|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
21.6.2010 9:16:54   
BabyKitty
nincy29 sej meni gredo tudi te nasveti rahlo na živce... že sedaj v nosečnosti, ko je treba kr vse pit, pa dianatal zdej met, pa ne smeš jest bezga, pa ne smeš kave, noben pa ne zna povedat zakaj user posted image se mi zdi, da smo ujete v neko marketing mrežo user posted image vse bi nam radi prodal, ker vejo, da bi mame vse naredile za svoje otročke...

Ampak na drugi strani se pa vedno vprašaš... kaj pa če... kaj pa če bom zarad tega kej zaj**** in se potem obremenjevala do konca lajfa... in grem kupt še tiste tablete dodatne user posted image in spet veselo zaslužjo z mano user posted image

mladika veš da bomo držale pesti user posted image ve pa zame držte jutri in v sredo user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 21.6.2010 9:17:02 >

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 251
21.6.2010 9:40:53   
agataema
Upam, da se vam lahko še jaz pridružim.

Doma imamo že enega 2,5letnika, novega user posted image  pričakujemo januarja 2011. Moja starost je 25 let.

Danes popoldne imam izpit, tako da držite pestkeuser posted image .

Lp

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 252
21.6.2010 9:42:20   
BabyKitty
agataema user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla... veš da držimo pesti tudi zate user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 253
21.6.2010 10:00:35   
egleria
glede tresenja vozička - naš je tudi užival če ga je treslo od začetka. zdej ko je pa pet mesecev star ga pa vsaka luknja na cesti zbudi.. al pa je še bolj tečen kot prej. ja ogromna kolesa tudi lahko tresejo če so preveč napumpana.. zato ker potem so isto trda kot majhna..
pri nekaterih trikolesnikih vem da lahko daš zadnje gume dol tak da ga kamot spraviš v vsak prtrljažnik (midva sva ga spravila v cliota) - sva mela enega sposojenega baby welta..

držim pesti za vse! jaz mam tud danes izpit na faxu - iz informatike user posted image

ja ležalnik je pa tud super zadeva.. tud za hranjenje potem ko še ne sedi.. pri nas je že pet mesecev v uporabi pa bo še verjetno nekaj časa..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 254
21.6.2010 10:26:16   
malajka84
Hej punce že neki časa nisem bla nič tu, z mojim prenavljava stanovanje pa mava bombo, tk da evo zdej pa mam par minutk časa.
dobrodošle vse nove, pa pozdrav vsem starim:)
Kako ste kej na ta lep sončen dan_Ne....groza kak je pr nas piha ...uff

No drugač pa pri men nič kaj novega, odštevam dneve do morja, čeprav tole vreme mal kvari vse skupaj...pa sej bo do 1. se bo zrihtalo.

nasveti meni grejo tud na živce sploh pa k so pametni eni k..eh...škoda besed...pol si pa zadnjič natočim kozarec ore k se mi je zaluštala ona ta zelena...pa takoj ja gaziranga pa ne smeš pit to škodi pa ono škodi pa to ne smeš delat pa onega pa psa ne boži pa....eh pol elpo vsakem povem da za nasvet epa navodila mam G in da se gre zame, za najinga otročka oni pa nej delajo kr hočejo oziroma so delali. ne vem zatećeni so mi

al pa danesu trgovini..čakam u vrsti pa mi kr ena gospa začne...o vi pa punčko noste...pa me začne božat po trebuhu..nikol pre je nism vidla ona pa kr u akcijo...pa sm rekla gospa ne vem še kaj bo bomo vidl...pa ji umaknem roko pa me pogleda k bi ji kej nardila....uf..
Ja sitna sm očitn dons...:) bom kr tih, sam ne more se me kr ena dotikat po trebuhu...to pa ne

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 255
21.6.2010 10:46:20   
zaljubljena23
Danes pa vas je kar nekaj, ki imate izpite...Vso srečo...Stiskam pestkeuser posted image user posted image user posted image

Voziček, hmmm jaz še vedo vztrajam pri velikem, gromozanskem, PP GT3..Ker se mi zdi ravno zaradi njegove velikosti, veliko bolj prostoren za dojenčka..Sicer pa različni okusi, različne zahteve..HB, kako bi bilo, če bi vsi imeli enake okuse in vozili enake vozičkeuser posted image user posted image user posted image Veste koliko podjetij bi propadlouser posted image user posted image user posted image Malo heca...

