Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.6.2010 21:05:36
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla! Kje ste vse? Končno sonce! Danes sem zavrnila ponudbo za službo v SS ...mi je tukaj v Oš čist fajn. Khurde, jaz sem danes grah porabial v francoski solati, samo tebi to najbrž ni ok
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.6.2010 21:18:56
|
|
|
|
sonček33
|
yelci hvala najki kuku
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.6.2010 21:26:17
|
|
|
|
Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha no dons sm uspela pridt na UZ, hvala dr. k je res super miren in prijazen pa vse ti pove...sem se otroka nagledala prvič v tej nosečnosti drgača morm na cukr test 100g...ker je malo večji, obseg glavice ustreza celo 35 tednom, se pravi ima zdej 31 cm OG meta je imela 35, pa je bla še 9 dni čez rok...baaaaa... kaže da je vse OK, plodovnice je res preveč,...sam ni pa opazil kake anomalije, sam tega itak ne more 100% zatrdit,... še vedno je na ritki, če se do 35 tedna ne obrne, sledi zunanji obrat se pravi max 3 tedne časa še daaaaaj dete obrni seeeee mal premeril, pa spol pokazal dr. je pokazal spol, pa ne svojga, ampak od otroka Plohca, danes sem vprasala o testu za sladkorni in naj bi ga dali delat vsaki drugorodki in tudi vsaki po 25tem letu starosti. Tko da bi ga itak morala imet. Js ga mam pa cez tri tedne za delat in sem zdej v 22. tednu. Mi je sestra rekla, da lahko limono prinesem s sabo in jo stisnem v uno ogabo za boljsi okus . ob zelezu moras vitamin C vzet za boljso absorbcio. mogoce to tudi drisko omili... Aja, da ne pozabim, puncko pricakujem in sem v ! MORAM NEHAT BRAT IN PISAT K MI MALI NA FACI LEZI IN SAM S POL UCA VIDM EKRAN. NOC!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.6.2010 21:27:21
|
|
|
|
sonček33
|
Aja, da ne pozabim, puncko pricakujem in sem v ! iiiiiiii, veselje, veselje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.6.2010 21:45:04
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Aja, da ne pozabim, puncko pricakujem in sem v ! iiiiiiii, veselje, veselje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.6.2010 21:48:02
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Danes sem zavrnila ponudbo za službo v SS ...mi je tukaj v Oš čist fajn. Frajerka. Se moraš kar otepat služb.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.6.2010 21:49:47
|
|
|
|
sonček33
|
Frajerka. Se moraš kar otepat služb. ne, marta, ni glih tko..ampak tukaj imam za naslednje šoslko leto samo 13 ur in so mi na gimnaziji ponudili še 10 ur - amapk jaz nočem tolk dela Bi rada imela več časa za Lovra. Sem pa sprejela jutranje varstvo, tako da bo skoraj poln delovnik.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.6.2010 21:52:56
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Frajerka. Se moraš kar otepat služb. ne, marta, ni glih tko..ampak tukaj imam za naslednje šoslko leto samo 13 ur in so mi na gimnaziji ponudili še 10 ur - amapk jaz nočem tolk dela Bi rada imela več časa za Lovra. Sem pa sprejela jutranje varstvo, tako da bo skoraj poln delovnik. Ja saj jutranje varstvo je kar se tega tiče fajn, nič časa ne izgubiš pa ure se naberejo pa tudi delo ni slabo, je pa res, da se je treba zgodaj vstat, to je pa muka.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.6.2010 21:55:30
|
|
|
|
barba
|
Plohca, danes sem vprasala o testu za sladkorni in naj bi ga dali delat vsaki drugorodki in tudi vsaki po 25tem letu starosti. Ga ne dajo delat vsaki drugorodki in po 25-letu. Tko, da je to bolj tko tko ... dajo ga delat, če se pojavijo sumi in če si imela že v prvi nosečnosti težave s tem. Ima pa vsak G drugačno prakso se mi zdi. Ploha - sej si ti menjala G, ane? Jst ga morem tud, k je moj nehal delta v P. Joj, pa kmal boš šla rodit ... kok je hitr minil Grem spat k me tok glava boli ... cel dan sem bla s Tinetom, ki ima vneta ušesa. Je naporen ko štirje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.6.2010 23:09:47
|
|
|
|
Ploha
|
