Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:09:31
|
|
|
|
arabela*
|
grem se tunine solate.....najest
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:10:48
|
|
|
|
arabela*
|
aja...marta...sory še tukaj...M je pomotoma klicala tvojo cifro,ker vedno muziko posluša na mojem gsm....., ti pa si prva v imeniku
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:13:57
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...marta...sory še tukaj...M je pomotoma klicala tvojo cifro,ker vedno muziko posluša na mojem gsm....., ti pa si prva v imeniku Ni panike. Poznam to. Vprašaj Ly.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:16:59
|
|
|
|
Sacherca
|
Saraya
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:28:00
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Najedla sem se,otrok spi-najmlajši,srednji je pri tašči,najstarejša pa en štok nižje.Pa lučko sem zaj maznila,zaj pa se vam posvetim. Saraya, !Boš vidla,da boš razturala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:30:53
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:32:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem pa ugotovila da dobro kuham. faca si res...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:34:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...marta...sory še tukaj...M je pomotoma klicala tvojo cifro,ker vedno muziko posluša na mojem gsm....., ti pa si prva v imeniku Ni panike. Poznam to. Vprašaj Ly.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:35:03
|
|
|
|
arabela*
|
še zdaj se nisem jest spravla...spet me glava tak boli...mogoče ker preveč kadim?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:36:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...marta...sory še tukaj...M je pomotoma klicala tvojo cifro,ker vedno muziko posluša na mojem gsm....., ti pa si prva v imeniku Ni panike. Poznam to. Vprašaj Ly. Ma štorklja vedno kilikilikilijakazakajokobamabumbumbum posluša...iz nastopa ..
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:42:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še zdaj se nisem jest spravla...spet me glava tak boli...mogoče ker preveč kadim? Bi znalo bit,ja.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:42:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...marta...sory še tukaj...M je pomotoma klicala tvojo cifro,ker vedno muziko posluša na mojem gsm....., ti pa si prva v imeniku Ni panike. Poznam to. Vprašaj Ly. Ma štorklja vedno kilikilikilijakazakajokobamabumbumbum posluša...iz nastopa ..
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:49:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še zdaj se nisem jest spravla...spet me glava tak boli...mogoče ker preveč kadim? Bi znalo bit,ja. ker poteden dni nč,pol pa pune...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:53:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še zdaj se nisem jest spravla...spet me glava tak boli...mogoče ker preveč kadim? Bi znalo bit,ja. Al pa premalo ,boš mogla bolj redno...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:56:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še zdaj se nisem jest spravla...spet me glava tak boli...mogoče ker preveč kadim? Bi znalo bit,ja. ker poteden dni nč,pol pa pune... Ja,pol pa je ziher to.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:56:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še zdaj se nisem jest spravla...spet me glava tak boli...mogoče ker preveč kadim? Bi znalo bit,ja. Al pa premalo ,boš mogla bolj redno... ma če mi ni vedno ...doma nikoli...ko grem na kofe al pak kam...pa bi jih žrla
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:57:23
|
|
|
|
arabela*
|
Pa ti matcar...kak šiht?vredi....v kafiču še delaš?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:58:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pa ti matcar...kak šiht?vredi....v kafiču še delaš? Ja,meni je fajn.Res,da se dela,ampak mi je fajn.Ja,delam še v kafiču.Ju3 grem popoldan.Prideš na kofe?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:58:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še zdaj se nisem jest spravla...spet me glava tak boli...mogoče ker preveč kadim? Bi znalo bit,ja. Al pa premalo ,boš mogla bolj redno... Naj rajši neha. Bo bolj pametno.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 21:59:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še zdaj se nisem jest spravla...spet me glava tak boli...mogoče ker preveč kadim? Bi znalo bit,ja. Al pa premalo ,boš mogla bolj redno... ma če mi ni vedno ...doma nikoli...ko grem na kofe al pak kam...pa bi jih žrla Jaz pa zaj ne tak dosti,ko delam.Pa mi ni neke sile niti bit 3 ure brez.Ker samo na malci kakega skadim.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:02:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sami0804 rajši sebi kupi nekaj za 20€ kot marelo, ker je ne boš uporabljala boš vidla. Ti bo otrok glih takrat rekel, da hoče hodit. Če pa vidiš, da se rad vozi pa kupi, ne glede na to kaj misli tvoj . Prepozno botrca, Saramobil je že doma in v uporabi jupiiiiiiiiiiiii mami zmagala si
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:02:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še zdaj se nisem jest spravla...spet me glava tak boli...mogoče ker preveč kadim? Bi znalo bit,ja. Al pa premalo ,boš mogla bolj redno... Naj rajši neha. Bo bolj pametno. Hehe,to bi bil sicer lahko moj predlog,samo jaz nimam pravice do takih nasvetov,ko sem sama" pafkala" 10 let
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:02:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pa ti matcar...kak šiht?vredi....v kafiču še delaš? Ja,meni je fajn.Res,da se dela,ampak mi je fajn.Ja,delam še v kafiču.Ju3 grem popoldan.Prideš na kofe? pridna ne vem...mogoče pa se res kaj nacrtam...bom vidla,kak bojo plani
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:03:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še zdaj se nisem jest spravla...spet me glava tak boli...mogoče ker preveč kadim? Bi znalo bit,ja. Al pa premalo ,boš mogla bolj redno... Naj rajši neha. Bo bolj pametno. ma ne...to mi ni
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 22:03:47
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar....kdaj si boš kaj cajta vzela za fittnes?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?