|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
23.6.2010 10:21:01   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha
barba: ne nism zamenjala G  user posted image pa mi je preklet žal...zdej morm k svoji G kao po napotnco za sladkorno in danes se itak noben ni javu, predvidevam, da so na dopustu, in verjetno to 14 dni, ko bom imela pregled pri svoji G bom že 35 tednov, pol pa res ne vem al je smiselno delat ta test za sladkorno...mislm kr neki...res sm prou sita tega klicanja pa nuben k**** se ne javi...tko da morm od kakega drugega G dobit napotnco al pa bom kr v P rekla, naj mi jo zrihtajo.

ti si mela pa urha ane? Zakaj pa ne greš za njim v škofjo loko??? Drgač pa rejliča vzem, on je C*A*R! user posted image

Sej sem se zmenila z Rejličem in že prestavla karton, sam podpisat še morem. Mah, za Urhom pa res na mislim hodit v Šk. Loko. On dela zdej pol časa v Šk. Loki, pol časa v Železnikih. Mi je čist odveč tja hodit k je pa Rejlič ful fajn pa še vse maš na enmu mestu. Zakva ti ne greš k Rejliču?

Tine je OK, tko da je zdajle s taščo zunaj. Od sobote nima več vročine, je pa imel reakcijo na antibiotik Hiconcil (tako kot Meta) in se mu ga dala samo parkrat. V pond. zvečer ga kopam in je bil po telesu ves flekast. Sem samo antibiotik ukinla in je bil včeraj že čist brez pik in flekov. Nevem kaj je v tem Hicincilu, da imata oba tako reakcijo, ker na noben drug antibiotik nimata? K sreči mali boljši in sploh nisva šla nazaj k P.

Bemti, dimnikar je pršuuser posted image user posted image user posted image

Grem ... da se vrnemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
23.6.2010 10:22:49   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: barba
Plohca, danes sem vprasala o testu za sladkorni in naj bi ga dali delat vsaki drugorodki in tudi vsaki po 25tem letu starosti.

Ga ne dajo delat vsaki drugorodki in po 25-letu. Tko, da je to bolj tko tko ... dajo ga delat, če se pojavijo sumi in če si imela že v prvi nosečnosti težave s tem. Ima pa vsak G drugačno prakso se mi zdi.

to naj bi bile smernice zdravnikom za posiljanje na glukozni test, pol se pa itak ne drzijo tega.

moja pupa bo bolj v Janovih cunjicah leto ali dve user posted image . Mogoce bom kak roza bodi dokupila, sam sem vecinoma nevtralno kupovala, sem pa dobila veliko od druzine s tremi fantki, tako da nekje po enem letu smo presaltali na fantovske barve. bom pa prosila frendico za ksne cunjice, ker je imela puncko 2 dni za mano =]. sam da ni hello kitty ker dobim izpuscaje, ko jo vidim...

wow Aseju se veliko godi te dni =]

soncek, pujsku daj kolerabo, potem pa pripravi pecenko user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
23.6.2010 13:45:03   
barba
soncek, pujsku daj kolerabo, potem pa pripravi pecenko

user posted image user posted image user posted image user posted image ha ha pujs kralj živali user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
23.6.2010 14:32:54   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: barba

soncek, pujsku daj kolerabo, potem pa pripravi pecenko

user posted image user posted image user posted image user posted image ha ha pujs kralj živali user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
23.6.2010 16:55:39   
Ploha
evo sem šla k eni drugi na pregled, pa napotnco za cukr test, tko da mam jutr že ta test...se je pa dete obrnilo na glavco user posted image user posted image user posted image

sm pa po 1 tedenski dieti, ki ni čist stroga, mal se pregerešim sm pa ke, shujšala za pol kile user posted image user posted image

čau, grem okna pucat!

p.s. električar je pa od vraga, je včerej pršu pa omarco zvezov, še lustre in štekarje, baje da danes spet pride  user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
23.6.2010 17:04:33   
Zvezdica
joj ta nogomet, moj gleda in je doma tko...JOOOJ pa kaj delaš,....joojjj gremo, dejjj dejjj, bravo , ma  mater, pismo,....

plohca, super za bebico :) in za cuker testuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
23.6.2010 19:25:55   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica
joj ta nogomet, moj gleda in je doma tko...JOOOJ pa kaj delaš,....joojjj gremo, dejjj dejjj, bravo , ma  mater, pismo,....

