Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.6.2010 11:47:16
|
|
|
|
mojškra
|
Urshy- bravo za najine fantiče. Verjetno sva istočasno pisali, zgoraj sem napisala. Ja pri meni je tudi veselo kazal lulčka, a obraz ni hotel pokazati -moški kaj čmo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.6.2010 11:47:49
|
|
|
|
mojškra
|
AJA -naslednji pregled imam 26.7.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.6.2010 11:50:34
|
|
|
|
Urshy78
|
mojškra, ja sem videla da sva naenkrat pisali tudi tebi čestitke za dobro opravljeni pregled ja, imaš prav, taprava deca bosta tole, haha upam, da boš dobila še teh 14 dni bolniške.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.6.2010 11:52:48
|
|
|
|
Teta M
|
Špica: ,dete te heca, noče pokazat kaj se tam doli skriva, ni še pripravljeno na to... ,firbec pa je a ne?! Sicer pa čestitke za dobro opravljeno nuhalno, jaz sem jo imela 1,1,pa moje dete je bilo veliko 5,73... Mojškra: končnooooo,da se je stanje izboljšalo pri tebi, bi pa bilo super ja,da si še malo bolniške zrihtaš,že zaradi težav ki si jih imela,naj se vse sedaj obdrži tako kot mora biti,pa še zaradi varstva..,sicer pa bravo za dobro opravljeno nuhalno... Urshy: iiiiiii...tvojemu pa ni nič nerodno... ,edino prav...pa seveda čestitke za dobro opravljeno morfologijo No jaz sem pa danes dobila še izvide krvi,riziko za DS,Trisomijo 18 in 13 je nizko..tako da sem tudi jaz happy in komaj čakam novi pregled čez 1 mesec,da vidim koliko je zrasla naša čebelica(če to spoh je,mogoče pa bo čmrlj navsezadnje ),pa seveda če bo kaj več pri volji pokazat svoje mednožje ,da končno razčistimo...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.6.2010 12:02:16
|
|
|
|
mojškra
|
[ Mojškra: končnooooo,da se je stanje izboljšalo pri tebi, bi pa bilo super ja,da si še malo bolniške zrihtaš,že zaradi težav ki si jih imela,naj se vse sedaj obdrži tako kot mora biti,pa še zaradi varstva..,sicer pa bravo za dobro opravljeno nuhalno... Teta M- jaz sem imela tudi morfologijo (čas hitro beži a ne). Super za izvide . Urshy- ja najina "poba" sta prava lumpa. Jaz tudi upam, saj če mu bom rekla, ne bo delal problemov, malce me je strah službe, že zaradi krvavitev ki sem jih do zdaj imela, to je ful psihično. Špica- super za nuhalno. Za razkritje spola pa boš mogla še malce počakati
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.6.2010 12:32:30
|
|
|
|
Teta M
|
Mojškra: joj,sem se zatipkala ja...seveda morfologijo si imela...oprosti
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.6.2010 13:35:21
|
|
|
|
mateja33
|
dan naj vam še js javim po dolgem času,čestitam vsem za opravljene preglede js mam pa zdej 30.6morfologijo ne 29.6,komi čakam,da vidim kako kaj napreduje lepo se mejte in božite svoje bušije
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.6.2010 17:13:39
|
|
|
|
špica84
|
kje so danes nase čveke,dober da toča ne pada hehehe
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.6.2010 17:15:39
|
|
|
|
Fargesia
|
doma smo, doma... no, vsaj jst. me pa še vedno boli tam spodaj. mal mine, pol pa spet boli...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.6.2010 20:19:30
|
|
|
|
mojškra
|
Hojla- že cel dan me zafrkava računalnik, oz. samo ta stran, sploh nisem mogla odgovarjati, me je takoj ven vrglo. Teta M- nič zato če si napisala nuhalna, še dobro da mislimo druga na drugo, to največ pomeni. Hvala. Urshy- najini škorpijonči pa so pravi cotkoti, vsaj dam spodaj, obraza moj itak ni hotel pokazati . Jaz sem se v enem mesecu zredila za 2 kg, se pravi pol kilce na teden (normalno) Mateja- ja sem mislila, da si že izgubila sled za nami. Super te je slišati. Fargesia- pejdi se malce pokazati G, če te boli tam od spodaj, sploh pa če si kaj zaskrbljena, pejd se pokazati, bo bolje.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.6.2010 20:49:12
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia doma smo, doma... no, vsaj jst. me pa še vedno boli tam spodaj. mal mine, pol pa spet boli... jest tud...sam mal kasnej ! Fargi, kaj boš morala nazaj...je tako hudo???
