|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
16.6.2010 20:35:40   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

No da imamo še mal vročih debat: ima kjera izkušnje z vibracijskim obročkom?!?! Zdej ko smo bile ženske na čveku je ena rekla kolk je to hudo in oh in sploh. Se ga kupi tam pri kondomih zraven. Bom probala, ko začnemo spet sexat.

Jst mam izkušnje, sicer ne s tem od durexa, katerega imaš najbrž ti v mislih, ampak enim na baterije, ki sem ga kuplla 2 leti nazaj za Valentinovo v venera shopu user posted image No, za probat definitivno je, meni je blo super truper user posted image Mora bit pa obvezno zraven lubrikant, se mi pa zdi, da ga durex itak v kompletu s tem prodaja...

H&M sem bila danes v kranjskem, v Qlandii, pa je bla taka gužva, da sem se samo obrnila. Itak sem mislila samo kakšne kratke hlače za Daria kupit, pa mogoče še zase kaj. Bom šla še kak drug dan pogledat. Ma, sem jezna, ker nikjer ne dobim kakšnih bolj preprostih, udobnih kratkih hlač, ki bi ble bolj za doma nosit. Ker 12 euorv in še znatno več se mi ne daje za hlače, ki bi bile za prosti čas, poleg tega jih rabim vsaj 3 pare...

Prejle nam je naša dobra soseda prinesla sladico grmado, iz jagod in kreme na nekem biskvitu podobnem tistemu za pite in je bla odliiiična...se moram za recept priporočit, dokler je še sezona jagod.

Uživajte v malce hladnejšem večeru, jaz grem malo nogomet gledat, potem pa še malo učenja...

Papa!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
16.6.2010 20:36:29   
Andromeda

No da imamo še mal vročih debat: ima kjera izkušnje z vibracijskim obročkom?!?! Zdej ko smo bile ženske na čveku je ena rekla kolk je to hudo in oh in sploh. Se ga kupi tam pri kondomih zraven. Bom probala, ko začnemo spet sexat.

Jst mam izkušnje, sicer ne s tem od durexa, katerega imaš najbrž ti v mislih, ampak enim na baterije, ki sem ga kuplla 2 leti nazaj za Valentinovo v venera shopu user posted image No, za probat definitivno je, meni je blo super truper user posted image Mora bit pa obvezno zraven lubrikant, se mi pa zdi, da ga durex itak v kompletu s tem prodaja...

H&M sem bila danes v kranjskem, v Qlandii, pa je bla taka gužva, da sem se samo obrnila. Itak sem mislila samo kakšne kratke hlače za Daria kupit, pa mogoče še zase kaj. Bom šla še kak drug dan pogledat. Ma, sem jezna, ker nikjer ne dobim za Daria kakšnih bolj preprostih, udobnih kratkih hlač, ki bi ble bolj za doma nosit. Ker 12 euorv in še znatno več se mi ne daje za hlače, ki bi bile za prosti čas, poleg tega jih rabim vsaj 3 pare...

Prejle nam je naša dobra soseda prinesla sladico grmado, iz jagod in kreme na nekem biskvitu podobnem tistemu za pite in je bla odliiiična...se moram za recept priporočit, dokler je še sezona jagod.

Uživajte v malce hladnejšem večeru, jaz grem malo nogomet gledat, potem pa še malo učenja...

Papa!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 16.6.2010 20:37:02 >

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
16.6.2010 20:47:44   
onur
Živjo. Bili po nakupih v Novi Gorici. Kupili posodo za kampiranje, pa mizo smo hoteli novo pa je niso imeli take, da bi bila s stoli vred zložljiva (pol smo jo po netu naročili). Petji kupili kopalni plašč, pa mami si je privoščila eno torbico. Izlet z vrtcem je odpadel in je prestavljen na jutri zaradi vremena.

Plaža: Petji sem kupla ene kopalke, ma jih moram zamenjat, ker so velike. Bo v kopalkah na plaži, še verjetneje pa v plenički navadni ali pa za plavat, če bomo zraven morja.

Mojsoncek, super darilo. Meni je možek tudi privoščil sončna očala lansko leto. Boš pa kmalu uživala na dopustu.

_Katja_, kam sta šla to v Sežano (moji kraji, pa veš, da sem firbčna).

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
17.6.2010 7:49:58   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: onur
_Katja_, kam sta šla to v Sežano (moji kraji, pa veš, da sem firbčna).