js sm potegnila sluzbo do sestih in sva s sefom dala internetni prenoz na 20 incni monitor user posted image . vmes sem bla pa z dragim na msnju in komentirala. res skoda, da nismo sli naprej.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
23.6.2010 19:48:17   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

js sm potegnila sluzbo do sestih in sva s sefom dala internetni prenoz na 20 incni monitor user posted image . vmes sem bla pa z dragim na msnju in komentirala. res skoda, da nismo sli naprej.

jast nisem gledala, ker je 90 min čist preveč Tvjauser posted image

sem pa moja dva peljala k frizerju in je frizerka čist paf nad patrikovimi lasmi. Zdaj sva se ene 5x strigla pri njej in je vsakič odstrigla res ene 2 cm + las, pa v manj k mesecu mu zrastejo full (še enkrat tolk k liamuuser posted image .) In prav da še nikol ni tok majhnega otročka postrigla tolikokrat user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
23.6.2010 20:12:28   
ronja
Ojla, punce, dolgo se nisem javila - mal gužva v službi, pa nisem mogla poročat, ker se je kar precej dogajalo pri nas, malo sem pa rabila čas, da sem predelala to, kar se je dogajalo... Med drugim je mami praznovala 60 let in sem ji delala darilo in je to tudi trajalo, itd... Sicer družinica super, to ni bil problem, tudi služba ok, samo en kup dela, poskusi so mi zalaufali 100/h, naredim zdaj več kot prej v 10ih urahuser posted image (res pa je, da so mi živalice sodelovale, brez njih ne bi šlo tako hitro...).
Sem pa bila malo žalostna zadnje dni, ker je umrl mamin bivši parnter - prometna nesreča, sovoznik,... Kar se njiju tiče, je ena komplicirana zgodba, tako da ne bom razlagala, ampak jaz sem ga imela rada, čeprav nista bila za skup. Tako da me je kar malo butnilo. Pa še skup smo bili, ko je mami izvedela.

To je to, kar je pri nas novega. Zdaj sem že boljše, je že en teden od takrat, pa je malo lažje. Saj se nismo veliko videli, ampak saj pravim - komplicirana zgodba...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
23.6.2010 20:19:19   
ronja
Aja, pa računalnik nama je crknil - napajalnik, je kar trajalo, da je lubi zrihtal, da so zadevo na nekem servisu porihtali in zdaj spet dela.user posted image

Pa prikolice še nisem dobila - nismo našli tiste trgovine, ampak 5 drugih. NO, potem sem pa končno dobila odgovor od enega, ki se tudi s tem ukvarja in sem ga našla nekje na netu in bova prek njega naročila v Avstrijo, tako da bo še ceneje - torej je dobro, da nismo našli tiste blesave štacune, hehe.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
23.6.2010 20:33:44   
sonček33
Ronja, sožalje

Grem kuhat jagodno marmeldao
pridem nazaj, če boste kej čvekale

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
24.6.2010 8:33:13   
kiara24
in ni bilo nobene ker so bile zmatrane k so gledale fuzbaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
24.6.2010 9:43:49   
Najki
ronja sozalje. sicer pa lepo, da ti tako laufa sluzba in sta mulcici v redu user posted image .

Ful me mika, da bi Jana peljala na Cuke, dons ob sestih so na gasilski veselici pri Skofji Loki, sam k nimam nobenga za z mano it =[. Ce bi bil oci, bi se lahko vrtel z malckom, mu je ful zur, ce kdo plese polko z njim v narocju user posted image . Sama pa itak ne morem s tem trebusckom. Pa se ni bil na nobenem koncertu, se mi zdi, da bi mu bilo vsec... Skoda k ni za vikend.

Dons sta samo on in drugi fantek v vrtcu, vsi so ze pobegnili na pocitnice user posted image . Jaz pa se za ta podaljsan vikend nimam casa na morje skocit. Jtri gremo na vikend kopalnico peljat, ma saj tam se res malo sprostim, v soboto pride dragi nazaj ga greva pobrat na letalisce ze zjutraj, potem pridejo njegovi na obisk, v nedeljo bova sla pa mogoce do njih v Podcetrtek. Kje se dobijo tisti nosecniski tamponi za plavanje? Celodnevno namakanje, tudi ce v bazenu, se prav mikavno slisi, pa se mulcka nona ne bo dala iz rok in je skor kot da ga ni user posted image . Sam pa mali se ni bil v navadnem bazenu, smo sli kvecjemu v slanega zaradi dermatitisa, Ploha ti bi vedela, ga moram po namakanju striktno stusirat in celega premazat, da ga ne bo srbelo al kako?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
24.6.2010 11:58:49   
ronja
ronja sozalje. sicer pa lepo, da ti tako laufa sluzba in sta mulcici v redu

