|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
24.6.2010 20:54:21   
Anonimen
Da javim, da sem naročila Sleepy Wrap in resnično upam, da bo najin mali hotel biti v njemuser posted image Danes se cel dan flosari po rokah. To je za znoret. Še kofeta ne moram skuhat v miru, ker se dere in dere in dere, mater...

Eh... ga grem skopat, potem pa upam, da bo kaj mrknil, ker drugače me lahko kar zagrebejo.

(odgovor članu legenda_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
24.6.2010 21:14:21   
Pikica_10
Pozdravljenje!

Tudi jaz se bolj na hitro javljam...zanimata me namreč dve stvari in sicer...ali planirate dopust na morju? Je bolje it v hotel ali apartma s tako malimi user posted image ? Midva še sicer nimava nič splanirano, ampak bi zeelooo rada šla vsaj konec avgusta za kak teden. In skoraj raje v hotel...da nama ni treba še kuhat. user posted image user posted image Ali katera ve za kak hotel, ki je "družinam prijazen"?user posted image
Aja NATAŠA35 meni je bilo rečeno da bi naj v mali bazenček nalila morsko vodo da se segreje....samo pol tak moraš dol to sol spravit, a ne? Če ni tušev (ki pa so itak mrzli kot user posted image ) moraš pol nazaj v apartma ali pač v hotel hodit in mu dol umit?user posted image Ima katera kaj izkušenj in nasvetov glede tega?
In še druga stvar...ali boste vse dale svoje male h krstu? (in pa pri kolkih mesecih) Midva sva se malo pogovarjala in nisva ravno za. Ko sva domačim to omenila je bil skoraj da ne ogenj v strehi user posted image , češ da h krstu MORA otrok it...saj  po eni strani jim dam prav (če bo šla k obhajilu in birmi se bo že sama odločla...za krst se žal ne more) samo na koncu koncev pa je to itak najina odločitev. Ne vem?user posted image Rada bi še slišala malo vaša mnenja... ker ne vema ravno kaj bi naredila...da ustrežema domačim???user posted image

Želim vam lep preostanek večera in čimbolj mirno noč!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1052
24.6.2010 23:11:23   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: aprilski hrošček
Pa še eno vprašanje: Kdaj boste svoje cukrčke dale iz košare v športne vozičke??? Ne vem pri katerih mesecih naj bi to bilo, ampak mi bomo morali kmalu ker mu bo košara kmalu premajhna?!

Mi sploh nimamo kosare ... mi se od zacetka ze vozimo v sportnem vozicku ... naslonjalo imamo pac spusceno kolko gre in to je to ... ker pa lahko lupinico dam kar preko, ga vcasih ko v avtu zaspi potem pac pustim v lupinici user posted image

pikica vajin otrok je in sama odlocata za njega ... tudi krstit se lahko otrok da ko je vecji in ko se ze sam odloca ... imam kolegico ki se je dala krstit pri 28 letih in potem se obhajilo in birmo nardila da se je lahko cerkveno porocila ... jaz na tvojem mestu ne bi nobenemu ustregla samo zato ker pac oni mislijo da se pa otrok MORA krstit ... Midva bova Alekseia krstila ampak ne zato ker drugi hocejo ampak ker sva se pac sama tak odlocla ... sva pa drugace oba bolj ateista kot vernika, ampak ker sva tud midva oba krscena pa naj bo tud otrok... ce pa bo tamali kasneje reku da pa on noce v cerkev hodit pa tud prav ... user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu aprilski hrošček)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
25.6.2010 8:40:34   
aprilski hrošček
dacy hvala! Potem lahko tudi jaz Žigata dam že v športni del user posted image user posted image user posted image . Pomojem bo full užival ker mu je v košari že dolgčas in skoz glavo dviguje, je prav smešen!

Aja še čestitke Alekseu za tini mini rojstni dan. Danes ima 3 mesece a ne?!

No naš AS je danes vstal že ob 6h user posted image user posted image user posted image  pojedel, se previl, malo igral in zdaj že spi. Blagor mu user posted image user posted image user posted image !!! Mi je pa še hčerko zbudil, tako, da sva zdaj že obe pokonci in spanec z njim odpade user posted image user posted image user posted image .

No toliko na hitro šibam pakirat stvari dokler spi, ker nas možek že pridno seli v novo hiško!!!!!!!!!!

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
25.6.2010 9:55:59   
babyloverka
hej hej na brzino, se mali prebuja.

aprilčica10 upam da vama bo odgovarjal ta pripomoček(ne vem točno kak se napiše user posted image ) in da boš lahko malo odpočila svoje roke.

pikica10 mi bomo šli konec avgusta na morje in sem skoraj 100 procentna da v hotel. kateri hotel še ne vem, verjetno kakšen v umagu ali bližini. gledala bom pa predvsem da je blizu morja, da je plaža urejena in da so urejene sprehajalne poti. pa seveda da je čisto. tudi jaz planiram malega okopat v bazenčku, no v bistvu sem zadnjič kupila majhen čolnek da ga bova lahko vozila po morju in da se bo lahko skopal noter. glede splakovanja pa sem slišala uporabno stvar, preprosto vodo naliješ v plastenke, mislim da bi dve po liter in pol morale biti dovolj in jo potem daš na plaži ven da se segreje in lahko otroka s to vodo splakneš, da ga ne nosiš pod mrzel tuš ali kamorkoli drugam. upam da sem razumljivo napisala user posted image

krstiti ga bova dala, sva se ravno onidan hodila dogovarjat za datum, krst imamo konec avgusta. zakaj? ker sva oba krščena in mislim da je prav da je tudi najin otrok krščen. kar pa ne pomeni da mislim da bi morali biti vsi krščeni. če vama ni do tega potem ok, drugi nimajo tu kaj komentirat. lahko povejo svoje mnenje, ne morejo pa odločat namesto vaju. sicer pa če ne želiš krsta zaradi rompompoma lahko to urediš čisto mirno, samo vidva, vajini starši in boter pa greste v cerkev pa potem mogoče kam na kosilo pa je to to. no mi bomo imeli rompompom, 80 ljudi user posted image  ne se za glavo prijemat, mi smo veseljački narod user posted image user posted image  zato da bom avgusta itak samo bluzila tu na forumu ker se mi bo bledlo od načrtovanja user posted image