Hm... sam vem, da je gospa Olga, bioenergetičarka. Pa nekje blizu cerkve more bit, ker je skoz zvonilo. Je Nace potem skoz govoril bim bam. Bom moža vprašala za naslov. Ampak mislim pa da prav v Sežani.

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
17.6.2010 7:59:47   
_katja_
Mornin'

Končno lahko enkrat spet skuham kavico user posted image

user posted image

Pa ker smo že ravno pri jagodnih tortah, ena za zajtrk user posted image

user posted image

Mi smo imeli magično noč...Jaka je spal od 22.30 do 6.00 user posted image user posted image user posted image Mu je oproščeno ker je bil zdaj dva dni skor skoz prklopljen user posted image

Lep dan!
K

www.fitnosecka.si

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
17.6.2010 8:48:56   
Andromeda
Dobro jutro!

katja - hvala za kavo in torto. Jaka je pa zelo priden za nočno spanje! Le tako naprej user posted image

V soboto naj bi prišli moji dolenjci k nam na obisk, pa še na kak izlet bi se zapeljali, samo napoved za vikend ni ravno najbolj obetavna...No, moram pa kak recept za nekaj sladkega poiskat.
Bi še kaj napisala, pa se Dario na vse pretege trudi, da bi še on kaj dopisal user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
17.6.2010 8:56:24   
mojsoncek
guten morgen... hvala za kavo in tortico!

ekola, pa je ze cetrtek... grozljivo hitro se obracajo dnevi user posted image

kopalke ipd - kaj pa vem... jaz bom po moje kar vse sprobala, pa bomo videli kaj se bo najbolj obneslo. Ce bo "teren" OK, bo nagec, drugace pa mu bom dala gor kopalke. Se najmanj mi sicer "disijo" kopalne plenicke, ampak ce ne bo slo drugace, mu jih bom pa dala gor.

cunje - jaz jima cunje za doma oz. okrog hise kupujem pri nas v eni trafiki (je taka svastarnica, da dobis prav vse). Imajo kar nekaj izbire in roba je kar kvalitetna, pa seveda cene so veliko nizje. Pa se svakinja mi prinese cunje, ki so jih njeni trije prerasli in so za okrog hise cisto OK.

katja, super da si si privoscila zenski vecer! In bravo za spanje user posted image

nisem se probala... si mi pa vzbudila zanimanje user posted image . Bo za sprobat.

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

btw - kako pa kaj napreduje realizacija, da bi se zaposlila v moževi firmi in tukaj rekla bye bye?

Ah, kaj naj recem. S tisto firmo, ki smo se pogovarjal, je bila sicer ful zainteresirana. Ampak so od aprila naprej v postopku prevzema (prevzela naj bi jih ena norveska firma) in so vsi vecji projekti ustavljeni do prevzema. Kako pa bo po prevzemu, pa tudi ne vem, ker bodo odlocitve sprejemali na Norveskem. No, ampak ni tako hudo, ker se odpirajo druge moznosti. Vse kar je, moram pa se malo zobe stisnit in pocakat se par mesecev. Ni panike, sem optimist user posted image

Zdej pa ... delat ...

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 17.6.2010 8:59:19 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 1632
17.6.2010 12:26:41   
poli*
Pozdravljene punce.
Sedaj hitim na šiht (no, saj vidite, kolk se mi mudi user posted image ).

Zanimivo debato si odprla _katja_... hmm, pa če bi kaj več napisale o tem obročku?
Če možu to omenim, mi ga gre danes kupit user posted image  user posted image .

Jutri odrinemo v Čatež (za čez vikend) in se že fuuuul veselimo.

lepo se imejte

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
17.6.2010 13:16:36   
Bethany
Eeej! Ko je Andromeda omenila, kake dolgočasne vsakodnevne stvari tu pišemo, mi je najprej padla na pamet ena taka seksi tema, pa je potem nisem realizirala. user posted image No, me veseli, da ste vseeno zašle tudi na to področje. user posted image

Durex-ov obroček je kul, ja! user posted image Priporočam nakup. user posted image Je pa fajn kak gel zraven uporabiti ,da je bolj "udoben", razen če je že seveda telesnih sokov dovolj, hehe! user posted image user posted image

