|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
27.6.2010 21:13:26   
Teta M
Mojškra:ma saj jaz tudi vse živo gledam, nove , rabljene,seveda bi rada da je čim bolj lahek, v prvi vrsti zelo varen voziček, tak easy za sestavljat in razstavljat, pa še nekaj drugih želja imam okoli tega...sem pa jih začela sedaj spremljati samo zato,ker so se začele razprodaje lanskoletnih modelov,pa spremljam če bi bilo kaj zanimivega in seveda tudi cenovno zanimivega....To je toliko izbire, hudiča.... user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 426
28.6.2010 7:13:17   
mojškra
DOBRO JUTRO

user posted image

Evo, po dolgem času mal zajtrka.

Se opravičujem za ne tako pogosto javljanje. Na prenosnem računalniku se mi je nekaj moglo zaplesti, kajti zmeraj ko hočem kaj napisati, mi vrže ven. No zdaj pa sem  sinotovi sobi in se javljam na raport.user posted image

Teta M- jaz se popolnoma strinjam s teboj. Jaz tudi že kar nekaj časa gledam vozičke, vidiš, pa sploh nisem vedela da so se začele razprodaje starih modelov. Najbolj da grem danes mal pokukati, če se mi spet kdo popoldne ne najavi.

Še tri dni uživancije doma, potem pa v službo. V soboto pa pride moj pikec pokec, sam ne vem še kdo ga bo pazil.user posted image user posted image , bomo že kako uštimal. Če ne pa bo šel z mano v službo, pa bo  v sejni sobi igrice špilal al pa TV gledal.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 427
28.6.2010 8:42:51   
Fargesia
dobro jutro!

hihi, mojškra, si me prehitela z zajtrkom.user posted image

danes sem pa tudi jaz opazila, da se mi je trebuh spustil (moja dva sta že prejšnji teden, pa moj tudi). user posted image

Lep dan vam želim!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 428
28.6.2010 9:04:37   
BarbiG
Dobro jutro.

Mojškra, hvala za tako zdrav zajtrk. Sej v tej vročini res pašejo samo sadje in zelenjava, čeprav meni že vso nosečnost. Sem že osmi mesec praktično vegetarijanka. user posted image Se prav prisilim, da pojem kakšen košček mesa.

Fargi, opa, user posted image se je že spustil.  user posted image   To bo pa vsak čas akcija. Le javi, da ti pomagam dihat. Nej bi še znala. Sem tud znanje obnovila. user posted image

A ne pride danes Bitka z morja nazaj? user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 429
28.6.2010 9:30:27   
lučka 25
Spet mal šnofam pri vas, da vidim če ze kaj dihamo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

danes sem pa tudi jaz opazila, da se mi je trebuh spustil (moja dva sta že prejšnji teden, pa moj tudi). user posted image

Ko sem jaz to opazila, sem čez par dni rodila user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 430
28.6.2010 9:38:47   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dobro jutro!

hihi, mojškra, si me prehitela z zajtrkom.user posted image

Lep dan vam želim!

Opa, zdaj pa bo kmalu. Kako pa se počutiš. Jaz se spomnim, da sem se en dan pred porodom počutila tako zelo zmatrano, zaspano. Še malo, pa boš v rokah držala svoje dete.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 431
28.6.2010 9:40:32   
Urshy78
dober dan user posted image

Mojškra, nič nisem dobila, ne vem kako to, zgleda da RR spet neki šteka user posted image
drugače pa nimam pojma kolikokrat je MŠ in kolikokrat morajo biti prisoti partnerji. moj bo kar vedno hodil z mano, bom ravno zaradi tega šla v staro porodnišnico, ker imajo termin tudi ob 18-ih, ker on zaradi službe ne bi mogel prej hoditi.

jaz pa samo še ta teden delam, potem pa za en teden na morčeka, komaj čakam.
me je pa celo noč ful križ bolel da sploh nisem vedela kako naj ležim. tukaj v službi pa tudi sedim že komaj, kaj šele bo user posted image

me je pa moj user posted image ob štirih zjutraj dvakrat tako močno brcnil, zgleda da tudi on ni mogel spati user posted image

lep sončkast dan vam želim user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 28.6.2010 9:41:17 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 432
28.6.2010 10:25:52   
jona klara
helooooooo

že nazaj z morja, bilo fajn malo sončiti bušija, ampak sva se prej vrnila, ker sem imela full bolečine v križu in sramna kost, da sem komaj hodla do wc, me je že skrbelo,,dr. je rekel, da je od vožnje, bolečine iz križa pa so lahko tako močne da sevajo v maternico ....tako, da letos greva še samo tukaj malo čez mejo, ne več na 4 urno vožnjo, pa še to ni bilo veliko avtocesteuser posted image , sicer pa morje na krku mrzlo sploh preveč, je pa janj ležati in kazati buhija sončeku.

