|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
27.6.2010 9:55:49   
pinky86
Babykitty sej meni ni najbolj ql, da bo vse na kupu s temi darili user posted image Bom to pol študirala naprej, ko vidim kdaj točno se bo odločil priti ven user posted image

bobica, meni je v tem času že pokazal testek...saj če si noseča bo v torek 5 T ?!? Lahko ti pa pač še ne pokaže, kar se tudi rado zgodi...lahko te pa tudi znaki zavajajo, kar ti je pa že Babykitty razložila...

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 326
27.6.2010 10:14:14   
Lun1ca
Jutro punce!
Dans sem si privoščla malo lepotnega spanca user posted image in sm šele okice odprla pred pol ure. Samo mi je oproščeno, ker sem se pozno v noč učila. Ta mesec sem še kar pridna kar se učenja tiče.. mam mal zagona pa motivacije, ker vem, da bom ziher user posted image zagledla. user posted image In pol hočem vse izpite popucat user posted image

Sam niti nočem vedet, kaj bo z mano pol, če ne bo user posted image ampak user posted image . Kr ta mesec mam pa res občutek da je ratalo...
Danes sem v 22 dnevu svojega ciklusa in temperatura se je celo še mičkeno dvignila. Ta mesec je graf BT prav lep za pogledat, nič pretiranih nihanj. No razen ko je bla O. Zdaj moje povišana temperatura ostat še naslednjih 9 mescov user posted image .. no mal manj. Skratka še 8 dni in če osmi dan user posted image ne bo, delam 9. al pa 10. dan testek.
Ta mesec mora ratat... kr drugač sm naslednjič že v 12. krogu in to je pa že en let. Sicer bom na morju mela ovulacijo, tak da bi po mojem tut zanimivo blo.. ampak vseeno! Zdaj hočem! user posted image

bobica pozdravljena in dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image Seveda upam, da ti uspe v prvo, ampak jaz tem, ki jim v prvo uspe pravim, da so rojene pod srečno zvezdo in so izbranke user posted image user posted image Me navadne smrtnice tukaj, se pa malo bolj dolgo trudimo. Kar se pa znakov tiče.. ko sm se še malo bolj obremenjeva s tem da hočem zanosit, sem imela sama ogromno znakov user posted image oprosti, ker ti s tem mogoče zbijam upanje.. ampak psiha naredi marsikaj. Men so celo user posted image začele zamujat za včasih do 1 teden. Boleče prsi so ble najpogosteje na seznamu, seveda špikanja v jajčnikih, še slabo se mi je zdelo, da mi je kdaj. In mislim, da nisem edina tu gor, ki je dala ogromno znakov user posted image skozi, user posted image pa ni in ni bilo.
Kar se pa testov tiče.. pa delaj, ko bo user posted image zaostala že kak dan. Pa tut včasih lahko počakaš kak teden.. meni ne bi škodlo če bi.. bi manj dnara v lekarnah pustla. S tem, da v to lekarno tu pred blokom sploh ne grem več, ker me je že sram user posted image user posted image Se mi zdi da ko sm not stopla me je BCmini že kr čakal na pultu. Zdaj hodim še v dve drugi lekarni al pa dm user posted image

BabbyKitty in pinky86 mata pa prav simpatične PDPje. Bi mogle najt še kako ko ma na božični večer, pa bi ble v kompletu user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 327
27.6.2010 11:09:18   
BabyKitty
Lun1ca za božič bo pa zaljubljena23 malo pogoljufala user posted image user posted image lepotni spanec ti pa zavidam, jaz spim in spim, pa nisem nič lepša user posted image zgledam prov izmučeno user posted image ta mesec pa bo user posted image , verjamem v to! user posted image

pinky86 jaz samo upam, da se bo malo prej prikazal user posted image si sploh ne predstavljam muk, ki jih doživljaš tam ene 5 dni čez rok user posted image

Punce z izkušnjami user posted image kaj pravite na tole posteljico?
http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/otroske-postelje/julia-vecfunkcijska-posteljica.php

Jaz mislim, da mi je usojena user posted image Saj sem izbrala ime za mojo malo punčko Julia user posted image

Pa brez skrbi, sej je še ne bom kupla user posted image se bom še mal zadržala user posted image

Mi je pa zelo všeč tudi taka varjanta...
http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/otroske-postelje/sonja-mladinska.php

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 328
27.6.2010 12:26:33   
mladika
BabyKitty Sem bla na maci zdej ta krog...pa nič od ničuser posted image zgleda da sploh ne reagiram na maco!!Moj pa jemlje,selen,cink + vitamin C use u eni tabletki!!