hvala. Kar se mulčic tiče, je bila pa Lejla v sredo bolna! Zjutraj se mi je zdela nekam topla, samo si ni pustila dobro zmerit vročine in sem jo vseeno peljala v vrtec... Sicer je bila kar ok, samo iz nosa ji je teklo in ni hotela it v vrtec. Ampak sem imela poskuse ravno na sredi, nisem mogla ne prit, lubi je bil že v službi, mami v službi, brat in njegova punca v Ameriki,... Mam pa še zdaj slabo vest, čeprav je zdaj že ok, je ibla samo malo prehlajena... Ampak ko sem jo vprašala, eč gremo v vrtec v sredo, ni hotela - je rekla ne... Pa sicer nikoli ne reče ne... Mam res fuuuuuul slabo vest, ker sem to prvič (in po moje zadnjič) naredila. Sem pa res v sredo naredila ful v službi in potem šla ponjo takoj po kosilu, tako da je bila not samo 3 ure...
Ronja pa jamra, da jo uho boli, samo v tor. ima njena zdravnica pop., v sredo pa sistematiko, tako da bomo šli šele danes... Tako da očitno še nismo čisto zaključili s temi boleznimi... Upam, da se na morju zrihtata! Samo je še skoraj 1 mesec do takrat...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
24.6.2010 14:13:08   
Ploha
najki: Ja, najbolje je da ga stuširaš, pa ne kakih mil in teh pi***j, pa namažeš! Sploh kako mastno olje, da fejst namasti kožo, ker voda ful izsuši, sploh pa recimo bazenska voda, klor...fuj in fej...user posted image

drgač pa moja sladkorna je na meji, v pondelk imam 100g test, in bom dobre 4 ure sedela in čakala user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
24.6.2010 15:56:57   
Najki
ojej 4 ure... moj je 1 uro se mi zdi. oba moja ginota sta posilajala vse zenske na to al po smernicah al kako. js mam cez 3 tedne ta test. poskusi to foro z limono not stisnit, ce res izboljsa in porocaj ce bo =]. pa vzemi si kak pouster in buklo, 4 ure sedenja v cakalnici je noro.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
24.6.2010 17:11:05   
farfala
drgač pa moja sladkorna je na meji, v pondelk imam 100g test, in bom dobre 4 ure sedela in čakala

jaz sem vmes kar na sprehode hodila, sem potrebovala sveži zrak, limonin sok mi je pa kar prijazna sestra not stisnila, res lažje to spiješ

kaj jancci še ni prišla domov?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
24.6.2010 17:58:34   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

drgač pa moja sladkorna je na meji, v pondelk imam 100g test, in bom dobre 4 ure sedela in čakala

jaz sem vmes kar na sprehode hodila, sem potrebovala sveži zrak, limonin sok mi je pa kar prijazna sestra not stisnila, res lažje to spiješ

sprehodi so pri nas "strogo prepovedani", ker je lah test lažno negativen, če se sprehajaš. mi lah sam turo do wc-ja in nazaj naredimo user posted image  ca. 20 metrov. mi je v prve sestra rekla, da z gibanjem človek precej energije porabi in se pozna na glukozi v krvi. tko da je en "trik", če poješ nekaj bolj "ornk" in si moraš merit kri... greš na sprehod v klanec takoj po obroku in se ti cukr fuuuuuul zniža. to naj bi tudi sicer bilo fajn počet, bolj kot počivat še tri ure po obroku, pa ne sam za sladke nosečnice user posted image

bom še komentirala kasneje. smo s sprehoda, delam večerjo, ostala dva sta še zunaj. bili za bistrico, metali vanjo kamne in pesek, tamala sedela na pol not in bila blazno razočarana, ko smo mogli it user posted image

dons sem ji prvič dala sladoled.... ja, PRVIČ user posted image  se mi je zdel že mal nefer, da sem jaz tak fan sladoleda, ona pa nič ne dobi user posted image  sam do zdaj je vedno imela drisko po čistem, nepredelanem v skuto/jogurte/... mleku, trenutno je pa še vse v redu. upam, da ostane ok in da je prerasla to, ker ji je bilo precej všeč user posted image  sem pa une luštne male kornetke iz lidla dala

ok, sta nazaj... grem se ddelat, da delam user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
24.6.2010 18:48:15   
farfala
sprehodi so pri nas "strogo prepovedani", ker je lah test lažno negativen, če se sprehajaš. mi lah sam turo do wc-ja in nazaj

ja, saj je meni tud rekla, da lahko grem na svež zrak, ne pa kakih dolgih tur delat - kot sa sem bila sposobna tegauser posted image user posted image , ampak mi je bilo lažje, če sem bila zunaj, pa tud dolgo nisem mogla sedet v nosečnosti