Bostina, hmmm meni si tudi včasih zalušta garazirana pijača, mi paše za trebušček, da se malo zrigamuser posted image user posted image user posted image (kaj naj, če pa je res)...Pa se ravno ne obremenjujem s tem..Dokler je v normalnih količinah, zakaj pa ne..KAj pa tiste, ki pijejo coca colo, da ublažijo slabosti, in tiste ki pijejo donat zaradi prebave...Vsepovsod so mehurčki...

agataema, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

mi pa smo včeraj vstopili v četri mesec, kar pomeni, da je prvo trimesečje za nami...user posted image user posted image user posted image slabosti so izginile, edino utrujenost se je pojavila nazaj...Jao sem šla sinoči že pred 22 spat, pa sem se danes zbudila komaj 8.30...Pa še kar bi spala..Lenoba jazuser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 256
21.6.2010 11:30:58   
witch
vsem ki imamo izpitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko sreče user posted image

agataema dobrodošla user posted image kako si? pa pikica?

Opremo imam tudi jaz že nageldano user posted image user posted image si bom pa verjetno do user posted image še 100x premislila user posted image ker kar noče in noče priti user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 257
21.6.2010 11:55:15   
agataema
Hvala vsem za dobrodošlico.

Witch, sem kar ok, le slabo mi je še občasno in ves čas bi samo spala.user posted image  Čez dva tedna imam nuhalno, tako da že kar odštevam.

Jaz sem kar malo žalostna, ker tokrat ne bo velikega shoppingiranja, saj skoraj vse že imam. Voziček imam pa Buzz od Quinnija, imela pa sem tudi Jane Slalom, pa se mi ni najbolj obnesel. Moj veliki pogoj je, da gre lupina na voziček, saj jaz sem prve pol leta prenašala po rokah lupino in šele potem, ko sem dobila Buzza sem ugotovila, kolk fajn je tak sistem.

Lp

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 258
21.6.2010 11:55:30   
AinR
jaz si tudi vsakih 14 dni premislim glede tega kaj bi imela user posted image le kaj bomo na koncu kupili...user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 259
21.6.2010 12:54:52   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Moj veliki pogoj je, da gre lupina na voziček, saj jaz sem prve pol leta prenašala po rokah lupino in šele potem, ko sem dobila Buzza sem ugotovila, kolk fajn je tak sistem.

Lp
"

se podpišem pod to..mali mi naprimer v avtu zaspi in ga kar na voziček "naložim" in greva dalje po opravkih..

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 260
21.6.2010 14:50:47   
mladika
Punce to morte vidt:

http://www.youtube.com/watch?v=nxOalIK6fSI&feature=topvideos

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 261
21.6.2010 15:40:32   
BabyKitty
No sej... zaradi vsega tega je pri meni zmagal maxi cosi mura user posted image samo še odločit se morm al 3 al 4 kolesa user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 262
21.6.2010 17:35:36   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Moj veliki pogoj je, da gre lupina na voziček, saj jaz sem prve pol leta prenašala po rokah lupino in šele potem, ko sem dobila Buzza sem ugotovila, kolk fajn je tak sistem.

Lp
"

se podpišem pod to..mali mi naprimer v avtu zaspi in ga kar na voziček "naložim" in greva dalje po opravkih..

Tudi jaz se strinjam, to je res fajnuser posted image user posted image

BabyKitty, priporočam trikolesnika ... Meni včasih sploh niso bili všeč, ampak potem hitro ugotoviš, s katerim je lažje - tistim s 3 ali tistim s 4 kolesiuser posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 263
21.6.2010 17:55:11   
egleria
jaz tudi priporočam 3 kolesnika..user posted image
jaz sem pila cocacolo ker se ji nisem mogla upret.. ampak nisem pa pretiravala, če ne me je začel trebuh bolet..
hvala punce za pikepoke user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 264
21.6.2010 18:15:09   
sa5i
pozdravljene!