Kopalke, če nam bo uspelo kam na morje za par dni pobegnit (obstaja ena varianta, da koristimo prikolico v enem mirnem kampu nekje v Srednjem Jadranu) naša jih ne bo imela gor. Sem pristaš nudizma, sploh pri otrocih, ker mokre kopalke na riti - NO GO za moje pojme. Pa tudi sedaj, te vroče dni, je po vrtu kar nagec laufala, pa se je izmenično kopala v svojem malem bazenčku, pa mal po travi skakala... no, ko se je odločila it v peskovnik, sem ji pa hitro nekaj na ritko potegnila, da ni bila polna peska. Kar se lulanja in kakanja tiče, sicer ne pove kdaj bo, ampak se, ko je nagica, tako naštima, da na pol počepne in se polula, potem pa se čudi kaj je to ven priteklo, hehe. Ko pa gre v tavelik bazen, pa ji dam une pleničke za plavanje gor, tam res ne bi blo primerno, da se polula ali pokaka, ko se voda glih ne menjuje vsak dan, tako kot v tamalem napihljivem bazenu.

Dopust, naš se tudi bliža in sicer naslednji petek, za praznik, odrinemo v Kranjsko goro v ene apartmaje, za sedem dni. Upam na solidno vreme, da bomo lahko pohajkovali po celi Gorenjski.

Mojsonček, naš biznis gre tudi bolj počasi naprej... Je pa novo to, da je od konca tega meseca mož fraj, zapušča svoj redni šiht in se bo lahko 100% posvetil temu, tak da računam, da se bo zdaj počasi začelo kaj bolj premikati v tej smeri. In če js do oktobra ne dobim nobenega drugega šihta, razmišljama v tej smeri, da se pri njemu zaposlim, če bo seveda kazalo na dovolj prometa do takrat, pa še od zavoda lahko neko subvencijo dobim. Bomo videli, sem tudi optimist.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
17.6.2010 20:50:26   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Zanimivo debato si odprla _katja_... hmm, pa če bi kaj več napisale o tem obročku?

Sej kaj več itaq ne znam povedat.... obroček, ki vibrira. Partner ga da gor in potem akcija user posted image Pa kolegica je rekla, da je najbolj v misionarskem položaju. Prodaja se tam pri kondomih ali pa v sex shopih. Baje se v DMu tud dobi. To je to kar vem. user posted image

www.fitnosecka.si

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
17.6.2010 21:26:12   
onur

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Sej kaj več itaq ne znam povedat.... obroček, ki vibrira. Partner ga da gor in potem akcija user posted image Pa kolegica je rekla, da je najbolj v misionarskem položaju. Prodaja se tam pri kondomih ali pa v sex shopih. Baje se v DMu tud dobi. To je to kar vem. user posted image

Bo pa mogoče treba kaj provat, pa da vidimo.

Mi smo bili danes na izletu z vlakom (zaključni izlet z vrtcem). Smo bili v strojevodjevi kabini in bilo je oh in sploh. Tako, da je bilo celo popoldne pestro. Tatko je šel s Petjo spat, mama pa si je privoščila malo pivce za živce. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
18.6.2010 9:34:26   
Andromeda
Dobro jutro!

Danes sem pa jaz prva? Potem moram pa hitro za kafe poskrbet! Evo:

user posted image

Danes pa je ob 16. uri dan D, ko bomo navijali za naše fante! user posted image Z Dariom greva v Ljubljano z vlakom, kjer naju pobere možek in potem gremo do njegovega brata gledat tekmo, pa še nekaj naših starih prijateljeb bo tam, cel žur, hehe. Tašča je pa na dopustu in je šla do svojih v Zadar, tako, da nam ne bo treba še do nje hodit user posted image Saj sem včasih malo zlobna, ampak ona je še bolj...user posted image

Uživajte, navijajte na ves glas, se še zvečer kaj oglasim.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 18.6.2010 9:35:09 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
18.6.2010 13:19:47   
šema
Eno hitro javljanje, čeprav berem vas pa redno:
- smo dali čez vpis naše pupe v srednjo šolo in so rekli, da je sigurno sprejeta, ker je med prvo polovico vseh vpisanih
- naš malček ima dieto: občutljiv je na KM, za jajca pa zaenkrat nismo dali, ker ima nanje le manjšo reakcijo
- diploma še vedno čaka v predalu - beri comp. (še zdej ni lektorirana)
- na dopust gremo že tretje leto v Lucijo. Razlika je le ta, da sva z dragim vzela letos ločen dopust, tko da bo malček celo poletje lahko na morju (posledično bo položnica za vrtec manjša)

Neposredna povezava do sporočila: 1638
18.6.2010 13:21:12   
šema
No ko se končno spravim nekaj napisat pa mi napiše:

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'
Timeout expired
/rr2_include/rr2_functions_.asp, line 794 user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1639
18.6.2010 13:30:14   
šema
.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
18.6.2010 19:41:57   
onur
Živjo.

