moj na poti domov pobere. Je kar čudno, ko je taka tišina. Moram mal polikat in pospravit
.

< Sporočilo je popravil Tanja_ -- 28.6.2010 16:59:14 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
28.6.2010 20:11:22   
šivilja
Tanja - ti me kar pokliči. Te ne bom jaz, ker ne vem kdaj si v službi, pisat se mi pa ne da vsega.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
28.6.2010 20:22:20   
PapuaNG
uf, zdej sem pa tko zmatrana, da bom najverjetneje v kratkem zakomirala. Sem malega popokala in sva šla do tistega novega igrišča ob navju, malo pogledat, kako zgleda. Pa še sprehodila sem se malo. Je kar luštno, ampak za večje otroke, našemu je bilo še najbolj zanimivo kamenčke prekladat z enega kupa na drugega user posted image Za to grem lahko pa tut kam bližje. No, sva šla pa nazaj grede lih mimo mojih, sta na balkonu sladoled jedla, tko da sem se morala še tam oglasit. In ni vrag, da sem si dobro mero čokoladnega sladoleda naložila. Bo spet treba hujšat user posted image Že itak smo na morju tri dni sam jedli in pili. Tamal je pa prejle itak od utrujenosti dol padu, sam da sem mu dala flašo v usta.

Zdej grem pa na pirček pa kavčat. Zasluženo user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
28.6.2010 20:26:57   
ledenka

Večerja Favola

user posted image

1. lake
2. šivilja
3. Tanja_
4. Ledenka
5.
6.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
28.6.2010 20:28:13   
ledenka
uf, naporen dan. jutri ima moj RD, dobi za darilo denarnico... pa še nekaj bi mu dala, pa nimam idej. knjig, ki bi jih bral, ni user posted image  oz. kar ga zanima, ima. s padalom noče skočit... mordapolet z balonom, ne vem. mogoče dobi novi žar user posted image  

večerja - itak za user posted image  sam še varuško moram vprašat, če ma cajt user posted image

sicer je pa ta teden kup laufarije... vrtec pa še kaj.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
28.6.2010 20:55:16   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

uf, naporen dan. jutri ima moj RD, dobi za darilo denarnico... pa še nekaj bi mu dala, pa nimam idej. knjig, ki bi jih bral, ni user posted image  oz. kar ga zanima, ima. s padalom noče skočit... mordapolet z balonom, ne vem. mogoče dobi novi žar user posted image  

večerja - itak za user posted image  sam še varuško moram vprašat, če ma cajt user posted image

sicer je pa ta teden kup laufarije... vrtec pa še kaj.

Polet z balonom je bil meni zelo všeč - samo glej, da boš kupila za dva user posted image .

Zdaj bom pa še malo zlobna - a knjige Očetovstvo za telebane še niso napisali?  Samo verjetno je itak ne bi prebral. (pa brez zamere, samo meni bi se zmešalo, če bi bila za vse sama, tako kot ti)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
28.6.2010 20:57:00   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Zdaj bom pa še malo zlobna - a knjige Očetovstvo za telebane še niso napisali?  Samo verjetno je itak ne bi prebral. (pa brez zamere, samo meni bi se zmešalo, če bi bila za vse sama, tako kot ti)

so, so user posted image  ampak bi bla sam zamera... trenutno pa sem dobre volje user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
28.6.2010 21:01:04   
šivilja

so, so user posted image  ampak bi bla sam zamera... trenutno pa sem dobre volje user posted image

A ne me hecat, a res obstaja.

Ja moram še to povedat - sem dobila prvo M po porodu - jasno da drugi dan na morju. Samo je bila presentljivo šibka in ekspresno mimo, tako da ni bilo panike.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
28.6.2010 21:03:12   
ledenka

Ja moram še to povedat - sem dobila prvo M po porodu - jasno da drugi dan na morju. Samo je bila presentljivo šibka in ekspresno mimo, tako da ni bilo panike.

no, obstaja navodilo za uporabo otroka user posted image  sej to je nekaj podobnega. sam pr nas navodila berem sam jaz user posted image  

moja prva M je bila tud milina, tadruga je bila potem zoprna in dolga.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
28.6.2010 21:13:13   
šivilja

no, obstaja navodilo za uporabo otroka user posted image  sej to je nekaj podobnega. sam pr nas navodila berem sam jaz user posted image  

moja prva M je bila tud milina, tadruga je bila potem zoprna in dolga.