pa še nekaj, vprašanje od mene: brala sem da je spolnost po porodu velikokrat slabša, no ne ravno slabša ampak da ženska ne uživa tako. meni se dogaja ravno nasprotno user posted image user posted image  no do sedaj sva slončkala dvakrat ker so mene šivi prej ful boleli in sem se bala. pa sva zadnjič probala in je bilo fajn, včeraj pa je bilo super fino fajn user posted image  
no končno vprašanje: je možno da ženska po porodu postane bolj občutljiva za dražljaje? ker ni nasplošno tam spodaj( da ne bo katera mislila da so me preveč zašili user posted image ) ampak celo telo? me prime za prsi pa že mam signale po celem telesu user posted image  no upam da je to to, je pa tudi druga možnost in sicer da sem že malo pozabila kako je resnično uživat v spolnosti, zadnje leto je bilo namreč bolj tako tako glede tega, najprej zato ker sva že obupano delala otroka, potem v nosečnosti pa tudi nisem pretirano uživala.
pa še to: sama sebi se sploh ne zdim privlačna, tako nezadovoljna kot sem s svojim telesom še nisem bila nikoli. sem si kupila oblekico za krst na katerega gremo v soboto pa je mama dala samo majhno negativno opazko pa je več ne upam oblečt. iščem nekaj drugega. user posted image

no sem načvekala in zamorila, verjetno ne bo nobena niti prebrala vsega user posted image
želim vam lep prazničen dan in podaljšan vikend, mi gremo danes na r.d., jutri na krst, v nedeljo na r.d. user posted image  in potem se ob vseh piknikih jaz sprašujem zakaj mi kile ne gredo dol? user posted image

aja, otrok se je zbudil ampak ga je ati prevzel, naredil flaško in sedaj se hranita user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu aprilski hrošček)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
25.6.2010 10:12:17   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_10

Pozdravljenje!

Tudi jaz se bolj na hitro javljam...zanimata me namreč dve stvari in sicer...ali planirate dopust na morju? Je bolje it v hotel ali apartma s tako malimi user posted image ? Midva še sicer nimava nič splanirano, ampak bi zeelooo rada šla vsaj konec avgusta za kak teden. In skoraj raje v hotel...da nama ni treba še kuhat. user posted image user posted image Ali katera ve za kak hotel, ki je "družinam prijazen"?user posted image
Aja NATAŠA35 meni je bilo rečeno da bi naj v mali bazenček nalila morsko vodo da se segreje....samo pol tak moraš dol to sol spravit, a ne? Če ni tušev (ki pa so itak mrzli kot user posted image ) moraš pol nazaj v apartma ali pač v hotel hodit in mu dol umit?user posted image Ima katera kaj izkušenj in nasvetov glede tega?
In še druga stvar...ali boste vse dale svoje male h krstu? (in pa pri kolkih mesecih) Midva sva se malo pogovarjala in nisva ravno za. Ko sva domačim to omenila je bil skoraj da ne ogenj v strehi user posted image , češ da h krstu MORA otrok it...saj  po eni strani jim dam prav (če bo šla k obhajilu in birmi se bo že sama odločla...za krst se žal ne more) samo na koncu koncev pa je to itak najina odločitev. Ne vem?user posted image Rada bi še slišala malo vaša mnenja... ker ne vema ravno kaj bi naredila...da ustrežema domačim???user posted image

Želim vam lep preostanek večera in čimbolj mirno noč!user posted image

Zakaj pa ne bi šli na morje? Po moje je morski luft za bebije zelo koristen (saj te tudi pošljejo na morej če imajo dojenčki kakšne dihalne težave). Mi gremo 25. avgusta v apartma (ker jih pač ima bratranec na viru in so 100m oddaljeni od morja). Pri nas to sploh ni bilo vprašanje iti ali ne itiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Prepričujem pa našega atija da bi že v juliju kliznili za kake 4 dni na generalko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pol bi sicer šli v prikolico bre elektrike, voda in zbiralnika, itd. - ampak kaj pa moj otrok rabi??? Vodo ji itak že doma kupujem, za kopanje vodo zagrejem na plinskem štedilniku, senčke je dovolj pod krošnjami (doma v mansardi se tudi kuhamo) edina razlika - morje je blizu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede kopanja pa tako - verjetno ne boste cel dan na plaži z bebico (v najhujši vročini) in tistih par ur bo zdržala če jo obrišeš z mokrimi robčki al pa na plenico zliješ malo vode iz steklenice. Naša bo takrat stara 4 mesece in bomo zraven vzeli že obroček za dojenčke da se bomo tudi malo namakali kar v morju. Zaenkrat uživa v vodi in ni glih po atiju da se mora od vročine kadit z njeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ma rada bolj mlačno vodo ko se kopa :)

Krst: pri nas je tako, da bi jo jaz dala k krstu moj dragi pa niti pod razno. O tem sva se kregala že ko še nismo dečike niti planiraliuser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem pač tako vzgojena (čeprav ne nekaj ekstra verna, on pa sicer ima tudi vse zakramente). Ampak ne da se mi več prepirat in moram priznat da ima zelo dobre argumente. Ko pa sem to omenila moji mami je skoraj streha letela iz bajteuser posted image . Jaz zelo rada ustrežem svojim staršem - ampak od kar imam Laro sem postala čisto samosvoja. In mislim da sem pri taki večji zadevi se drugič ali tretjič resnično postavila zase. Moj argument - ZDAJ IMAM SVOJO DRUŽINO IN OTROK JE OD OBEH - naj se odloči sama - takrat ji ne bo nihče nič prepovedoval. Kaj pa pričakujejo - da bom jo nesla k krstu med tem ko njenega očeta ne bo zraven????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Od lubija nečak je bil sicer krščen ampak ga niso vpisali k verouku. Mali je zdaj v 3 razredu in pač vidi, kako so vsi šli k obhajuilu in hodijo k verouku ter je sam izrazil željo da gre. Starejša bobgoboječa generacija pač ni navajena, da se otroku prepusti odolčitev o tako pomembni zadevi kot je vera.