Neposredna povezava do sporočila: 329
27.6.2010 13:23:49   
BabyKitty
mladika maca nej bi pomagala šele po treh mesecih... predvsem na partnerju, ker mu izboljša kvaliteto semenčec... sej nevem, če je kej na tem... ampak nama je točno po treh mesecih jemanja ratal... Jemala sva jo oba 3 tabletke na dan... 

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 330
27.6.2010 13:32:08   
BabyKitty

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
junij 

28.6.    majčii, 25, Notranjska
julij 
 17.7.    witch, 25 (6. krog)
?     mladika, 22, Celje (9. krog)
kmalu anity_1, 22 let, Štajerska
kmalu user posted image
AinR, 23, Ljubljana
kmalu bobica, 24, ?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image
junij
22.6.2010, sa5i, 21
julij
avgust
september
oktober
november
11.11.2010, BOSTINA, 25, Zasavje
december
5.12.2010, BabyKitty, 21, Kranj
23.12. 2010, zaljubljena23, 25, Ptuj-Rače
januar
5. 1. 2011, pinky86, 24, LJ-okolica
x.1.2011, agataema, 25, ?
februar
21.2.2011, lil_, 23, Ljubljana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

donna22, 23, Ptuj user posted image Zala, 2. julij 2009
eva19, 19, Domžale user posted image Lio, 17. november 2009
innes4, 21, Jesenice user posted image Tim, 29. maj 2010
egleria, 21, Velenje user posted image Patrik, 12. januar 2010
sunshine84, 25, Jesenice user posted image  Mia Klara, 28.05.2010
nincy29, 19, Nova Gorica user posted image Nik 1.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 331
27.6.2010 13:32:57   
BabyKitty
sa5i upam, da je dojenček že na svetu! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 332
27.6.2010 13:44:01   
Pikica5
Baby Kitty glede posteljic iz lip, ti priporočam, da jo kupiš v natur barvi, ker so barvne zelo površno barvane, meni so jo dvakat menjali preden je bila ok, poleg tega so grdo brušene, da sem se zaskala na eni iz med čel, tudi palčke na stranicah majo ful grdo not vtisnjene in se mali lahko grdo zaskali, jaz sem bla zelo razočarana, mi smo vzeli belo frančeško in ko je ta gospod prišel je rekel če hočem popolno posteljico pa jo naj kupi za 1000 evrov, meni ni bilo malo 200 evrov za posteljco in še naj bi ble prve klase, pomoje tudi, jaz sem razočarana. Imamo pa že od prej tudi njihovo boženo in smo jo mogli za 10 cm še dodatno dol prestavit, ker druge je mali po letu preko prišo, tak da male posteljce, so nekak full neuporabne če jo hočeš dlje met, ker moreš elat dodatne luknje, jo maš potem 5cm od tleh, halo. take so moje izkušnje

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

Neposredna povezava do sporočila: 333
27.6.2010 14:46:45   
BabyKitty
Pikica5 najlepša hvala za izkušnjo... ravno belo hočem in nobene druge user posted image ker bo VSO pohištvo v stanovanju belo... pol pa ne bo nič z lipom user posted image

Moja sanjska posteljica je pa tale:

http://www.mothercare.com/Boori-Sleigh-Cotbed-White/dp/B00307NSEA/sr=1-59/qid=1277642742/ref=sr_1_59/280-5019546-8264160?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44362031&mcb=core

ampak je tudi cena sanjska user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 334
27.6.2010 15:27:30   
egleria
babykitty meni je taprva posteljica najbolj všeč..

