|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
21.6.2010 21:58:51   
sonček33
ploha, se bom pozanimala

khurde jaaa, to bi bilo zihr dobro

farfala...ma kakor kdaj...je nežen ja, pa zna bit tudi grob... ravno te dni ga nekaj meče in je včeraj tepel enga prjatlčka, ki je prišel na obisk, popoldne pa potem še sestrično...kar brez veze.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
21.6.2010 21:58:59   
Ploha
khurde: a znaš narest sojine čevapčiče???

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
21.6.2010 22:00:56   
sonček33
https://www.mercator.si/uzivajmozdravo/dober_tek/recepti/hitro_in_zdravo/recept?rid=475

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
21.6.2010 22:11:39   
marta82
Ploha a lahko jaz? Nič drastičnega se ne zgodi. Ne ponavlja (razen če to predlaga učitelj in šolska svetovalna služba in se starši strinjajo) in nima popravca. Verjetno bo dobil v naslednjem letu ISP (individualno in skupinsko pomoč), če sumijo na primanjkljaje na posameznih področjih učenja ali kakšne druge učne težave oz. motnje bodo predlagali, da starši vložijo zahtevo za začetek postopka usmerjanja in bo dobil (sicer to traja) prilagoditve pri pouku in ocenjevanju znanja in dodatno strokovno pomoč pedagoga ali specialnega pedagoga.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
21.6.2010 22:13:11   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Ploha a lahko jaz? Nič drastičnega se ne zgodi. Ne ponavlja (razen če to predlaga učitelj in šolska svetovalna služba in se starši strinjajo) in nima popravca. Verjetno bo dobil v naslednjem letu ISP (individualno in skupinsko pomoč), če sumijo na primanjkljaje na posameznih področjih učenja ali kakšne druge učne težave oz. motnje bodo predlagali, da starši vložijo zahtevo za začetek postopka usmerjanja in bo dobil (sicer to traja) prilagoditve pri pouku in ocenjevanju znanja in dodatno strokovno pomoč pedagoga ali specialnega pedagoga.

oo hvala lepa user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
21.6.2010 22:19:04   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

oo hvala lepa user posted image

Ni kaj.:-)

BE NICE!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
21.6.2010 22:22:18   
khurde

khurde: a znaš narest sojine čevapčiče???

še nikol nisem delala. vem pa, da se da kupit že narejene. bi se pa verjetno moralo dati naredit iz tistih sojinih "kosmičev" - čisto drobnih koščkov. pa če se začini podobno kot masa za čevape (nimam pojma, kako), pa kakšno jajce bi skor moralo biti zraven. al pa čičerikina moka.

sonček, ja, neki zelo podobnega je bilo v uni kuharci. tut s skuto. pa ne vem, če ni bila kuharca, vegetarijanska, od goljata user posted image  en slovenski avtor je bil

si me spomnila zanč, ko je bila isa z enim fantkom, sosedom od moje stare mame. je poba star 2 leti in se občasno "igrata". pa sem jih opazovala. in ona pride do njega, mu prinese en lonček, ukaže "na!", on vzame, ona naredi krog okol njega, izpuli lonček iz rok in reče "moje!" user posted image  on prinese dva bagerja, hoče imet oba, ona enega vzame, ji ga on izpuli, ga hoče na vsak način isa imet, pa ga ta fantek vrže čez ograjo k sosedom user posted image  tok sta posrečena

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
21.6.2010 22:25:52   
marta82
Sem preverila še enkrat v zakonu in je možno, da ponavlja ampak zelo neobičajno.

IV. NAPREDOVANJE UČENCEV IZ RAZREDA V RAZRED
25. člen
(napredovanje)

Učenci v prvem in drugem obdobju praviloma napredujejo.
Učenci v tretjem obdobju napredujejo v naslednji razred, če so ob koncu pouka v šolskem letu pozitivno ocenjeni iz vseh predmetov.
Učenci v posebnem programu vzgoje in izobraževanja napredujejo.26. člen
(ponavljanje v soglasju s starši)

Učenec lahko zaradi slabšega učnega uspeha, ki je posledica daljše odsotnosti od pouka, bolezni, preselitve ali zaradi drugih razlogov, ponavlja razred, če tako zahtevajo njegovi starši oziroma ponavlja razred na podlagi pisnega obrazloženega predloga razrednika v soglasju s starši.27. člen
(ponavljanje brez soglasja staršev v prvem in drugem obdobju)

