Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 19.6.2010 20:39:54
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Andromeda, kako narediš porovo omako?? Zveni fino... Zelo preprosto - na maslu popražim malce moke, dodam nasekljan por, nato zalijem z malo vode, solim...kuham kakih 10 minut in to je to.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 19.6.2010 20:52:49
|
|
|
|
_katja_
|
Mi smo bili danes na eni poroki (cerkvena in zakuska) in je bilo prav luštno. Tamaledva sta bila pa tudi ful pridna. Tako da sva lahko z dragim še malo počvekala. Se je ženila sosolka iz srednje šole. Mi je bilo pa prav zanimivo, ker ni bilo razen naših dveh nobenih mejhnih otrok.... Nevesta stara 26, ženin pa 27. Pa kr nič. Kljub vsem sosolkam in prijateljem teh let. Pa men se sploh ne zdi, da bi imela kmal otroke. No res pa je da so vsi neki mladi raziskovalci pa študirajo še naprej, jest pa ne. Kuhanje: hm...včeraj smo imeli rižoto z zelenjavo in puranov in solato, zvečer je tašča naredila pico. Danes smo bili na zakuski, tako da smo ob 17.00 jedli govejo juho, hrenovke in solato. Jutri gremo pa tudi na na en piknik, tako da ne bomo nič kuhali. Ponedeljek je pa še daaaleč. Če v ponedeljek ne bo vroče bom kaj v pečici spekla, ker si že želim kaj gratiniranega s sirom, pa je bilo zdaj toook vroče da ni blo šanse. japonske kroglice: jih imam. Ampak odkar sva poročena jih pomoje še nisem uporabljala. Jih bo treba spet kej v uporabo spravit Sam sem bolj konzervativne sorte za tele sex stvari...tko da.... mi je mal nerodno po domače rečeno znanost o vzgoji: nisem še prebrala, ker je nikol i v knjižnjici. Je pa men knjigami, ki jih še moram prebrat. Ampak kot rečeno, vedno izposojena. fuzbal: malo spremljam. Včeraj pa nisem, ker sem dragemu privoščila v miru gledanje fuzbala in sva šla z Nacetom v Arburetum na igrala. Dragi je bil pa z Jakom doma in sta lahko v miru na kavču ležala in gledala. Meni je pa tudi ful sedlo, da sem bila malo sama z Nacetom. orka in Andromeda: dejta si kej zorganizirat pa pejta sami kam. Nujno je da greš mal sam ven. Če je mama oz. žena zadovoljna je pol cela familija zadovoljna, če je pa tečna al pa nervozna se pa tudi to na vse prenese. Sam malo se je treba zoorganizirat pa gre. Meni se drug teden spet obeta en večerni izhod šema: jest dam vedno copy preden tipknem potrdi. Ker ene parkrat se mi je ful teksa zbrisal Preventiva Lep večer! K
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 19.6.2010 20:54:15
|
|
|
|
_katja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda No, da malo osvežimo našo bolj vročo temo - imate kaj izkušenj z japonskimi kroglicami? Moje sicer ležijo v nočni omarici in so že nekoliko zaprašene, preden sem bila noseča, sem jih pa večkrat nosila. Jih bom pa po 2. porodu kar kmalu aktivirala, da se mi mišice medeničnega dna čimprej učvrstijo, ker prej je bilo po porodu nekaj časa katastrofalno...Bog ne daj, da sem se smejala in imela poln mehur A kej ne vemo!?! Sem se malo nerodno izrazila ...Enega bebija še imamo v planu...za drugo leto. aaaa ok
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 19.6.2010 21:18:33
|
|
|
|
orka
|