Kako ste kaj danes? a je povsod tako kislo vreme?? user posted image Vidim, da imate temo o vozičkih, no mi smo že strlili kozla user posted image zdaj je kar je, pa no nama je kar všeč kupila sva pa trikolesnika z vsemi napihnjenimi velikomi kolesi baby boom. kako se bo pa dopadel najnemu user posted image pa vam še sporočim. Jutri je torej dan D user posted image ah saj nevem če sem vesela ali žalostna. jaz bi imela user posted image že kar doma, pa so mi danes po pregledu napisali,, da sem le en prst odprta, da je porcija zadaj in dolga 2 cm ter srednje čvrsta ter glavica še visoko. torej??? user posted image po mojem tukaj nič ne nakuzuje na porod ali kar podobnega user posted image le kdaj se bo odločilo priti ven?? mmmmm ja.  nikoli si nisem predstavljala, da je čakanje tako mučno. punce a vam so držali datumi, ki so vam jih določili po UZ?

bodite pridne, pa  srečno vsem, ki ste v izpitnem obdobju

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 265
21.6.2010 18:33:21   
egleria
jaz sem slišala za baby boom same pohvale..
sa5i držim pesti da čimprej spoznaš svojo pikico pa da jo seveda stisneš k sebi user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 266
21.6.2010 18:37:44   
BabyKitty
sa5i upam, da se čimprej odloči, da pride navijatuser posted image user posted image

donna22 in egleria jst se tud bolj nagibam k trikolescu, ampak ko sem zadnjič enega dojenčka malo na sprehod peljala v trikolescu, je bil pločni malo postani in mi je skoz dol lezu user posted image sam tale maxi cosi ima spredaj na trociklu 2 kolesa skupaj, mogoče je to kaj bolj stabilno

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 267
21.6.2010 18:47:10   
Eva19
Hej!

Po dolgem času se spet mal javljam,  mi mala čist nič ne pusti bit za računalnikom. No vmes smo dočakali 7 mesecev in danes prvi zobek user posted image user posted image user posted image brez večjih težav, tko da upam da bodo vsi tko vn hodil user posted image user posted image sva ji pa danes kupila nov avtosedežek besafe izi comfort, res odličen. z miljon in eno nastavitvijo, tko da mala spi notri brez problema, opora za glavo je odlična ji nič ne pade naprej, za varnost pa res poskrbljeno, pas se pritrdi kar na 6 mestih.

Vidim da ste se pogovarjale o opremi za dojenčke. voziček imava midva 3 kolesnik abc designe, malo starejši, ampak res dober, lahek, zloži se fino, izredno vodljiv. tako kot je ena napisala pa tud jaz priporočam ležalnik, naša mala je bla kar velik notri, zdej ga je pa itak že zdavni prerasla. jaz sem ga dobila od sestre za darilo in mi je res prišel prav. z opremo in pripomočki pa res, ta glavne stvari ja,ostalo pa rajši potem ko vidite ali to sploh potrebujete. jaz mam miljon stvari ki jih nisem rabila, sicer res da sem večinoma vse dobila, no mogoče bomo pa rabili pri drugem. samo to še ne bo kmalu, bo treba najprej fax narest. mam dokončano namreč samo gimnazijo.

danes ob 8h zvečer mam pa 2  uri  vožnje-nočno relacijsko user posted image mam 21 ur, in mam eno žensko za inštruktorco in gre tko vse počasi. res je da sem na začetku mal več ur rabila za občutek, sam zdej mi res gre sva že ful prevozile,ampak na društvenega pa še nisem šla. v sredo pišem pole. rekla je da bova eno uro še mal ponovile določene stvari,potem pa društvena vožnja, pol bomo pa vidl kdaj lahko začnem razmišljat o glavni.

