|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
28.6.2010 14:24:24   
Urshy78
Fargesia, jaz sem ti že malo pomagala na drugi temi z imeni, lahko ti dam še par predlogov, ki so meni  všeč: Nik, Maj, Gaj, Aleks, Tai,...

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 451
28.6.2010 14:25:54   
Urshy78
jonči, slikce od bušija imam v albumu, si ga slikam vsake 14 dni, slikco ti pa pošljem na mail user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 452
28.6.2010 14:27:31   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

ja ce mi pošleš podatke za fb

tisto z Anžetom je blo pa mišljeno za fargi user posted image

sem ti poslala ZS

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 453
28.6.2010 14:29:13   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Fargesia, jaz sem ti že malo pomagala na drugi temi z imeni, lahko ti dam še par predlogov, ki so meni  všeč: Nik, Maj, Gaj, Aleks, Tai,...

Med njimi je ime, ki ga bom verjetno dala jazuser posted image user posted image user posted image . Jaz imam zaenkrat tri imena: Jakob, Tomo ali pa Gaj. Po vsej verjetnosti pa bo Gaj-god ima pa 18. oktobra, samo ta velik sine ga mora še potrditiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 454
28.6.2010 14:30:54   
Urshy78
Mojškra, revček mali tvoj sinko, upam da si ga potolažila. meni je čisto logično, da otrok pogreša mamo..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 455
28.6.2010 14:32:22   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Med njimi je ime, ki ga bom verjetno dala jazuser posted image user posted image user posted image . Jaz imam zaenkrat tri imena: Jakob, Tomo ali pa Gaj. Po vsej verjetnosti pa bo Gaj-god ima pa 18. oktobra, samo ta velik sine ga mora še potrditiuser posted image user posted image user posted image

ta so bila tudi moja top imena, ampak sem se potem odločila za drugega, naj še ostane skrivnost, sva se z mojim odločila da ga bova vsem zaupala po rojstvu, tako malo za hec user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 456
28.6.2010 14:33:36   
mojškra

Mojškra, revček mali tvoj sinko, upam da si ga potolažila. meni je čisto logično, da otrok pogreša mamo..

Veš da sem ga, sem mu misli preusmerila mal drugam, tako da je zdaj ok. Veš, res je malce preveč nežen fant, ni pa jokec, mu mora biti res hudo, če se začne jokati. Zdaj je ok.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 457
28.6.2010 14:36:42   
špica84
kaj spet heca rr nisem nič dobila mojškra user posted image .

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 458
28.6.2010 14:48:48   
jona klara
mojškra- ne nimam fb, mi je brezveze, že na rr sem preveč, sploh pa tam si javno objavljen pod ime,...ni mi, je že to dost

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 459
28.6.2010 15:08:52   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

kaj spet heca rr nisem nič dobila mojškra user posted image .

evo sem te dodala.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 460
28.6.2010 15:12:07   
mojškra
urshy- na FB sem ti poslala masage. Če lahko čimprej pogledaš prosim.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 461
28.6.2010 15:21:00   
mojškra
No punce, kdaj se kaj dobimo na kavici, tortici, sladoledu, pizzi ali čem drugem, lahko solati..... Enkrat popoldne, ker nekatere so in bomo v službah? Kdaj in kje-pa nekje tako, da se jaz ne izgubim v Ljubljani, pa da je kje za parkirati.Jutri mam jaz sicer zobarja popoldne, ampak bom fertik do 15.30 nekje. V sredo ima moj dopust pa ne vem kakšen je planuser posted image , v četrtek ali v petek popoldne, jaz itak delam- blizu kina Vič in sicer do 15.30 ue. Doma pa sem za Bežigradom blizu obvoznice. Kje torej in kdaj?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 462
28.6.2010 15:24:01   
špica84
jaz pridem v četrtek v Ljubljano za ene dva dni,potem pa nazaj dol k mami še za en teden user posted image .tako da lahko četrtek ali petek popoldan

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 463
28.6.2010 15:26:59   
Teta M
Hojla punce!

Joj danes sem prelena za pisanje.....user posted image
Vidim da je vs ok, Fargi ima sitno do konca, Mojškra: še malo pa bo tvoj sine doma, bosta nadoknadila čas ko nista bila skupaj, Jona: škoda za te bolečine v križu, ampak verjamem pa da ti je tudi pasalo malo spremembe na morčiju, jaz imam težave s križem že celo življenje,sedaj pa tudi pride dan ko ne vem kaj bi s sabo ker me toliko boli, ampak nimamo kaj, stisnit zobe dokler ne mine....pa meni je bilo samo slabše ko se morala 2 meseca sedaj ležati....sedaj ko malo več migam je bolje....
No jaz sem se pa odločila da bom šla na morje na Pelješac,ker je tudi G.rekla da lahko,sicer naj se pač čimvečkrat ustaviva z avtom in malo odpočijeva,tako da se že komaj veselim.....pač bom pa v tem času prekinila bolniško...to bo zadnji dopust ko greva v dvoje, potem pa kar nekaj let bomo trije in komaj čakam teh trenutkov....
Fargi: mogoče Patrik?
No sem še nekaj natipkala,glede nato kakšna lenoba sem danes.....