Malo miru,otroci so šli spat,jaz sem si pa green tea privoščila pa net... Fuzbal-to je pa pri nas kar večna tema vsak dan saj dragi igra mali nogomet in se mu ne morem izognit,če ni fuzbal je pa kak drugi šport,tko da ne vem kdaj sem kak dober film nazadnje pogledala.Pa saj niti nimam časa,zvečer ko otroci spijo raje poklopim veke in možgane na pašo. Pa še malo o naši Emi = zelo prebrisana pupa,veliko se ji nasmejimo že zdaj,kaj šele bo,ko bo konkretno govorila...drugače pa se njen besedni zaklad počasi bogati,sicer ima še vedno svoje besede a so nam že razumljive,nikakor pa ji ne moremo dopovedati,da so ptički to kar so,zanjo so to GA-GA in pika,ja pa mama je hrana,jaz pa sem Mana :-)...S prehladi smo upam,da kar zaključili,saj si mala že konkretno "vsekne" nos,tko da večino sproti ven spravi. Spimo po 12 ur,tako da tudi tu se nimam kaj pritoževat,rada je in ni izbirčna... Kuhinja- tole jutrišnje kosilo pri andromedi mi zelo diši,le da pri nas je poleg kuhane govedine ponavadi kar špinača ali pa sladko zelje,ne vem pa sama kaj bom jutri kuhala??? Moji so zelo za klasiko dunajci pa pečeni zrezki pire,pomfi itd,jaz sem pa bolj kulinarično usmerjena in sem včasih kar nesrečna ko nočejo jesti kaj bolj nenavadnega,samo zase se mi pa ne da delat
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 20.6.2010 15:25:12
|
|
|
|
Andromeda
|
En zaspan nedeljski pozdrav! Mi smo še v fazi prebavljanja kosila in se nam ne da nič, Dario se veselo igra z avtomobilčki, možek gleda nogomet mene pa knjige čakajo... Vreme je že kar moreče, ampak do srede baje ne bo nič bolje. Pa jutri je 1. poletni dan. c-c-c! govor - Dario ima svoj besedni zaklad, ki ga mi ne razumemo najbolje. edino Kaj? reče zelo razločno. Je prav smešen, ko mu kaj rečeš oz. ga vprašaš, on pa: Kaj? In glede na to, da je SP v nogometu, zna tudi reči "dej gol", pa žogi reče "oga" ali "goga". Sicer pa veselo ponavlja za nami, mu prej rečem,: Dario, boš jedel kosilo?" On pa "ko...ko...ko" No, me že podijo z računalnika... Lepo nedeljsko popoldne!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 20.6.2010 19:49:06
|
|
|
|
šema
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Šema, za tavečjo. Upam, da pri tamalemu ne bo hudega. Greste to v kamp v Lucijo? Ja, že tretje leto (čeprav tavelika ni prav nič navdušena, tko da smo naredili kompromis in bo na morju samo 14 dni) IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda šema - na katero šolo gre hčerka? Na umetniško gimnazijo- očitno zato bol težko shajava ena z drugo, ker je taka umetniška dušca vrtci-bi lahko knjigo napisala. Kljub poznanim ljudem, je naša večja šla skozi dejanja, ki bi jih jaz najraje preskočila- pa ne bom zgubljala besed... japonske kroglice imam a ne uporabljam- sem imela en tak "čuden" občutek, ko sem jih "nosila" (na njih se nabira prah v predalu). Drugače pa je z raznoraznimi kremicami in geli- nazadnje sem za eno dala tolk dnarja kolkr še nikol prej za nobeno (tud za fris ne )- pa da ne bo pomote, nimam še problemov s telesnimi sokovi, sam občutek je boljši
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 20.6.2010 21:09:43
|
|
|
|
onur
|
