Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:25:34
|
|
|
|
arabela*
|
nočko matcar
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:26:51
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Babe,nekaj me zanima.Kak so vaši otrokeci kaj z ipiko?Moja ma take izpade,da se mi včasih kuj malo meša poleg. Kolk je stara tvoja? Jan je niti ne zganja preveč, ker to pri meni ne pali. Če pa že npt. v trgovini hoče kaj imet mu rečem da dobi samo eno stvar in konec. In ni problema. Zadnjič sva mu dala na izbiro med 3 motorji v pikapolonici in si je izbral, pol pa ni več za kako drugo stvar prosil. Januarja je bla dve leti.S trgovino načeloma nimamo težav,tu smo že doktorirali s M.,problem je,ker si kar naenkrat naredi v glavi scenarij,ki ga razume samo ona,pol pa nori,ker ni do pikice po njeno. matcar,vedno sem bila proti špricanju z vodo,pa mi je M.tudi kar nekaj sivih las naredo,ampak zdaj vedno bolj razmišljam tudi o tem ukrepu .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:27:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nočko matcar. Tudi od mene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:28:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh...še en poraz na nogometu brezveze
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:30:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja tega ne razumem,kaj si hotela s tem stavkom rečt Da en drugemu prevečkrat rečemo npr. ti mene ne razumeš...pa spet ne ti mene ne...in tako v nedogled. Me zdaj razumeš?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:31:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Babe,nekaj me zanima.Kak so vaši otrokeci kaj z ipiko?Moja ma take izpade,da se mi včasih kuj malo meša poleg. Kolk je stara tvoja? Jan je niti ne zganja preveč, ker to pri meni ne pali. Če pa že npt. v trgovini hoče kaj imet mu rečem da dobi samo eno stvar in konec. In ni problema. Zadnjič sva mu dala na izbiro med 3 motorji v pikapolonici in si je izbral, pol pa ni več za kako drugo stvar prosil. Januarja je bla dve leti.S trgovino načeloma nimamo težav,tu smo že doktorirali s M.,problem je,ker si kar naenkrat naredi v glavi scenarij,ki ga razume samo ona,pol pa nori,ker ni do pikice po njeno. matcar,vedno sem bila proti špricanju z vodo,pa mi je M.tudi kar nekaj sivih las naredo,ampak zdaj vedno bolj razmišljam tudi o tem ukrepu . jaz bom raje tiho
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:31:55
|
|
|
|
botrca
|
Sami0804 in kathy83 sem vaju zaprosla na fb za prijateljstvo .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:31:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh...še en poraz na nogometu brezveze Za nas se igra je končala,hej,hej,hej Anglija nam gol je dala,hej,hej,hej. Ja saj vem,da sem ,samo saj so itak že zmagali,ko so prišli na SP
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:32:09
|
|
|
|
tasa_m
|
NOČKO PUNCE, LEPO BODITE.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:32:27
|
|
|
|
botrca
|
Lahko noč tudi od mene .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:32:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja tega ne razumem,kaj si hotela s tem stavkom rečt Da en drugemu prevečkrat rečemo npr. ti mene ne razumeš...pa spet ne ti mene ne...in tako v nedogled. Me zdaj razumeš? še vedno ne
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:32:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Babe,nekaj me zanima.Kak so vaši otrokeci kaj z ipiko?Moja ma take izpade,da se mi včasih kuj malo meša poleg. Kolk je stara tvoja? Jan je niti ne zganja preveč, ker to pri meni ne pali. Če pa že npt. v trgovini hoče kaj imet mu rečem da dobi samo eno stvar in konec. In ni problema. Zadnjič sva mu dala na izbiro med 3 motorji v pikapolonici in si je izbral, pol pa ni več za kako drugo stvar prosil. Januarja je bla dve leti.S trgovino načeloma nimamo težav,tu smo že doktorirali s M.,problem je,ker si kar naenkrat naredi v glavi scenarij,ki ga razume samo ona,pol pa nori,ker ni do pikice po njeno. matcar,vedno sem bila proti špricanju z vodo,pa mi je M.tudi kar nekaj sivih las naredo,ampak zdaj vedno bolj razmišljam tudi o tem ukrepu . jaz bom raje tiho ker
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:33:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 saj so itak že zmagali,ko so prišli na SP res je
