|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
24.6.2010 9:03:26   
špica84
mi pa še nič o vozičkih nismo razmišljal,mormo se danes vmest pa poment.Kaj masta moja starša v planu,ker sta rekla da bosta nekaj ona dva prispevala user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 376
24.6.2010 9:04:03   
mojškra
Ojla

Prišla od zdravnika. Mojega zdravnika ni bilo, je bila ena sicer zelo prijazna zdravnica. In mi je rekla, da me ne more dati na komisijo, tako da grem delat z 01.07. Prej imam pa še ultrazvok trebuha, zaradi žolča in ledvic, upam da dobim čimprej datum.

No tako, naslednji teden delat, mal me je strah, ker b odo dopusti, in mene ne bodo čisto nič šparali, in bo norela kot budalo, in še pri nas je zelo psihično, ker se naše ministrstvo ukinja in so vsi živčni. Bomo že kako.

Danes grem z sodelavci na solato in pizzo, zvečer pa pride moj možiček juhuuuuu.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 377
24.6.2010 9:36:58   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

DOBRO JUTRo

Bit- na kateri lokaciji je to predavanje?

http://www.neocelica.si/neo-posvetovalnica

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 378
24.6.2010 9:41:25   
Teta M
Urshy: imam ogledanega Jane slalom promatrix, pa je sedaj vsaj v spletni trgovini Piakpolonice znižan iz 650€ na 399€,ker je model 2009. Meni je vseeno katero letnico ima, moja prijateljica si ga je kupila že 3 leta nazaj, je full zadovoljna, pa še nekaj znancev ga ima in so res navdušeni nad njim. Mi je bil pa prej zeloooo drag. No pa ga grem pogledat, da ga v živo sprobam in se še sama prepričam o njem in če bo ok, ga bom kar pri njih naročila če se bo dalo, če ne pa kar preko njihove e-trgovine.
Ja v službi pa paše biti full ja,med ljudmi sem,malo nadoknadim kar sem zamudila in čas gre hitro.Ko sem doma se mi pa že pošteno blede od dolgčasa, saj moj večinoma cele deve dela.
Špica: no moji starši so se tudi ponudili da prispevajo k vozičku 400€ in če tega kupim ki mi je všeč, so v bistvu pokrili celoten nakup. Če ne pa še sama dodava kolikor bo potrebno.Res sem hvaležna za njihovo pomoč.
Mojškra: a hudiča no, a se ni dalo zrihtati še bolniške....no jaz imam v torek 29.6.pri svoji zdravnici posvet,da da naprej na komisijo na podlagi tega kar je G napisala, tako da me prav zanima kaj bom dobila od komisije za mesec julij. Pa še napotnico za odstranitev hemoroida bom probala nažicat,ker mi dela grozne preglavice. G pravi da mi ga bodo brez problemov odstranili,glede nato da me res zeza in glede nato da sem noseča. Bom videla,kaj bo rekla splošna zdravnica.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 379
24.6.2010 9:58:54   
Urshy78
TetaM, to je pa kar dobra cena, sploh v primerjavi s prejšnjo!

midva imava ogledanega enega za 379 eur, se mi tudi ne zdi pretirana cena.
saj ga tudi midva ne bova kupila sama, se je moj dedek ponudil, da nama ga kupi.
včeraj sem še zvedela, da nama bo od mojega sestra dala še previjalno mizico in banjico.
od sosede bova tudi dobila ogromno stvari, saj sem že enkrat pisala o tem, tako da sem prav vesela in hvaležna za vsakršnokoli pomoč.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 380
24.6.2010 11:40:16   
bit
nič punce moje,

lepo se imejte Bitka vas zapušča za 5 dniuser posted image moram it na morčka..user posted image .. pa kalamare in ribice papkat user posted image spet bom trpela kot hudič user posted image

Bom mislila na vse vas... user posted image

in vedve BarbiG in Fargi...počakta me... da bom pomagala dihat  baje da znam...user posted image

Zup2 ....bom še zate en kalamar pojedla pri Antoniotu... bom mislila na vas 3.

Uglavnem uživajte in se tipkamo

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 381
24.6.2010 11:44:21   
špica84
Bitka lepo se imej in maksimalno uživaj.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 382
24.6.2010 12:10:31   
Urshy78
Bit, res ti bo težko user posted image
uživej max! user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 383
24.6.2010 12:52:16   
Fargesia
uf, eni bojo pa spet trpel na morju...user posted image

jaz sem bila danes v službi (me je mami peljala), ker so imeli zaključno prireditev in sem celo uspela izpraznit omarko v učilnici...user posted image

midva imava set_ za odvzem matičnih celic doma (je danes prišel), tak da gremo lahko rodit.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 384
24.6.2010 13:20:48   
mojškra
Teta M- a je to kombiniran voziček ali le športni del? Kaj dobiš vse za to ceno?

Urshy-mislim, da vem katerega imap ti nagledanega, na bolhi je velik oglasov-za novega in je cena enaka.