Živjo. No pa je nedelja za nami. Mi smo pa danes popoldan pohajali v Trebenčah pri Cerknem. Se je en prijatelj iz vasi preselil gor, pa smo ga šli malo pogledat. Drugače pa nič kaj posebnega. Dopust se približuje in čez 14 dni pičimo. Upam, da bomo vsi zdravi. Trkam. Govor: Petja že kar dosti pove. Povezuje tudi besede skupaj. Ene besede so razumljive, druge pa, ... No, v večini jo razumemo.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.6.2010 9:40:49
|
|
|
|
_katja_
|
Mornin' A bomo mogl spet zakurt kej, al kako?!?! Noč je bila srednje dobra, do 3.00 super, potem pa je spet dve uri Jaka gledal kot cukec. Ampak ni panike, pijem zej kavico Včeraj smo bili na pikniku v Ajdovščini....u je pihalo. Ampak na srečo ne mrzlo, tko da ni blo tolk panike. Je imel pa vsak kej za pripomnit, ko je prisel mimo vozicka...a je dost napravljen, a ga ne zebe, pejta raj notr, itd. Sem imela že mal dost tega, ampak sej je bil Jaka ful napravljen, pokrit pa še v košari super zaščiten. No sej vem, da vsi hočjo sam dobr.... Kuhanje danes: še ne vem...govejo juho imam od tašče, pa solato natrebljeno. Zraven bo treba pa še kej narest.... Pa če bo Jaka priden morm kej spečt. Pa še malo bolj toplo bo Še kofi, pa tak vroč je danes, da se malo pogrejete Pa še zdrav zajtrk seveda: Lep dan! K
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.6.2010 13:59:26
|
|
|
|
poli*
|
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda No, da malo osvežimo našo bolj vročo temo - imate kaj izkušenj z japonskimi kroglicami? Moje sicer ležijo v nočni omarici in so že nekoliko zaprašene, preden sem bila noseča, sem jih pa večkrat nosila. Jih bom pa po 2. porodu kar kmalu aktivirala, da se mi mišice medeničnega dna čimprej učvrstijo, ker prej je bilo po porodu nekaj časa katastrofalno...Bog ne daj, da sem se smejala in imela poln mehur A kej ne vemo!?! Sem se malo nerodno izrazila ...Enega bebija še imamo v planu...za drugo leto. aaaa ok Andromeda, potem pa kar na delo
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.6.2010 19:53:35
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda No, da malo osvežimo našo bolj vročo temo - imate kaj izkušenj z japonskimi kroglicami? Moje sicer ležijo v nočni omarici in so že nekoliko zaprašene, preden sem bila noseča, sem jih pa večkrat nosila. Jih bom pa po 2. porodu kar kmalu aktivirala, da se mi mišice medeničnega dna čimprej učvrstijo, ker prej je bilo po porodu nekaj časa katastrofalno...Bog ne daj, da sem se smejala in imela poln mehur A kej ne vemo!?! Sem se malo nerodno izrazila ...Enega bebija še imamo v planu...za drugo leto. aaaa ok Andromeda, potem pa kar na delo Bomo počakali do konca leta, ker bi rada prej diplomirala
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.6.2010 20:42:31
|
|
|
|
onur
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: poli* IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda No, da malo osvežimo našo bolj vročo temo - imate kaj izkušenj z japonskimi kroglicami? Moje sicer ležijo v nočni omarici in so že nekoliko zaprašene, preden sem bila noseča, sem jih pa večkrat nosila. Jih bom pa po 2. porodu kar kmalu aktivirala, da se mi mišice medeničnega dna čimprej učvrstijo, ker prej je bilo po porodu nekaj časa katastrofalno...Bog ne daj, da sem se smejala in imela poln mehur A kej ne vemo!?! Sem se malo nerodno izrazila ...Enega bebija še imamo v planu...za drugo leto. aaaa ok Andromeda, potem pa kar na delo Bomo počakali do konca leta, ker bi rada prej diplomirala Pol bo pa dvojno praznovanje.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.6.2010 20:44:05
