|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
21.6.2010 10:51:05   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dobro jutro!

za kavo in zajtrk je že mojškra poskrbela...hvala!user posted image

danes ob zadnjem obisku wcja me je dete nabrcalo kot noro...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image tako je prav, naj bo dete živahno.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 301
21.6.2010 11:11:17   
špica84
Ja jutri pa nuhalna in jo komaj čakam,da vidim in slišim svojga sončka.

Drugače sem pa danees po pošti dobila as in zvok je prav enkrat so mi kr solzice sle po obrazu user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 302
21.6.2010 11:12:15   
jona klara
jutro...
vidim, da ste vse dobro jedle čez vikend, tudi jaz saj sem bila na krstu.
Imam pa spet eno vprašanje, konec tedna sva povabljena na morje, vožnje je 3,5 ure, prva ordinacija je uro in pol svtran pač ginekološka, sicer navadno prvo pomoč imajo, a bi si upale iti v 14 tednu, se mi full lušta, pa ne vem......mogoče sem res preveč panična.
hvala pupe

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 303
21.6.2010 11:13:18   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Ja jutri pa nuhalna in jo komaj čakam,da vidim in slišim svojga sončka.

Drugače sem pa danees po pošti dobila as in zvok je prav enkrat so mi kr solzice sle po obrazu user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srečno jutri na nuhalni.

je res lepo slišati srčeka malega in akrobate.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 304
21.6.2010 11:44:38   
Urshy78
Fargesia, no, samo da je vse ok user posted image

jona, če se dobro počutiš, potem mislim, da ni ovir, da ne bi šla malo na morje. po moje ti bo koristil svež morski zrak user posted image
odločit se moraš pa sama, saj veš..

špica, boš videla kako je lepo, ko boš videla svojo pikico. sigurno bo spet kakšna solzica pritekla user posted image
jutri bom tudi jaz kakšno spustila, ko bom tudi videla mojega pikeca na morfologiji, tudi jaz že komaj čakam user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 305
21.6.2010 12:20:07   
jona klara
urshy-srečno jutri na morfologiji, bom čakala novičke, kdaj pa imaš? vau, komaj čakaš verjetno, to je zelo pomemben pregled, potem ti bo vse spet lažje.Komaj čakam, da bom jaz imela ta pregled, ampak bo še treba počakati......

a si vidla moj email?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 306
21.6.2010 12:30:27   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

jutro...
vidim, da ste vse dobro jedle čez vikend, tudi jaz saj sem bila na krstu.
Imam pa spet eno vprašanje, konec tedna sva povabljena na morje, vožnje je 3,5 ure, prva ordinacija je uro in pol svtran pač ginekološka, sicer navadno prvo pomoč imajo, a bi si upale iti v 14 tednu, se mi full lušta, pa ne vem......mogoče sem res preveč panična.
hvala pupe

Jona KlaraNisi panična, le v skrbeh. Saj veš, jaz verjetno nisem prava katera bi ti lahko odgovorila, ker jaz definitivno ne bi šla. Ampak ne glede na probleme ki jih imam v nosečnosti je moje mnenje je tako, da je oddaljenost prve ordinacije kar daleč vstran, četudi se dobro počutiš. Kot pa je rekla Urshy, se moraš pa odločiti sama. Seveda morje nima kaj škoditi, celo priporočajo ga, ampak ordinacija pa bi bila laho bližje. Kaj pa pravi tvoj partnr na to?

Urshy- jutri pa imava morfilogijo, komaj čakam da vidim pikca pokca. Špica84- ti pa nuhalno, morda boš že videla spol, če boš hotela izvedetiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 307
21.6.2010 13:28:45   
jona klara
mojškra, špica, zrshy- vse boste jutri videle vaše pikece, kako super- uživajte v teh pogledih in dobro opravite vse..

mojškra- hvala za mnenje, tudi jaz sem skeptična najbolj glede tega, da je tako oddaljeno, pa tudi ta vožnjaje dolga....

< Sporočilo je popravil jona klara -- 21.6.2010 13:29:00 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 308
21.6.2010 15:10:50   
Inana_
Teta M, hvala.
Sporočam, da sem danes na UZ videla srčkauser posted image . Ful vesela, da je vse ok.
Najtežje pa prenašam to, da se mi upira voda, ki sem jo včasih spila na litre in imam zdaj ful probleme kaj pit. Pa si potem čaja skuham pa to pijem, pa mi tudi ni glih dobr, pa radensko, ki je tud ne moreš preveč spit.
Še najbolj mi paše kak deci cvička ob kosiluuser posted image . Se vid, Dolenjka.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 309
21.6.2010 15:14:18   
špica84
hahahah nimas kaj inana dolenka ku se šika.

Ravno jaz sem pribila na pikniku,da bi deci cvička za kri .

Fargi mislim pa da sem bila v blizini tvojga konca lih v soboto

(odgovor članu Inana_)
Neposredna povezava do sporočila: 310
21.6.2010 15:41:14   
jona klara
inana- super zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj pa mirno in lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 311
21.6.2010 15:57:41   
Fargesia
Inana, super za srčka!!!user posted image user posted image user posted image

bitki je crknu PC, vas lepo pozdravlja, za jutri pa sporoča, da bo mogoče kako minuto zamudila, ker ima prej dohtarja.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 312
21.6.2010 16:02:21   
Urshy78
jona klara, morfologijo imam zjutraj, 7.45. ti bom prek sms sporočila kako je bilo.
ja, ti boš morala še malo počakati, ampak do takrat pa lahko poslušaš srčka user posted image

maila še nisem videla, nisem bila še nič gor. ga grem zdaj prebrat in ti odpišem ko bom imela čas.

mojškra, sem si zapomnila, da imava na isti dan morfologijo user posted image dobro opravi user posted image user posted image

špica, ti tudi, pa upam da se bo že spol videl, če te firbec matra user posted image kje pa boš opravljala NS?