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:33:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz bom raje tiho Zakaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:33:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja tega ne razumem,kaj si hotela s tem stavkom rečt Da en drugemu prevečkrat rečemo npr. ti mene ne razumeš...pa spet ne ti mene ne...in tako v nedogled. Me zdaj razumeš? še vedno ne
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:33:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Babe,nekaj me zanima.Kak so vaši otrokeci kaj z ipiko?Moja ma take izpade,da se mi včasih kuj malo meša poleg. Kolk je stara tvoja? Jan je niti ne zganja preveč, ker to pri meni ne pali. Če pa že npt. v trgovini hoče kaj imet mu rečem da dobi samo eno stvar in konec. In ni problema. Zadnjič sva mu dala na izbiro med 3 motorji v pikapolonici in si je izbral, pol pa ni več za kako drugo stvar prosil. Januarja je bla dve leti.S trgovino načeloma nimamo težav,tu smo že doktorirali s M.,problem je,ker si kar naenkrat naredi v glavi scenarij,ki ga razume samo ona,pol pa nori,ker ni do pikice po njeno. matcar,vedno sem bila proti špricanju z vodo,pa mi je M.tudi kar nekaj sivih las naredo,ampak zdaj vedno bolj razmišljam tudi o tem ukrepu . jaz bom raje tiho ker ker imam jaz še večjo štalo okol ipike doma
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:34:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja tega ne razumem,kaj si hotela s tem stavkom rečt Da en drugemu prevečkrat rečemo npr. ti mene ne razumeš...pa spet ne ti mene ne...in tako v nedogled. Me zdaj razumeš? še vedno ne ma ne no...res ne...kdo komu...ma daj
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:34:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja tega ne razumem,kaj si hotela s tem stavkom rečt Da en drugemu prevečkrat rečemo npr. ti mene ne razumeš...pa spet ne ti mene ne...in tako v nedogled. Me zdaj razumeš? še vedno ne Premalo se pogovarjamo, premalo smo skupaj...in ko smo najbolj znamo prelagat krivico in se obnašat kot otroci...premalo je tolerance in razumevanja. Če me še zdaj nisi razumela ti na kavi 1x razložim .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:34:50
|
|
|
|
ly117
|
Nočko tasa in botrca.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:35:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m NOČKO PUNCE, LEPO BODITE. kje si se te ti zdaj vzela nočka
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:36:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja tega ne razumem,kaj si hotela s tem stavkom rečt Da en drugemu prevečkrat rečemo npr. ti mene ne razumeš...pa spet ne ti mene ne...in tako v nedogled. Me zdaj razumeš? še vedno ne Premalo se pogovarjamo, premalo smo skupaj...in ko smo najbolj znamo prelagat krivico in se obnašat kot otroci...premalo je tolerance in razumevanja. Če me še zdaj nisi razumela ti na kavi 1x razložim . jajjaja..semmmmmmmmmm...sori botrca.......ne bit huda
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:36:13
|
|
|
|
botrca
|
Zdaj pa res grem
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:37:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja tega ne razumem,kaj si hotela s tem stavkom rečt Da en drugemu prevečkrat rečemo npr. ti mene ne razumeš...pa spet ne ti mene ne...in tako v nedogled. Me zdaj razumeš? še vedno ne Premalo se pogovarjamo, premalo smo skupaj...in ko smo najbolj znamo prelagat krivico in se obnašat kot otroci...premalo je tolerance in razumevanja. Če me še zdaj nisi razumela ti na kavi 1x razložim . jajjaja..semmmmmmmmmm...sori botrca.......ne bit huda nisem huda...nisem vedla kak naj ti razložim, da me boš razumela...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:40:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Premalo se pogovarjamo, premalo smo skupaj...in ko smo najbolj znamo prelagat krivico in se obnašat kot otroci...premalo je tolerance in razumevanja. Če me še zdaj nisi razumela ti na kavi 1x razložim . Vidiš,jaz pa sem tak človek,da mi malo nekaj fali...bilokaj....v odnosu,to takoj skušam rešit.....ne morem živet tak,da nekaj ne bi bilo vredu...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:40:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca nisem huda...nisem vedla kak naj ti razložim, da me boš razumela... okej
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?