|
|
|
|
onur
|
Pa tako vreme. Poletje , ziiiimmmmmmmaaaaaaaa. Me smo šle s Petjo popoldan na igrala, pa je pol začel dež pikat, pa sva jo pobrisale do trgovine, kjer dela tašča. Je pri kruhu in ko jo Petja vidi ammammam. Je blo treba dat kruh in še sir gor. Pol smo šle pa še tatkota iskat v službo. Pa je bil dan okrog.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.6.2010 22:45:01
|
|
|
|
Andromeda
|
Dober večer! Ja, vreme nam res nagaja! Upam, da bojo kmalu spet poletne temperature. Še 14 dni in gremo na morje Vmes imam še en izpit (29.6.), potem pa do septembra mir... Kakšne plavalne obroče imajo vaši malčki oz. kakšne nameravate kupit? Mi lani našemu nismo kupili nič (zaradi ekstenzije nismo smeli), pa bo treba letos nadoknadit. Samo fredov obroč je drag kot zlomek. Sem pa videla v pikapolinici en obroč s hlačkami za 12 eurov in verjetno bom kar tega kupila. No, grem nazaj za knjige, čeprav je danes tak čuden dan, da nisem ravno najbolj skoncentrirana. Nočko!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 22.6.2010 7:08:27
|
|
|
|
onur
|
Živjo. Privoščite si jo. Jaz sem si jo pred službo. Ampak sem ugotovila, da jih čez dan preveč spijem. Bi bilo potrebno zmanjšati dozo. Kakšne plavalne obroče imajo vaši malčki oz. kakšne nameravate kupit? Mi lani našemu nismo kupili nič (zaradi ekstenzije nismo smeli), pa bo treba letos nadoknadit. Samo fredov obroč je drag kot zlomek. Sem pa videla v pikapolinici en obroč s hlačkami za 12 eurov in verjetno bom kar tega kupila. Naša lani za na morje ni imela nič, ker se itak ni hotela kopati. Letos pa tudi dvomim, da se bo hotela. Kupili pa smo ji frevdov obroč, ko smo šli v toplice. Pa je v njem uživala, seveda v topli vodi. Zdaj pa veselo na delo. Sonček sije, vendar temperature čisto zimske.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 22.6.2010 8:51:48
|
|
|
|
Andromeda
|
Dobro jutro! onur, hvala za kavo. Koliko pa jih spiješ na dan, ko praviš, da preveč? 2-3 kave na dan naj bi bile celo zdravilne Jaz spijem 1, včasih 2, spijem tudi 1 ali 2 zelena čaja, ki imata sicer nekje 3x manjšo dozo kofeina kot kava. Dario že nekaj noči bolj tako spi, se zbudi, pojoka, sicer takoj nazaj zaspi, naju pa ravno toliko zbudi, da si zjutraj ves čuden. IZVIRNO SPOROČILO: onur Naša lani za na morje ni imela nič, ker se itak ni hotela kopati. Letos pa tudi dvomim, da se bo hotela. Kupili pa smo ji frevdov obroč, ko smo šli v toplice. Pa je v njem uživala, seveda v topli vodi. Upam, da naš ne bo "kapricas_t" glede bolj hladne vode. Za 1. maj, ko smo bli v Zadru, je veselo korakal po vodi, ki je imela 15 stopinj in je hotel kar globje it.No, bomo videli čez slabih 14 dni
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 22.6.2010 8:52:27 >
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 22.6.2010 11:34:02
|
|
|
|
Bethany
|
Andromeda, Fredov obroč je zdele v BC v akciji, 20 eur, lani, ko smo ga mi kupili je bil skoraj 30...
