|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
22.6.2010 21:05:36   
sonček33
Ojla!
Kje ste vse?

Končno sonce!
Danes sem zavrnila ponudbo za službo v SS ...mi je tukaj v Oš čist fajn.

Khurde, jaz sem danes grah porabial v francoski solati, samo tebi to najbrž ni okuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
22.6.2010 21:18:56   
sonček33
yelci hvala

najki kuku

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
22.6.2010 21:26:17   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

no dons sm uspela pridt na UZ, hvala dr. k je res super miren in prijazen pa vse ti pove...sem se otroka nagledala prvič v tej nosečnosti user posted image user posted image

drgača morm na cukr test 100g...ker je malo večji, obseg glavice ustreza celo 35 tednom, se pravi ima zdej 31 cm OG user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meta je imela 35, pa je bla še 9 dni čez rok...baaaaa...

kaže da je vse OK, plodovnice je res preveč,...sam ni pa opazil kake anomalije, sam tega itak ne more 100% zatrdit,...

še vedno je na ritki, če se do 35 tedna ne obrne, sledi zunanji obrat user posted image user posted image user posted image se pravi max 3 tedne časa še user posted image daaaaaj dete obrni seeeee user posted image

mal premeril, pa spol pokazal user posted image user posted image user posted image dr. je pokazal spol, pa ne svojga, ampak od otroka user posted image

Plohca, danes sem vprasala o testu za sladkorni in naj bi ga dali delat vsaki drugorodki in tudi vsaki po 25tem letu starosti. Tko da bi ga itak morala imet. Js ga mam pa cez tri tedne za delat in sem zdej v 22. tednu. Mi je sestra rekla, da lahko limono prinesem s sabo in jo stisnem v uno ogabo za boljsi okus user posted image .

ob zelezu moras vitamin C vzet za boljso absorbcio. mogoce to tudi drisko omili...

Aja, da ne pozabim, puncko pricakujem in sem v user posted image !

MORAM NEHAT BRAT IN PISAT K MI MALI NA FACI LEZI IN SAM S POL UCA VIDM EKRAN. NOC!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
22.6.2010 21:27:21   
sonček33
Aja, da ne pozabim, puncko pricakujem in sem v !

iiiiiiii, veselje, veselje

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
22.6.2010 21:45:04   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Aja, da ne pozabim, puncko pricakujem in sem v !

iiiiiiii, veselje, veselje

user posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
22.6.2010 21:48:02   
marta82

Frajerka.user posted image  Se moraš kar otepat služb.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
22.6.2010 21:49:47   
sonček33
Frajerka. Se moraš kar otepat služb.

ne, marta, ni glih tko..ampak tukaj imam za naslednje šoslko leto samo 13 ur in so mi na gimnaziji ponudili še 10 ur - amapk jaz nočem tolk dela user posted image  Bi rada imela več časa za Lovra. Sem pa sprejela jutranje varstvo, tako da bo skoraj poln delovnik.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
22.6.2010 21:52:56   
marta82

Frajerka. Se moraš kar otepat služb.

ne, marta, ni glih tko..ampak tukaj imam za naslednje šoslko leto samo 13 ur in so mi na gimnaziji ponudili še 10 ur - amapk jaz nočem tolk dela user posted image  Bi rada imela več časa za Lovra. Sem pa sprejela jutranje varstvo, tako da bo skoraj poln delovnik.

Ja saj jutranje varstvo je kar se tega tiče fajn, nič časa ne izgubiš pa ure se naberejo pa tudi delo ni slabo, je pa res, da se je treba zgodaj vstat, to je pa muka.

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
22.6.2010 21:55:30   
barba
Plohca, danes sem vprasala o testu za sladkorni in naj bi ga dali delat vsaki drugorodki in tudi vsaki po 25tem letu starosti.

Ga ne dajo delat vsaki drugorodki in po 25-letu. Tko, da je to bolj tko tko ... dajo ga delat, če se pojavijo sumi in če si imela že v prvi nosečnosti težave s tem. Ima pa vsak G drugačno prakso se mi zdi.

