|
RE: Mariborčanke,11.del 23.6.2010 14:20:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz si danes že od jutra pojem "Dviga Slovenija zastave v ponos...." Full sem padla v to prvenstvo. No, drugače smo ok, ukinili smo D3 kapljice zdaj čez poletje, ker sem mu jih zadnjič pozabla dat in ni imel krčev čisto nič, tako da, sva zdaj rekla, da mu jih pač ne bova dajala. Itak bomo dosti na sončku, pa bo ta D vitamin dobil. No, Timotej je priden, malo imava z dragim težav, ker pač on nekak ne razume, da sem cel dan sama, pa kao nič ne rabim delat, pol pa ko on iz službe pride, pa ga nisem vesela, pa ne "skačem" okoli njega in po njem. Pač, prej ni bil takšen in se mi zdi, da sva se full oddaljila. Pa saj razumem, da se počuti zapostavljenega in da se je marsikaj glede odnosa spremenilo, moti me to, da si tega ne da dopovedat. No, pa ne bom vam težila s tem. Timotej še vedno je na 3 ure, če kje lutamo mogoče na 4, tak da imamo še vedno 6 ali 7 obrokov. saj ni panike, ampak te tabele mi bodo živce spile. Meni je tak vseeno, pa niti ni tak fejst debeli, ampak ko vsepovsod bereš koliko bi mogli tehtat v tej starosti, pa ne vem kaj vse, sem jezna. kako so bili naši starši srečni, ko so vse delali po občutku, ni bilo interneta, pa pametnih zdravnikov. Ne pa mi, ko smo non stop obdani z nekimi informacijami kaj pa kako je treba delat. Pa skušam minimalno komplicirat, ampak vseeno ne morem vsega preslišat in ignorirat. Mi imamo pa danes zaključni piknik v vrtecu,tak da se bo kar ata "žrtvoval" in doma navijal za naše. Moram pa priznat,da odkar imam dva mulca,da sem se malo ohladila,kar se tiče nogometa,prej sem ponavadi gledala vse tekme,tako na SP kot EP,zdaj pa ponavadi za gušt izsilim zadnjih deset minut . Kar se tiče moških,ja no,ponavadi padejo na realna tla,ko grejo mame nazaj v službo in so prisiljeni malo sami poskrbet za mladiče .Se še vedno spominjam mojega,ko sem šla po porodniški nazaj v službo.Telefon je itak zvonil za vsako figo,ko sem pa prišla domov,pa je ded ponavadi se samo zrušil na kavč,izmozgan do konca Odnose potem,ko imaš otroke,pa jaz vidim kot železnico smrti:včasih si na vrhu sveta,srečen do konca,včasih pa na podnu,jezen na celi svet,ampak vožnja kot celota pa je vredi . Tabele pijejo živce samo v enem primeru-ČE JIH GLEDAŠ.Pozabi na grame,mililitre in centimetre,če je Timotej zdrav,kar so ti v RA tudi potrdili,je vse ostalo prazno nebistveno.
|
|
|