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.6.2010 21:01:31
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia me pa še vedno boli tam spodaj. mal mine, pol pa spet boli... Fargi, kaj boš morala nazaj...je tako hudo??? mah ne vem kaj narest...sploh ne neha bolet. ne boli skos enako, ampak čustim pa non stop. bom vidla kako bo čez noč.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.6.2010 21:43:12
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia mah ne vem kaj narest...sploh ne neha bolet. ne boli skos enako, ampak čustim pa non stop. bom vidla kako bo čez noč. Bom mislila nate ,...če bo prehudo pa le pojdi, bolje enkrat preveč, kot premalo!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 23.6.2010 7:41:00
|
|
|
|
mojškra
|
DOBRO JUTRO Fargesia- upam, da si imela mirno noč, če pa ne pa takoj k zdravniku. Jaz sem včeraj jedla suhe marelice, zvečer pa sem imela napad (ne vem če ni bil to napad žovčnih kamnov), bilo je ful hudo, tako, da sem misla da bo me peljal. Nisem mogla stati, dihati, ne premikati. Potem sem vzela buscopan, in se je umirilo. Zdaj je dobro. To se mi je zdaj že drugič zgodilo, enkrat pred nosečnostjo, pa enkrat zdaj. Joj, joj, ne nehajo se težave, to ni res.
< Sporočilo je popravil mojškra -- 23.6.2010 7:42:52 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 23.6.2010 10:01:00
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro! mal sadja za zajtrk... jaz sem imela mirno noč, tak da nisem nikamor šla.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 23.6.2010 10:25:14
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dobro jutro! mal sadja za zajtrk... jaz sem imela mirno noč, tak da nisem nikamor šla. Super, Fargi, da ti ni blo treba ponoč okrog skakat !! A ti to meni zanalašč skomine, ko veš, kako se meni letos češnje jedo ??!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 23.6.2010 10:29:17
|
|
|
|
Fargesia
|
hermy, veš kok se men jejo češnje? včeraj na tržnici sem se komaj uprla, da jih nisem kupila...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 23.6.2010 11:19:54
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hermy, veš kok se men jejo češnje? včeraj na tržnici sem se komaj uprla, da jih nisem kupila... No, jest se nisem mogla...sem jih kupla kilo in skoraj vse pojedla sama !! Zakaj se pa ti nazaj držiš,...a zarad kil ???!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 23.6.2010 11:20:33
|
|
|
|
hermy1
|
Drage so pa kot !!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 23.6.2010 11:22:18
|
|
|
|
špica84
|
dober dan Mam eno prašanje kje ve modrcke kupujete
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 23.6.2010 11:31:51
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hermy, veš kok se men jejo češnje? včeraj na tržnici sem se komaj uprla, da jih nisem kupila... No, jest se nisem mogla...sem jih kupla kilo in skoraj vse pojedla sama !! Zakaj se pa ti nazaj držiš,...a zarad kil ???!! ne zarad kil, ampak ker me pol ful želodec boli, ker nimam meje, kdaj nehat...pa zvija me pol ful. špica, jaz sem v kepici kupila. en je stal 32 evrov.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 23.6.2010 12:02:58
|
|
|
|
bit
|
Ojla čveke, končno doma po jutranjem potepanju, 40 min. sem čakala v laboratoriju... , no pa sej mam cajt sam sedet na unih žblj stolih.ni lahko. potem sem šla pa še do službe da so mi izpolnili obrazec za CSD ( Fargi a je prav ) pol se mi je pa žluštal pohan sir...pa sva šla s tamalim na pohan sir... je bil srečen Špica čestitke za dobro opravljeno NS. Tudi jaz sem kupila modrčke v Kepici Mojškra ..tudi ti imaš Mr. Skrivnostneža Fargi... pa kaj te heca tale bebi zdej na koncu... upam da bo šlo na bolje. nič grem malo noge v luft dan... pol pa pakirat..jutri greva na morje ..spet
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 23.6.2010 12:28:29
|
|
|
|
Urshy78
|
špica, jaz sem jih nazadnje kupila v H&M, sem si morala kupiti večjo številko in košarico
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 23.6.2010 12:28:38
|
|
|
|
zup2
|
Dober dan čveke! Kako ste se imele včeraj? Men je res žal, da nisva mogle pridt, samo je pa Hana takole uživala v vodi Kdaj je naslednji miting? Vas je treba še kaj videti s trebuščki, Fargi in Barbi sta že pri koncu . Bitka uživaj na morju, ostale pa se imejte max lepo in božajte bušije! Fargi upam, da so bolečine ponehale in da ti ne povzročajo več skrbi. Aja, čestitke vsem za uspešne NS, morfologije in preglede
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 23.6.2010 12:33:10
|
|
|
|
Urshy78
|
zup, kakšna lepotička
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?