|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
22.6.2010 10:44:49   
Izabelina
oh ja... lep dobr dan usem! me je zbudu sončk, kar je po tokih dneh dežja prou lepa novica!

dans se začnem učit še za zadnja dva izpiti, k jih mam 1. in 2. 7. pol pa počitnice (in to zaslužene) user posted image user posted image user posted image user posted image

učeri sva z mojim naročila ploščice za kopalnico... pr ns prenova bol počasi poteka... kupt morm še školjko in umivalnik pa use to načart v kopalnico... potem se pa lotmo predelave sobe... ko bo pa to končan je pa že skor use...

user posted image pridno brca, učasih tok brca, da se kr smejat začnem... je tko fino, ko sama lahko "nadziram" počutje male ribice... pregled mam 30.ga... pol pa ne vem kako bo s pregledi, ker bom počas šla kej na počitnce in bo to treba mal ukalkulirat... klicala sm tut v zdravnstveni dom za materinsko šolo, so rekl, da mi bojo poslal vabilo pa še nč nism dobila... upam, da ne bojo poslal ko se bom js pridno namakala u morju... ta škofja loka, ccc user posted image

menda da se bo počas začelo tut ubadanje s papirji... torej če vs prou razumem morm js it na csd, kjer sm prjavlena (al kjer bo prjavljen user posted image )? in pač tm rečt kaj morm... ker res nč ne vem...

še eno tako mal (zame osebno) grozno temo: kile... sm vidla, da ste nekatere na +4 in tko... js mam +12 kg... pa se mi zdi, da res pazm na hrano... sej to sm enkrat že jamrala... ampak te kile kr prhajajo... usakič k dam žlico v usta me skrbi kok se bo poznal na tehtnci... user posted image

pridem pol še mal nazaj... za enkrat pa srečno user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
22.6.2010 10:54:41   
maca29
dan da se malo javim :)CSD jaz dobim papirje na naslednjem pregledu pol pa začnem urejat papirje.Čeprav mi je že kr slabo ko vem da moram it gledat une zadirčne babe tja.Včas ne veš niti če bo prav da jim rečeš dober dan al ne .Drgač pa ZA seznam :D to ni moja prva nosečnost ampak druga enga nadobudneža mamo že doma :DMali brca veselo me pa včas tk zareže v predelu jajčnikov da je jojj.Taka pekoča bolečina pa tud otrdevanje trebuha je zmeri bl pogosto.Kr mal cvikam da se mi ne ponovi situacija iz prve nosečnosti.Moj sicer pravi da nj ne mislim na to ampak ni to tak preprosto :( no lep dan vam želim :)

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
22.6.2010 10:57:21   
Klemcy
Almera ja jaz grem v Toscano. Plan pa imava takšen, da greva najprej v Benetke,..., Firence..... v glavnem skozi vsa poznana mesta, na drugo stran škornja, tam se malo kopava, potem pa nazaj do Riminija in San Marina in še tam malo kopanja user posted image . Greva pa čist na blef, imava izpisane avtocampe in bova spala, kjer nama bo pasalo. Tak je meni najboljše, brez nekih planov, ker itak niti ne vem kako se bom počutila in če se ne bom najbolje, potem ne bova rinla v kake oddaljene zakotne kraje, ampak več časa bila ob obali in počivala.
user posted image   V kateri kraj pa greš ti?

Ja baje sem slišala, da majo v Eleclerku neke oblekce, pa tut v H&M in še v Mani sem vidla fuuuul lepih, pa itak si bom take klupla, ki padejo dol, da jih lahko še naslednje leto komot nosim.

Kopalke si pa jaz res morem nove kupit, ker mi spodnji del pride sam do kolen.user posted image  Sploh ne morem verjet, da sem bla pred nosečnostjo tako suha, a skoz sem se pritoževala glede postave. No po porodu, ko pridem spet na staro težo, se verjetno ne bom več. user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
22.6.2010 11:24:51   
tejči28
user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), ,MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29,user posted image 3 , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,user posted image ,MB 30, 2 user posted image   , doma1user posted image F
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2 user posted image 2P
user posted image lumpa6 user posted image ,LJ, 7user posted image ,doma 5 user posted image 2P in 3F

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010

user posted image bambincauser posted image LJ, 32, 3 user posted image , doma 2user posted image F
user posted image barbi195,user posted image LJ,30, 2 user posted image , doma1user posted image F
user posted image limonita, 1user posted image
user posted image rojena77,2user posted image ,

04.09.2010

user posted image Blanči, CE, 34, 4user posted image , doma 1user posted image  P
user posted image malecka_mateja, user posted image , MB, 2user posted image ,doma1user posted image P
user posted image Gala 4, 1user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2 user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010

user posted image ratatuj,29,1user posted image
user posted image tinkatonka, user posted image ,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image maca29, user posted image ,2user posted image ,doma 1user posted image F

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P,

07.09.2010 
user posted image katrinkauser posted image ,LJ ,user posted image ,doma 1user posted image
user posted image žanaja, 1user posted image ,
user posted image mihaela81,user posted image ,1user posted image

08.09.2010
user posted image Klemcy, user posted image MB, 27, 1user posted image
user posted image ŽanaTaja, user posted image   LJ, 33, 2user posted image , doma1user posted image F       
user posted image Inčy, user posted image ,Ptuj, 25, 1user posted image
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,

09.09.2010 
user posted image janjja, user posted image ,CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,
user posted image luna2010, user posted image   Šentjur, 32, 1user posted image  