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 22.6.2010 20:42:17
|
|
|
|
orka
|
helow morje in voda- odkar so se v vrtcu začeli umivati pred obroki našo Emo sploh ne morem več od umivalnika spravit in ker lani ni imela želje v globoko vodo poleg tega je bila premajhna za obroč ji nismo kupovali nič,letos pa bom kar rokavčke nabavila,saj imam občutek,da se bo bolj kot ne pri obali igrala in rokavčki bodo še najmanj moteči. Tudi tuširanja se več ne boji,saj je odkrila,da lahko sama ročko drži in usmerja vodo,edino glava je še problem. govor-je začela veliko ponavljati in povezovati v stavke...malo prej ko sem jo odpeljala spat je izoblikovala stavek takole: Pokaže eno nogo in potem še drugo in reče TO JE PATA PA TO JE PATA. Pata=copata prehrana- tu imam pa eno miceno težavo,saj za zajtrk in večerjo ne je drugega kot kruh,bohnedaj,da bi bilo kaj gor od namazov ali salam,sira... vse zmeče dol in poje samo kruh....čokolinotov in raznih mlečnih izdelkov se je tudi že naveličala.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.6.2010 8:58:32
|
|
|
|
Andromeda
|
Dobro jutro! Ker sem prva, bom skuhala eno dobro kavico: Danes sva pa kar do osmih spala Je tako pasalo...In Dario me je zbudil s klicanjem: Ami, ami! se je slišalo iz posteljice. Ponavadi reče "mama", ko pa me kliče za kaj, sem pa "ami". No, danes ob štirih popoldne bo napeto, dejmo navijat za naše fante, da gremo naprej! tuširanje - naš je rabil kake 3 tedne, da se je navadil na tuširanje, pranje las je pa nekaj, kar ne prenese in pika, sicer se ne upira, kot se je na začetku, ampak kriči na ves glas. In če smo kje drugje, se tudi joka med tuširanjem - recimov Novem mestu se še kar ni navadil na tisto kopalnico. rokavčki - ni slaba ideja, amapk mislim, da bi naš znorel, če bi imel nekaj okrog rok med igro...ko se bo igral v plitvini, bomo itak zraven, tako, da je še vedno bolje, da kupim obroč. Verjetno bom kar danes skočila pogledat. Nič, sem še vedno v pižami, se grem uredit. Lep dan!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.6.2010 9:05:11
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: orka prehrana- tu imam pa eno miceno težavo,saj za zajtrk in večerjo ne je drugega kot kruh,bohnedaj,da bi bilo kaj gor od namazov ali salam,sira... vse zmeče dol in poje samo kruh....čokolinotov in raznih mlečnih izdelkov se je tudi že naveličala. Naš ima tud najraje kruh brez vsega in še to najraje gloda skorjo, tako, da so mu kake žemljice zakon. Pa rob pice ima tud zelo rad. Za zajtrk ima ponavadi ali mleko + kruh/ toast ali pa grisolino, za večerjo pa obvezno polna skleda čokolinota. Večerrja okrog 19.30, s tem da ima ob 18.-ih še malico, ponavadi mu damo kaj kar od kosila ostane ali pa kako žemljico, grisin in sadje. ja, pa bobi palčke so tud zakon. Sladkarije dobi tam 2x na teden kinder čokolado, pa zadnjič je na blagajni v trgovini odkril čudoviti svet mini čokoladic, ki jih trgovci tako nesramno ravno tam nastavijo No, sem mu kupila od Milke vafelj, Leo in ga je navdušeno jedel
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.6.2010 11:39:43
|
|
|
|
_katja_
|
čao! Andromeda hvala za kavico Kava: jaz spijem 2 na dan, zelo zelo redko kdaj tri. Zdaj ko dojim pa eno turško, pa še kakšen neskafe ali pa brezkofeinsko zraven. Zelo redko kdaj dve na dan. Recimo danes ko me nekaj hoče glava bolet. Plavalni obroč: Ko smo hodili na tečaj smo ga itaq tam dobili. Sami v toplice nismo šli nič. Na morju je bil lani itaq na rokah ko je bil v vodi, tako da je bil brez vsega. Letos sva se pa pogovarjala z dragim, da itaq plavat z njim ne bomo šli daleč, v plitvi vodi ga bo pa itaq eden od naju držal. Poleg tega se je kar navadil na rokavče (na tečaju so jih tudi nekaj uporabljali), tako da ena zaščita mala je. Ga pa še ne držijo...mislim držijo ga že, samo glava gre