Egleria koliko imaš pa ti kej ur?

lep dan vsem skupaj user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 268
21.6.2010 20:44:28   
BabyKitty

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
junij 
22.6.     mladika, 22, Celje (9. krog)

28.6.    majčii, 25, Notranjska
julij 
 17.7.    witch, 25 (6. krog)
kmalu user posted image AinR, 23, Ljubljana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image
junij
22.6.2010, sa5i, 21
julij
avgust
september
oktober
november
11.11.2010, BOSTINA, 25, Zasavje
december
5.12.2010, BabyKitty, 21, Kranj
23.12. 2010, zaljubljena23, 25, Ptuj-Rače
januar
5. 1. 2011, pinky86, 24, LJ-okolica
x.1.2011, agataema, 25, ?
februar
21.2.2011, lil_, 23, Ljubljana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

donna22, 23, Ptuj user posted image Zala, 2. julij 2009
eva19, 19, Domžale user posted image Lio, 17. november 2009
innes4, 21, Jesenice user posted image Tim, 29. maj 2010
egleria, 21, Velenje user posted image Patrik, 12. januar 2010
sunshine84, 25, Jesenice user posted image  Mia Klara, 28.05.2010
nincy29, 19, Nova Gorica user posted image Nik 1.5.2010

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 269
21.6.2010 20:48:57   
BabyKitty
mladika ti nam maš pa še nekja jutri za sporočit user posted image dejmo mal razširt seznam nosečk noooo...

...pa mladih mamic tud ane sa5i user posted image

Eva19 in egleria moj nasvet je, da ne hitita... dobro se naučita obvladat avto in šele ko bosta 100% prepričane pejta na izpit... Sama sem ga za Ljubljano hitro naredila in bila grozno pohvaljena ipd... potem sem kupila svoj avto in me je vse minilo user posted image strah me je bilo kot hudič in še vedno me je... sedaj sploh mladi voznik nisem več, prevoženih imam pa vse skupaj cca. 700 km user posted image še en tank ne... izpit mi je potekel 3 mesece nazaj, pa ga še nisem šla obnovit, ker se nikakor ne spravim na zdravniškega user posted image vglavnem res izkoristite avtošolo in vprašajte še tako glupa vprašanja, ki vam gredo po glavi...

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 21.6.2010 20:49:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 270
21.6.2010 23:40:38   
Lun1ca
Ojoj sem ugotovila ob branju vaših postov, da verjetno jaz z mojim dojenčkom ne bom mogla it nikamor.. user posted image luknjasta cesta in makadam - adijo babi in dedi.. no sicer je drug let asfalt planiran.. upam da ne bo ta prej kot pa moj user posted image
Z liftom se naj ne bi vozo?! Ja jaz ne mislim pešačit iz sedmega štoka gor pa dol... tak da ja.. pol najbolš, da sm z bebiko kr doma user posted image user posted image

Kar se hrane tiče.. jaz nisem dojena bla, ker mama ni mela mleka in poglej ga zlomka sm zrastla v veliko, močno punco na gresu in kravjem mleku user posted image user posted image Tak da tut moja bebika ne bo striktno dojena.. Tut od sestrične tamali je bil bol malo dojen, kr je zavračal njeno mleko. Pa mu nič ne fali user posted image

Tak, da ti nasveti so mal pretirani.. no nekaj je seveda koristnih, ampak otročička nam pa ni treba v vatico zavijat, kr mislim, da bol paziš na določene stvari, slabše je.

Vozički: No glih v soboto ko sm delala, je ena mamica se mantrala s tem tri kolesnim vozičkom, ker ga je potiskala samo z eno roko in je voziček skos htel it kar nekam po svoje in je prav živčna že bla videt. No drugo roko je mela polno, da ne bo kera misla, da se ji pač ni dalo user posted image
Sicer pa.. vsak ma svoje prednosti in slabosi.. jaz pa sem danes vidla identičen "moj" bodoči voziček in aaahhhh user posted image lep je res user posted image

IZPIT ZA AVTO: haha jaz sm vse delala 2x.. od občinskega CPPja, predizpitne vožnje in izpitno. No s tem da jaz sm mela takega zlo zlo zlo fejst simpatičnega inštruktora user posted image in pol so me že vse sošolke zafkravale, da zanalašč nočem nardit user posted image user posted image
Ko sm nardila izpit sem mela približno 35 ur vožnje. In vozim zelo zelo zelo rada in moje osebno mnenje je, da sem tudi dobra voznica. Moj se sicer ne bi najbolj strinjal s tem verjetno, ampak ok on je moški user posted image
BabbyKitty ojoj to pa res nimaš nič kilometrine za sabo! Škoda.. le probaj se spravit za volan.. slej ko prej ti bo prav prišlo. Jaz pa kr pridno nabiram kilometre.. jih mam že okol 40k user posted image No izpit pa mam tudi zdaj že 4 pa pol leta.

sa5i držim pesti da user posted image hitro pride! In čim lažji porod! user posted image user posted image

No jaz pa naj bi dans mela O, ampak BT se še ne strinja s tem.. user posted image pridno, tak da upam da bo O prišla ju3 al pa pojutrišnem.

