Bethany
|
Eeej! Ko je Andromeda omenila, kake dolgočasne vsakodnevne stvari tu pišemo, mi je najprej padla na pamet ena taka seksi tema, pa je potem nisem realizirala. No, me veseli, da ste vseeno zašle tudi na to področje. Durex-ov obroček je kul, ja! Priporočam nakup. Je pa fajn kak gel zraven uporabiti ,da je bolj "udoben", razen če je že seveda telesnih sokov dovolj, hehe! Kopalke, če nam bo uspelo kam na morje za par dni pobegnit (obstaja ena varianta, da koristimo prikolico v enem mirnem kampu nekje v Srednjem Jadranu) naša jih ne bo imela gor. Sem pristaš nudizma, sploh pri otrocih, ker mokre kopalke na riti - NO GO za moje pojme. Pa tudi sedaj, te vroče dni, je po vrtu kar nagec laufala, pa se je izmenično kopala v svojem malem bazenčku, pa mal po travi skakala... no, ko se je odločila it v peskovnik, sem ji pa hitro nekaj na ritko potegnila, da ni bila polna peska. Kar se lulanja in kakanja tiče, sicer ne pove kdaj bo, ampak se, ko je nagica, tako naštima, da na pol počepne in se polula, potem pa se čudi kaj je to ven priteklo, hehe. Ko pa gre v tavelik bazen, pa ji dam une pleničke za plavanje gor, tam res ne bi blo primerno, da se polula ali pokaka, ko se voda glih ne menjuje vsak dan, tako kot v tamalem napihljivem bazenu. Dopust, naš se tudi bliža in sicer naslednji petek, za praznik, odrinemo v Kranjsko goro v ene apartmaje, za sedem dni. Upam na solidno vreme, da bomo lahko pohajkovali po celi Gorenjski. Mojsonček, naš biznis gre tudi bolj počasi naprej... Je pa novo to, da je od konca tega meseca mož fraj, zapušča svoj redni šiht in se bo lahko 100% posvetil temu, tak da računam, da se bo zdaj počasi začelo kaj bolj premikati v tej smeri. In če js do oktobra ne dobim nobenega drugega šihta, razmišljama v tej smeri, da se pri njemu zaposlim, če bo seveda kazalo na dovolj prometa do takrat, pa še od zavoda lahko neko subvencijo dobim. Bomo videli, sem tudi optimist.
|