Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 14:24:24
|
|
|
|
Urshy78
|
Fargesia, jaz sem ti že malo pomagala na drugi temi z imeni, lahko ti dam še par predlogov, ki so meni všeč: Nik, Maj, Gaj, Aleks, Tai,...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 14:25:54
|
|
|
|
Urshy78
|
jonči, slikce od bušija imam v albumu, si ga slikam vsake 14 dni, slikco ti pa pošljem na mail
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 14:27:31
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 ja ce mi pošleš podatke za fb tisto z Anžetom je blo pa mišljeno za fargi sem ti poslala ZS
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 14:29:13
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 Fargesia, jaz sem ti že malo pomagala na drugi temi z imeni, lahko ti dam še par predlogov, ki so meni všeč: Nik, Maj, Gaj, Aleks, Tai,... Med njimi je ime, ki ga bom verjetno dala jaz . Jaz imam zaenkrat tri imena: Jakob, Tomo ali pa Gaj. Po vsej verjetnosti pa bo Gaj-god ima pa 18. oktobra, samo ta velik sine ga mora še potrditi
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 14:30:54
|
|
|
|
Urshy78
|
Mojškra, revček mali tvoj sinko, upam da si ga potolažila. meni je čisto logično, da otrok pogreša mamo..
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 14:32:22
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 Fargesia, jaz sem ti že malo pomagala na drugi temi z imeni, lahko ti dam še par predlogov, ki so meni všeč: Nik, Maj, Gaj, Aleks, Tai,... Med njimi je ime, ki ga bom verjetno dala jaz . Jaz imam zaenkrat tri imena: Jakob, Tomo ali pa Gaj. Po vsej verjetnosti pa bo Gaj-god ima pa 18. oktobra, samo ta velik sine ga mora še potrditi ta so bila tudi moja top imena, ampak sem se potem odločila za drugega, naj še ostane skrivnost, sva se z mojim odločila da ga bova vsem zaupala po rojstvu, tako malo za hec
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 14:33:36
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 Mojškra, revček mali tvoj sinko, upam da si ga potolažila. meni je čisto logično, da otrok pogreša mamo.. Veš da sem ga, sem mu misli preusmerila mal drugam, tako da je zdaj ok. Veš, res je malce preveč nežen fant, ni pa jokec, mu mora biti res hudo, če se začne jokati. Zdaj je ok.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 14:36:42
|
|
|
|
špica84
|
kaj spet heca rr nisem nič dobila mojškra .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 14:48:48
|
|
|
|
jona klara
|
mojškra- ne nimam fb, mi je brezveze, že na rr sem preveč, sploh pa tam si javno objavljen pod ime,...ni mi, je že to dost
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 15:08:52
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 kaj spet heca rr nisem nič dobila mojškra . evo sem te dodala.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 15:12:07
|
|
|
|
mojškra
|
urshy- na FB sem ti poslala masage. Če lahko čimprej pogledaš prosim.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 15:21:00
|
|
|
|
mojškra
|
No punce, kdaj se kaj dobimo na kavici, tortici, sladoledu, pizzi ali čem drugem, lahko solati..... Enkrat popoldne, ker nekatere so in bomo v službah? Kdaj in kje-pa nekje tako, da se jaz ne izgubim v Ljubljani, pa da je kje za parkirati.Jutri mam jaz sicer zobarja popoldne, ampak bom fertik do 15.30 nekje. V sredo ima moj dopust pa ne vem kakšen je plan , v četrtek ali v petek popoldne, jaz itak delam- blizu kina Vič in sicer do 15.30 ue. Doma pa sem za Bežigradom blizu obvoznice. Kje torej in kdaj?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 15:24:01
|
|
|
|
špica84
|
jaz pridem v četrtek v Ljubljano za ene dva dni,potem pa nazaj dol k mami še za en teden .tako da lahko četrtek ali petek popoldan
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 15:26:59
|
|
|
|
Teta M
|
Hojla punce! Joj danes sem prelena za pisanje..... Vidim da je vs ok, Fargi ima sitno do konca, Mojškra: še malo pa bo tvoj sine doma, bosta nadoknadila čas ko nista bila skupaj, Jona: škoda za te bolečine v križu, ampak verjamem pa da ti je tudi pasalo malo spremembe na morčiju, jaz imam težave s križem že celo življenje,sedaj pa tudi pride dan ko ne vem kaj bi s sabo ker me toliko boli, ampak nimamo kaj, stisnit zobe dokler ne mine....pa meni je bilo samo slabše ko se morala 2 meseca sedaj ležati....sedaj ko malo več migam je bolje.... No jaz sem se pa odločila da bom šla na morje na Pelješac,ker je tudi G.rekla da lahko,sicer naj se pač čimvečkrat ustaviva z avtom in malo odpočijeva,tako da se že komaj veselim.....pač bom pa v tem času prekinila bolniško...to bo zadnji dopust ko greva v dvoje, potem pa kar nekaj let bomo trije in komaj čakam teh trenutkov.... Fargi: mogoče Patrik? No sem še nekaj natipkala,glede nato kakšna lenoba sem danes.....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 15:27:37
|
|
|
|
jona klara
|
mojškra- jaz nisem iz lj, tako, da ne vem enkrat pa sigurno
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 15:41:19
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Fargi: mogoče Patrik? to je prva izbira mojega moža ...sam men pa nekak ne potegne...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 16:09:13
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra urshy- na FB sem ti poslala masage. Če lahko čimprej pogledaš prosim. urejeno..