Tak zdaj pa spat.. ju3 je spet dolg, naporen in učenja poln dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 271
22.6.2010 8:05:27   
witch
Punce glede izpita.... jaz pravim nič se sekirat pa bo šlo. Zaupajte vase. Pa ko naredite izpit čim več vozit. Ker če se bojiš potem počasi pozabiš... Jaz sem imela 700km prevoženih v dveh mesecih user posted image user posted image user posted image ma jaz sem po pol leta ko sem imela izpit našo družino peljala na Hrvaško na morej. Si je oče zlomil nogo, mami ni hotela pa sem jaz vozila. Zdaj ko imam že skoraj 7 let izpit pa delam tedensko po 300 km. Imava avto star 3 mesece in ima trenuto prevoženih 15.000 km user posted image user posted image user posted image podirava vse rekorde.
Jaz sem v ponedeljek naredila izpit, v petek sem že šla do kolegice na kavo, ki je oddaljena 60 km. Mami se je križala zraven mene user posted image moja sestra pa nikoli ni preveč vozila, pa še zdaj ko ima 5 let izpit ni preveč sigurna za volanom...
Tak... zdaj pa grem na izpit user posted image držite pesti user posted image user posted image

sa5i tebi pa kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čim prej mimo

lep dan vam želim user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 22.6.2010 8:06:14 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 272
22.6.2010 8:16:33   
Eva19
Dobro jutro, kako ste danes mlade in bodoče mamice?? je kakšna nova user posted image med nami?

No danes bo pa očitno spet en lep sončen dan, bomo lahk veliko zunaj. Sem lih jutranjo kavico spila, tko da jo pošiljam še vam user posted image tamala mi pa raztur po dnevni sobi dela...zdej jo mam skos na tleh, pa ji igrače odmikam pa proba počas mal naprej lezt, sam pot je še dolga do tja user posted image no pa sej smo stari šele 7 mesecev, sedi pa zelo lepo. se najrajš tud v sede igra...

Upam da bo lep vreme do konca vikenda, bi šli radi na morje...no vsaj na hrvaškem naj bo vreme user posted image čeprov ma da je tud tuki, sej se je poletje začelo.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 273
22.6.2010 10:00:54   
zaljubljena23
witch, vso srečo danes na izpitu...

sa5i, očitno tvoja pikica pridno uživa v maminem hoteluuser posted image

Vreme..Hja ne bi komentirala, ker mi itak nič ne pašeuser posted image user posted image Posledično pa še glavobol..Kaj čem lepšegauser posted image user posted image pa psotelja mi ne bo kaj veliko pomagala, saj bi se morala pripravljat na zagovor diplome

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 274
22.6.2010 10:36:34   
egleria
jaz mam velikooooo ur vožnje user posted image vmes sem doživela prometno nesrečo z avtošolo (ena druga je vozila jaz pa sedela zadaj - noseča!), pa nekaj časa nisem vozila, potem ko bi mogla met končno izpitno sem rodila, potem sem pa spet po nekaj mesecih začela vozit, zdej sem pa padla 2x na izpitu user posted image nisem jaz za takšne zadeve očitno..

mi smo v četrtem nadstropju pa se vozimo že skos z liftom pa ni nič narobe.. ne bom vozička vlačla sama gor pa dol po stopnicah..

glede dojenja - ja so zrastli otroci ob AM. to itak ni panike. sam js rajš dojim ker otrok potem začuti neko bližino, hitro se tudi potolaži.. meni je to tak fajn. res dober občutek. ko se stisne k meni pa me sploh noče spustit ko papca user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.