drugače mi je pa tale tudi ful všeč:

http://soncek.si/si/lip-poljcane-otroska-posteljica-tim-120-x-60-cm-i12464.shtml

pri beli barvi je tak vedno tveganje za takšne stvari ne glede na to a je lip poljčane al karkoli drugega.. drugače pa je meni tudi zelo všeč.. mi mamo stolček (trip trap) bel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 335
27.6.2010 15:32:15   
BabyKitty
egleria jaz si želim tako posteljico, da je lahko pikica ob meni ponoči... ob postelji, da se da pač stranico dol in se jo pritrdi k moji postelji... vsaj za prve mesece, potem pa gre v svojo sobo... kar pomeni, da bi mogla biti malo bolj večnamenska user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 336
27.6.2010 16:14:34   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Baby Kitty glede posteljic iz lip, ti priporočam, da jo kupiš v natur barvi, ker so barvne zelo površno barvane, meni so jo dvakat menjali preden je bila ok, poleg tega so grdo brušene, da sem se zaskala na eni iz med čel, tudi palčke na stranicah majo ful grdo not vtisnjene in se mali lahko grdo zaskali, jaz sem bla zelo razočarana, mi smo vzeli belo frančeško in ko je ta gospod prišel je rekel če hočem popolno posteljico pa jo naj kupi za 1000 evrov, meni ni bilo malo 200 evrov za posteljco in še naj bi ble prve klase, pomoje tudi, jaz sem razočarana. Imamo pa že od prej tudi njihovo boženo in smo jo mogli za 10 cm še dodatno dol prestavit, ker druge je mali po letu preko prišo, tak da male posteljce, so nekak full neuporabne če jo hočeš dlje met, ker moreš elat dodatne luknje, jo maš potem 5cm od tleh, halo. take so moje izkušnje

O, pikica5, si se le pojavila tudi tuuser posted image Vidim, da imaš še čisto malo do PDP - jaz sem ga imela 10.7. lani, pa se je potem Zala rodila s CR 2.7. ... In v petek praznujemo 1 letouser posted image

Drugače pa punce, ki imate decembra rok - prav fajn je imet decembra rojstni dan, da vesteuser posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 337
27.6.2010 16:42:47   
Pikica5
ja donna še malo, pri nas bo pa CR 1.7.

O Zala že bo pa velika punca, lepo prznujte, čestitke pa kasneje, ker naprej prinaša nesrečo.

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 338
27.6.2010 17:15:22   
BabyKitty
Pikica5 sem prej pozabla napisat (nosečniška pozabljivost user posted image ) dvojčka pa še mičkena pikica na poti... svaka ti čast user posted image   

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 339
27.6.2010 17:19:09   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

ja donna še malo, pri nas bo pa CR 1.7.

O Zala že bo pa velika punca, lepo prznujte, čestitke pa kasneje, ker naprej prinaša nesrečo.

O, samo še malouser posted image Kar CR bo spet? Si se sama odločila tako ali so ti predlagali? Tudi mene namreč zanima za naslednjič, ker bi se tudi jaz spet odločila za CR. No, pa bosta najini punčki skoraj točno 1 leto narazenuser posted image

Sicer pa se podpišem pod BabyKitty, vsaka ti častuser posted image user posted image Boste pa imeli živahno doma, ni kajuser posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 340
27.6.2010 20:58:55   
bobica
user posted image danes se je prikazalauser posted image

upam da je zadnja.hehe...da me ne bo še na poroki čez dober mesec ovirala..

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 341
27.6.2010 23:24:45   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

egleria jaz si želim tako posteljico, da je lahko pikica ob meni ponoči... ob postelji, da se da pač stranico dol in se jo pritrdi k moji postelji... vsaj za prve mesece, potem pa gre v svojo sobo... kar pomeni, da bi mogla biti malo bolj večnamenska user posted image

ja saj je res fajn praktično. čeprav jaz sem mela prvo zibelko, zdej pa tud nimam stranice dol spuščene. če spi v moji bližini se sploh ne morem naspat ker prvo me je blo strah da bi se na njega naslonila, zdaj pa me zbrca pa za lase vleče ponoči če se zbudi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 342
28.6.2010 9:23:45   
donna22
Punce, pa smo le dočakali novo user posted image - sa5i sporoča:

27.06. ob 23 in 42 minut je prijokala na svet Špela Šipek težka 4 kg in velika 52 cm. Lep pozdrav iz MS porodnišnice! Ponosna očka in mamica

Čestitke še tukajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 343
28.6.2010 9:29:00   
BabyKitty
egleria hehe user posted image drugače sem pa brala, kako otroku koristi bližina staršev ponoči in da večina sveta (razen mi "zahodnjaki") spi z otrokom v ISTI postelji ter je primerov, da bi mama pomendrala otroka praktično 0. Da je ta strah odveč, saj bi se otrok takoj zbunil, če mu kaj ne bi bilo všeč...

