|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:05:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Timotej je priden, malo imava z dragim težav, ker pač on nekak ne razume, da sem cel dan sama, pa kao nič ne rabim delat, pol pa ko on iz službe pride, pa ga nisem vesela, pa ne "skačem" okoli njega in po njem. Pač, prej ni bil takšen in se mi zdi, da sva se full oddaljila. Pa saj razumem, da se počuti zapostavljenega in da se je marsikaj glede odnosa spremenilo, moti me to, da si tega ne da dopovedat. No, pa ne bom vam težila s tem. moram pokomentirat, pa upam da ne bo katera tega preresno vzela. In moški in me smo enako utrujeni. Marsikatera ženska,ki je doma,dela veliko več,kot moški na šihtu.In v vsakem primeru sta enakovredna je pa res,da kljub otrokom..kjub neprespanim nočem in utrujenosti je treba gledat ,da se tiste male malenkosti ne zanemarijo in da imata tako kot je bilo prej ...Oba se morata potrudit,da si izkazujeta ljubezen.Res ni pomojem fajn občutek,ko eden izmed partnerjev čuti zapostavljenost ..Probajta si magari zvečer vsaj pol urce časa vzet,ki bo samo vajin. Ne težiš,smo tu,da si pomagamo kathy83 imaš podoben problem kot jaz in nikakor ne težiš...ker tudi nisi edina ki so se ji spremenili odnosi po rojstvu otroka...Saraya lepo si to povedala samo kaj ko eni druge premalo razumemo.
|