mojškra
|
Urshy- ja sem vidla že na FB, sem že komentirala, da si lepa mamica. Naši trebuščki in razgrajači lepo rastejo in brcajo, naj kar, prav je tako. Danes mi je prvič zapasalo sladko in to čokoladne napolitanke . Še dobro, da moj ne kupi baterije za tehtnico Jaz sem pa danes govorila z sinom, ki je na morju. Je tako žalosten, je jokal, ker mu je dolgčas po meni in atiju. Mal je preveč nežen fant. Mal sem pa jezna tudi na mamo, ker mi reče, joj je razvajen, boš imela probleme z njim. Če je otrok en dan slabe volje, še ni razvajen, samo mene pogreša in je rabil da ga kdo potolaži. Včasih so naši starši tudi hecni. No saj sem ga potolažila, še meni je hudo, sva se oba jokala . Sine je navajen mene, saj nimamo nobene babice in dedije v bližini, da bi jih čuvali kdaj, razen med počitnicami, zato pa je malce drugače, mamim sinko , nežen, prijazen .....mal pa mora biti razvajen, če je pa tako luštno ko se otrok stisne k tebi in ti zaupa stvari. Ok, dosti nakladanja. . Želim vam prijeten dan, sončen, pijte veliko tekočine, tiste ki ste že blizu, pa sporočite, če bo treba dihati, da dihamo z vami.
|