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 464
28.6.2010 15:27:37   
jona klara
mojškra- jaz nisem iz lj, tako, da ne vem enkrat pa sigurnouser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 465
28.6.2010 15:41:19   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

to je prva izbira mojega možauser posted image ...sam men pa nekak ne potegne...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 466
28.6.2010 16:09:13   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

urshy- na FB sem ti poslala masage. Če lahko čimprej pogledaš prosim.

urejeno..user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 467
28.6.2010 16:11:24   
Urshy78
Mojškra, jaz lahko pridem na kavico od 12.7. naprej, ko pridem z dopusta. ta teden imam že čisto zasedeno.
potem pa ni problema, z veseljem user posted image kar povejte predloge, se lahko prilagodim. jaz delam do treh.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 468
28.6.2010 16:46:54   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

mene pa tok muči tale izbira imena za fantka, da mi gre že ornk na živce... dejte mi pomagaaaaaat, prosim!user posted image

Sej bo punčka, tko da se ni treba obremnenjevat z imeni za fantka. user posted image Drgač pa so meni všeč imena kot so Gal, Mark, Nik, Jan, Andraž, Vid. Tole mi zaenkrat pade na pamet.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 469
28.6.2010 17:02:32   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

to je prva izbira mojega možauser posted image ...sam men pa nekak ne potegne...

Men je pa tud Kristjan všeč, lahko pa imaš "najinega", ker ga trenutno (še) ne rabiva: Blaž. Al pa Tibor mi je tud kul, pa Maks - bi čist lepo pasal k mamici in očiju user posted image .
Ja, zdej je pa že res čas, da se odločita...razen, če ne bo to "delo" za med popadki user posted image !!

Jest sem danes še zadnjič urejala za bolniško, pa mal sem jih šla v službo pocrkljat, sredi tedna pa upam, da me dragi odpelje kam na hladno, tud vikend v medvedovi deželi bo dober (če že ne morje), sam da bom lahko kje v senčkici pila ledeno kavico in brala knjigo.

Bejbe, kaj je sedaj z jutrišnjim randijem user posted image ? Midva morava jit uredit ene zoprne zadeve (dediščina) in ne vem, kdaj bom to uredila, pa me zanima kdaj in kje vas dobim, če mi uspe. Moram videt Fargin spuščen bušekuser posted image  in kako kaj Barbkine pupe napredujeta user posted image !!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 470
28.6.2010 17:05:33   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Sej bo punčka, tko da se ni treba obremnenjevat z imeni za fantka. user posted image Drgač pa so meni všeč imena kot so Gal, Mark, Nik, Jan, Andraž, Vid. Tole mi zaenkrat pade na pamet.

BarbiG, pol morava pa zaščitit imena za najine pupe, če ne bo zoprno na kavo hodit, če bosta naprimer dve Faniki al Špelci user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 471
28.6.2010 17:13:15   
Fargesia
hermy, mene jutri ne bo, ker me mami pelje. glede imen mam pa že poln kufer vsega in se ne grem več tega. kar predlagam ni ok.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 472
28.6.2010 17:30:51   
Teta M
Fargi: a vidiš no....tvjemu dragemu je tudi všeč Patrik...to je najina izbira če bi bil slučajno fantek....za punčko pa imava tudi 2 imeni ki sta nama všeč(Isabela, Nika,pa tudi Julija)....mogoče pa res malo pozabi zdej na to, pa bo potem spontano šinilo kaj v glavo,kar bo obema všeč...če ne pa res ko boš rodila...user posted image , meni je všeč tudi Leon,Antonio,Gal,Mark,Ruben...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 473
28.6.2010 17:36:59   
hermy1

hermy, mene jutri ne bo, ker me mami pelje. glede imen mam pa že poln kufer vsega in se ne grem več tega. kar predlagam ni ok.user posted image

To so ti J... user posted image !!! Moj ni predlagal niti enega (pametnega seveda, glupih morje user posted image  En kratek izbor: Brunhilda, Veselka, Genovefa, )...na srečo je vsaj enega našega sprejel!!! Je pa tudi edini, ki ga je, čeprav smo jih imele morje! Sicer bi bile v isti koži!!
Škoda, da se ne vidimo jutri...kdaj pa,...šele, ko boš v dvojini?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 474
28.6.2010 18:01:28   
FoxyLady
cukica-ČESTITKE ZAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti čim bolj mirno nosečnost.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?