Bit- uživačica.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 385
24.6.2010 14:06:50   
Urshy78
Mojškra, a imava istega v mislih?

http://soncek.si/si/allterrain-x3-modularni-sistem-sky-i19517.shtml

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 24.6.2010 14:07:03 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 386
24.6.2010 15:42:38   
Teta M
Urshy tega allterain imam tudi še namen iti pogledat v njihovo skladišče, vseeno bi ga rada v živo videla in sprobala, je pa takoj drugi na mojem spisku želja
Mojškra: kakor jaz razberem iz oglasa,je vse troje se pravi športni del,košara in lupinica....bom pa danes vprašala v Pikapolonici ali to drži....
Bit: max.uživaj na morju

No evo, moj dragi pa 100% gre na podaljšan fantovski weekend s prijatelji, tako da bom sama do nedelje zvečer....user posted image
Ampak jutri sem se k staršem povabila na kosilo, v soboto bom pa malo zavila v BTC v Baby center,pa malo po teh otroških štacunah,da si napasem oči..user posted image ,pa bo šel čas hitro mimo....Upam...

No vse ki kam greste lepo se imejte, tiste ki bomo pa doma, bomo pa tudi uživale, ne bo nam nič hudega, vreme bo tapravo....

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 387
24.6.2010 16:35:30   
Urshy78
TetaM, jaz sem si ga šla že pogledati v živo in me je prepričal user posted image

moj dragi bo sicer doma, ampak bo po moje večino dneva delal v prizidku, tako da ne bom imela nič od njega.
no vidiš, saj potem ti ne bo hudega, se ti bo nonstop neki dogajalo user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 388
24.6.2010 18:27:21   
Inana_
Punce, kaj ve pravite na teorijo, da če ti je fajn slabo pa bruhaš, je ponavadi punčka, če pa slabosti ni ali pa ni huda, je fantekuser posted image ? Po moje glih ni za zanest teorija, ampak me pa zanima, kakšne izkušnje imate ve?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 389
24.6.2010 18:32:20   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Inana_

Punce, kaj ve pravite na teorijo, da če ti je fajn slabo pa bruhaš, je ponavadi punčka, če pa slabosti ni ali pa ni huda, je fantekuser posted image ? Po moje glih ni za zanest teorija, ampak me pa zanima, kakšne izkušnje imate ve?

Jaz bom imela kmalu tretjo punčko in mi v nobeni nosečnosti ni bilo prav nič slabo, niti nisem bruhala user posted image ! Tako, da pri meni ta teorija definitivno ne drži!

(odgovor članu Inana_)
Neposredna povezava do sporočila: 390
24.6.2010 19:26:45   
Teta M
Mojškra: sem šla gledat tisti voziček v Pikapolonico, ima pa športni del in košaro-lupinico v enem(košaro se zloži v lupinico in imaš avtosedež iz tega).Meni se je zdelo ok, edino kar me je zmotilo je da je ta del košara-lupinica izredno težek...vsaj zame je bil..pa sem si predstavljala da grem nekam v trgovino in vzamem otroka s seboj,bo kar težka to nosit.....bom še malo premislila...drugače pa se mi zdi vse ostalo ok
Urshy: a sta šla gledat voziček tja na Ižansko? A sta kaj prej poklicala tja in se naročila za ogled,ali lahko kar prideš in pogledaš? Bi šla tudi jaz drug teden tja pogledat,zato sprašujem...Se mi zdi super cena in da je za izkoristiti to.

Drugače pa sem danes kar pretiravala očitno,ker sem oddelala cel urnik v službi,pa še ta potep potem in zdej mi bo križ razneslo od bolečin...groza....

A ima katera izkušnje s tem sistemom vozičkov ,ko je košara in lupinica v enem?

< Sporočilo je popravil Teta M -- 24.6.2010 19:27:35 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 391
25.6.2010 8:22:45   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Inana_

meni ni bilo nič slabo, pa bom dobila fantka, ampak tudi prijateljica se je celo nosečnost počutila dobro, brez slabosti, pa ima punčko, drugi prijateljici je bilo ful slabo, pa ima fantka..tako da ni nobene teorije tukaj user posted image
možnost je 50:50 user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Inana_)
Neposredna povezava do sporočila: 392
25.6.2010 8:26:17   
Urshy78
TetaM, ja, na Ižansko sva ga šla pogledat. se nič ne rabiš naročit,samo prideš. to je v bistvu majhna trgovina, lastnika sta mož in žena, ful prijazna. midva sva se tam zadržala več kot pol ure. sva si ga kar ornk ogledala, med drugim sva ga tudi zložila in preverila, če gre voziček v moj avto sploh, pa je šel, brez problema.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 393
25.6.2010 9:07:47   
Teta M
Jutro pupe!