najki: čestitke za pupko! barba: ne nism zamenjala G pa mi je preklet žal...zdej morm k svoji G kao po napotnco za sladkorno in danes se itak noben ni javu, predvidevam, da so na dopustu, in verjetno to 14 dni, ko bom imela pregled pri svoji G bom že 35 tednov, pol pa res ne vem al je smiselno delat ta test za sladkorno...mislm kr neki...res sm prou sita tega klicanja pa nuben k**** se ne javi...tko da morm od kakega drugega G dobit napotnco al pa bom kr v P rekla, naj mi jo zrihtajo. ti si mela pa urha ane? Zakaj pa ne greš za njim v škofjo loko??? Drgač pa rejliča vzem, on je C*A*R!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 22.6.2010 23:14:17
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: barba Plohca, danes sem vprasala o testu za sladkorni in naj bi ga dali delat vsaki drugorodki in tudi vsaki po 25tem letu starosti. Ga ne dajo delat vsaki drugorodki in po 25-letu. Tko, da je to bolj tko tko ... dajo ga delat, če se pojavijo sumi in če si imela že v prvi nosečnosti težave s tem. Ima pa vsak G drugačno prakso se mi zdi. ja res je, ni nujno! Pa jest sm moji G že zanč hotla rečt, pa vem, da je alergična če ji kaj pamet solim, oz. da samo omenim...kr neki...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 23.6.2010 6:48:26
|
|
|
|
krtekxx
|
Sonček, ja fajn, da kar službe zavračaš...no, jaz v 15 letih še nisem imela časa, da bi sploh pomislila, da bi službo zamenjala. BDW: včeraj popoldne sem bila z biciklom na V. Poljani. Mi2 bi se pa enkrat čez poletje res lahko zmenili za kako izi turco, kaj? Barba: bogi Tine. Jaz sem raj z vsemi 3, kot pa samo z Brito. Ker ona misli, da mora biti skoz v mojem naročju, če ni fantov okoli. Če pa so, se pa "lepo igra" z njima. Jutri sem pa spet doma, ker naše babi, ki čuva punco, še ni.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 23.6.2010 7:42:42
|
|
|
|
sonček33
|
Krtekx, z veseljem! tine
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 23.6.2010 8:03:06
|
|
|
|
Hijacinta
|
Juto punce, sem si danes prav kafetek prinesla k računalniku da preberem kaj vse ste včeri nakfofale, pa nimam ravno velik dela Najki čestitke za pupo Jst mam pa jutr, pa sm kr malo nervozna. Sem včeri zvečer nekaj telovadila z malim po postelji in ko sem se pod enim čudnim kotom obrnila me je prav ornk zabolelo na levi strani. No upam da ni nič takega. HB za angelsound , ker še zmeraj ne čutim brcik. Soncek super za službo za Tineta. Plohca a teb se na morfo ni videl spol
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 23.6.2010 8:34:08
|
|
|
|
khurde
|
mornin'! IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Danes sem zavrnila ponudbo za službo v SS ...mi je tukaj v Oš čist fajn. Frajerka. Se moraš kar otepat služb. najki, za punčko!!! sladkorna... vsak G dela test po svoji presoji. pri nas v ZD naredi skor avtomatsko vsaki, tistega 50 gramskega, moja je privat na koncesijo, pa naredi samo "rizičnim" - tistim, ki ga skor morajo imet, ker je preveč plodovnice ipd. in tistim, ki so imele že prej. men v prvo naredila sam zaradi napotkov drugih G sama od sebe ne bi... neki tazga je k plohina je pa tko, da k da, je vedno 100 g, nikol ne da 50... barba, za tineta marta, par ljudi obe poznava, jaz bolj tko tko, se pozdravimo, kaj več pa že ne - sem vidla prejle neki fotk na fb.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 23.6.2010 8:43:59
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha zdej morm k svoji G kao po napotnco za sladkorno in danes se itak noben ni javu, predvidevam, da so na dopustu, in verjetno to 14 dni, ko bom imela pregled pri svoji G bom že 35 tednov, pol pa res ne vem al je smiselno delat ta test za sladkorno...mislm kr neki...res sm prou sita tega klicanja pa nuben k**** se ne javi...tko da morm od kakega drugega G dobit napotnco al pa bom kr v P rekla, naj mi jo zrihtajo. a nadomeščanja nimajo? probi nekje dobit napotnico, če se pri tvoji ne da, pa da greš un test naredit. do takrat pa, če si magari na polovični dieti. sam tok, da mal paziš. sej mogoče pa itak ni nič