ponavadi pod vodo. tuširanje: ni problema. Pa tudi glavo mu zadnje čase čisto normalno umivat. Malo se buni, ampak tko hitro nardim, da preden se začne ornk pritoževat je že vsega konec. hrana: ob vikendih ko smo doma je zajtrk zelo odvisen...včasih normalno je, včasih pa noče nič. Pa potem čez kakšno urco malca, se ne sekiram. V varstvu pa normalno je zajtrk. Nace je včeraj in danes doma. V ponedeljek je malo bruhal, pa vročino je imel. Sumimo pa zobke. Trojka mu ven leze. Včeraj dopoldne ok, zvecer spet malo vročince. Danes dopoldan ok, bomo vidli kaj bo popoldan. Potem sem pa sama z obema, pa ni kaj dosti časa za RR. Lep sončen dan še naprej! K
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.6.2010 13:17:27
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: orka helow ... prehrana- tu imam pa eno miceno težavo,saj za zajtrk in večerjo ne je drugega kot kruh,bohnedaj,da bi bilo kaj gor od namazov ali salam,sira... vse zmeče dol in poje samo kruh....čokolinotov in raznih mlečnih izdelkov se je tudi že naveličala. orka, z našo bi se torej odlično razumele, Elina pa je vse razen kruha, namaze poliže dol in scuza kruh, klobase same je, kruh vedno odstrani, iz potice rozine ven poišče, testo ostane... Jo mormo prav na finto dobit, da poje vsaj pol koščka kruha zraven.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.6.2010 6:51:08
|
|
|
|
Bethany
|
Uf, že dolgo nisem bila prva... Danes se nam pa nikamor ne mudi, čakam, da se mala gospodična zbudi, potem pa jo peljem v varstvo js pa po klasičnih preddopustniških opravkih. Še prej pa kavico za vsako: lep dan, čau!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.6.2010 7:17:39
|
|
|
|
_katja_
|
Mornin' Bethany: hvala za kavo Jaz imam trenutno 5 minut mira. Jaka je zaspal nazaj, Nacetu sem dala pa za risat. Tolk da kavico spijem. Nace bo danes še doma. Sicer je bil včeraj ok, ampak greva k nasim v Lj., pa bova verjetno cel dan. Gre možek popoldne na bajk, jest pa tudi že dolgo nisem z mami čvekala cel dan. Pa par stvari morm nabavit v Cityparku. Tašča ima jutri 50 let in bo itaq verjetno dobila ful enih rož, tako da sem nabavla umetne planike in sivko, zdej morm kupit pa še kakšne bonbone, ki pašejo zraven (50 kom) in bom nardila sopek. Upam, da mi rata. Tale podaljšan vikend bo pa lep, prav super. Bomo lahko sli malo okoli. Lep dan vsem! K
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.6.2010 9:22:08
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! bethany, hvala za kavo, čeprav zdajle pijem zeleni čaj z okusom jagode in ribeza. Tale podaljšan vikend bo vremensko baje nadvse ugoden, a kaj, ko imam izpit v torek, tako, da bom precej za knjigami. No, jutri jo mahnemo na Jezersko, v soboto zjutraj pa gremo na Brnik pričakat našo osmoljeno reprezentanco...se že 100 let odpravljamo na brnik, da bo Dario videl avione, ker jih vedno s takim zanimanjem opazuje z naše lože - ravno nad nami se začnejo spuščat, pa da vidi, kako izgleda tale ptica še, ko pristane na tla Ko smo že pri ptičih, mislim, da je Dario strah in trepet za vse kranjske golobe, Dario se jih tako razveseli v kakem parku, da skoči mednje, kar jih seveda odžene. Nič, greva počasi ven in še v trgovino bo treba skočit. Nimam pojma kaj naj kuham danes, kaj šele jutri, ko bodo trgovine zaprte. Lep dan!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.6.2010 9:54:37
|
|
|
|
orka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Ko smo že pri ptičih, mislim, da je Dario strah in trepet za vse kranjske golobe, Dario se jih tako razveseli v kakem parku, da skoči mednje, kar jih seveda odžene. Tole pa poznam,je pri nas isto,le da naša še zraven kriči GA-GA,GA-GA...ona se nikakor noče navadit,da so to ptiči in ne ga-ga,kar naj bi bila raćka :-D
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......