Učenec 3., 4., 5. in 6. razreda lahko na podlagi pisnega obrazloženega predloga razrednika ponavlja razred brez soglasja staršev.
Učenec lahko ponavlja 3. razred, če ni dosegel pričakovanih rezultatov, ki so potrebni za napredovanje v naslednji razred, čeprav mu je šola omogočila vključitev v dopolnilni pouk in druge oblike individualne in skupinske pomoči.
V drugem obdobju lahko učenec ponavlja, kadar je ob koncu šolskega leta negativno ocenjen iz enega ali več predmetov, čeprav mu je šola omogočila vključitev v dopolnilni pouk in druge oblike individualne in skupinske pomoči.
V prilagojenem izobraževalnem programu z nižjim izobrazbenim standardom lahko učenec v drugem obdobju ponavlja razred, če ni dosegel pričakovanih rezultatov, ki so potrebni za napredovanje v naslednji razred, čeprav mu je šola omogočila vključitev v dopolnilni pouk.28. člen
(ponavljanje v tretjem obdobju)

Učenec, ki je v 7. oziroma 8. razredu ob koncu pouka v šolskem letu negativno ocenjen iz več kot dveh predmetov, razred ponavlja.
Učenec, ki je v 7. oziroma 8. razredu ob koncu pouka v šolskem letu negativno ocenjen iz največ dveh predmetov, do konca šolskega leta opravlja popravni izpit. Če učenec popravnih izpitov ne opravi uspešno, ponavlja razred.
Učenec 9. razreda lahko opravlja popravni izpit iz več predmetov, iz katerih je ob koncu pouka v šolskem letu negativno ocenjen. Če učenec izpitov ne opravi uspešno, lahko ponavlja 9. razred.29. člen
(odločitev o ponavljanju)

Odločitev o ponavljanju učencev sprejme učiteljski zbor. Če se učenec in starši ne strinjajo z odločitvijo o ponavljanju razreda, lahko v treh dneh po prejemu spričevala pri ravnatelju vložijo obrazložen ugovor. O ugovoru se odloči na način in po postopku, določenem v 68. členu Zakona o osnovni šoli.
Ravnatelj po prejemu ugovora preveri, če je bil ugovor vložen pravočasno. Nepravočasen ugovor ravnatelj s sklepom zavrže.
Če je ugovor pravočasen, ravnatelj najpozneje v treh dneh po prejemu ugovora imenuje komisijo, ki jo sestavljajo predsednik in dva člana. Med člani komisije mora biti vsaj en član, ki ni zaposlen v šoli.
Komisija pregleda obrazložen predlog za ponavljanje ter dokumentacijo, ki se nanaša na ocenjevanje učenca in se po pregledu odloči o ustreznosti odločitve učiteljskega zbora. Odločitev komisije je dokončna.
O odločitvi komisije šola starše ter učenca obvesti najkasneje v osmih dneh po vložitvi ugovora.

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
21.6.2010 22:28:35   
Ploha
hehe khurde, res so hecni in jih je fino opazovat...

prejle smo se šle jaz, Meta in moja mami skrivalnice, in Meta se kao skrije, moja mami jo pa išče...je pa Meta stala na vidnem mestu, sam moja mami se je delala, da je ne najde...in ona išče in išče, pa Meto kliče...meta je pa tako faco nardila, kokr češ, pa lej me, a me ne vidš al kva ti je, prou čukasto je gledala, in pol ko je mami spet meto iskala, se je meta vsakič pred mojo mami postavla in k njej tekla, je pač mislna, da je napol slepa ko je ne najde...ma tolk je hecna...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
21.6.2010 22:32:07   
Ploha
Marta še 1x hvala...pa to ti na netu najdeš, te zakone??

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
21.6.2010 22:37:00   
marta82

Marta še 1x hvala...pa to ti na netu najdeš, te zakone??

Mah osnovne stvari moram itak vedet zaradi službe, sploh zdaj ko se še za strokovnega učim, natančneje pa pogledam na net (v uradni list).

BE NICE!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
21.6.2010 22:45:38   
rubica
ploha zs- grem spat zbita lepo noč!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
22.6.2010 6:46:56   
krtekxx
Dobro jutro. Spet v službi. Vreme se bo naredu, danes grem sprobat novo gumo. Ćeprav ne vem, kdaj mi bo uspelo iz Lj, saj imamo za ob 14 najavljen en sestanek.

A je danes zadnji dan šole? (sej drugo leto bom na tekočem, letos pa še nisem)

Aja, pa ena velika in močna user posted image za vse. Jaz sem že eno in v kratkem bom še eno.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
22.6.2010 8:18:56   
Hijacinta
Jutro,

ja naš gre tudi zgodaj spat, jst pa kmal za njim user posted image .

Khurde grahovo omako pa jaz naredim s smetano, jo ima zelo rad.

Plohca seveda ti bom poslala ZS. Firbec jst user posted image . Pa super za hiško, se mi zdi da je šlo vse ful hitro. Glede mer pa do sedaj ne poznam nobene ki bi ji to točno nameril. Tko da nič ne misli na to.