Ploha - sej si ti menjala G, ane? Jst ga morem tud, k je moj nehal delta v P. user posted image
Joj, pa kmal boš šla rodit ... kok je hitr minil user posted image

Grem spat k me tok glava boli ... cel dan sem bla s Tinetom, ki ima vneta ušesa. Je naporen ko štirjeuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
22.6.2010 23:09:47   
Ploha
najki: čestitke za pupko! user posted image user posted image

barba: ne nism zamenjala G  user posted image pa mi je preklet žal...zdej morm k svoji G kao po napotnco za sladkorno in danes se itak noben ni javu, predvidevam, da so na dopustu, in verjetno to 14 dni, ko bom imela pregled pri svoji G bom že 35 tednov, pol pa res ne vem al je smiselno delat ta test za sladkorno...mislm kr neki...res sm prou sita tega klicanja pa nuben k**** se ne javi...tko da morm od kakega drugega G dobit napotnco al pa bom kr v P rekla, naj mi jo zrihtajo.

ti si mela pa urha ane? Zakaj pa ne greš za njim v škofjo loko??? Drgač pa rejliča vzem, on je C*A*R! user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
22.6.2010 23:14:17   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Plohca, danes sem vprasala o testu za sladkorni in naj bi ga dali delat vsaki drugorodki in tudi vsaki po 25tem letu starosti.

Ga ne dajo delat vsaki drugorodki in po 25-letu. Tko, da je to bolj tko tko ... dajo ga delat, če se pojavijo sumi in če si imela že v prvi nosečnosti težave s tem. Ima pa vsak G drugačno prakso se mi zdi.

ja res je, ni nujno! Pa jest sm moji G že zanč hotla rečt, pa vem, da je alergična če ji kaj pamet solim, oz. da samo omenim...kr neki...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
23.6.2010 6:48:26   
krtekxx
Sonček, ja fajn, da kar službe zavračaš...no, jaz v 15 letih še nisem imela časa, da bi sploh pomislila, da bi službo zamenjala. BDW: včeraj popoldne sem bila z biciklom na V. Poljani. Mi2 bi se pa enkrat čez poletje res lahko zmenili za kako izi turco, kaj?
Barba: bogi Tine. Jaz sem raj z vsemi 3, kot pa samo z Brito. Ker ona misli, da mora biti skoz v mojem naročju, če ni fantov okoli. Če pa so, se pa "lepo igra" z njima.
Jutri sem pa spet doma, ker naše babi, ki čuva punco, še ni.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
23.6.2010 7:42:42   
sonček33
Krtekx, z veseljem!

tineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
23.6.2010 8:03:06   
Hijacinta
Juto punce,

sem si danes prav kafetek prinesla k računalniku da preberem kaj vse ste včeri nakfofale, pa nimam ravno velik dela user posted image

Najki čestitke za pupo user posted image user posted image user posted image Jst mam pa jutr, pa sm kr malo nervozna.

Sem včeri zvečer nekaj telovadila z malim po postelji in ko sem se pod enim čudnim kotom obrnila me je prav ornk zabolelo na levi strani. No upam da ni nič takega. HB za angelsound user posted image , ker še zmeraj ne čutim brcik.

Soncek super za službo user posted image

user posted image za Tineta.

Plohca a teb se na morfo ni videl spol

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
23.6.2010 8:34:08   
khurde
mornin'!

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Frajerka.user posted image  Se moraš kar otepat služb.user posted image

user posted image

najki, user posted image  za punčko!!!

sladkorna... vsak  G dela test po svoji presoji. pri nas v ZD naredi skor avtomatsko vsaki, tistega 50 gramskega, moja je privat na koncesijo, pa naredi samo "rizičnim" - tistim, ki ga skor morajo imet, ker je preveč plodovnice ipd. in tistim, ki so imele že prej. men v prvo naredila sam zaradi napotkov drugih G user posted image  sama od sebe ne bi... neki tazga je k plohina user posted image  je pa tko, da k da, je vedno 100 g, nikol ne da 50...

barba, user posted image user posted image user posted image  za tineta

marta, par ljudi obe poznava, jaz bolj tko tko, se pozdravimo, kaj več pa že ne - sem vidla prejle neki fotk na fb.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
23.6.2010 8:43:59   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

zdej morm k svoji G kao po napotnco za sladkorno in danes se itak noben ni javu, predvidevam, da so na dopustu, in verjetno to 14 dni, ko bom imela pregled pri svoji G bom že 35 tednov, pol pa res ne vem al je smiselno delat ta test za sladkorno...mislm kr neki...res sm prou sita tega klicanja pa nuben k**** se ne javi...tko da morm od kakega drugega G dobit napotnco al pa bom kr v P rekla, naj mi jo zrihtajo.