Uf sem se razpisala. In veste kak je razlog? Naša malecka je včeraj zaspala na pikniku ob 22.00 (na zakonski postelji pri prababici). Ko smo ob 23.30 vandrali domov ni niti trzila ob prestavljanju iz postelje v jajčko in obratno. Zbudila se je ob 5.00 - pojedla, previla, zaspala verjetno nekje po 1 uri (ne vem, ker je mene sfalili takoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) in sem jo ob 6.30 presavilia nazaj v zibko. In tam spi še zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jooooj ko bi tako ostalo. Ker meni je največji užitek zjutraj malo potegnit (zdaj dokler še ne hodim v službo) tako da mi ta tempo lepo ustreza :) Pol je pa lahko zaradi mene cel dan pokonci, samo da je dobre volje:)

Se pišemo:)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Pikica_10)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
25.6.2010 10:39:46   
Anonimen
Hey bejbeuser posted image

Moj mali tudi spi. Je bil kar priden. Ponoči je spal, potem je zizal, pa zdaj spi naprejuser posted image user posted image user posted image Je bil pa včeraj obupen in ni hotel čez dan nič spatuser posted image Očitno mora vse dobit za nazaj.

Danes zjutraj je po petih dneh končno kakal. Me je že malo skrbelo, čeprav vem, da dojeni otroci lahko ne-kakajo (hahaha, ne vem kako naj napišemuser posted image ) tudi do 10 dni.

Babyloverka: upam, da bo sleepy wrap res okuser posted image user posted image Komaj čakam, da ga pošljejo. Pošiljko pričakujem v torek, ker pošiljajo ob ponedeljkih, sredah in petki, ampak je danes praznik (juhuuuu, ati je domauser posted image user posted image )user posted image user posted image

Morje: jaoooo, cela galama okrog tega. Sem bila včeraj tako slabe volje, da ni bilo za nikamor. Mi imamo na Hrvaškem apartma in sem že skos govorila, da grem okrog 15.7. dol (po vseh izpitih). In potem je moja mami včeraj nekaj palamudila, da ne ve kako bomo vsi spali dol (ker naju mora mož do dol spravit in potem normalno, da bi bil čez vikend še z nami) in bla bla bla. In potem sem ji rekla, da bomo pa pač šli mi nekam sami na morje - da bomo nekje vzeli apartma, pa je bila kar tihouser posted image user posted image user posted image Mislim haloooo???!!! In zdaj bom jaz plačevala nekje en apartma, pa še vso hrano, pa itak potem ne veš kakšno je tam morje in vse skupaj, mi imamo pa dol apartma zastonj, pa tudi toliko niso (moja familija), da bi rekli, da gredo za en teden domov, da bi lahko šli mi na morje (so 2 meseca dol - fotr v penzionu, mami učitlca, tamal ima pa počitnice)user posted image user posted image user posted image user posted image Sem bila jezna ko pes!! No, danes sva se pa ˝pogovorili˝, da bosta pač moj brat(ec) in mož spala na TurboMaximusu. Tako, da grem pomoje 16.7. na morje za 10 dni. Ne mislim nič komplicirat, Zjutraj (zelo zgodaj) bom vozičkala oz. ga nosila okrog v trakuuser posted image user posted image , potem malo na plažo do ene 10.30, po ˝ta huj˝ vročini bom v apartmaju, pozno popoldne pa spet na plažo. Ma, komaj čakam!!!!user posted image

Krst: najin ne bo krščen, ker tudi midva nisva in nama to pač nič ne pomeni.

Sex: jaooo, meni je super, ampak midva tako redko sedaj, da ni za nikamor. Se mi že pajkova mreža spodaj delauser posted image Tako sva utrujena, da je to zadnja stvar na katero pomisliva zvečer. Zato pa kdaj čez dan ˝opraviva dolžnost˝user posted image user posted image user posted image

Voziček: moj mali bo na morju star 2.5 meseca in mislim, da ga bom dala že v športni del, ker mi bo v košari zgorel. Pa tak firbec je, da bi skos okrog gledal. Drugače pa ne mara ravno vozičkauser posted image Upam, da bo v športnem delu bolj zadovoljen!

Kapljice: zdaj imam koroške (mojca, še 1x hvalauser posted image user posted image user posted image ) in so zlata vredne!!!!user posted image user posted image še imamo krče, včasih tudi zelo hude, ampak če pogledam celotno sliko je 100x boljše. Pred vsakih podojem mu dam 2 kapljici (ufff, kako se oblizuje hihihiuser posted image user posted image ), potem pa med zizanjem tako veselo punkauser posted image Vprašanje: jih pošljejo na dom?? Jaz jih bom še nujno rabila.

Danes šibam ven z najboljšo prijateljico (je imela rd) in res komaj čakam, da se v miru načvekam, ker bo ati danes varuškauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lep sončkast dan

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1057
25.6.2010 10:41:18   
Anonimen
Jooj, še nekajuser posted image user posted image user posted image

ČESTITKE VSEM ZA MINI ROJSTNE DNEVEuser posted image user posted image

Hrošček: tebi pa za selitev v hiškouser posted image user posted image user posted image

Lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
25.6.2010 11:37:45   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Babyloverka: upam, da bo sleepy wrap res okuser posted image user posted image Komaj čakam, da ga pošljejo. Pošiljko pričakujem v torek, ker pošiljajo ob ponedeljkih, sredah in petki, ampak je danes praznik (juhuuuu, ati je domauser posted image user posted image )user posted image user posted image

Sex: jaooo, meni je super, ampak midva tako redko sedaj, da ni za nikamor. Se mi že pajkova mreža spodaj delauser posted image Tako sva utrujena, da je to zadnja stvar na katero pomisliva zvečer. Zato pa kdaj čez dan ˝opraviva dolžnost˝user posted image user posted image user posted image

Voziček: moj mali bo na morju star 2.5 meseca in mislim, da ga bom dala že v športni del, ker mi bo v košari zgorel. Pa tak firbec je, da bi skos okrog gledal. Drugače pa ne mara ravno vozičkauser posted image Upam, da bo v športnem delu bolj zadovoljen!

Kapljice: zdaj imam koroške (mojca, še 1x hvalauser posted image user posted image user posted image ) in so zlata vredne!!!!user posted image user posted image še imamo krče, včasih tudi zelo hude, ampak če pogledam celotno sliko je 100x boljše. Pred vsakih podojem mu dam 2 kapljici (ufff, kako se oblizuje hihihiuser posted image user posted image ), potem pa med zizanjem tako veselo punkauser posted image Vprašanje: jih pošljejo na dom?? Jaz jih bom še nujno rabila.

