|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
23.6.2010 13:06:24   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

A Škorjanceva te sekira?? Mi smo zeleli k njej januarja,ko smo menjali P.Zdaj pa smo pri Dovniku,ga ne morem prehvalit user posted image .Prej pa smo imeli Zorkotovo.

ne, ne, sploh me ne sekira. Nič ni rekla do zdaj. Bolj jaz sama sebe sekiram. user posted image

No pol pa se kar nehaj. Bos videla,ko bo zacel puzati pa letat okoli...user posted image

Točno tak. Katy veš jaz pa nikoli nisem gledala teh tabel in to tebi od zdaj naprej tudi priporočam in nisem imela nikoli teh težav. Vsak otrok je drugačen.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
23.6.2010 13:32:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

tak da te malo potolažim.... moškim je samoumevno da ženske vse naredimo.
elevitka pozabla si napisat še: in vse zmoremo SAME user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
23.6.2010 13:35:30   
ly117
Jaz sem se pa zdaj najedla naktarin ( mater so ble dobre ) in napolitank. Še dobro da bo kosilo čez 2 uri da se bo želodček do takrat malo sprazno.  Zdaj pa grem slanini rezat za kosilo. Boma imela polnjen krompir.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
23.6.2010 13:41:59   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

tak da te malo potolažim.... moškim je samoumevno da ženske vse naredimo.
elevitka pozabla si napisat še: in vse zmoremo SAME user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
23.6.2010 13:43:10   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jaz sem se pa zdaj najedla naktarin ( mater so ble dobre ) in napolitank. Še dobro da bo kosilo čez 2 uri da se bo želodček do takrat malo sprazno.  Zdaj pa grem slanini rezat za kosilo. Boma imela polnjen krompir.

mhm, to pa se dobro čuje. user posted image
kaj daš not. jaz nisem neka kuharca, ampak to pa menda bom že znala al ne? user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
23.6.2010 13:55:45   
tasa_m
Tak,malo prej dobili novo garažo in jaz ko sem htela avto prestavit sem avto poškodovala. No, v bistvu sem ogledalu desnem malo barve dol skrampala. Ded bo me tak obeso        user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
23.6.2010 13:59:48   
sami0804

Tak,malo prej dobili novo garažo in jaz ko sem htela avto prestavit sem avto poškodovala. No, v bistvu sem ogledalu desnem malo barve dol skrampala. Ded bo me tak obeso        user posted image  user posted image  user posted image  

Edina stvar,ki reši tako situacijo,je napad.Ko pride domov,ga naderi,kje za vraga je vozo,da je ogledalo počohaluser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
23.6.2010 14:20:03   
sami0804

jaz si danes že od jutra pojem "Dviga Slovenija zastave v ponos...."  Full sem padla v to prvenstvo. user posted image

No, drugače smo ok, ukinili smo D3 kapljice zdaj čez poletje, ker sem mu jih zadnjič pozabla dat in ni imel krčev čisto nič, tako da, sva zdaj rekla, da mu jih pač ne bova dajala. Itak bomo dosti na sončku, pa bo ta D vitamin dobil. No, Timotej je priden, malo imava z dragim težav, ker pač on nekak ne razume, da sem cel dan sama, pa kao nič ne rabim delat, pol pa ko on iz službe pride, pa ga nisem vesela, pa ne "skačem" okoli njega in po njem. user posted image   Pač, prej ni bil takšen in se mi zdi, da sva se full oddaljila. Pa saj razumem, da se počuti zapostavljenega in da se je marsikaj glede odnosa spremenilo, moti me to, da si tega ne da dopovedat. user posted image   No, pa ne bom vam težila s tem.

Timotej še vedno je na 3 ure, če kje lutamo mogoče na 4, tak da imamo še vedno 6 ali 7 obrokov. user posted image   saj ni panike, ampak te tabele mi bodo živce spile. Meni je tak vseeno, pa niti ni tak fejst debeli, ampak ko vsepovsod bereš koliko bi mogli tehtat v tej starosti, pa ne vem kaj vse, sem jezna. user posted image   kako so bili naši starši srečni, ko so vse delali po občutku, ni bilo interneta, pa pametnih zdravnikov. Ne pa mi, ko smo non stop obdani z nekimi informacijami kaj pa kako je treba delat. user posted image
Pa skušam minimalno komplicirat, ampak vseeno ne morem vsega preslišat in ignorirat. user posted image

Mi imamo pa danes zaključni piknik v vrtecu,tak da se bo kar ata "žrtvoval" in doma navijal za naše.
Moram pa priznat,da odkar imam dva mulca,da sem se malo ohladila,kar se tiče nogometa,prej sem ponavadi gledala vse tekme,tako na SP kot EP,zdaj pa ponavadi za gušt izsilim zadnjih deset minutuser posted image user posted image .