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
24.6.2010 18:51:36   
Ploha
eh men tista sladkana voda sploh ni grozna, sm jo spila k en pjanc...je še sestra rekla, da je mal takih, pa uno usedlino sem tud pojedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da ni problem to...bolj sedenje...

ampak dons sm mela knjigo o kravah zravn je kr šlo user posted image user posted image sam po eni uri maš pa tud dost...

pa tud pri nas se ne smeš gibat, tko kot si ti rekla khurde, je rekla nič pit, jest in delat, NIČ! user posted image user posted image

ej khurde: kolk so ti ga pa namerl?,...pa ni mi jasn kaj je fora ta 50g in 100g, kaj vsak drgač pokaže, pa nč ne razumem, dej ti mal razlož? user posted image

Pa ker berem nekje že pri 7,4 nardijo paniko...jest sm mela 7,8 vrednost...pa je rekla, da je na meji in da naj grem za vsak slučaj še 100g...

pa un G ji je napisov v mterinsko naj me da na 100g user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
24.6.2010 18:56:04   
Ploha
jst bi pa čapalinke (palačinke) jedla, pa jih gotov ne smem user posted image

sploh ne vem kaj naj jem...in pol raj nič...

sadja sem se v enem tednu prav prenajedla user posted image

drugače pa sm prebrala, da banan ne smem, ker so preveč sladke??

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
24.6.2010 19:08:52   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: khurde
dons sem ji prvič dala sladoled.... ja, PRVIČ user posted image  se mi je zdel že mal nefer, da sem jaz tak fan sladoleda, ona pa nič ne dobi user posted image  sam do zdaj je vedno imela drisko po čistem, nepredelanem v skuto/jogurte/... mleku, trenutno je pa še vse v redu. upam, da ostane ok in da je prerasla to, ker ji je bilo precej všeč user posted image  sem pa une luštne male kornetke iz lidla dala

Jaz sem mu tudi dala sladoled. Sem iz LM dobila skatlo maximovih luck in nimajo jajc notri, tako da mi je eno Jan Mai pomagal pojesti... Pa se palcko bi pogrizel, ce bi lahko haha. Je pa prej ze jedel v Rustiki njihov sladoled, so pa samo sadni brez jajc... Zdej bom malo pogledala, katere sladolede lahko, ker meni tudi ful gustajo te dni. Ti ob cesti pa se sami ne vejo, kaj je not. Kaksni so Lidl kornetki? Nikoli ne grem tja, imamo Hoferja, Spar in Mercator blizu, ostalo je pa in the land far far away. Se Tusa ni nikjer. Sam sem pa ful zbircna za sladolede user posted image . Lucke, Tomi in Jezki itak zmagajo, ko pripeljem skrinjo od dedka, bom se v LM skocila po par skatel yummy!

Ja farfala, ze tako ne mores dolgo sedet, pol te pa se na une zuljave drsece lesene stole dajo, not pa zahajcano k v savni, da ne ves, kaj je hujs to al una ogaba za spit...

PJutri je na Rudniku na parkiriscu Supernove velik koncert, brezplacen. Alya, Neisha, Prljavo kazaliste, Lovsin, Predin, Kreslin, Maja Keuc, Plestenjak pa se kaksnih 5 drugih. Bom sla, ce bom dovolj zgodaj z vikenda, sicer pa obicajno trajajo predskupine par ur, pa lahko pridem kasneje. Skoda, ker mulcek ne bo mogel it, bo ravno ura za spat =[.