Danes šibam ven z najboljšo prijateljico (je imela rd) in res komaj čakam, da se v miru načvekam, ker bo ati danes varuškauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lep sončkast dan

no torej upajmo da poštar v torek čimprej pride user posted image

morje: upam da se boste uspeli lepo dogovorit, ker bi bilo res nesmiselno da plačuješ apartma če ga pa imate vi svojega.

glede sexa ti verjamem da si večkrat preutrujena, tudi jaz. no mislim da bo sčasoma boljše. čez dan pa mi še nimamo akcije ker mam jaz skoz kaj za delat ko mali spi user posted image

voziček: naš gospodič je ugotovil da v košari nič ne vidi in ni zanimivo. tako sedaj za krajše sprehode uporabljamo jajčko, takrat ko vem da ne bo zaspal. v jajčki lepo sedi in vidi kje ga vozim in opazuje okolico. športni del bomo prakticirali verjetno v jeseni. še mali ni tako stabilen.

mi smo se pogovarjali da bomo šli naslednji vikend na morje pa ne vem če bo naš ati zmigal rit in se odločil da gremo. no če jaz v ponedeljek ugotovim da sem dobila regres bom malo pritiskala user posted image

kapljice pošljejo na dom. piše gor na kapljicah telefonska, tja pokliči in povej da bi rada da pošljejo na dom. meni je povedala naslov in ceno potem sem pa šla na pošto plača preko nakaznice in potem so mi poslali.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
25.6.2010 15:45:53   
mamika25
Dan!
Ste vse zunaj? Mi čepimo kar noter. V bistvu tamala dva oba spita - koma. Meni pa tolk paše... zadnje tedne sem cele dneva sama z njima, moj precej dela. Šiht, pa še popoldne mal tako za zraven user posted image . Pogrešam kam it, mal si oddahnit, se mi zdi da čas tako hitro šiba, da gre vse mimo mene.
Mi letos na morje ne bomo šli. Ker ne vemo še kako bo s tamalo, če bojo zdravila učinkovita (ima juvenilni dermatomiozitis, sem pozabla napisat), se težko premika in je brez moči. Imamo še en kup preizkav, kontrol, pa čaka nas še terapija. Vseeno upam, da se bodo stvari kmalu uredile.
Mali pa štrajka s hrano... no sej v bistvu ne vem...nikoli mu še ni uspelo popiti več kot 100ml na enkrat. Včeraj sem pisala pa smo prišli v 24urah do 770ml, kar se mi zdi še nekako v redu. Katy, Babyloverka: koliko pa popijejo vajini user posted image , da mislita da popijejo preveč? Moj je star zdaj dobra 2 meseca. Pije pa mi cca 700-750ml na dan. Tudi ponoči štejem. user posted image
Je pa mali danes nekam zaspane sorte. Spi mi že od 11h zjutraj. Vmes je jedel pa takoj nazaj zaspal. Sicer je spal celo noč (če odštejem hranjenja).
Krst: jaz mislim, da je prav da se vsak sam odloči, da se ne ozira na mnenja drugih. Jaz sem verna (kolikortoliko), moj ni. Nobenega otroka nisva dala in ne bova dala krstit. Men to ne pomeni skoraj nič. Če pa bo se kateri hotel se pa tut kasneje lahko. Nisem proti krstu, samo midva jih ne bova krstila.

Imam že drugo menstruacijo. Dva dni me že zvija ko hudič, vse mi lije čez vložek, danes sem si zamenjala že 3 spodnje hlače, dvoje kratke hlače, pa preoblekla posteljo, ker je bila rjuha vsa krvava ponoči user posted image , porabila sem danes že 2 paketa vložkov pa še ni dneva konec. Noro... imate tudi ve tako močne menstruacije? Nikoli me ni bolelo, zdaj pa me boli glava, trebuh, medenica, spodaj me vse tišči... Groza. Sem pa začela jest tabletke.

Punce, če so vam všeč plenice iz Hoferja pohitite... paket plenic je samo 5€. Nam zelo odgovarjajo. Uporabljamo pa zdaj od 4-9kg. In nosimo oblekice 62-68. user posted image

Povejte mi... ali vaši user posted image  že kaj držijo glavico pokonci? Kdaj naj bi jo začeli? Jaz ga dam na trebušček, pa leži kot kip. Tudi potrudi se ne da bi se premaknil. Sploh mu ni jasno kaj dela na trebuhu...user posted image . Bi me moglo skrbet? Star je dobra 2 meseca.

Lep dan še naprej!

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
25.6.2010 16:45:01   
legenda_m
pozdravljene!

pri nas spet to napenjanje čez cel dan. dajem mu sab simplex-čeprav je kokr proti krčem ampak se mi zdi da je useen mejčkn bolš, me pa zanimqa če ma kera izkušnje z antiflatom in sabsimplexom- ker je bolši, baje da je učinkovina ista- simetikon. se priporočam

mam pa filing da bo vse to trajal več ko 3 mesce. te kapljice raznorazne naj bi se dalajale tm nekje do 3 meseca. ker pol bi mogl počas izzvenet. če ne je pol kj druzga narobe. če bo čez 1 mesec use v redu vas vse povabm u nš konc na tortico. aja pa dons mamo točno 2 mesceca. seems like yesterday... tud pr nam mamo cunce 62-68.

mamika25 pr nm jo drži, sam ni prav rad na trebuhu.težko ti rečem. eni tud nočjo. a drugač se ti zdi use drugo normalno? za 2 mesečnika. kaj je pa pediatrinja rekla?sj ga je dala na trebuh ane. naslednjič ji omeni, ti ga pa useen dajej na trebuh pa s kkšno ropotuljico motiviraj, žvižgaj... upam, da se ti punčka čimprej spravi k sebi. spije pa user posted image  pr nm tud neki tazga k pr vm.

krst pa odločitev poameznih staršev. je pa vera neki kar ostane ko vse drugo odpove. mi2 sva rekla da bova dala, sam če bo župnik za. če ne bo se pa tud pod razno ne mislm kregat z njim (dolga zgodba-pišem sam z eno roko, bom drugič o tem)

ah ja... vdana v usodo

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
25.6.2010 17:30:23   
ela24
Pozdravljene!¨

Po dolgem času vas spet malo pozdravim, saj prebrati mi še tu pa tam uspe kaj, za pisanje pa preprosto zmanjka časa. Kot še za marsikaj drugega kar si zjutraj rečem, da bom in zvečer ugotovim da nisem uspelauser posted image  Kaj čem, moje dete je pač mičkeno bolj zahtevne sorte in skozi išče mojo pozornost.
Zdaj sem pričela opažat, da ko je zaspan da postane tako tečen, da ga komaj umirim da ga uspavam, in tisti časi ko je užival v vozičku..ne vem kaj mu je, ampak že 3 dni je sitn v njem ko strela, niti ga ne uspava. Mogoče je krivo to, da mu je v globoki košari dolgčas, glede na to, da je tak, da se mu mora skoz dogajatuser posted image  Ampak se mi zdi to še ful prehitro, da bi ga dala v športni del, saj še niti 3 mesece niuser posted image  Niti ne vem, kako se da športni del prilagodit za ležanje. Imam stokka, če se kateri kaj sanjauser posted image Je pa že tako velik, da dolgo več ne bo imel prostora.

