NATAŠA35
|
madonca ste se v enem dnevu razpisale danes smo si mi vzeli čas za družino in sem lepo šla do avstrije, seveda po antiflat kapljice, in sem vzela veliko pakungo, da mi ni treba pogosto gor it, čeprav imam potem razlog za iti v ikeo ...mali je bil priden, čeprav se ni toliko dojil, sem imela v termoski kar prekuhano vodo in sem mleko naredila, pa je spal kot ubit ...jaz ga vozičkam kar v lupinici, vem da pravijo da ni dobro, da je preveč notri, samo je fino, ko ti lepo spi v avtu, samo priklopim na vozek in šibam dalje...pa tudi na morje bom vzela samo košaro, ki bo služila za posteljico in lupinico za avto in vozek...za športni vozek, se mi zdi še premali zdaj pa komentiranje.... babyloverka super za , ja seveda bo po porodu vse drugače, ker si se tudi ti malo spremenila, pa tudi telo...zdaj pa za kapljice ali te antiflat dajem pred vsakim dojenjem 1-2 vbrizga...ali je potrebno kapljice dat skupaj s čajem ali vodo, po žlički? sej vem, da sem že zoprna, samo nemško ne znam več, pa me malo daje...moja sestra na taiwanu, je videla, kakšen voziček sem kupila, pa je bila ful navdušena, ker se vse dobi v kompletu in ji jaz pošljem link od strani, kjer sva naročili in ji je najbolj všeč takšen, kakor si ga ti kupila , črnega ne bi, zelenega pa tudi ne, ker ga imam jaz, tako da bosta vzela rjavega morje mi gremo zadnja dva tedna v avgustu in tudi sama bom vzela en bazenček, kjer bomo nalili vodo, da se segreje...hodili bomo 2x na plažo, zjutraj in pozno popoldan, da malega ne bi opeklo, meni se pa tudi več ne da pražit na soncu...glede slane vode, lahko jih sperete ali na plaži, tako da vzamete plastenko vode sabo - dobro je tudi za spiranje bradavic, če dojite, čeprav je dobro, da malo slane vode sončki tudi popijejo in ga tako lahko takoj umijete... jaz kupim vodo v trgovini, ker na hrvaškem ne pijem vode in potem tisto uporabljam za spiranje...bom pa kupila tudi šlauf za vodo, da bo šel malo plavat z nami didi boš pa blizu mene na morju, no ne čisto, samo na vir pridete mimo mesta privlaka, kjer bomo mi gnezdili...mi gremo od 15.08. do 29.08., potem pa se že šola začne.... krst mi ga bomo naslednji mesec krstili, sva oba zato, pa še vsi otroci so krščeni...midva sva rekla, da naj hodijo k verouku, če pa bi kateri izrazil željo, da pač to noče, bi pa poslušala njega...imam pa bratranca, ki bi rad krstil malo, njegova punca pa ne in nam je rekel, da pač mala ne bo krščena, razen če gresta narazen , mislim halooo...stvar staršev je ali bo otrok krščen ali ne, ne pa od koga drugega...pri nas je prava fešta, pa še sorodstvo se zbere - vsaj pri meni , jaz sem se odločila, da naredimo eno kosilo v gostilni, drugače smo imeli doma, ker sva jaz in mož zmatrana do onemoglosti, pa potem nimava nič od tega .... wannabemommy madonca, ja tole je pa naše zdravstvo, kaj češ...bolje bo, da ga od zdaj naprej voziš kar v avstrijo, ker drugače ti bodo tu malega še zasrali.. samo da je z malim sončkom vse v redu aprilčica super, da so koroške kapljice pomagale, nas so še bolj šraufale ... ela tudi moj sonček se je začel slinit in nest roke v usta, tako da je možno, da jih že srbijo dlesni, vsaj mojega imam na umu, ker ko mu zmasiram dlesni z prstom, je malo bolje in ne cvili toliko...zdaj se tudi veliko oglašajo, pa premikajo jezik sem ter tja, pa nosijo roke v usta, tako da se s tem poveča tudi slinjenje oblačila tudi mi nosimo 62-68, zdaj mu bolj kupujem 68, pa malo zaviham, ker bo 62 tako hitro prerastel