Vglavnem sama zato hočem nekaj vmes user posted image tko bo in v moji in v svoji postlci user posted image pa še zvalim ga lahko k sebi in podojim, potem pa ga skotalim nazaj user posted image

bobica user posted image user posted image user posted image

sa5i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 344
28.6.2010 9:41:46   
Lun1ca
sa5i no je pa že bil čas user posted image user posted image čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Babbykitty hehe kar se lepotnega spanca tiče.. sm sam rekla tak user posted image jaz zgledam še ponavadi bolj grozno če bol dolgo spim user posted image vsa otečena in zalimana user posted image hvala da verjameš v user posted image ta mesec z mano user posted image user posted image

Juhuhuhu bruhuhu zdaj pa učit user posted image ob 13ih bom pa švicaŁa fuŁ ko bo treba znanje na papir spravit user posted image
Držte pesti punce! Za diplomo ali absolventa gre user posted image Seveda se nagibam k diplomi, da ne bo katera misla, da more pesti držat, da padem izpit, ker bi rada absolventka bla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 345
28.6.2010 9:49:56   
egleria
babykitty sej vsak pravi drugače.. jaz se ravnam po svojem instinktu pa po tem kar vidim da Patriku paše. tiste smernice ko eni pravijo da ne smeš z otrokom spat, drugi da moreš, eni da ga ne smeš pustit jokat, drugi pa da ga moreš pustit da se joka. jaz delam tk kot js čutim da je za njega bolš pa konec. se ne sekiram če mi kdo reče ja ka ga razvajaš pa za vsako ko joka dvigneš - sori moj otrok je in js vem kdaj ga morem potolažit pa kdaj ne.. js dam Patrika prvo v svojo posteljico spat, ko se pa sredi noči zbudi ga pa dam tudi k sebi. 2
aja veš kaj to še ni najbol smešno - mojega dragega je pa za nos vleku user posted image

Lun1ca držim pesti user posted image

čestitke sa5i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 346
28.6.2010 10:04:49   
BabyKitty
egleria jst pa še nevem kako mojmu pikiju paše user posted image kupt bo pa vseen treba prej user posted image šment user posted image

Mene vse mišice in vse kosti tooook bolijo user posted image sm k kšna stara mamauser posted image

Lun1ca
vso srečo user posted image tud jst mam danes izpit... pa v četrtek, pa naslednji četrtek user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 347
28.6.2010 14:09:34   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

egleria hehe user posted image drugače sem pa brala, kako otroku koristi bližina staršev ponoči in da večina sveta (razen mi "zahodnjaki") spi z otrokom v ISTI postelji ter je primerov, da bi mama pomendrala otroka praktično 0. Da je ta strah odveč, saj bi se otrok takoj zbunil, če mu kaj ne bi bilo všeč...

Vglavnem sama zato hočem nekaj vmes user posted image tko bo in v moji in v svoji postlci user posted image pa še zvalim ga lahko k sebi in podojim, potem pa ga skotalim nazaj user posted image

bobica user posted image user posted image user posted image

sa5i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po moje je prav tako kot mamici in otroku najbolj paše. Zala že od začetka bolj kot ne spi pri meni v postelji, zdaj jo tu pa tam odložim v njeno posteljico pa potem sredi noči pride nazaj k meni.

Neposredna povezava do sporočila: 348
28.6.2010 16:19:41   
zaljubljena23
BabyKitty, samo da bo december in ne pobegnem v januaruser posted image user posted image user posted image user posted image

sa5i, iskrene čestitke ob rojstvu hčerkiceuser posted image user posted image user posted image

Vse nove dobrodošle...Mladika in bobica za vaju pa user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 349
28.6.2010 16:29:14   
Lun1ca
BabbyKitty kaj mi2 hodima na isti faks? user posted image Namreč jaz mam tut v četrtek še en izpit user posted image In kako je šlo?
Meni je za spremembo enkrat šlo tak fajn, da ne dvomim v to, da ne bi naredla. Menda je to zdaj prvič odkar hodim na faks user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.