Kar se morja tiče, mi smo že bili za 3 dni in je bilo fajn, prvi dan ga je nekaj šrafaulo pol je bilo ok. Ampak krče tak mamo ubijalske skoz. Par dni nazaj je par tak kričal da nobeno pomirjanje ni pomagalo in sm ga v strahu kaj je peljala k zdravniku in so naju skoraj spet v bolnico poknili. Ma pol sm jih pregovorila in pol se je zvečer nekako pomiril. Težko verjamem, da bo pri 3 mesecih že vredu.

Krst bomo mi imeli. Bolj tako piknik varianto od zunaj. Ko se nam uspe preselit...

Oblačila so mu 62 že čisto naknap, tiste hlače lahko ima zdaj za tričetrt hlače, kak imamo me varčne otrokeuser posted image  Je pa tako butasto vreme, jaz pa imam 68 same kratke hlače in poletne stvari. Te dni bi pa rabo skoraj pliš ki so bili tak mrzli.

A se še kateri malček tak slini? Moj se par dni. Čemu bi lahko to pripisali? Zobki še menda niso?

Neposredna povezava do sporočila: 1062
25.6.2010 19:43:24   
Wannabemommy
Ojla

En lep pozdrav tud od mene, ma nekak nimam ne volje ne časa za RR, pridem , preberem in odidem,.... ker se direktor oglasi user posted image
Torej pr nas vse po starem, razen da smo v sredo dobili pri P diagnozo atopijski dermatitis- AD, me je čist potrlo sem samuser posted image  ker se mi je revček zasmilil da je mogel to fasat od mene( mam sama alergijo) in naj bi se prenesla na njegauser posted image  No vglavnem bil je ves flekast in smo šli k P in dobili vse možne kreme za AD in kao nasvet od P da naj bom srečna da ni kaj hujšega --- Halo!!!!! A ni to dovolj hudo da se mi lahk otrok do krvi spraska?????
No pol pa ga jaz namažem s kremo pa še bolj rdeč postaneuser posted image  pa itak panika pa v avto in direkt v Avstrijo k P in me pomirijo da to pa ni AD ampak samo izredno suha koža in mi predpiše neko homeopatsko mazilo- jaz namažem in otroku zginejo(skoraj vsi flekeci) halo,pol pa mi naj še kdo sam kaj reče,....sem bla jezna kouser posted image  na naše zdravstvo

Eh dovolj o tem
Morje - mi smo bili že 2x in gremo drug teden spet in tokrat kr za 5 tednov, juhu, komaj čakam user posted image user posted image user posted image , mali je bil čist ok, ful priden prvi dan je bil malo tečko od vožnje in vročina ampak pol pa luksuz, tak da mislim da bo kr užival. Bom pa vzela bazenček zravn kr ma morje sam 22 stopinj in da bi ga tak kopala je vseeno mal malouser posted image  nevem bomo vidli. Sicer pa je naš heroj že maja noge not namočiluser posted image
 Krst - mi ga bomo tud meli, nevem nekak sva oba tak vzgojena, če pa bo potem hotel še k obhajilu in birmi pa čist njegova stvar, krstili pa ga bomo, kr bomo eno malo zabavico nardili tak da se familija malo skup dobiuser posted image

Ela - ja naš Patrik se tud izjemno slini, včasih tak da če nimam slinčka pri roki in ga prepozno obrišem lahk kr majčko preoblečem kr je vse mokrouser posted image  nam je reko P da ga že dlesni srbijo user posted image  tak da možno da se kaj pripravlja, sej veš vsi smo različni eni prej eni kasneje eni se celo rodijo z zobkomuser posted image

Cotike pa mamo mi tud že 62 ali 68, kar ne morem verjet da tako rastejo

Nič punce lep večer še naprej in lep vikend

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
25.6.2010 23:49:31   
amelie
Evo nas nazaj z dopusta. Kot prava internetna odvisnica sem seveda najprej za računalnik letela user posted image

Imeli smo se čudovito, mali zna uživat na dopustu, to ima po meni user posted image  Obiskali smo tudi Dacy in Alekseia in je bilo prav lepo videt, kako sta si bila fanta že na prvi pogled všeč. user posted image  
Nisem še vsega brala, zato ne bom vsega komentirala, si bom pa jutri ob kofetku vzela čas.
Krst - jaz sem hvaležna staršem, da sta mi prepustila odločitev glede krsta/vere, nadaljujem tradicijo tudi pri sinu ... Naj se sam odloči, ko bo dovolj star, ker zdaj mi še ne zna povedat, če je veren user posted image  
Oblačila - uh, moj mali nosi hlače 74 in več, če gre za kakšno manjšo kolekcijo. Kikove kratke hlače so mu 74 preozke user posted image  Majice pa 68, 74.
Mamika25, Žiga tud ne pase kravic. Ko ga dam na trebuh, se malo matra, potem se pa uleže na eno stran in začne sitnarit. Sem nekje zasledila, da malo večji otroci (večje glave user posted image ) včasih znajo imet težave s tem.
Ela24, uh, res stiskam pesti, da tile vaši krči minejo!!!

