![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 29.6.2010 22:11:28
|
|
|
|
majana79
|
dudi, a si pol naročila BV? sem misla že zadnjič komentirat, da moja cev ni čist okrogla, ampak skor kvadratna pa gre vseen notr lepo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 29.6.2010 22:12:19
|
|
|
|
zoja10
|
že skor sm pozabla geslo,... uglavnem za Postojno sem tudi jaz, če bi blo med tednom in enkrat do 15 julija...matr kolk zahtev.. sam kratek povzetek,.... selimo se kmalu kmalu, uživam še zadnje dni pri mamici jutri kupim lonec za pašto, pol mamo že skor vse, še sobo preselimo... gospa tašča že zaliva rože med tem ko nas ni... danes sem bila s kolegico mal na morju, taja je bla v varstvu... vse postarem.. noseča nism hvala bogu..hihihihiih.... grem se je zbudila, kot da bi vedela da po dooolgem času pišem na RR lepo se imejte cmok cmok
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 29.6.2010 22:12:30
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, a si pol naročila BV? sem misla že zadnjič komentirat, da moja cev ni čist okrogla, ampak skor kvadratna pa gre vseen notr lepo tut moja cev je taka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 29.6.2010 22:14:35
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 že skor sm pozabla geslo,... uglavnem za Postojno sem tudi jaz, če bi blo med tednom in enkrat do 15 julija...matr kolk zahtev.. sam kratek povzetek,.... selimo se kmalu kmalu, uživam še zadnje dni pri mamici jutri kupim lonec za pašto, pol mamo že skor vse, še sobo preselimo... gospa tašča že zaliva rože med tem ko nas ni... danes sem bila s kolegico mal na morju, taja je bla v varstvu... vse postarem.. noseča nism hvala bogu..hihihihiih.... grem se je zbudila, kot da bi vedela da po dooolgem času pišem na RR lepo se imejte cmok cmok zojka moja...slin slin...nč te ni Večerja obvezno. Dej skrinjo pojačaj, najbrž mraz popušča, ker je zunej tko vroče.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 29.6.2010 22:19:09
|
|
|
|
ledenka
|
nočko
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 7:32:46
|
|
|
|
Dudica1
|
maja a ma TANJA isto al kaj?...sej bom zamenjala ker mi ni všeč samo da kaj najdem. majana to sm spraševala za kolegico ampak bom najbrž tud jaz ga naročila,jaz sem mislila da je to dražje.Bova skupi naročile.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 9:19:56
|
|
|
|
ledenka
|
jutro M. je v vrtcu... upam, da bo šlo? večerja - zna bit, da me ne bo, ampak bom javila, ko bom več vedela grem skuhat kavo, smo spali za en K*
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 9:27:26
|
|
|
|
ledenka
|
še kofi
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 9:33:50
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Spali spet nič, tako da zdej spi namesto ponoči ledenka, a res te ne bo? a se v soboto dopoldne kej vidmo? sam ne ob 12, k me bo pobralo od vročine dudi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 9:40:50
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 maja a ma TANJA isto al kaj?...sej bom zamenjala ker mi ni všeč samo da kaj najdem. majana to sm spraševala za kolegico ampak bom najbrž tud jaz ga naročila,jaz sem mislila da je to dražje.Bova skupi naročile. Nima isto, sam ima tut tko modro. Pa sam ošvrknem s pogledom.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 10:18:35
|
|
|
|
KatMat
|
ledenka hvala za kofi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 10:28:40
|
|
|
|
KatMat
|
koliko otrockov je ze melo norice??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 10:33:58
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali malo bolje, vsaj po enajsti se ni več zbujal, sam za jest ob petih. In glede na to, da sem itak zakomirala pred tv ob desetih, sem fino spočita. Pa skos bolj spretna sem s kolesom - imamo totalno butast izhod iz kolesarnice in moraš prav manevrirat, če nočeš zbit al kolesa al sebe. Tamal mora pa ta čas itak počakat v avli pred kolesarnico Ledenka, kako ti je všeč vrtec? Je luštno, ne? Meni pa sploh ni bilo ful hudo, ko sem ga pustila v vrtcu, sem čudna mama Ampak mi je res pasalo, da sem bila tudi malo sama, brez kričača...itak vem, da je v dobrih rokah-se mi zdi, da je bil na morju tut zarad tega mal tečen, ker že tok časa ni imel družbe...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 10:54:00
