Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 10:51:05
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dobro jutro! za kavo in zajtrk je že mojškra poskrbela...hvala! danes ob zadnjem obisku wcja me je dete nabrcalo kot noro... tako je prav, naj bo dete živahno.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 11:11:17
|
|
|
|
špica84
|
Ja jutri pa nuhalna in jo komaj čakam,da vidim in slišim svojga sončka. Drugače sem pa danees po pošti dobila as in zvok je prav enkrat so mi kr solzice sle po obrazu .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 11:12:15
|
|
|
|
jona klara
|
jutro... vidim, da ste vse dobro jedle čez vikend, tudi jaz saj sem bila na krstu. Imam pa spet eno vprašanje, konec tedna sva povabljena na morje, vožnje je 3,5 ure, prva ordinacija je uro in pol svtran pač ginekološka, sicer navadno prvo pomoč imajo, a bi si upale iti v 14 tednu, se mi full lušta, pa ne vem......mogoče sem res preveč panična. hvala pupe
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 11:13:18
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 Ja jutri pa nuhalna in jo komaj čakam,da vidim in slišim svojga sončka. Drugače sem pa danees po pošti dobila as in zvok je prav enkrat so mi kr solzice sle po obrazu . srečno jutri na nuhalni. je res lepo slišati srčeka malega in akrobate.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 11:44:38
|
|
|
|
Urshy78
|
Fargesia, no, samo da je vse ok jona, če se dobro počutiš, potem mislim, da ni ovir, da ne bi šla malo na morje. po moje ti bo koristil svež morski zrak odločit se moraš pa sama, saj veš.. špica, boš videla kako je lepo, ko boš videla svojo pikico. sigurno bo spet kakšna solzica pritekla jutri bom tudi jaz kakšno spustila, ko bom tudi videla mojega pikeca na morfologiji, tudi jaz že komaj čakam
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 12:20:07
|
|
|
|
jona klara
|
urshy-srečno jutri na morfologiji, bom čakala novičke, kdaj pa imaš? vau, komaj čakaš verjetno, to je zelo pomemben pregled, potem ti bo vse spet lažje.Komaj čakam, da bom jaz imela ta pregled, ampak bo še treba počakati...... a si vidla moj email?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 12:30:27
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara jutro... vidim, da ste vse dobro jedle čez vikend, tudi jaz saj sem bila na krstu. Imam pa spet eno vprašanje, konec tedna sva povabljena na morje, vožnje je 3,5 ure, prva ordinacija je uro in pol svtran pač ginekološka, sicer navadno prvo pomoč imajo, a bi si upale iti v 14 tednu, se mi full lušta, pa ne vem......mogoče sem res preveč panična. hvala pupe Jona KlaraNisi panična, le v skrbeh. Saj veš, jaz verjetno nisem prava katera bi ti lahko odgovorila, ker jaz definitivno ne bi šla. Ampak ne glede na probleme ki jih imam v nosečnosti je moje mnenje je tako, da je oddaljenost prve ordinacije kar daleč vstran, četudi se dobro počutiš. Kot pa je rekla Urshy, se moraš pa odločiti sama. Seveda morje nima kaj škoditi, celo priporočajo ga, ampak ordinacija pa bi bila laho bližje. Kaj pa pravi tvoj partnr na to? Urshy- jutri pa imava morfilogijo, komaj čakam da vidim pikca pokca. Špica84- ti pa nuhalno, morda boš že videla spol, če boš hotela izvedeti
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 13:28:45
|
|
|
|
jona klara
|
mojškra, špica, zrshy- vse boste jutri videle vaše pikece, kako super- uživajte v teh pogledih in dobro opravite vse.. mojškra- hvala za mnenje, tudi jaz sem skeptična najbolj glede tega, da je tako oddaljeno, pa tudi ta vožnjaje dolga....