To se zdaj spomnim na hitro. Ostalo jutri!
Lahko noč user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
25.6.2010 23:51:08   
Anonimen
Dober večer!
Se malo javljam ,čeprav je že pozno,naši že vsi spijo že 2 uri,jaz pa malo za računalniku.
Smo uredu,napenja nas ne več ,krčeki so spet zginili..
Drugače imamo malo gužbe imamo v nedeljo krst ,malo pečem pospravljam,pa klub temu ,da imamo fešto pol v gostilni...
Zdaj pa da malo komenteram...
nejanejc hvala za lepe želje za krst...že imaš dragega doma...
katy mi se še tudi kar dojimo na tri ure ,ne gre na šteri ,sm že probali ,pa ni šlo..zelo rada pije,pa je kar naprej lačna..mali lakotnik je...
agha sem probala ,dudo pa ni nič pri nam pomagala,še slabše je bilo..sam sedaj je že boljše ,nič več jokanaj po dojenju...
aprilski hrošč jaz jo nisem imela nič v košari ,sem kupila voziček kombineran,športna verjanta...čestitke za selitev..čim lepše se počutite v novi hiši..
krst mi jo bomo dali krstit,ker smo vsi krščeni,da ne bo slučajno kdaj rekla nama zakaj jo nisma dala krstit...je pa od vsakega starša posamezna odločitev ,če dajo svojega otroka krstit ,tukaj nimajo kaj zraven govoriti babice pa dediji...
pikica10 mi gremo v apartmaj za 14 dni,v hotelu se mi ne dopade ,pa smo prej hodil 8 let v hotel...
aprilčica10 ja trak za nošenje otroka je super...sem ga danes sprobala...upam ,da ste se zmenili za morje...zakaj bi druge plačevali...
planičke za v vodo.ste že kaj kupovale...in kater za enkratno uporabo ali za večkratno uporabo...
babvloverka pri nas tudi ne gredo kile dol,vse oblačila so mi tesna...najraje nosim oblekice..
spolnost  v začetka mi ni bilo kaj preveč ,,sedaj sem pa obsedena z sexsom,priznam ,zelo mi paše...
mamika 25  si zadovoljna z planicami iz Hoferja....moja že glavo premika in drži pokonci od 2 meseca dalje..je zelo močna ,posebaj pri pasenju kravic,,,zelo dolgo galavico drži pokonci..
legenda-m meni so Antiflakt kapljice najbolj pomagale....super so probaj ne bo ti žal...
oblačila moja nosi velikosi 62,68,bodiji so ji pa tudi nekateri prav številka 56 ,pa mi je zelo zrasl v treh mesecih odvisno od modela oblačil...
slinjenje moja se zelo slini,tak ,da ji dam včasi slinček gor ,ko je drugače čisto mokra...
menstruacija  dobila sem že drugič,pa jo imam zelo čudno..prve 3 dni čisto malo krvavela,pol 3 dni srednja krvavitev ,sedaj se pa počasi ustavlja...prvo sem imela zelo močno...a to res kaj tabletke delajo ali kaj drugega,se kater isto dogaja...bom popizdila...
Ja nič počasi bom končala ,grem spat ,me že učki kar skupaj vleče...lp..

Neposredna povezava do sporočila: 1065
26.6.2010 0:12:42   
NATAŠA35
madonca ste se v enem dnevu razpisale user posted image user posted image

danes smo si mi vzeli čas za družino in sem lepo šla do avstrije, seveda po antiflat kapljice, in sem vzela veliko pakungo, da mi ni treba pogosto gor it, čeprav imam potem razlog za iti v ikeouser posted image user posted image ...mali je bil priden, čeprav se ni toliko dojil, sem imela v termoski kar prekuhano vodo in sem mleko naredila, pa je spal kot ubituser posted image user posted image ...jaz ga vozičkam kar v lupinici, vem da pravijo da ni dobro, da je preveč notri, samo je fino, ko ti lepo spi v avtu, samo priklopim na vozek in šibam dalje...pa tudi na morje bom vzela samo košaro, ki bo služila za posteljico in lupinico za avto in vozek...za športni vozek, se mi zdi še premali

zdaj pa komentiranje....user posted image user posted image

babyloverka super za user posted image user posted image , ja seveda bo po porodu vse drugače, ker si se tudi ti malo spremenila, pa tudi telo...zdaj pa za kapljice ali te antiflat dajem pred vsakim dojenjem 1-2 vbrizga...ali je potrebno kapljice dat skupaj s čajem ali vodo, po žlički? sej vem, da sem že zoprna, samo nemško ne znam več, pa me malo daje...moja sestra na taiwanu, je videla, kakšen voziček sem kupila, pa je bila ful navdušena, ker se vse dobi v kompletu in ji jaz pošljem link od strani, kjer sva naročili in ji je najbolj všeč takšen, kakor si ga ti kupilauser posted image , črnega ne bi, zelenega pa tudi ne, ker ga imam jaz, tako da bosta vzela rjavegauser posted image user posted image

morje mi gremo zadnja dva tedna v avgustu in tudi sama bom vzela en bazenček, kjer bomo nalili vodo, da se segreje...hodili bomo 2x na plažo, zjutraj in pozno popoldan, da malega ne bi opeklo, meni se pa tudi več ne da pražit na soncu...glede slane vode, lahko jih sperete ali na plaži, tako da vzamete plastenko vode sabo - dobro je tudi za spiranje bradavic, če dojite, čeprav je dobro, da malo slane vode sončki tudi popijejo in ga tako lahko takoj umijete... jaz kupim vodo v trgovini, ker na hrvaškem ne pijem vode in potem tisto uporabljam za spiranje...bom pa kupila tudi šlauf za vodo, da bo šel malo plavat z nami user posted image user posted image

didi boš pa blizu mene na morju, no ne čisto, samo na vir pridete mimo mesta privlaka, kjer bomo mi gnezdili...mi gremo od 15.08. do 29.08., potem pa se že šola začne....

krst mi ga bomo naslednji mesec krstili, sva oba zato, pa še vsi otroci so krščeni...midva sva rekla, da naj hodijo k verouku, če pa bi kateri izrazil željo, da pač to noče, bi pa poslušala njega...imam pa bratranca, ki bi rad krstil malo, njegova punca pa ne in nam je rekel, da pač mala ne bo krščena, razen če gresta narazenuser posted image user posted image , mislim halooo...stvar staršev je ali bo otrok krščen ali ne, ne pa od koga drugega...pri nas je prava fešta, pa še sorodstvo se zbere - vsaj pri meni user posted image user posted image , jaz sem se odločila, da naredimo eno kosilo v gostilni, drugače smo imeli doma, ker sva jaz in mož zmatrana do onemoglosti, pa potem nimava nič od tegauser posted image user posted image ....

wannabemommy madonca, ja tole je pa naše zdravstvo, kaj češ...bolje bo, da ga od zdaj naprej voziš kar v avstrijo, ker drugače ti bodo tu malega še zasrali.. samo da je z malim sončkom vse v reduuser posted image user posted image

aprilčica super, da so koroške kapljice pomagale, nas so še bolj šraufale user posted image user posted image ...

ela tudi moj sonček se je začel slinit in nest roke v usta, tako da je možno, da jih že srbijo dlesni, vsaj mojega imam na umu, ker ko mu zmasiram dlesni z prstom, je malo bolje in ne cvili toliko...zdaj se tudi veliko oglašajo, pa premikajo jezik sem ter tja, pa nosijo roke v usta, tako da se s tem poveča tudi slinjenje

oblačila tudi mi nosimo 62-68, zdaj mu bolj kupujem 68, pa malo zaviham, ker bo 62 tako hitro prerasteluser posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 1066
26.6.2010 0:24:30   
Anonimen
Nataša35  jaz sem ji dajala na čajno žličko 2 vbrizgi,ker dojim vsak obrok,če pa ne dojiš pa v stekleničko 2 vbrizgi,sam koliko sem se z mamicami pogovarjala,boj dajejo na žličko kot pa v stekleničko..lp...