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat koliko otrockov je ze melo norice?? Z jih je imela februarja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 11:00:56
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat koliko otrockov je ze melo norice?? od naših noben
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 11:30:18
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat koliko otrockov je ze melo norice?? od sestrične tamala (isto stara kot naši) jih je tudi že imela, jih je bratec iz vrtca prinesel. Je blo pa to nekje marca se mi zdi...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 11:35:49
|
|
|
|
eelyy
|
evo se nahitro javim potem pa veselo stanovanje pospraviti Sinoči mi T. ni bruhal,spremenilo se je v drisko tako da sem klicala v zdravstveni dom in je sestra rekla,da če bi bil bolj zmatran utrujen,da takrat pripeljem drugače pa mora fullll piti je pa neka viroza. Tok sem srečnaaaaa klicali so iz vrtca da so eni starši zavrnili in smo sprejeti tako da s 1.9 začne Punce dejte mi predlagat kateri voziček je dober s katerim ste zadovoljne? Jst sem zelo s tem hauckom ki ga imam od T. sam sem se naveličala in bi pogledala mal na bolhi da mal zamenjamo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 12:16:09
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy evo se nahitro javim potem pa veselo stanovanje pospraviti Sinoči mi T. ni bruhal,spremenilo se je v drisko tako da sem klicala v zdravstveni dom in je sestra rekla,da če bi bil bolj zmatran utrujen,da takrat pripeljem drugače pa mora fullll piti je pa neka viroza. Tok sem srečnaaaaa klicali so iz vrtca da so eni starši zavrnili in smo sprejeti tako da s 1.9 začne Punce dejte mi predlagat kateri voziček je dober s katerim ste zadovoljne? Jst sem zelo s tem hauckom ki ga imam od T. sam sem se naveličala in bi pogledala mal na bolhi da mal zamenjamo? Mi imamo quinnyja 3XL. Predvsem ti svetujem, naj ima ek ročaj in ne dveh, ker ga je lažje porivat z eno roko. Ko boš mogla T držat za rokico. Pa glej, da se ti da buggy board gor namontirat in ga je kljub temu lahko porivat. Mi buggy boarda nismo imeli, ker je M že večja, za T ga boš pa skor zihr rabila, če boš želela kam lje pridet.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 12:59:17
|
|
|
|
koala.cek
|
norice - še nobeden jih ni imel. veliki je bil pa cepljen proti njimi. sta bila pa oba v stiku enkrat januarja z nekim otročkom, ki jih je imel - pa jih nobeden ni fasal.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 13:20:23
|
|
|
|
maja1488
|
kolaček..kolko sta že tvoji dve koalici narazen? Pozabla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 13:26:54
|
|
|
|
KatMat
|
kdaj se je pojavila in koliko vrocine so imeli????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 13:31:19
|
|
|
|
Dudica1
|
maj tud zdaj ene pikice pa sem ga peljala in je rekla da niso to vodene koze ampak pač neke infekcijske ne vem kaj...bla bla bla in da to izgine,da je pa to pogosto poleti!...u glavnem zastonj sem šla! Je pa Tej že imel te koze,nič posebnega in zelo hitro mimo,nobene vročine.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 13:43:06
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kdaj se je pojavila in koliko vrocine so imeli???? Pred vsakim navalom pikic se pojavi vročina. Naši 2 sta imeli tam do 39. Načeloma se pojavi par ur preden se pojavijo mehurčki. Norica pa izgleda kot en mozoljček z vodo napolnjen. Lahko so veliki al pa mali. Pri nas jih je blo največ po glavi, zatilju in hrbtu. Z jih je imela pa čisto povsod.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 13:44:36
|
|
|
|
maja1488
|
Pikice imata pa tut zdej obe. Ampak drobne rdeče. Nič mehurčkov. Lahko je od vročine, M jih dobi po klorirani vodi. Sam to izgine po parih dneh.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.