Urshy: no super, bova tudi midva šla drug teden pogledat, to mi veliko pomeni če katera napiše informacijo iz prve roke....A boš modrega vzela a ne?user posted image  A kaj veš kakšen delovni čas imajo v trgovini?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 394
25.6.2010 9:13:51   
Urshy78
TetaM, ja je kar pametno iti pogledat prej, preden se odločiš za nakup.
meni je takoj padel v oči moder, v živo je še lepši kot na netu user posted image
tukaj imaš pa še link, je napisano tudi kako imajo odprto. http://www.itis.si/JAGUAR-CAR-TRGOVINA-STORITVE-SERVIS?6116045
katera barva je pa tebi všeč?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 395
25.6.2010 9:54:56   
Teta M
Urshy: hvala ti,super delavnik imajo....Jah,pri nas naj bi bila punčka,ampak na nuhalni je rekel da ni še čisto 100%,morfologijo pa bom imela po moje šele konec julija, začetek avgusta....glede nato da je kar nekaj akcij otroških vozičkov,se mi zdi pametno to izkoristiti,tako da gledam te nevtralne barve..npr.pri tem allterain mi je všeč un rumen,se mi zdi da bi bil za fantka ali pa punčko...Če bi bila 100% da bo pupa,bi rdečega vzela...bom videla,če je tega dosti na zalogi,bom pač počakala,če ne pa neko tako nevtralno barvo izbrala.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 396
25.6.2010 10:47:22   
BarbiG

user posted image

Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Rojena77
S*
Urshy78 (28.10.2010)
mojškra
petyyy (02.11.2010)
jona klara
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
teta M (25.12.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
cukica
FoxyLady (04.02.2011)

user posted image

Bit (22.08.2010)
mojškra (12.11.2010)

user posted image

hermy1 (18.08.2010)
Kajšica (02.08.2010)

Tanja_Jes (06.08.2010)

user posted image

gasilka    (28.07.2010)
BarbiG (03.08.2010)

atina1

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

ponedeljek, 28.06.
cukica - UZ

torek, 29.06.
jona klara - pregled

sreda, 30.06.
honey - NS

mateja33 - morfologija

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

petek, 02.07.
BarbiG - UZ

torek, 06.07.
bit - UZ

BarbiG - pregled

torek, 13.07.
hermy - pregled

torek, 20.07.
špica84 - pregled
honey - pregled

sreda, 21.07.
tetaM - pregled

ponedeljek, 26.07.
mojškra - pregled

sreda, 28.07.
S* - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

torek, 03.08.
FoxyLady - NS

torek, 17.08.
Urshy78 - pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE V MAJU

honey (LJ)
Inana (LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE V JUNIJU

cukica (LJ)
Foxylady (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 397
25.6.2010 10:53:41   
BarbiG
En lep pozdravček še z moje strani.

Sem nekaj lena postala za pisat. user posted image

Bit verjetno že prav ornk uživa na morju. Sm ji kr mal fouš. Kar se pa dihanja tiče, bi pa Bit morala se ti na zadnjem mitingu mal pogovort z mojima princeskama, da morta še počakat vsaj do naslednjega mitinga, ker sta zlo ubogljive sorte in sem prepričana, da bi te upoštevale. user posted image

Vsem čestitke za uspešne preglede. user posted image user posted image user posted image Le tako naprej, pa bom najbolj zadovoljna.

Vidim, da je bila debata o fantkih in punčkah. Pri meni ta teorija o slabostih drži. Ko sem bila dvakrat noseča s fantkoma, nisem imela nobenih slabosti, zdaj ko pa pričakuem punčki, so bile pa slabosti hude in so se začele že drugi dan po transferju. Je pa res od posameznice do posameznice odvisno, kako njen organizem odreagira na nosečnost.

Aja, pa še to. V sredo sem imela pregled in sem dobila napotnico za PDC za pripravo na CR, za datum se grem pa ment v petek, ko imam UZ v P. Tko da Fargi, tam okol tvojga termina mi je G omenil datum. Bosta takrat donošeni in je rekel, da dalj pa že ne bi bilo za čakat.

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 25.6.2010 10:55:41 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 398
25.6.2010 12:10:50   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Aja, pa še to. V sredo sem imela pregled in sem dobila napotnico za PDC za pripravo na CR, za datum se grem pa ment v petek, ko imam UZ v P. Tko da Fargi, tam okol tvojga termina mi je G omenil datum. Bosta takrat donošeni in je rekel, da dalj pa že ne bi bilo za čakat.

če bosta zdržali do takrat in če bom jaz še v enem, bova pa skup ležale v P.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 399
25.6.2010 19:42:09   
mojškra
Urshy- ja ta voziček ja  user posted image user posted image . Jaz sem čist mim glede ulic in orientacije v Ljubljani, saj tukaj živim šele 15 let user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bom tudi jaz šla tja pogledat.

Inana- jaz sem ful bruhala in imam fanta. Bruhala sem obe nosečnosti zelooooo in imam dva fanta.

Teta M- jaz nimam izkušenj s tem, da je košarica in lupinica v enem.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?