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1067
26.6.2010 8:43:28   
Anonimen
Po kavi se dan pozna... Dobro jutrouser posted image

Jaz sem ravnokar dobila sleepy wrap, sem kar skakala, ko se je poštar pripeljal, ker sem na pošiljko računala šele v torek, zdaj pa komaj čakam, da ga sprobamouser posted image user posted image user posted image piuwiu, sem, ko tak otrok, ko dobil darilo od božičkauser posted image

Zdajle dojim in pišem z eno roko, tako da ne bom dolga, pa še trening ma potem čakauser posted image

Nekaj ste govorile od pasenja kravic. Naš jih že ful pase( star 7 tednov), pripenjam fotko

user posted image

Sem zadnjič govorila z mojo mami in mi je lepo rekla naj NIKOLI ne primerjam našega malega z ostalmi malčki, ker je vsak otrok samosvoj. Nekateri govorijo prej, nekateri shodijo kasneje itd. Na koncu pa tako vsi zrastejo v male korenjakeuser posted image user posted image Hvala mamiuser posted image

Aglaia, hvala za mail, sem vse prebrala, pregledala, ti odpišem, malo sem lenauser posted image user posted image

Vam javim povem potem kako je meli zadovoljen v traku. Jupijajajupijupijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1068
26.6.2010 8:59:56   
legenda_m
kaj zdj a boste kj vstale. a sam spite. mi smo spal celo noč in vstali ko se je delal beli dan. učer sm ga napol spečega še v bano vrgla, ni protestiral, pretiranega navdušenja kot običajno pa tudi ni kazal.

prej smo imeli incident s ptičem, ki je ušel iz kletke ker sm pozabla zapret vratca, tamauga niti povohal ni. itak se boji, je pa navdušen nad lončki za kavo in žličkami tako da sm ga nahecala in mu v kletko dala lonček in žličko. zdj se izživlja nad žlico in vrešči, user posted image  je pa ves trušč lepo prespal. fino ane. zdj se v igralnici pogovarja z opico in svojimi rokami.  jst pa tle gor visim. ma ne bom dolg mam pa eno prošnjo. če gre kera v avstrijo, a bi mi vzela antiflat in babynos in pošlje po pošti. al pa če se da kj prek neta naročit.  pr nm ne vem, kdaj bom šla km tko u šoping ker me je kr strah it, ker se bo drl po celi lekarni, moj pa dela zdle po cele dneve, bi bla fejst hvaležna. če pa ne pa ne.
nč jst se grem tud igrat. in na kavo. ajde

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
26.6.2010 9:01:43   
legenda_m
aprilčica ful luštkanga fantka mate. (no tud nš ne zaostajauser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1070
26.6.2010 9:29:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m

aprilčica ful luštkanga fantka mate. (no tud nš ne zaostajauser posted image )

Hihihiuser posted image user posted image Za vsako mamo je njen otrok najlepšiuser posted image Daj pokaži nam še ti svojega korenjakauser posted image user posted image A imaš FB??

Neposredna povezava do sporočila: 1071
26.6.2010 9:29:47   
amelie
Jutro!! user posted image  
Sem dala malega prej kravice past, pa je zaspal na trebuščku. Prvič v življenju. Zakaj bi se nekaj matral, če lahko spi ... user posted image

En večer v Bohinju ni in ni zaspal in se je toliko časa oglašal v postelji, da sem ga šla na koncu še enkrat podojit, če ne bi se čez pol ure lačen zbudil. Ko je med dojenjem krilil z rokico po zraku, se mi je zazdelo, da mu je nek žužek zlezel pod rokav. Hitro sem pogledala in je bil KLOP!!! To je bilo zdaj prvič, da mali ni ob osmih dol padel in zaspal, ampak je kar bedel in bedel. Če ne bi, bi se klop lahko lepo najedel čez noč user posted image  Komaj čakam, da ga bom lahko dala cepit proti meningitisu. Po psih se tako sprehajajo, da jih sproti frcam dol.

Aprilčica, poročaj, kako deluje sleepy wrap! user posted image

Legenda, kakšnega ptiča pa maš? Jaz mam nimfo, ime mu je Jaka user posted image , ko sem se pred osmimi leti selila v MB, ga nisem upala s sabo vzet, ker me je bilo strah, da zaradi starosti ne bo poti prenesel. No, Jack že zmeraj gospodari pri moji mami in nič ni videt star. Sem ga pa dobila menda v tretjem razredu, tako da ima preko 20 let. Je pravi norec, kot vse moje živali user posted image  Je pa bil moj naj frend v puberteti, v moji sobi je živel kar spuščen in je bil namesto dnevnika. Škoda, da se nikoli ni naučil govorit. Ali pa tudi ne, tako so vse skrivnosti ostale na varnem user posted image  user posted image

Sem komaj z dopusta, pa že sanjam, kam bi še lahko šla. Kolegica mi je rekla, da nikoli več ne bo tako preprosto kot letos, ko mali ostane tam, kjer ga odložim. Moram to obdobje čim bolj izkoristit user posted image  

Zdaj grem pa cajtnge brat, čeprav se mi zdi, da se Žigolo že nekaj oglaša.