Zdej se grem pa nafutrat, moja puncica je te dni ful lacna =]. Potem pa fantica spat pospravit in mogoce pod tus, ce ne bom zaspala zraven... Uzivajte v vikendu!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
24.6.2010 20:29:27   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

eh men tista sladkana voda sploh ni grozna, sm jo spila k en pjanc...je še sestra rekla, da je mal takih, pa uno usedlino sem tud pojedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da ni problem to...bolj sedenje...

user posted image user posted image user posted image
men je v prvi nosečnosti bila všeč user posted image  zdej pa direkt za user posted image  sem pa vedno imela knjige s sabo in sudoku na telefonu user posted image

50 g je kao osnovni test, moja G ga nikol ne predpiše. 100 g je večja obremenitev, pa kri vzamejo štirikrat - na tešče, po eni uri, po dveh in po treh. če bi moja delala 50 g test, mi v prve sploh sladkorne ne bi najdli, ker se mi je vrednost čist minimalno povišala šele po dveh urah, prej je bilo vse ok user posted image   ne vem pa, kok sem mela zdej, vem, da je bil rezultat "slabši" kot v prvi nosečnosti, ker sem imela povišano in prvo in drugo vrednost. prvo čist minimalno, drugo pa mal bolj. se mi zdi, da je v prve lahko do 8,0, ampak pri 100 g testu, pri 50 g mora bit manj. pa jaz sem imela 8,4. za drugo pa ne vem, edin to sem zanč v kartoteki videla, sam na hit, ker nisem niti spraševala. pol je še 75 g test, ta je pa običajni, za nenoseče osebe.

sej lah kakšno palačinko, sam ni lih fajn, če je iz bele moke. jaz sem se dons prav najedla pice z blitvo in feta sirom, sam jo je moj naredil iz bele, pirine in ajdove moke, pa je bil cukr v mejah normale user posted image  pa itak solato zraven, to imam jaz povsod user posted image

ploha, a teb je uspel shujšat sam s tem, k se držiš tistega, k sva zanč pisale? user posted image user posted image user posted image  banane so ok, če so bolj zelene, če niso pikčaste. je pa odvisno od osebe do osebe in od nosečnosti do nosečnosti. res. pri isi so mi cukr dvignile nenormalno, že sam  mal zelene banane. zdej komot pojem eno majhno že precej zrelo, pol jabolka, pa še kej zraven in imam daleč pod mejo. načeloma so bolj "rizične", sam je ful odvinsno, res.

najki, kornetki iz lidla so taki majhni, 20 gramov ima eden, ravno za te majhne čižote user posted image  jajc ne vsebujejo, bom prepisala sestavine:
posneto mleko, sladkor, rastlinska maščoba, pšenična moka, sirotka, glukozno-fruktozni sirup, manjmasten kakavov prah, pšenični škrob, emulgatorji: mono- in digliceridi maščobnih kislin, lecitini (sojin lecitin), stabilizatorja: gumi iz zrn rožičevca, guar gumi, nejodirana sol, karamel, arome. pa standardno opozorilo, da lahko vsebuje sledi oreščkov in arašidov.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
24.6.2010 20:38:29   
khurde
aja. nekak moram mojga pohvalit user posted image  sva imela včer 3/4D UZ. pa jaz itak anti za fuzbal, kje mam čas sploh to spremljat ob tej zgagi, pa tut ne zanima me user posted image  in sediva tam v ordinaciji, no, jaz že ležim, pa pravi G, da nas zihr noben ne mo motil, ker vsi tekmo gledajo user posted image  no, pohvalit ga moram, ker sem šele tam zvedla, da je tekma, on ni čist nič (ZAČUDA, ker je fuzbal fan) predtem rekel user posted image

drugač pa vse ok, tut mere normalne user posted image  tko da ni med večjimi, kot je bila isa... upam, da tko ostane user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
24.6.2010 20:43:27   
Ploha
khurde: in če sm zdej imela že pri 50 g 7,8, lahko pričakujem, da bo pri 100g več? Ja pa uspela sm shujšat s tem, kar si ti rekla, pa največ še to, da grem lačna od mize in se ne prenažiram, pa seveda manj izdelkov iz bele moke in občutno manj sladkarij, pa nism vedno sadje zutri, ker nism neki ful fan sadja, včasih sem kosmiče, sam kadar sem kosmiče nism tableta za želez, mislm tale prehrana je čudo pa pol..user posted image

prejle sem pa tud pojedla 2 polpeta k sta od južne ostala pa rdečo peso...upam da to lahko zvečer?

pa včer sm sam južno jedla, pol sm pa okna pucala pa pozabla jest, zvečer pa lakota za umret, sem 1 tamal sadn jogurt?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?