ursi- o kmalu morje, super, le da bo vreme in boš uživala s fantkom na plaži in se čofotala, kdaj pa gresta? a gresta v hotel?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 433
28.6.2010 11:23:42   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

dober dan user posted image

Mojškra, nič nisem dobila, ne vem kako to, zgleda da RR spet neki šteka user posted image
drugače pa nimam pojma kolikokrat je MŠ in kolikokrat morajo biti prisoti partnerji. moj bo kar vedno hodil z mano, bom ravno zaradi tega šla v staro porodnišnico, ker imajo termin tudi ob 18-ih, ker on zaradi službe ne bi mogel prej hoditi.

jaz pa samo še ta teden delam, potem pa za en teden na morčeka, komaj čakam.
me je pa celo noč ful križ bolel da sploh nisem vedela kako naj ležim. tukaj v službi pa tudi sedim že komaj, kaj šele bo user posted image

me je pa moj user posted image ob štirih zjutraj dvakrat tako močno brcnil, zgleda da tudi on ni mogel spati user posted image

lep sončkast dan vam želim user posted image

Kot zgleda meni nagaja mal tale moj prenosnik. Sem pogledala kako poteka MŠ. Pošiljam link

http://www4.kclj.si/index.php?m=5&s=2&odd=13&o=1

A si se ti prijavila le telefonsko?Tamle piše, da se moraš prijaviti z potrjeno kartico, zato sprašujem.

A imaš že velik trebušček, pa ti nagaja? Jaz imam kar velikega že, pa še tako nizko nosim, da težko sedim, tako da si res ne predstavljam 8-urnega sedenja. Praviš, da je pikec brcal? Ja mene pa je včeraj po sprehodu dvakrat tako brcnil, v mehur ali kam že, ne vem, ampak me je kar fajn zabolelo. Ti najini -jaz ti povem, da bosta živahna 100 na uro. Jaz zdaj malce gledam imena, pa kar je meni všeč, ni Aljažu (sinu), kar je Aljažu ni meni ali možu, skratka, se moramo uskladiti do poroda, drugače bo le priimek in zraven deček user posted image .

No ti pa si tudi zaslužiš da greš malce na morje, le pazi, da ne sončiš preveč bušija, baje otročki v našem trebuščku ne marajo preveč tega-tako so meni povedali ali pa sem celo nekje prebrala.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 434
28.6.2010 11:53:54   
špica84
Lep pozdravček iz dolenjske.

Mene tudi zadnja dva dni križ matra,jao meni kaj šele bo

Jonči kako si mi ti user posted image .Bilo fajn bušija posončit :).

Jaz tudi gledam vozičke,pa nimamj blage veze kaj bi,všeč mi je sicer eden,samo morva skp it še pogledat.Sem pa danes bila v btc in me je skoraj na rit vrglo

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 435
28.6.2010 11:56:22   
cukica
Punce mamo en srček sicer je možnost.da je še en nekje,ampak sem vesela za tega enega. Smo v 8 t in smo veliki 14 mm,... Naslednji pregled mamo 13.7.

Srečna bodoča mamica in očka se vam zahvaljujeta za vse besede in pozitvne misli,pestke,....

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 436
28.6.2010 11:57:56   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Punce mamo en srček sicer je možnost.da je še en nekje,ampak sem vesela za tega enega. Smo v 8 t in smo veliki 14 mm,... Naslednji pregled mamo 13.7.

Srečna bodoča mamica in očka se vam zahvaljujeta za vse besede in pozitvne misli,pestke,....

bravo cukica za user posted image . Uživajte v nosečnosti in v pričakovanju.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 437
28.6.2010 12:14:36   
Urshy78
jona, welcome back user posted image
o ti revček, a take bolečine si imelauser posted image  a kopala se potem nisi nič, je bilo tok premrzlo morje?
bosta pa kam na našo obalo zavila za kakšen vikend ali več, bolje to kot nič user posted image

midva greva v soboto, za en teden. ja, sva se letos odločila kar za hotel. prejšja leta sva kampirala s šotorom, ampak to letos odpade. lahko bi šla v apartma, ampak naju ceneje pride hotel, če računaš hrano itd, pa še kuhati ne bo treba in pomivati posode user posted image

Mojškra, hvala za link, jaz sem ful iskala kakšno povezavo, pa nisem nič našla. mi je prijateljica posredovala potem številko. jaz sem samo poklicala in se dogovorila za termin. mi je pa rekla da naj na predavanje s sabo prinesem zdravstveno.

trebuščka imam pa se mi zdi da že kar velikega, ovira me zaenkrat še nič, edino križ me zafrkava, pa še to ni vsak dan hudo. se da vse potrpeti user posted image  mam pa slikice od bušija na FB, pa lahko tam presodiš ali imam velikega bušija ali ne.
jaz tudi čutim, da bo moj user posted image  tapravi mali lumpek user posted image user posted image
ime imava pa že zbrano, že kar nekaj časa. za punčko je predlagal on že približno 5 let nazaj, ko sva se pogovarjala o imenih. za fantka sem imela pa jaz zbranega že dolgo, ampak sem si pred parimi meseci premislila.