< Sporočilo je popravil jona klara -- 21.6.2010 13:29:00 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 15:10:50
|
|
|
|
Inana_
|
Teta M, hvala. Sporočam, da sem danes na UZ videla srčka . Ful vesela, da je vse ok. Najtežje pa prenašam to, da se mi upira voda, ki sem jo včasih spila na litre in imam zdaj ful probleme kaj pit. Pa si potem čaja skuham pa to pijem, pa mi tudi ni glih dobr, pa radensko, ki je tud ne moreš preveč spit. Še najbolj mi paše kak deci cvička ob kosilu . Se vid, Dolenjka.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 15:14:18
|
|
|
|
špica84
|
hahahah nimas kaj inana dolenka ku se šika. Ravno jaz sem pribila na pikniku,da bi deci cvička za kri . Fargi mislim pa da sem bila v blizini tvojga konca lih v soboto
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 15:41:14
|
|
|
|
jona klara
|
inana- super za , sedaj pa mirno in lepo nosečnost ti želim.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 15:57:41
|
|
|
|
Fargesia
|
Inana, super za srčka!!! bitki je crknu PC, vas lepo pozdravlja, za jutri pa sporoča, da bo mogoče kako minuto zamudila, ker ima prej dohtarja.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 16:02:21
|
|
|
|
Urshy78
|
jona klara, morfologijo imam zjutraj, 7.45. ti bom prek sms sporočila kako je bilo. ja, ti boš morala še malo počakati, ampak do takrat pa lahko poslušaš srčka maila še nisem videla, nisem bila še nič gor. ga grem zdaj prebrat in ti odpišem ko bom imela čas. mojškra, sem si zapomnila, da imava na isti dan morfologijo dobro opravi špica, ti tudi, pa upam da se bo že spol videl, če te firbec matra kje pa boš opravljala NS? Inana, tebi pa čestitke za
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 16:05:38
|
|
|
|
jona klara
|
ursi- samo par slikic sem ti poslala
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 16:16:04
|
|
|
|
Urshy78
|
jonči, vidla, ful si lepa nosečka pa odgovorila sem ti tudi.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 17:01:26
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inana_ Teta M, hvala. Sporočam, da sem danes na UZ videla srčka . Ful vesela, da je vse ok. Najtežje pa prenašam to, da se mi upira voda, ki sem jo včasih spila na litre in imam zdaj ful probleme kaj pit. Pa si potem čaja skuham pa to pijem, pa mi tudi ni glih dobr, pa radensko, ki je tud ne moreš preveč spit. Še najbolj mi paše kak deci cvička ob kosilu . Se vid, Dolenjka. BRAVO za srčka . Jaz sem imela iste probleme-z vodo. Pravijo da lahko popiješ cedevito, vendar samo dva kozarca na dan. Jaz sem si potem kuhala čaje, in dala v hladilnik, mogel je biti čisto mrzel, da sem ga lahko pila..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 17:02:23
|
|
|
|
špica84
|
jaz imam ns v domzalah pri strahovi ob 9 zjutraj in komaj cakammmm .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 17:33:35
|
|
|
|
cukica
|
inana čestitam in želim ti vse dobro še naprej,...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 19:01:04
|
|
|
|
Teta M
|
Urshy: tudi tebi želim vse dobro jutri na morfologiji....joj kako bosta z Mojškro uživali spet,ko bosta opazovali svoje bebice...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 19:07:19
|
|
|
|
bit
|
evo mene ..... lepitopi je poštiman.... hudič vas je brat z GSMa.... kr traja da naloži vaše čveke.. Inana... čestitke sedaj pa veliko užitkov v nosečnosti
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 21.6.2010 21:54:57
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit lepitopi je poštiman.... A zato te ni bilo nič gor ???? Ufff, sem se že ustrašila, da ni kaj drugega. Se vidimo jutri !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.6.2010 10:32:52
|
|
|
|
Teta M
|
Jutro! Uff danes sem pa potegnila s spanjem... Punce lepo se imejte danes na druženju,pa ne čebljajte preveč da ne boste spet dežja prinesle.. Kako ste kaj opravile preglede,tiste ki jih imate danes?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.6.2010 10:45:09
|
|
|
|
špica84
|
Dober dan Jaz sem priracala iz domžal.Z nami je vse uredu ns je 1,7mm.Ostala tveganja za kromosomske napake so uredu. Je pa tale najin skrivnostnež tako lepo prekrižal nogce,da nam noče izdat kaj mamo. Pa full ga je mogla žokat k je spal in nikakor da ga premakne,tako da mi je na koncu morala narediti vaginalni uz,da je sploh lahko izmerila ns. Zrastel je pa na 5,5cm :).
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.6.2010 11:33:52
|
|
|
|
mojškra
|
Dobro jutro, dober dan Tako je, jaz sem opravila morfologijo. Naš pikec pokec je še zmeraj fantek . Posteljica se mi je lepo premaknila, ne sega več preko NMU, ampak skoraj 4 cm od NMU, kar je dobro. Sicer imam še zmeraj nizko ležečo posteljico. Ostale meritve so ok, težek je 33O g, velik približno 22 cm. Vse je lahko pogledala, le obraz je skrival do konca ultrazvoka, in ga ni mogla prepričati, da bi se tako obrnil, da bi ga videli. Obraz je tiščal navzdol, ritko pa proti stropu . Ginekologinja mi ni napisala nič za komisijo, rekla je, da lahko grem v službo. Upala sem, da bom v juliju še doma, ker nimam kam otroka dati. To bo pa zdaj malce problema pri nas. Nič jutri bom poklicala še svojga zdravnika, da bi mi on dal še mal bolniške (vsaj 14 dni).
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 22.6.2010 11:35:22
|
|
|
|
Urshy78
|
dan, evo mene s pregleda, že na delovnem mestu, sem se spet načakala, ampak se je splačalo z fantičkom je vse ok, vse tako kot mora biti. je pa veselo kazal jajčka in luleka, tako da zdaj je pa 100 %, da bo fantek 14. julija imam pregled za sladkorno, naslednji pregled pa 17.8. špica, čestitke na dobro opravljeno NS hja, za spol te bo pa zgleda še nekaj časa matral firbec mojškra, kako si ti opravila, vse ok??
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?