Neposredna povezava do sporočila: 1072
26.6.2010 10:48:09   
nincy29
hello se na hitro oglasim pokomentiram pa kdaj drugič..

imam eno vprašanje in problem

obleke mali nosi tam nekje 62-68 in so mu vse hlače preozke..je dobil namreč ful za darilo kratkih hlačk in majčk in to take lepe kompletke ampak hlače enostavno nemore nosit..imajo v pasu elastiko in ta elastika je tok močna da ima potem vse rdeče po trebuščku in ima  prav take zareze..sem probala mu dat bodi pa pol hlače gor in je enako..me zanima če ima še katera tak problem??ne rečem da je mali ful suh ampak tudi debel ni in zdaj morem kupit vse  hlače nove kar je brezveze ker jih mali tolk velik imauser posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
26.6.2010 10:53:48   
didi5

Uf ste bile zgovorne:)

Samo malo pokomentiram kar se spomnim:

menstruacija: jaz sem imela predvčerejnšnjim zadnji dan 2-ge menze (fuuul močna in zelo boleča). Pvič v življenju sem jo dobila na datum natančno (prej sem imela tudi 1x na 3 mesece :(). Če bo tako natančno tudi naslednji mesec pa grem po vložek, da ne bo prišlo do kakih nesreč :)user posted image user posted image user posted image user posted image

Nataša : Privlaka - to je tam ko je lunapark, če se ne motim? Nasproti pa jami jami jami restavracija. Smo dobili odlične JADRANSKE lignje:) Komaj čakam. Mogoče bi se pa res lahko dobili:) Mi gremo 25.8 dol za en teden. Na ZS mi pošlji tel.

FB - ma jaz sem čisto zmedena, ker za pol oseb gor ne vem pod kakim nicname spadate na RR - in me to grozno živcira:)

Malička se mi že nekaj oglaša, pokomentiram še kasneje če bo čas:)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
26.6.2010 11:59:26   
katy83
o, klepetulje. user posted image   Pa sem kr vedla, da bo tak. To se meni vedno zgodi, ko me ni 1 dan na RR, da mam pol full dela. user posted image  Joj, kak sem boga. user posted image

No, midva z mojim sva malo pomirila najin odnos in pač ugotovila, da si ne vzameva več časa drug za drugega kot včasih. Skratka zdaj sva se dogovorila, da se bova malo potrudila in da bom jaz malo manj tečna. ( Mariborske aprilčice so mi rekle, da sem tak tečna, da bi one nateple user posted image )
No, in včeraj sva za 4 urce dala malega k moji mami, midva pa sva šla šetat po Avstriji. Kak je pasalo. Sva pa ugotovila, da sva Timoteja kar pogrešala. Ampak dosti sva se presmejala, zafrkavala, tako kot včasih.user posted image  
ah, ne bo, zdaj dolgovezla, grem raje komentirat na hitro, ker potem spet peljem malega k mami, ker me je moja babica prosla, če jo lahko peljem k dedeku v bolnico.

morje - mi gremo prvi teden septembra v Izolo v apartma. Prvič v življenju grem na morje v Sloveniji. user posted image  Ne me narobe razumet, ampak jaz sem v vsem svojem življenju v Sloveniji "okusila" samo Portorož in mi ni bilo všeč. No, ampak mislim, da bo vseeno letos super in bom morda še kdaj šla.
Primorke, kako je kaj s plažami v Izoli?
Zraven bomo imeli taki mali bazenček, pa Fredov obroč sem kupla in upam, da bo naš pikec užival. user posted image

apartma/hotel - nekje sem ravno zadnjič brala o tem kaj je bolje z malim otrokom (mislim da na 24ur) in sva z dragim ugotovila, da ima vse svoje prednosti in slabosti. Za moje pojme je hotel kar ok, res pa je fajn da je družini prijazen hotel. Pač da te ne gledajo vsi tak kot da si z lune pado, ko se otrok začne v polni jedilnici jokat, ali pa ponoči. Ker pač na žalost obstajajo ljudje, ki nimajo razumevanja do otroškega joka. user posted image

Pikica_10 - en takih hotelov je hotel Belevue v Malem Lošinju. Midva sva bila tam 2 leti nazaj in je blo full družinic, pa so kelnari full skakali, pa spraševali kako lahko pomagajo, če kaj prinesejo ekstrauser posted image . Sva midva to takrat opazovala, ker sva že takrat o user posted image  razmišljala. Tudi cenovno je hotel ok, pa sprehajalnih poti pa itak v nedogled. Mi gremo drugo leto zagotovo tja. user posted image

krst - mi bomo Timoteja tudi krstili. Pri nama tu sploh ni bilo nobenega vprašanja. user posted image  pa sva tudi midva bolj med ateisti, ampak to se nama zdi pač ok. Bomo pa imeli krst 10.10.2010. user posted image  lep datum ne? Ni še sicer 100% glede datuma, ampak se trudiva, da bi bilo takrat. No, po krstu pa na eno kosilo, pa je to to. (20 ljudi) Za vse ostalo (obhajilo, birma) pa bova pustila izbiro Timoteju.
btw, Pikica_10, vem da zna bit to kar naporno, da vaju starši "silijo" h krstu, ampak resnično je to vajin otrok in vidva sta odrasla in vidva odločata. user posted image

Babyloverka (glede user posted image ) - ja, tudi jaz sem bolj razdražljiva, ampak imam pa drugo težavo. Nikakor se ne morem prepričat, da bi. saj potem ko začneva je super, ampak sploh nimam neke želje. Potem ko pa se prepustim, pa user posted image . O privlačnosti pa raje ne bi. user posted image  Imam 5 kg več kot pred nosečnostjo, pa se mi zdi, da sem grozna. Včeraj sem v Avstriji mislila full cot nabavit, pa mi ni bilo nič všeč predvsem zato, ker ko sem si sebe not predstavljala, me je minlo. user posted image   pa tak bi rada kakšno oblekco imela al pa kiklco. user posted image  Eh, bom pač še eno poletje preživela v športnih cunjah. user posted image

mamika25 - jaz mislim, da sem prehitro paniko delala, da tamali preveč poje. Tak poje mi kak dan več, kak dan manj. Giblje se nekje od 750ml do 940ml v 24urah. Ampak zdaj sem nekak ugotovila, da je bolj požrešen kot lačen. Ker zdaj mu že 2 dni dam npr.130ml, pa ko popije se joče, ko mu pa dam dudo, pa je mir. Če bi bil še lačen, bi verjetno še jokal? Tak da je kr ok zdaj. Mislim, da tvoj tudi tako čisto ok poje. 770ml je super. user posted image

krči - pri nas jih skoraj več ni, ampak zdaj ne vemo zakaj? user posted image  Ker je že 3 mesece star, al zato ker smo hrano menjali, al zato ker mu D3 več ne dajem? user posted image user posted image user posted image  No, glavno da je ok. user posted image

joj, ne sfolgam vsega komentirat. Moram it.
lep pozdrav, pa lep vikend
Katy

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.