s sončenjem pa ne bom pretiravala, vem da ni zdravo ne za mene ne za user posted image

Cukica, čestitke za enega user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 28.6.2010 12:25:10 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 438
28.6.2010 13:24:46   
BarbiG
Cukicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tolk sem vesela zate. Sem imela sel čas dober občutek in vidim, da me ni varal. Tokrat boš videla da bo šlo srečno do konca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 439
28.6.2010 13:38:05   
jona klara
cukica-bravo zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživaj v user posted image .

urshy- super za morje in hotelsko razvajanje, to letos rabiš.Uživajta 100 na uro, midva pa bova res kr zavila do kopra pa bo za letos okej.Plavala nisem nič, ker je voda imela 19 st., ker so imeli 3 dni zelo slabo vreme in se je ohladilo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 440
28.6.2010 13:39:23   
jona klara
špica- oojj, sedaj sem okej, ja je pa mene tudi skoraj zložilo, ko sem vidla cene okoli 900 ev za tak vozek, ki mi je všeč- živa groza.
jutri imam pregled, komaj čakam...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 441
28.6.2010 13:45:24   
Urshy78
jona, dobro opravi jutri na pregledu!

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 442
28.6.2010 13:46:15   
mojškra
Urshy- ja sem vidla že na FB, sem že komentirala, da si lepa mamica. Naši trebuščki in razgrajači lepo rastejo in brcajo, naj kar, prav je tako. Danes mi je prvič zapasalo sladko in to čokoladne napolitanke user posted image user posted image . Še dobro, da moj ne kupi baterije za tehtnicouser posted image user posted image

Jaz sem pa danes govorila z sinom, ki je na morju. Je tako žalosten, je jokal, ker mu je dolgčas po meni in atiju. Mal je preveč nežen fant. Mal sem pa jezna tudi na mamo, ker mi reče, joj je razvajen, boš imela probleme z njim. Če je otrok en dan slabe volje, še ni razvajen, samo mene pogreša in je rabil da ga kdo potolaži. Včasih so naši starši tudi hecni. No saj sem ga potolažila, še meni je hudo, sva se oba jokalauser posted image . Sine je navajen mene, saj nimamo nobene babice in dedije v bližini, da bi jih čuvali kdaj, razen med počitnicami, zato pa je malce drugače, mamim sinkouser posted image user posted image , nežen, prijazen .....mal pa mora biti razvajen, če je pa tako luštno ko se otrok stisne k tebi in ti zaupa stvari. Ok, dosti nakladanja.user posted image user posted image user posted image .

Želim vam prijeten dan, sončen, pijte veliko tekočine, tiste ki ste že blizu, pa sporočite, če bo treba dihati, da dihamo  z vami.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 443
28.6.2010 13:55:02   
jona klara
urshy- hvala, daj mi na email pošlji kako slikico, če boš imela čas, jaz nimam fb.hvalauser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 444
28.6.2010 13:55:48   
jona klara
mojškra- bogi tvoj sinek, verjamem, da mu je bilo hudo...saj bo čez kak dan bolje, pa drugo leto pa sploh, ko boste 4.

Neposredna povezava do sporočila: 445
28.6.2010 14:07:04   
Fargesia
cukica, čestitke za user posted image !!!

mene pa tok muči tale izbira imena za fantka, da mi gre že ornk na živce... dejte mi pomagaaaaaat, prosim!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 446
28.6.2010 14:08:11   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mojškra- bogi tvoj sinek, verjamem, da mu je bilo hudo...saj bo čez kak dan bolje, pa drugo leto pa sploh, ko boste 4.

Ja danes je imel slab dan, ker je bil res žalosten. Pa saj potem je z dedijem šel ribarit in je že pozabil. Otroci se znajo hitro prilagoditi. Jaz pa sem tudi zdaj preveč občutljiva in me še bolj prizadene, če joka po telefonu.

Nimaš FB? Kako pa to? Ti je to ful brezveze? Enkrat se moramo dobiti na čveku, da vidim vaše trebuščke.

Neposredna povezava do sporočila: 447
28.6.2010 14:15:25   
špica84
mojškra a zaupaš podatke na fbju user posted image

Anže mogoce user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 448
28.6.2010 14:21:58   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

mojškra a zaupaš podatke na fbju user posted image

Anže mogoce user posted image

Špica- a si mislila, če ti pošljem podatke, da me najdeš na FB? Kaj si mislila z Anžetom? Nič mi ni jasno. Mal sem blonduser posted image user posted image , no vedno boljuser posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 449
28.6.2010 14:23:00   
špica84
ja ce mi pošleš podatke za fb

tisto z Anžetom je blo pa mišljeno za fargi user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?