|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
26.6.2010 9:15:42   
Urshy78
dobro jutro, dober dan user posted image

TetaM, tudi ta zeleno rumen je meni ful všeč, če ne bi bila prepričana da bo fantek, se bi tudi jaz odločila za to barvo.

BarbiG, lenoba za pisanje  ti je oproščena glede na tvoje stanje user posted image

Mojškra, glede orientacije bom jaz raje tiho user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 401
26.6.2010 9:17:02   
lana70
Punce p.r.o.d.a.m  kengurujčka babybjorn synergy (spodaj je link), modrega. Kupila sem si najboljšega, z oporo za hrbet, air materialom in naša lizika noče biti v njem user posted image , trikrat sem jo dala vanj, trikrat je bil jok. Kupljen je bil v BC, stane pa 140 eur.

http://www.babybjorn.com/American/products/Mobility/BABYBJORN-Baby-Carrier-Synergy/

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 402
26.6.2010 9:34:11   
Fargesia
dobro jutro!
tole mi je moj mož naštimal...kapučino...

user posted image

user posted image

lep dan vam želim!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 403
26.6.2010 9:58:31   
Špelka
Iiii, Fargi, kolk lepo! Uživaj še zdnje dni, ko si ena in edina, ki ji izkazuje pozornost! user posted image  Kdaj gremo kej rodit? user posted image  JAz grem v ponedeljek odvezat cerklažo, pol pa bo kr bo. Mal me že atiska....strahec. user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 404
26.6.2010 10:00:59   
Špelka
Oj, me zanima, a ma kera kej novic od Tinkemiške? Je mela pred kakšnim tednom rok.... user posted image  Je bla tud IVF-ovka!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 405
26.6.2010 10:47:44   
Fargesia
tinkamiška? hmmm, se niti ne javlja nič tukaj gor.

špelka, ja lahko bi se že kej dogajat začelo...user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 406
26.6.2010 14:26:06   
BarbiG
Fargi, a bi ti pasala akcija zdaj, preden se naslednji teden začne spet vročina, kaj. Sej glede na to, da si že polnih 38 tednov, greš komot v Rim. user posted image Pa morm pohvalt tvojga moža, da ti je zjutraj pripravil tak posladek. Pridn.

Sem bla pa danes še neki po nakupih in sem prišla domov prešvicana k konj, spodaj in zgoraj. user posted image Ne vem, kaj bo od jutri naprej, ko bodo temperature nad 27 stopinj. user posted image Pa vsa sem na trnih, ker bom v petek dobila datum za CR.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 407
26.6.2010 15:07:41   
Fargesia
barbi, čist slučajno se je zmotu, da meje mal razvaju.user posted image
ja, lahko bi že šli v Rim...donat in piškoti so v torbi za v P, tak da lahko gremo.user posted image a ti pa v petek že datum izveš? kok fajn!!!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 408
26.6.2010 18:49:55   
Teta M
Živjo punce!

A se je mogoče katera zanimala za te vozičke, ali pa če pozna koga,ki ga že ima? Kakšne izkušnje?
http://www.baby-spa.si/index.html

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 409
26.6.2010 20:52:08   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

barbi, čist slučajno se je zmotu, da meje mal razvaju.user posted image
ja, lahko bi že šli v Rim...donat in piškoti so v torbi za v P, tak da lahko gremo.user posted image a ti pa v petek že datum izveš? kok fajn!!!!

Fargi, ampak bi pa pasalo, da bi se večkrat tkole zmotu, a ne. user posted image A donat maš tud v torbi? Piškote mam tud jst, ampak donata pa res ne, mi ne sede, še magnesol komi dol po grlu spravim. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 410
26.6.2010 20:53:04   
BarbiG
TetaM, žal ti ne morem pomagat, sem bla zdej bolj v akciji za vozičke za dva.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 411
26.6.2010 20:55:59   
sonček33
BrabiG, čisto malo še. Počutje ok?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 412
26.6.2010 21:01:11   
Teta M
Fargi: res lepo se je potrudil tvoj možiček....kar naj nadaljuje tako...user posted image
BarbiG: hvala za odgovor, te razumem,tebe niti najmanj ne zanimajo vozički enosedi....user posted image ,tudi mene ne bi na tvojem mestu...joj še malo pa izveš kdaj bo dan D.....še malo pa boš stisnila svoje princeske k sebi....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 413
26.6.2010 21:06:06   
Fargesia
barbi, ja donat mam tud notr, da ne bom mela kakih težav pri odvajanju blata...user posted image

tetaM, jaz imam Hartana tak da ti ne znam pomagat.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 414
27.6.2010 8:49:33   
Urshy78
jutrčka user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 415
27.6.2010 9:13:39   
špica84
dobro jutro.
Na dopustku je prav fajn,mami me razvaja mmmm pase user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 416
27.6.2010 9:47:03   
Teta M
Eno lepo sončno dobro jutro tudi od mene!