Andromeda, pr nas je tast navijal za celo familijo. user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz nogometa ne spremljam, ker me ne zanima. Vržem samo kako uho, ko govorijo o naših.

Šema, user posted image user posted image user posted image user posted image za tavečjo. Upam, da pri tamalemu ne bo hudega. Greste to v kamp v Lucijo?

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
19.6.2010 8:09:45   
Andromeda
Dobro jutro!

In je že sobota...vreme pa ne ravno najbolj obetavno. Nameravamo it na Krvavec, ker možev brat tekmuje na kolesarskem vzponu na Krvavec, pa še sedežnica je danes brezplačna.

Naši so včeraj super igrali in ko so zabili gola, smo tako vpili, da se je Dario kar jokat začel. Potem so pa pri sosedovih še petarde metali, Dario pa spet v jok... Zvečer smo imeli sosedove na obisku, danes mam pa malo glavobola od piva user posted image Bom kakšen lekadol vzela, pa bo.

šema
- na katero šolo gre hčerka?

Uživajte vikend!

Aja, pa še kavo bom skuhala, kr sem spet 1. Ekola:

user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
19.6.2010 13:04:29   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: šema

No ko se končno spravim nekaj napisat pa mi napiše:

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'
Timeout expired
/rr2_include/rr2_functions_.asp, line 794 user posted image user posted image user posted image

naslednjič predlagam, za vsak slučaj, en "copy" besedila... pred potrditvijo user posted image js vedno to prakticiram na tehle forumih, me kakšni čudni errori in izpadi ne presenečajo več! user posted image user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
19.6.2010 13:08:07   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Živjo.

Andromeda, pr nas je tast navijal za celo familijo. user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz nogometa ne spremljam, ker me ne zanima. Vržem samo kako uho, ko govorijo o naših.

...

... ali pa pogledaš na FB, pa ti je vse takoj jasno... user posted image user posted image cel potek tekme je bil gor v posameznih komentarjih, haha!! Mi smo se pa s tamalimi zunaj špilali, je bil tak blažen mir, ko je ves ostali folk zijal v tv. user posted image

Tudi mene nekak ne pritegne tale evforija glede nogometa. user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
19.6.2010 16:43:14   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Tudi mene nekak ne pritegne tale evforija glede nogometa. user posted image

No, jst sm pa čist not padla user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
19.6.2010 18:09:57   
orka
HELOW
No zdej ste me pa s temo o intimnosti pritegnile user posted image ...čeprav se rada o tem pogovarjam smo pri nas za take reči anti in tudi potrebujemo jih ne ,ker smo vsi zadovoljeni na vse načine tudi brez pripomočkov,čeprav,me pa lahko kaj hitro povleče,glede na to da se prodaja tudi drugje kot v veneri,nobene nimam v bližini.

Ja kaj naj rečem,se pridružujem andromedi...moj life je ena sama rutina,da o tem,da sama nisem šla že stoletja nikamor...aaaaaaaaaaaaaaaaa se mi že meša.

manjka mi služba in upam, da bomo kaj kmalu kaj skup spacali,če ne bo treba pa k možu v sp ,kot že nekatere od vas.A po pravici povem,da me k njemu v službo ne vleče ker je zajeban šef
uuuu Ema ima drisko,grem hitro v tovarno na tekoči trak,pridem nazaj....

No pa nadaljujmo
Bethany-sem zadovoljna in nagnjena k temu,da gre Elina v vrtec,sem že zadnjič hotela piskerček pristavit a je bila odločitev že tu,meni je vrtec zakon.Ema je veliko bolj samostojna odkar je v vrtcu...
andromeda-vstop v vrtec in reakcija malčkov je v veliki meri odvisna od staršev,otrok namreč čuti mamo/očeta kako ona2 to sprejemata in v kolikor začuti strah in žalost toliko težje mu je ,zato korajžno in kot so že ostale komentirale,za Daria bo preskrbljeno.Ko je Ema odšla v vrtec ni več želela slišati,da bi kdo drug držal žlico pri kosilu,kot ona sama ,seveda sedaj je tudi z vilico in tudi juha že v celoti pristane v želodčku in nič več na mizi...

dopust...mi se odpravljamo 2.8. (na najino obletnico poroke user posted image ) in sicer malo čez mejo v Červar,smo poceni od znanca dobili apartma predvsem zaradi otrok,saj sama bi še potrpela brez morja (recesija ni kriva toliko kot neplačna politika),sama bi raje globje v dalmacijo...
kopalke-tudi jaz mislim,da malčki so lahko nudisti (seveda s očmi na pecljih,da kje kdo ne škljoca) ,kolikor se bo dalo,drugače pa za v vodo kopalke...