Aja Marta sem ti hotla že enkrat prej odgovort glede grizenja pa sem pozabila. Sicer ne vem če je še aktualno ampak vseeno. Naš tudi ugrizne če mu kaj ni prav. Npr. ga primem za roko da bi šla čez cesto, ampak če on noče, začne vlečt ven roko in če ga ne spustim, me potem ugrizne. Ugrizne vsakič ko mu kaj ni všeč in ne more tega drugače pokazat ali narest. Ugrizne tudi druge otroke, če mu naprimer kdo kaj hoče vzet. Ugrizne pa tudi včasih če je res navdušen ali pa zaspan. Počasi ga ta faza mineva, in tudi v vrtcu so mi rekli da to ni nič takega, saj je še majhen in ker tega ne zna drugače naredit se tako izraža. In bo šlo mimo. Je pa tudi on zelo trmast. Če mu kaj ni všeč se kar uleže na tla, ampak ker ga ignoriramo, čez kakšno minutko vstane in kot da ni nič bilo. Sva se pa res ustrašila ko je imel par afektnih napadov in je nehal dihat in ratal cel siv, kot mrlič. Sva potem najdla kako odreagirat pri tem in od takrat ni več ponovilo user posted image

Lep dan vsem skupaj, pri nas se je pokazal sonček in upam da se ne bo skril za oblaki.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
22.6.2010 8:20:16   
Hijacinta
Krtex mislim da je konec šole v četrtek, nisem pa ziher.

Zvezdica pišem ZS še enkrat.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
22.6.2010 8:41:03   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

Krtex mislim da je konec šole v četrtek, nisem pa ziher.

Zvezdica pišem ZS še enkrat.

dobila in odgovorilauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
22.6.2010 8:49:59   
kiara24
jutro....
no danes je zunaj lep sonček, samo tukaj na gorenjskem piha veter ko pri norcih....

Klara je v varstvu, gre ful rada, sem milsila da bodo porblemi ko je ni bilo več kot en teden, pa na srečo niso.

Ploha- tudi mi se skrivamo samo za spremebo se naša bedno skirje pod deko ali kovter, trenutno pa je najbolj aktualna zavesa, ker vse vidi, ampak ona je čisto tiho ko jo ti iščeš in kličeš.....

Fotkiča imam doma in vam pripopam kako slikico več pa jih bo objavlenih na FBju.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
22.6.2010 8:58:14   
Zvezdica

Fotkiča imam doma in vam pripopam kako slikico več pa jih bo objavlenih na FBju.

no le dej, da vidimo mal morčka user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
22.6.2010 9:00:15   
Zvezdica
A je danes zadnji dan šole? (sej drugo leto bom na tekočem, letos pa še nisem)

Aja, pa ena velika in močna user posted image za vse. Jaz sem že eno in v kratkem bom še eno.

krtexx, tvoj mali tudi letos štarta? A je že 6 let star?

Kava, ja še en pet jih bom rabila, da se skupaj sestavim.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
22.6.2010 9:38:39   
krtekxx
Zvezdica, je že 6. Ta drugi pa 5. Bomo imeli 2 zaporedna šolarja.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
22.6.2010 9:41:19   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Zvezdica, je že 6. Ta drugi pa 5. Bomo imeli 2 zaporedna šolarja.

ma gre hitro. Pa še enga za drugim... user posted image to bo živahno.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
22.6.2010 9:41:38   
kiara24
user posted image

naša mala princeska

user posted image

takole uživa v pesku

ostale pa bom potem naložila na FB

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
22.6.2010 12:26:45   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

naš mali...tole je že malo stara slika

zvezdica in nina, farfala vama je dala dober nasvet

...joj kok lušno detece user posted image user posted image user posted image user posted image ...po dolgem času sem šla mal vohat za tabo in na kaj naletimuser posted image ....kak ste?.....javi se mi na ZS okuser posted image ....

...pozdravček ostalim.....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
22.6.2010 15:53:46   
marta82
Zadnji dan šole imajo ene šole jutri ene pa v četrtek (odvisno od tega, če so imele eno delovno soboto viška).

Hijacinta hvala za odgovor glede grizenja.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
22.6.2010 16:11:47   
*m*o*j*c*a*
hellou bejbe!user posted image

kak smo? js še v zadnjih izdihljajih učenja..user posted image user posted image se počutim čist adrenalinsko..komi čakam da jutr mine..še zadnji izpit..user posted image user posted image user posted image sploh še neki ne obvladam najbolj pa sploh nisem živčna..user posted image user posted image sem bolj živčna pred tekmo ko naši špilajo kot pa pred izpitomuser posted image ..no jutr pa le držte pesti zame..vsaj 8 mora past, da obdržim svoje povprečje..pol bom pa nadpovrečno zadovoljna in ponosna nase za ta letnik, da mi je tolk uspelo kljub mojima migecoma..user posted image user posted image user posted image

ploha zs..user posted image

no bejbe grem za papirje nazaj..user posted image

lep pozdravček!user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?