Se vidi da ni mojega doma, spim kot medo,sem prejle ustala.....ni smrčanja ponoči, pa je takoj miren spanec...user posted image
Pa še ena kavica za dobro jutro za kofetkarice...

user posted image

za ostale pa doza vitaminčkov....

user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 417
27.6.2010 10:17:50   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Živjo punce!

A se je mogoče katera zanimala za te vozičke, ali pa če pozna koga,ki ga že ima? Kakšne izkušnje?
http://www.baby-spa.si/index.html

Teta M- točno takega sem jaz vidla na Bolhi. Čakaj ti link pošljem.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 418
27.6.2010 10:24:11   
mojškra
DOBRO JUTRO

Teta M-hvala za fruštekuser posted image user posted image . Mi pa imamo danes ribji piknik (kalamarin piknikuser posted image ). Pridejo kolegi k nama, in bomo mal zapekliuser posted image user posted image . Ful pogrešam svojega tavečjega fanta, ki strašno uživa na morju z babico in dedijem. Še en teden. Joj v četrtek pa moram v službo, kar strah me je, nazadnje ko sem šla delat, sem delala le tri dni in sem začela krvaveti, in še to sem delala le po štiri ure, zdaj pa osem. Čisto psihično imam to v mislih.

Midva z možem sva bila zdaj tri dni čisto zgubljena brez mojga pikca pokca, kar preveč časa sva imela, pa se nama nič ni dalo. V četrtek imam pa ultrazvok za ledvice in žolč, in moram biti do 13 ure tešča, lahko pijem le vodo-KAKO NAJ VZDRŽIM LAKOTOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 419
27.6.2010 10:59:02   
mojškra
Urshy- imaš ZS

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 420
27.6.2010 11:30:50   
Urshy78
midva sva pa prišla ravnokar domov, sva peljala malo najino psičko in od tasta psa kopat. psa sta ful uživala, midva  malo manj ker je bilo toliko brencljev naokoli, da ni bilo dolgo za zdržat. neverjetno, kako so te žuželke nadležne user posted image

mojškra, nobenega ZS nisem dobila user posted image al si mogoče mislila TetoM, ne mene user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 421
27.6.2010 12:34:34   
Teta M
Mojškra: imaš kakšno informacijo več o teh vozičkih,kot piše na netu? Me predvsem zanima varnost ...ne najdem nikjer kakšnega testa varnosti za te vozičke...
Sem malo brala po forumih,ni veliko napisanega, večinoma so pisale tiste ki so ga naročile in so seveda zadovoljne...Mi je všeč,ker lahko kombiniraš sam barve..pa tudi cena ni pretirano visoka...
Če si meni poslala ZS,ga nisem dobila...user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 422
27.6.2010 20:14:36   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Mojškra: imaš kakšno informacijo več o teh vozičkih,kot piše na netu? Me predvsem zanima varnost ...ne najdem nikjer kakšnega testa varnosti za te vozičke...
Sem malo brala po forumih,ni veliko napisanega, večinoma so pisale tiste ki so ga naročile in so seveda zadovoljne...Mi je všeč,ker lahko kombiniraš sam barve..pa tudi cena ni pretirano visoka...
Če si meni poslala ZS,ga nisem dobila...user posted image

Hojla

Teta M-Zajebava me računalnik danes, zato nisem mogla odgovoriti. Tega vozička nisem več najdla na Bolhi. Žal pa nimam nobenih informacij o tem vozičku. Žal. Sploh pa ne vem kateri vozički so res dobri. Vidim lahko le, katere največkrat kopujejo in se z svojimi otročki sprehajajo, o kakovosti pa ne vem.  Verjetno boš največ izvedela, če greš v trgovino in vprašaš. Ali veš v kateri trgovini jih prodajajo?

Urshy- res nimaš ZS? Kako pa to. Ne tebe sem misla.  V bistvu pa sem ti pisala, če mi lahko prosim poveš, kako dolgo traja MŠ, in kolikokrat mora biti prisoten mož. Jutri bom klicala tja, pa se moram mal priprivati vnaprej glede datumov.

Danes sem bila po dolgem času na daljšem sprehodu, potem pa sem se fino napapcala sendvičauser posted image user posted image .

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 423
27.6.2010 20:31:41   
Teta M
Mojškra:če odpreš link o teh vozičkih ki sem ga pripela zgoraj,najdeš tudi naslov,kjer jih prodajajo...sicer pa evo tukaj informacije o firmi ki jih prodaja in naslov....to je na Viču.

ECO3 d.o.o.
Cerkniška 15
1000 Ljubljana

Telefon: 01 428 28 28
Fax: 01 428 28 38
Email: info@eco3.si

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 424
27.6.2010 20:49:59   
mojškra
Teta M- potem pa najbolje, če ti je všeč, da greš tja pa izveš mal več o tem vozičku, pa še vidla ga boš v živo.  Jaz zaenkrat gledam na Bolhi vozičke-rabljene, verjetno ne bom kupila novega. Sam ne vem, kateri voziček mi je najbolj všeč, pa da je  tudi praktičen, kakovosten, da zavzame mal prostora, da je za zimo....v glavnem, kolikor sebe poznam, bom tukaj zakomplicirala do onemoglosti.user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?