a nadomeščanja nimajo? probi nekje dobit napotnico, če se pri tvoji ne da, pa da greš un test naredit. do takrat pa, če si magari na polovični dieti. sam tok, da mal paziš. sej mogoče pa itak ni nič user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
23.6.2010 8:46:44   
farfala
SOnce, sonceuser posted image user posted image user posted image user posted image

najkiuser posted image user posted image user posted image , deklica -  oblekice, kiklce, čopki, špangiceuser posted image user posted image user posted image user posted image , sem ravno včeraj gledala slike kiare in njene punčke v taaaaaakih lepih oblekicahuser posted image

sonček to je pa fajn, če dobivaš ponudbeuser posted image user posted image

tineuser posted image user posted image

Sem danes prostauser posted image , Asej praznuje popoldan r.d. na bazenu, včeraj je polagal za modri pas na karateju, jutri pa dobijo spričevala in zabavo imajo z neko glasbeno skupinouser posted image user posted image . Nič jim ne  manjka tem OŠ-cem.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
23.6.2010 8:51:01   
sonček33
farfala super za frej dan..lepo praznujte

khurde, kaj bi lahko pripravila iz kolerabe?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
23.6.2010 8:51:14   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: farfala
Sem danes prostauser posted image ,

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Asej praznuje popoldan r.d. na bazenu, včeraj je polagal za modri pas na karateju, jutri pa dobijo spričevala in zabavo imajo z neko glasbeno skupinouser posted image user posted image . Nič jim ne  manjka tem OŠ-cem.

vse najboljše! user posted image  kok je star ta tvoj veliki fant? uau, modri pas user posted image  pol pa že kar en čas trenira user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
23.6.2010 8:56:00   
khurde

sonček, isa ima ful rada juho. jaz prepažim mal čebule, nanjo vržem peteršilj, da zadiši "po sladkem". pol pa na kocke narezano kolerabo, korenje in krompir, lahko tudi ribaš, če se ti da, ampak jaz sem običajno prelena. kuham do mehkega, spasiram in kuham ravno v toliko vode, da je ful gosto - raje redčim kasneje. če je preredko, pa kakšno žlico gresa vmešam user posted image  krompir in kolerabo dam približno enake velikosti, če sta velika, dam tudi večje korenje, če sta majhna, dam manjše korenje. nič česna, sol po želji, meni je dobro tudi brez.

enkrat sem ji delala kolerabo na cukru, se mi zdi, da sta z ronjo o tem govorili, pa ji sploh ni všeč. pomoje ji je presladko user posted image  sploh  ni jedla user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
23.6.2010 9:00:29   
khurde
Khurde, jaz sem danes grah porabial v francoski solati, samo tebi to najbrž ni okuser posted image

a, to pa čist pozabim. bom probala. majoneze al tatarske tko ne uporabljam, naredim pa fake različico user posted image  trdi jogurt, mal senfa, kis, olje, drobnjak, sol, (beli) poper, včas namest drobnjaka drobno narezane kisle kumarice in je isto fajn.

hvala za idejo, na francosko rada pozabim user posted image

bom pa verjetno probala polpete naredit danes. imam domačo skuto a la ricotta za porabit, pa od mami grah.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
23.6.2010 9:03:58   
farfala
khurde bom danes kar to juho naredilauser posted image , imam na vrtu polno kolerabe

Asej ima r.d. šele 11.7., ampak praznuje sedaj, ker takrat so že vsi na dopustu, 10 let ima, še malo in bo tako velik kot jazuser posted image
Trenira pa že od 1.razreda, priden dečko jeuser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
23.6.2010 9:17:20   
kiara24
jutro...

mi smo danes zasplai in Klara je šla ful pozno v vartsvo, ampak je na srečo prišla ravno na zajtrk....

Doma imam ful za narest, v vrtu, pa v hiši, pa se mi nič ne ljubi od kar smo prišli iz dopusta sem lena ko ****s.

Čestitke za punčkouser posted image , to je veselej a ne?

Khurde- hvala za idejo o kkolerabi, ker jaz jo večina dam samo malo v zelenjavno juhico, drugače pa ne, ker mi ni tolk dobr okus. Imam pa jo v vrtu i n to kar nekaj.

Barba- pa upam, da bodo ušeska kamlu bolje.

Zdej si grem pa kavo skuhat, pa nekaj pojest, pol pa narest kaj doma.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
23.6.2010 9:48:52   
krtekxx

Jaz jo dajem v polpete (minimalno mesa, veliko zelenjave in kruha + jajca) in k vsem mesnim omakam.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
23.6.2010 9:51:40   
sonček33
hvala za recepte

grem delat :)

popldne pa fuzbal :)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?