NATAŠA35
|
helooo, da vas malo pozdravim... moji sončki vsi lepo spijo, da bo mami lahko cunje iz sušilca lepo zložila, potem pa mami lahko gre tudi spat ....naš mali je pogruntal, da je lažje piti iz flaške, pa je odklanjal dojke, pa sem bila prav jezna, tako da sva zdaj v vojni ...no upam, da bom kmalu spet imela toliko mleka kot prej, ker mi je prav čudno, ker ostale sem dolgo dojila, pa ni bilo problema, če sem jim dala čaj piti iz flaške....sem pa kupila kapljice antiflat in moram reči, da sem zelo zadovoljna, ker mu pomagajo , tako da je danes lepo spal tudi čez dan in to v svoji posteljici in ne na rokah ... danes sem se pustila razvajat, ker mi je mož naredil zajtrk in kosilo , po kosilu pa smo šli nabavit delovne zvezke in potrebščine in sem dala 400€, kar ni bilo tako veliko...sem mislila, da bo več prišlo, sploh ker mi trije gredo v šolo, sreča da mi ni bilo treba kupiti še torb, da bodo imeli še eno leto ... aprilčica koliko pa tole stane in kje si to naročila? mogoče si dala link, pa sem spregledala, bi nabavila za na morje ...sta pa oba prava biserčka ritem moj nima nobenega ritma, spi kadar se mu spi, je kadar je pač lačen , samo sem opazila, da zvečer po osmi uri imamo nočni blues, nekako petje, kjer ne pomaga ne čaj ne dojka, ampak ga pusti malo jokat in potem dudo v usta in to traja cca eno uro, potem pa zaspi za 5-6 ur in nato spet jemo, pa zaspimo...