_katja_
|
ČAOOO!!! Bi z veseljem čvekala, ampak je bil Jaka skoz prklopljen in sva bila kar na kavču zabarikadirana Včasih čez dan ful spi, včasih je pa skoz prkloplen in gleda kot sokol. No sej vazno, da ponoči dobr spimo. Sam potem čez dan za net in ostale boninete:) ni kej dosti časa. V ponedeljek sem bila zvečer zunaj. Je možek lepo zrihtal Jaka. Pa še punce smo bile tiste nakulire in smo se prav fajn nasmejale, načvekale pa še lep album smo nardile, za uno ki se poroči. IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda katja - jaz sicer nisem dojila, sem pa takrat marsikaj prebrala o dojenju in verjetno se ti je vnela dojka, ker je Jaka ne izprazni do konca...Mislim, da si jo moraš v tem primeru izčrpat, no saj ti bo mogoče katera, ki ima več izkušenj s tem povedala. IZVIRNO SPOROČILO: onur _Katja_ dojka proizvedla več mleka, kot ga je šlo ven oz. ni šlo vse ven. Tako se je na začetku meni vnela, vendar zares, da sem dobila antibiotik. Sej zdej si skoraj po vsakem dojenje mal pretipam dojko, pa če je kje kaksna bulica pomasiram. Upam, da se mi ne ponovi več. IZVIRNO SPOROČILO: onur Živjo. Da ne bo tako vsakdanje, lahko jaz popestrim z eno novičko. Da se z možekom avgusta še crkveno poročiva in isti dan krstiva Petjo. Bo samo v ožjem, ožjem družinskem krogu, ker mi ni do rompompoma. SUPER Čestital bomo pa potem Res lepo. Pa še krst zraven. IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda No, pa vžgimo bolj dopustniško temo - boste vašim mačkom oblekle kopalke, bojo nagci ali bojo imeli kopalne pleničke? Zdaj ko je bilo vroče je imel Nace bazenček za hišo in sem mu dala kopalke gor. Ampak njemu se sanja ne kaj je to lulanje. Ker se polula lepo, pol pa gremo akcija naprej. Sploh nc ne pogleda, opa kaj je zdej to, al pa da bi ga kej zmotil. Briga njega. Na morju bo imel prav na plaži verjetno kopalke, če bo pa nevarnost kakanja (približno ob določenih delih dnevih kaka), bo imel pa pleničko. Ne bo pa nagec. Ker nočem, da se vsega z nago ritko na plaži na kamne ali mivko. Nikol ne veš kolk je umazan. Morm pa še kakšne kopalke kupit, da bo imel dvoje. Sam sem včeraj gledala v H&Mu pa so ble bolj spiderman varianta. Nacetu to še nič ne pomeni, ampak kakšni avti, bagri ali živali. IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Hm, kaj naj pa povem jst, ker se mi vse, kar se mi dogaja, so vsakdanje stvari...Vrhunec dneva/tedna/meseca je če pride kdo na obisk ali pa mi kam gremo. hehe sva si na istem. Jest skoz mal plane delam kam gremo vse poleti. Sam da še kakšen teden mine, da mi ne bo treba več počivat. Res pa je, da ob dojenju TV gledam, tko da znam ves spored na pamet pa z aktualnimi novicami sem tudi na tekočem. No sej vikende imamo kar zasede, čez 14 dni gremo na Roglo upam da, vmes tele dva vikenda pa ena poroka, pa en piknik, pa tašča ma žurko za 50 Včeraj sem imela najhitrejši nakup v zadnjih letih. V pol urce sem si v H&Mu kupila kr neki kosov cunj (bolj ohlapne majice, kikclo, hlače, pa še za boysa majcke). Medtem sta se šla Jaka in dragi slikat za osebno, Nace je pa zabaval ata in mamo Aja pa še to punce: H&M pa ful znižane robe. Sicer je bla mal gužva v BTCju včeraj, ampak dobr. Sam recimo za tamale majcke s kratkimi rokavi, po dve skupaj 3 eur. Če vam kaj poletnih cunj manjka kr v soping. Pa tud za ženske majo kr dobre cunje znižane. Sej drugač niti ne vem kdaj se začnejo razprodaje, ampak majo očitno predrazprodajo. No da imamo še mal vročih debat: ima kjera izkušnje z vibracijskim obročkom?!?! Zdej ko smo bile ženske na čveku je ena rekla kolk je to hudo in oh in sploh. Se ga kupi tam pri kondomih zraven. Bom probala, ko začnemo spet sexat. Uh sem se razpisala...začuda Jaka spi. Možek je šel pa po Naceta v varstvo in gresta v Sežano k bioenergetičarki. Še to: smo hoteli tašči za 50 let zdele na piknik Šarca pripeljat. No smo si premislil,ko smo zvedli za ceno.... kolk pravte 30 minut nastopa ?!?!?! 600 eurov Huda cena, a ne? Sej zdej ne bo nič iz tega... se nam pa vseeno mal velik zdi... zdej pa res konc... lep torek al kaj je že dons... aja sreda...no lepo sredino popoldne K