Kar se tiče moških,ja no,ponavadi padejo na realna tla,ko grejo mame nazaj v službo in so prisiljeni malo sami poskrbet za mladičeuser posted image .Se še vedno spominjam mojega,ko sem šla po porodniški nazaj v službo.Telefon je itak zvonil za vsako figo,ko sem pa prišla domov,pa je ded ponavadi se samo zrušil na kavč,izmozgan do koncauser posted image user posted image
Odnose potem,ko imaš otroke,pa jaz vidim kot železnico smrti:včasih si na vrhu sveta,srečen do konca,včasih pa na podnu,jezen na celi svet,ampak vožnja kot celota pa je vrediuser posted image user posted image .

Tabele pijejo živce samo v enem primeru-ČE JIH GLEDAŠ.Pozabi na grame,mililitre in centimetre,če je Timotej zdrav,kar so ti v RA tudi potrdili,je vse ostalo prazno nebistveno.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
23.6.2010 14:38:44   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Mi imamo pa danes zaključni piknik v vrtecu,tak da se bo kar ata "žrtvoval" in doma navijal za naše.
Moram pa priznat,da odkar imam dva mulca,da sem se malo ohladila,kar se tiče nogometa,prej sem ponavadi gledala vse tekme,tako na SP kot EP,zdaj pa ponavadi za gušt izsilim zadnjih deset minutuser posted image user posted image .

Kar se tiče moških,ja no,ponavadi padejo na realna tla,ko grejo mame nazaj v službo in so prisiljeni malo sami poskrbet za mladičeuser posted image .Se še vedno spominjam mojega,ko sem šla po porodniški nazaj v službo.Telefon je itak zvonil za vsako figo,ko sem pa prišla domov,pa je ded ponavadi se samo zrušil na kavč,izmozgan do koncauser posted image user posted image
Odnose potem,ko imaš otroke,pa jaz vidim kot železnico smrti:včasih si na vrhu sveta,srečen do konca,včasih pa na podnu,jezen na celi svet,ampak vožnja kot celota pa je vrediuser posted image user posted image .

Tabele pijejo živce samo v enem primeru-ČE JIH GLEDAŠ.Pozabi na grame,mililitre in centimetre,če je Timotej zdrav,kar so ti v RA tudi potrdili,je vse ostalo prazno nebistveno.

to pa si full dobro povedala user posted image user posted image user posted image  si bom kar napisala nekamuser posted image  pa ko bom slabe volje, bom prebralauser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
23.6.2010 15:14:51   
matcar
Dan!

Katy83,ne se sekirat niti glede deda niti glede tabel.Ker ti samo živci grejo v maloro,sama pa si povožena in take stvari otroci zelo občutijo in so posledično tudi sami nerazpoloženi.Jaz sem imela glede deda isto kot ti.On je tudi samo jamral,kak nočemuser posted image ,pa ne cartat,ker jaz sem kao doma on pa dela celi dan in zato je tudi bolj utrujen.A po drugi strani pa ne more met niti 2-h otrok,kaj šele 3.Pazi vedno samo enega.Mi je ravno v soboto reko,da ne ve,kak jaz lahko vse folgam.In šihte in lauženke in še posledično njega.Pa še kuharijo,ker ima dan premalo ur,da bi še lahko kaj pospravla po bajti.Si moram derekt dan fraj vzet,da bajto spučem.Pa še zraven fročekov je to znanstvena fantastika.
Maks pa je absolutno pretežek,kar mi je naša P tudi rekla nazadnje,ko sma bla pri njej.Samo kaj naj,zdrav je,kri,voda,blato so ok.Je pač takega foha,da je bolj močen.Je pa tudi velik,tak da sma midva že pri kakih 6-h mesecih presegla vse cenzuse v tabeli.Saš pa še prej.Tako,da se ne sekiraj,važno da je otrok zdrav in zadovoljen.user posted image

< Sporočilo je popravil matcar -- 23.6.2010 15:15:04 >

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
23.6.2010 15:27:15   
ly117

To si pa tak lepo napisala da se ti samo user posted image IN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
23.6.2010 15:33:04   
ly117

mhm, to pa se dobro čuje. user posted image
kaj daš not. jaz nisem neka kuharca, ampak to pa menda bom že znala al ne? user posted image

Načeloma dam not slanino, lahko pa tudi mleto meso oz. kaj se ti poželi.
No saj jaz tudi nisem neka kuharca, kuhan namreč ( redno 3 mesece). Sem pa ugotovila da dobro kuham. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
23.6.2010 16:31:54   
botrca

botrca tebi pa miljonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se ti zdravje popravi.Sama sem tudi bolj boga pri križu,samo se nimam kaj dosti pritoževat,če ne bi bla tolko debela,bi ble moje težave manjše...al pa tudi neuser posted image .Pa tvoja destinacija za dopust se mi dopade,zeelloouser posted image

hvala, hvala za destinacijo user posted image in za pikapoke user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 23.6.2010 16:34:46 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
23.6.2010 16:36:52   
botrca
Sami0804 rajši sebi kupi nekaj za 20€ kot marelo, ker je ne boš uporabljala boš vidla. Ti bo otrok glih takrat rekel, da hoče hodit. Če pa vidiš, da se rad vozi pa kupi, ne glede na to kaj misli tvoj user posted image .