Inana, tebi pa čestitke za user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 313
21.6.2010 16:05:38   
jona klara
ursi- samo par slikic sem ti poslalauser posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 314
21.6.2010 16:16:04   
Urshy78
jonči, vidla, ful si lepa nosečka user posted image user posted image
pa odgovorila sem ti tudi.

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 315
21.6.2010 17:01:26   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Inana_

Teta M, hvala.
Sporočam, da sem danes na UZ videla srčkauser posted image . Ful vesela, da je vse ok.
Najtežje pa prenašam to, da se mi upira voda, ki sem jo včasih spila na litre in imam zdaj ful probleme kaj pit. Pa si potem čaja skuham pa to pijem, pa mi tudi ni glih dobr, pa radensko, ki je tud ne moreš preveč spit.
Še najbolj mi paše kak deci cvička ob kosiluuser posted image . Se vid, Dolenjka.

BRAVO za srčka user posted image user posted image user posted image . Jaz sem imela iste probleme-z vodo. Pravijo da lahko popiješ cedevito, vendar samo dva kozarca na dan. Jaz sem si potem kuhala čaje, in dala v hladilnik, mogel je biti čisto mrzel, da sem ga lahko pila..

(odgovor članu Inana_)
Neposredna povezava do sporočila: 316
21.6.2010 17:02:23   
špica84
jaz imam ns v domzalah pri strahovi ob 9 zjutraj in komaj cakammmm user posted image .

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 317
21.6.2010 17:33:35   
cukica
inana čestitam in želim ti vse dobro še naprej,...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 318
21.6.2010 19:01:04   
Teta M
Urshy: tudi tebi želim vse dobro jutri na morfologiji....joj kako bosta z Mojškro uživali spet,ko bosta opazovali svoje bebice...user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 319
21.6.2010 19:07:19   
bit
evo mene .....

lepitopi je poštiman.... hudič vas je brat z GSMa.... kr traja da naloži vaše čveke..user posted image

Inana... čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa veliko užitkov v nosečnostiuser posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 320
21.6.2010 21:54:57   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

lepitopi je poštiman....

A zato te ni bilo nič gor user posted image ???? Ufff, sem se že ustrašila, da ni kaj drugega. Se vidimo jutri user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 321
22.6.2010 10:32:52   
Teta M
Jutro!

Uff danes sem pa potegnila s spanjem...user posted image
Punce lepo se imejte danes na druženju,pa ne čebljajte preveč da ne boste spet dežja prinesle..user posted image

Kako ste kaj opravile preglede,tiste ki jih imate danes?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 322
22.6.2010 10:45:09   
špica84
Dober dan

Jaz sem priracala iz domžal.Z nami je vse uredu ns je 1,7mm.Ostala tveganja za kromosomske napake so uredu.
Je pa tale najin skrivnostnež tako lepo prekrižal nogce,da nam noče izdat kaj mamo.
Pa full ga je mogla žokat k je spal in nikakor da ga premakne,tako da mi je na koncu morala narediti vaginalni uz,da je sploh lahko izmerila ns.
Zrastel je pa na 5,5cm :).

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 323
22.6.2010 11:33:52   
mojškra
Dobro jutro, dober dan

Tako je, jaz sem opravila morfologijo. Naš pikec pokec je še zmeraj fantek user posted image user posted image . Posteljica se mi je lepo premaknila, ne sega več preko NMU, ampak skoraj 4 cm od NMU, kar je dobro. Sicer imam še zmeraj nizko ležečo posteljico. Ostale meritve so ok, težek je 33O g, velik približno 22 cm. Vse je lahko pogledala, le obraz je skrival do konca ultrazvoka, in ga ni mogla prepričati, da bi se tako obrnil, da bi ga videli. Obraz  je tiščal navzdol, ritko  pa proti stropu user posted image user posted image . Ginekologinja mi ni napisala nič za komisijo, rekla je, da lahko grem v službo. Upala sem, da bom v juliju še doma, ker nimam kam otroka dati. To bo pa zdaj malce problema pri nas. Nič jutri bom poklicala še svojga zdravnika, da bi mi on dal še mal bolniške (vsaj 14 dni).

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 324
22.6.2010 11:35:22   
Urshy78
dan, evo mene s pregleda, že na delovnem mestu, sem se spet načakala, ampak se je splačalo user posted image
z fantičkom je vse ok, vse tako kot mora biti. je pa veselo kazal jajčka in luleka, tako da zdaj je pa 100 %, da bo fantek user posted image
14. julija imam pregled za sladkorno, naslednji pregled pa 17.8.

špica, čestitke na dobro opravljeno NS user posted image user posted image user posted image user posted image  hja, za spol te bo pa zgleda še nekaj časa matral firbec user posted image user posted image

mojškra, kako si ti opravila, vse ok??

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?