Tega se tudi jaz bojim - se mi zdi da je bilo pri He. tako. Prva čisto znosta, vse nadalnje pa take, kot naftna vrtina v Mehiškem zalivu.
Ampak upanje umre zadnje - mogoče pa zdaj ne bo tako.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
28.6.2010 21:16:03   
ledenka
pa smo pr ekologiji user posted image

greš jutri kaj na tržnico al maš vse 3 razgrajače doma?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
28.6.2010 21:27:18   
lake
Otrok spi, kuhinja v razsulu, po tleh raj ne gledam....

Za v četrtek sm se spomnla da mam popoldan službo, ampak ni panikem, pridem ob 21h.

Kaj če ti knjiga za telebane, če je itak nebi razumel user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
28.6.2010 21:33:14   
šivilja

pa smo pr ekologiji user posted image

greš jutri kaj na tržnico al maš vse 3 razgrajače doma?

Veš da bi mi pasalo, pa imam štiri razgrajače doma, tako da ne bo nič user posted image .
Ta teden bo sploh zelo našponan - so vsi otroci doma, v soboto pa odrinemo za tri tedne in moram še vse spakirat in nakupit

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
28.6.2010 21:47:32   
Tanja_
Naš otrok tudi spi. Je vsa buškasta in potolčena-danes je pri mojih iz gugalnice padla. Pa ni nič hudega, se čist normalno obnaša. Moja mami je pa celo popoldne jokala, reva uboga, se je ful ustrašila.
šivilja kam pa greste za 3 tedne?

Nič, sladoled sem pojedla, zdej grem pa spat. Jutri je nov delovni dan....

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
28.6.2010 21:49:55   
Anonimen
čer.

meni se pa bliža konec 23. meseca brez menstruacije.
premišljujem, da bi si jutri kupila tester, da preverim, da sem še vedno samo jaz v tem telesu.

je pa moj na morju omenjal, da bi imel še enega,... fantka, seveda.
tudi mene spet mika. ampak si moramo prej zrihtat večje stanovanje.

šivilja, ivana, sem si danes prav pogledala zlaganje majic po japonsko... bom še ta večer probala, ker imam goro cunj za zložit!

ivana, hvala, ker me vidiš kot pozitivno osebo. se trudim biti, a pridejo tudi zame kakšni temni dnevi, ure,...

sem pa ravno danes prebirala nek intervju z nekim ameriškim psihoanalitikom (ali kaj je že) Schusterjem, da so vsa ta stanja v nas... posledica marketinga... da niti ne znamo uživati, če svojega užitka ne prikažemo drugim,... mi je dalo za mislit!
primer: brodolomec na samotnem otoku seksa z hudo dobro bejbo, a je po seksu zelo nesrečen, ker tega nima nikomur za povedat!

evo... sem našla link: http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/objektiv/1042369546 če bi katero zanimalo. meni kar zanimiva tema.

nič, moram preverit, kako je s psihičnim stanjem svojega partnerja,...user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1746
28.6.2010 21:54:48   
lake
Šivilja A kr tri tedne si boste privoščli. Jst bi tud.

Jst sm pa en čokolino pojedla, zdej se morm pa res na kuhinjo spravt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
28.6.2010 22:04:57   
majana79
Čer!

Mi smo tudi doma. Je bilo fajn, res smo si privoščli, J. je užival, skratka fino. Bi šla pa še na morje za kak dan, da se mal morskega zraka nadiham.

ivana, a bi se ti dalo še enkrat linke prilepit, se mi ne da it iskat nazaj (za zlaganje pa šivanje)? user posted image

leela, ti sporočim kako bo, jih pa še čakam

večerja, mož pravi da lahko grem user posted image šivilja, bi me ti lahko pobrala?

ledenka, sem gledala M. na filmčkih pa mi ni jasno česa se je tvoj bal, prav fino se je imel user posted image se mi pa zdi da sem danes videla g. moža na običajnem mestu, tam okol 7, pol 8, ko smo šli iz mesta... al sem ga zamešala in je bil takrat že doma? user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
28.6.2010 22:18:01   
šivilja
Tanja - na vikend v družinski režiji. Je bolj dopust za otroke kot zame, samo se mi zdi, da zdrav gorski zrak dela čudeće za otroke in da so učinki vidni še celo zimo

Majana - pomoje lahko pridem pote, mož mi je že potrdil prosti izhod

Linki so pa res hudi - jaz sem se danes že bahala pred mamo in tastom sta samo zijala

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
28.6.2010 22:22:00   
šivilja
Majana - glej in se čudi

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

ok....moj bo posal the perfect housewife...zdaj si tole studira na youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=YiE_QRvANlg&feature=related

in se tole:

http://www.youtube.com/watch?v=b5AWQ5aBjgE

hehhehehe mislim da dela na upgradeu na "sodoben moski v3.1" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.