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 16:11:24
|
|
|
|
Urshy78
|
Mojškra, jaz lahko pridem na kavico od 12.7. naprej, ko pridem z dopusta. ta teden imam že čisto zasedeno. potem pa ni problema, z veseljem kar povejte predloge, se lahko prilagodim. jaz delam do treh.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 16:46:54
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia mene pa tok muči tale izbira imena za fantka, da mi gre že ornk na živce... dejte mi pomagaaaaaat, prosim! Sej bo punčka, tko da se ni treba obremnenjevat z imeni za fantka. Drgač pa so meni všeč imena kot so Gal, Mark, Nik, Jan, Andraž, Vid. Tole mi zaenkrat pade na pamet.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 17:02:32
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Fargi: mogoče Patrik? to je prva izbira mojega moža ...sam men pa nekak ne potegne... Men je pa tud Kristjan všeč, lahko pa imaš "najinega", ker ga trenutno (še) ne rabiva: Blaž. Al pa Tibor mi je tud kul, pa Maks - bi čist lepo pasal k mamici in očiju . Ja, zdej je pa že res čas, da se odločita...razen, če ne bo to "delo" za med popadki !! Jest sem danes še zadnjič urejala za bolniško, pa mal sem jih šla v službo pocrkljat, sredi tedna pa upam, da me dragi odpelje kam na hladno, tud vikend v medvedovi deželi bo dober (če že ne morje), sam da bom lahko kje v senčkici pila ledeno kavico in brala knjigo. Bejbe, kaj je sedaj z jutrišnjim randijem ? Midva morava jit uredit ene zoprne zadeve (dediščina) in ne vem, kdaj bom to uredila, pa me zanima kdaj in kje vas dobim, če mi uspe. Moram videt Fargin spuščen bušek in kako kaj Barbkine pupe napredujeta !!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 17:05:33
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Sej bo punčka, tko da se ni treba obremnenjevat z imeni za fantka. Drgač pa so meni všeč imena kot so Gal, Mark, Nik, Jan, Andraž, Vid. Tole mi zaenkrat pade na pamet. BarbiG, pol morava pa zaščitit imena za najine pupe, če ne bo zoprno na kavo hodit, če bosta naprimer dve Faniki al Špelci !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 17:13:15
|
|
|
|
Fargesia
|
hermy, mene jutri ne bo, ker me mami pelje. glede imen mam pa že poln kufer vsega in se ne grem več tega. kar predlagam ni ok.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 17:30:51
|
|
|
|
Teta M
|
Fargi: a vidiš no....tvjemu dragemu je tudi všeč Patrik...to je najina izbira če bi bil slučajno fantek....za punčko pa imava tudi 2 imeni ki sta nama všeč(Isabela, Nika,pa tudi Julija)....mogoče pa res malo pozabi zdej na to, pa bo potem spontano šinilo kaj v glavo,kar bo obema všeč...če ne pa res ko boš rodila... , meni je všeč tudi Leon,Antonio,Gal,Mark,Ruben...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 17:36:59
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hermy, mene jutri ne bo, ker me mami pelje. glede imen mam pa že poln kufer vsega in se ne grem več tega. kar predlagam ni ok. To so ti J... !!! Moj ni predlagal niti enega (pametnega seveda, glupih morje En kratek izbor: Brunhilda, Veselka, Genovefa, )...na srečo je vsaj enega našega sprejel!!! Je pa tudi edini, ki ga je, čeprav smo jih imele morje! Sicer bi bile v isti koži!! Škoda, da se ne vidimo jutri...kdaj pa,...šele, ko boš v dvojini?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.6.2010 18:01:28
|
|
|
|
FoxyLady
|
cukica-ČESTITKE ZA Želim ti čim bolj mirno nosečnost.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?