Kathy tebe in sami nimam na fb...prosim na zs imena user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
23.6.2010 16:37:20   
botrca

Sem pa ugotovila da dobro kuham. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image faca si res...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
23.6.2010 16:39:12   
botrca
Jaz sem si pa danes prvič po 6 mesecih privoščila dan zase. Šla sem po trgovinah in si kupila par stvari. Tako fajn sem se počutila, da vam ne znam povedat. Kaj pomeni ko nimaš denarja...user posted image  user posted image  user posted image ...pa še zaradi zdravja ne moreš delat...pa tako mlada sem...user posted image  user posted image  user posted image ...res žalostno.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
23.6.2010 16:53:38   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz sem si pa danes prvič po 6 mesecih privoščila dan zase. Šla sem po trgovinah in si kupila par stvari. Tako fajn sem se počutila, da vam ne znam povedat. Kaj pomeni ko nimaš denarja...user posted image  user posted image  user posted image ...pa še zaradi zdravja ne moreš delat...pa tako mlada sem...user posted image  user posted image  user posted image ...res žalostno.

user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
23.6.2010 17:28:02   
elevitka
katy.. lepe slikice imaš na FB user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
23.6.2010 20:24:13   
arabela*
čeruser posted image

Jaz iz šole in iz pijače..prijetno nadevana,kolk sem spila....od štirih naprej žganjeuser posted image

z šolo zaključila...zdaj še samo rezultate čakam...kar pa upam in mislim,da so itak že pozitivno in da sem maturo opravilauser posted image

Zdaj gremo fročke spakirat spat,potem vas preberem in skomentiram..

nogomet pa.....bolj kot smo navijali,ne bi mogli...eh škodauser posted image ...ampak vseeno smo dost dosegliuser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
23.6.2010 20:53:04   
arabela*

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
23.6.2010 20:55:42   
arabela*

ne sekiraj se botrcauser posted image user posted image ...ni tako črno....

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
23.6.2010 20:59:32   
sami0804

Sami0804 rajši sebi kupi nekaj za 20€ kot marelo, ker je ne boš uporabljala boš vidla. Ti bo otrok glih takrat rekel, da hoče hodit. Če pa vidiš, da se rad vozi pa kupi, ne glede na to kaj misli tvoj user posted image .

Prepozno botrca, Saramobil je že doma in v uporabiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
23.6.2010 21:01:19   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

čeruser posted image
z šolo zaključila...zdaj še samo rezultate čakam...kar pa upam in mislim,da so itak že pozitivno in da sem maturo opravilauser posted image

Seveda je!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
23.6.2010 21:02:17   
arabela*

Timotej je priden, malo imava z dragim težav, ker pač on nekak ne razume, da sem cel dan sama, pa kao nič ne rabim delat, pol pa ko on iz službe pride, pa ga nisem vesela, pa ne "skačem" okoli njega in po njem. user posted image   Pač, prej ni bil takšen in se mi zdi, da sva se full oddaljila. Pa saj razumem, da se počuti zapostavljenega in da se je marsikaj glede odnosa spremenilo, moti me to, da si tega ne da dopovedat. user posted image   No, pa ne bom vam težila s tem.

moram pokomentirat, pa upam da ne bo katera tega preresno vzela.
In moški in me smo enako utrujeni. Marsikatera ženska,ki je doma,dela veliko več,kot moški na šihtu.In v vsakem primeru sta enakovrednauser posted image

je pa res,da kljub otrokom..kjub neprespanim nočem in utrujenosti je treba gledat ,da se tiste male malenkosti ne zanemarijo in da imata tako kot je bilo prejuser posted image ...Oba se morata potrudit,da si izkazujeta ljubezen.Res ni pomojem fajn občutek,ko eden izmed partnerjev čuti zapostavljenostuser posted image ..Probajta si magari zvečer vsaj pol urce časa vzet,ki bo samo vajin.user posted image  

Ne težiš,smo tu,da si pomagamo

< Sporočilo je popravil Saraya -- 23.6.2010 21:03:43 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
23.6.2010 21:09:01   
arabela*

No saj jaz tudi nisem neka kuharca, kuhan namreč ( redno 3 mesece). Sem pa ugotovila da dobro kuham. user posted image

jaz od jutri dalje začnem...zdaj pa res....zdaj več ni izgovorov,da ni časauser posted image user posted image ...stari bo mi počasi odpoved dal,če bo šlo tako naprejuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?