Bethany
|
Proti komarjem imamo mi Raid za vtičnico, ampak ga uporabljam samo po potrebi (letos še skoraj nič), pa še to ne direkt v njeni sobi, ki je dokaj majhna, ampak kar na hodniku, da jih že pred vrati njene sobe odžene, hehe... Sicer pa imam letos s komarji bolj malo srečanj, ne vem, al jih ni, al jim nismo zanimivi. Kar je čist kul! Lyra, sem js tud vesela tvojega optimizma. Luštni punčki imaš in verjamem, da ti veliko pomagajo pri premagovanju žalosti. Sicer si ne znam predstavljat kaj preživljaš, ampak se mi zdi, da bi ti mogoče pomagale kakšne knjige o bolj duhovnih temah, da gledaš širše na življenje, z vidika duše ipd. Men je to zelo pomagalo, ko mi je babi umrla. Potovanje duš je zelo fina knjiga, da se malo zavest razširi, da nismo samo tukaj in zdaj, ampak je vse skupaj veliko širše in globje. Ali pa Devet stopnic, to je pa o potovanju duše od spočetja do fizičnega rojstva. Odvajanje od plenic: men se trenutno zdi to čista misija nemogoče. Sej je zunaj, ko je toplo, vedno brez pleničke, ampak se kr polula in tudi pokaka pač kamor nanese. Edino kar je napredek, da pove, da je kakala, seveda potem, ko je plenica že polna oz kupček na travi ali ploščicah narejen. Na kahli ali wcju pa noče sedet, niti minute ne zdrži. S kahle kr sama gre dol, z wc-ja pa pleza na mene in govori: "dol, dol, noče!" Tak da pojma nimam kdaj bomo dal plenice stran. Poleg tega pa je previjanje ena sama mora, ker se zvija, dere, pobegne stran (ker jo kr na tleh)... komi čakam, da bomo na normalnem odraslem odvajanju vode in blata, hehe! Naravna kozmetika: js uporabljam Alverde (meni ful odgovarja) ali Weledo, ampak ne izključno samo to. DM-ova kozmetika je tudi meni zelo kul. Pa ne samo ta "naravna". Edino izogibam pa se tistim kremam, za katere splošno velja, da imajo notri veliko "sranja" (Garnier, Nivea, Bubchen... ipd) Tako, dosti od mene, da še izkoristim prosti čas, ko Elina spi. Čau
|