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 23.6.2010 8:46:44
|
|
|
|
farfala
|
SOnce, sonce najki , deklica - oblekice, kiklce, čopki, špangice , sem ravno včeraj gledala slike kiare in njene punčke v taaaaaakih lepih oblekicah sonček to je pa fajn, če dobivaš ponudbe tine Sem danes prosta , Asej praznuje popoldan r.d. na bazenu, včeraj je polagal za modri pas na karateju, jutri pa dobijo spričevala in zabavo imajo z neko glasbeno skupino . Nič jim ne manjka tem OŠ-cem.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 23.6.2010 8:51:01
|
|
|
|
sonček33
|
farfala super za frej dan..lepo praznujte khurde, kaj bi lahko pripravila iz kolerabe?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 23.6.2010 8:51:14
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala Sem danes prosta , IZVIRNO SPOROČILO: farfala Asej praznuje popoldan r.d. na bazenu, včeraj je polagal za modri pas na karateju, jutri pa dobijo spričevala in zabavo imajo z neko glasbeno skupino . Nič jim ne manjka tem OŠ-cem. vse najboljše! kok je star ta tvoj veliki fant? uau, modri pas pol pa že kar en čas trenira
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 23.6.2010 8:56:00
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 khurde, kaj bi lahko pripravila iz kolerabe? sonček, isa ima ful rada juho. jaz prepažim mal čebule, nanjo vržem peteršilj, da zadiši "po sladkem". pol pa na kocke narezano kolerabo, korenje in krompir, lahko tudi ribaš, če se ti da, ampak jaz sem običajno prelena. kuham do mehkega, spasiram in kuham ravno v toliko vode, da je ful gosto - raje redčim kasneje. če je preredko, pa kakšno žlico gresa vmešam krompir in kolerabo dam približno enake velikosti, če sta velika, dam tudi večje korenje, če sta majhna, dam manjše korenje. nič česna, sol po želji, meni je dobro tudi brez. enkrat sem ji delala kolerabo na cukru, se mi zdi, da sta z ronjo o tem govorili, pa ji sploh ni všeč. pomoje ji je presladko sploh ni jedla
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 23.6.2010 9:00:29
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Khurde, jaz sem danes grah porabial v francoski solati, samo tebi to najbrž ni ok a, to pa čist pozabim. bom probala. majoneze al tatarske tko ne uporabljam, naredim pa fake različico trdi jogurt, mal senfa, kis, olje, drobnjak, sol, (beli) poper, včas namest drobnjaka drobno narezane kisle kumarice in je isto fajn. hvala za idejo, na francosko rada pozabim bom pa verjetno probala polpete naredit danes. imam domačo skuto a la ricotta za porabit, pa od mami grah.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 23.6.2010 9:03:58
|
|
|
|
farfala
|
khurde bom danes kar to juho naredila , imam na vrtu polno kolerabe Asej ima r.d. šele 11.7., ampak praznuje sedaj, ker takrat so že vsi na dopustu, 10 let ima, še malo in bo tako velik kot jaz Trenira pa že od 1.razreda, priden dečko je
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 23.6.2010 9:17:20
|
|
|
|
kiara24
|
jutro... mi smo danes zasplai in Klara je šla ful pozno v vartsvo, ampak je na srečo prišla ravno na zajtrk.... Doma imam ful za narest, v vrtu, pa v hiši, pa se mi nič ne ljubi od kar smo prišli iz dopusta sem lena ko ****s. Čestitke za punčko , to je veselej a ne? Khurde- hvala za idejo o kkolerabi, ker jaz jo večina dam samo malo v zelenjavno juhico, drugače pa ne, ker mi ni tolk dobr okus. Imam pa jo v vrtu i n to kar nekaj. Barba- pa upam, da bodo ušeska kamlu bolje. Zdej si grem pa kavo skuhat, pa nekaj pojest, pol pa narest kaj doma.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 23.6.2010 9:48:52
|
|
|
|
krtekxx
|
khurde, kaj bi lahko pripravila iz kolerabe? Jaz jo dajem v polpete (minimalno mesa, veliko zelenjave in kruha + jajca) in k vsem mesnim omakam.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 23.6.2010 9:51:40
|
|
|
|
sonček33
|
hvala za recepte grem delat :) popldne pa fuzbal :)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega rakaPljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?