< Sporočilo je popravil orka -- 19.6.2010 18:26:28 >

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 1646
19.6.2010 19:13:09   
Andromeda
Jaz sem glede kopalk/kopalnih pleničk kar v dilemi, ker naš fant je tudi tak, da se samo podela brez nekih scen user posted image Tudi kaka brez nekih prvail, enkrat bo v 1 dnevu 4x, potem kakšen dan samo 1x, pa nikoli ob istem času. zato bom še najbolj pomirjena, če bo po plaži skakal s pokrito rito, da ne bi slučajno kakega kupčka kar mimogrede naredil. Odkar so zlasti hrvaške plaže, raj za nagnusne pedofile, mi je pa še toliko manj, da bi bil Dario nudist.

No, da malo osvežimo našo bolj vročo temo - imate kaj izkušenj z japonskimi kroglicami? Moje sicer ležijo v nočni omarici in so že nekoliko zaprašene, preden sem bila noseča, sem jih pa večkrat nosila. Jih bom pa po 2. porodu kar kmalu aktivirala, da se mi mišice medeničnega dna čimprej učvrstijo, ker prej je bilo po porodu nekaj časa katastrofalno...Bog ne daj, da sem se smejala in imela poln mehur user posted image

In za konec še bolj gospodinjska: kaj boste kuhale jutri? Mi bomo imeli govejo juho, pire krompir, porovo omako in govedino iz juhe...mmm. Pa kak kolač bom še spekla in bo.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 19.6.2010 19:14:13 >

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
19.6.2010 20:34:16   
Bethany
Andromeda, kako narediš porovo omako?? Zveni fino...

Vrtec; ja, sej vem, da ji bo glede samostojnosti koristil, močno močno samo upam, da bo vzgojiteljica z glavo in srcem na pravem mestu, sicer lahko otroku naredi več škode kot koristi, predvsem v kasnejšem življenju... pa sej bo, mora bit! user posted image

Ste brale knjigo Znanost o vzgoji?? Meni je od sedaj prebranih še najbolj verodostojna in smislena za upoštevat. Ful dobra knjiga, to bi moglo biti obvezno čtivo za vse, ki so in bodo postali starši, in pa tudi kak izpit na koncu, hehe... bi bil svet in ljudje precej drugačni, pomoje...

pedofili... hm, kaj naj rečem, da ne bo preveč ravnodušno zvenelo?? Itak, da jih ful preziram, če bi bilo pomoje, bi jih mogli na kup strpat in odpeljat na en oddaljen samotni otok, brez vsega, pa tam pustit, ampak temu žal ni tako. user posted image Hočem samo rečt, da tudi pred 20 in 30 leti so obstajali, ampak niso bili toliko v ospredju, mi kot otroci pa smo veselo skakali naokoli in se na morju kopali nageci... ane? no, vsaj js, hehe... user posted image Sicer pa jaz bi itak najraje hodila na nudistično plažo (v primeru kampiranja), pa moj ni najbolj nad tem navdušen. Ja, če bi našli plažo, kjer bi bili sami, hehe...

Nič, grem še malo izkoristit prosti sobotni večer.. dvomim, da je na tv kaj pametnega user posted image HB za filme iz interneta!

cau

Neposredna povezava do sporočila: 1648
19.6.2010 20:36:18   
_katja_

No, da malo osvežimo našo bolj vročo temo - imate kaj izkušenj z japonskimi kroglicami? Moje sicer ležijo v nočni omarici in so že nekoliko zaprašene, preden sem bila noseča, sem jih pa večkrat nosila. Jih bom pa po 2. porodu kar kmalu aktivirala, da se mi mišice medeničnega dna čimprej učvrstijo, ker prej je bilo po porodu nekaj časa katastrofalno...Bog ne daj, da sem se smejala in imela poln mehur user posted image

A kej ne vemo!?! user posted image

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 1649
19.6.2010 20:37:54   
Andromeda

A kej ne vemo!?! user posted image

Sem se malo nerodno izrazila user posted image ...Enega bebija še imamo v planu...za drugo leto.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......