10.09.2010
user posted image wada,34, 2user posted image
user posted image kesi, 2user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,user posted image Ptuj, 1user posted image  
user posted image zalcy,user posted image CE, 21, 1user posted image
user posted image daga79, 1user posted image
user posted image lenca78,user posted image LJ, 1 user posted image ,  

11.09.2010
user posted image benika, user posted image , KR, 31, 3 user posted image ,doma 2user posted image F
user posted image LoveLove, user posted image   Litija, 28,  1user posted image
user posted image kajča,user posted image KR, 31, 5 user posted image , doma2user posted image F in P ,         
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image  

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1user posted image
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1 user posted image  
user posted image klavdijak1user posted image   3user posted image , doma 2user posted image F
user posted image hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image   ,P
user posted image nushka, SG, 29, 2user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21,user posted image , 25, 2user posted image , doma 1user posted image F
user posted image alexeia, 2user posted image ,doma 1user posted image F

14.09.2010
user posted image tannya,LJ,user posted image , 36, 2user posted image , doma 1user posted image

15.09.2010
user posted image mala2001,user posted image , 2user posted image , doma 1user posted image F
user posted image LucRezia,user posted image , 29, 1user posted image  
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image tpmc,user posted image MB,22, 1user posted image                           
user posted image božička09, user posted image LJ,27, 1user posted image              
user posted image SOncIca user posted image ,Kamnik, 3 user posted image , doma 2user posted image F

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2 user posted image , doma 1 user posted image F
user posted image amelie010user posted image 2user posted image

17.09.2010
user posted image kokica09,2 user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image
user posted image marella1, user posted image   KR,29,2user posted image ,doma 1 user posted image P    
user posted image izabelina user posted image ,Grosuplje, 24, 1 user posted image

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5 user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image T.Z.,user posted image CE, 26, 1user posted image  

19.09.2010 
user posted image *Katja ,1user posted image

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image
user posted image laliela,user posted image , Rogaška Slatina, 23, 1 user posted image
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu, user posted image ,3user posted image ,doma 2 user posted image ,F in P
user posted image nadiž, 2user posted image ,doma 1user posted image F

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P
user posted image Parižanka, 1user posted image

23.09.2010
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image archie,user posted image ,KR, 29,1user posted image
user posted image pikicaT, user posted image ,KR, 2user posted image ,doma1user posted image  
user posted image belicof
, 1 user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P
user posted image sanje2,user posted image   MB, 27, 3user posted image , doma 1 user posted image
user posted image karbobo, 2user posted image
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F
user posted image matineja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image  
user posted image strgi,1 user posted image

25.09.
2010
user posted image NiNiBo,31, 1 user posted image

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3 user posted image
user posted image klavdi1, 29,1user posted image  

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1 user posted image F

28.09.2010
user posted image mala, user posted image LJ, 26,5user posted image ,doma 3 user posted image

29.09.2010
user posted image
nenka7,user posted image ,LJ,32, user posted image
user posted image liya,2 user posted image ,doma 1user posted image , P
user posted image janjika ,user posted image Ptuj,3user posted image ,doma 2user posted image F

30.09.2010
user posted image lillchy123,user posted image 31, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image binabina, CE, 25,2user posted image
user posted image ina79, 30,1user posted image , (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image
user posted image teodora75,user posted image ,Lj in Gorenjska,
35, 1user posted image  

Skupno število srečk : 90user posted image          

16 user posted image  fantkov 
24 user posted image  punčk
51  user posted image  presenečenj 
skupaj 91 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image user posted image
amm4user posted image ,rižka
user posted image , _sanikauser posted image   , 5ra8 user posted image ,julija30  user posted image , camino79  user posted image  

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 22.6.2010 11:27:08 >

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
22.6.2010 11:27:17   
tejči28
user posted image Naši  pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

22.6. bambinca
23.6. ŽanaTaja,Jinx
24.6. corfu
29.6. T.Z., benika,laliela
        teodora75
30.6. izabelina,NiNiBo
01.7. nenka7,lenca78,archie
02.7. cresisy,lillchy123,natalija28
05.7. zalcy,kajča
06.7. tejči28,lumpa6,blanči
07.7. tpmc,mala2001
08.7. inčy
14.7. maca29,katrinka,klemcy
15.7. binabina,božička09
16.7. tannya,malecka_mateja
20.7. tinkatonka
27.7.
mala
04.8. tpmc

user posted image     UZ pregledi    user posted image

29.6. kajča,teodora75,katrinka
30.6. luna2010 3D,benika
14.7. maca29

20.7. tinkatonka

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
22.6.2010 11:30:22   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

še eno tako mal (zame osebno) grozno temo: kile... sm vidla, da ste nekatere na +4 in tko... js mam +12 kg... pa se mi zdi, da res pazm na hrano... sej to sm enkrat že jamrala... ampak te kile kr prhajajo... usakič k dam žlico v usta me skrbi kok se bo poznal na tehtnci... user posted image

pridem pol še mal nazaj... za enkrat pa srečno user posted image

Ja ampak jaz sem imela vsaj cca 10kg viška ko sem zanosila, tak da se to tud pozna .Če si bila prej bolj med okroglimi, pol je logično da malo manj dobiš, če si bla pa suha (kokr se te jaz spomnim iz srečanja si bla pri suhicah) in nisi imela odvečnega špehka, pol je pa logično da grejo kg bolj hitro gor. Tak da "don't worry"!!!! Vse bo šlo dol, ko boš letala za malo štručko. user posted image

Pa srečno na izpitih! user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
22.6.2010 12:05:13   
mala2001
Js sem bla tud pred nosečnostjo na mal viška, pa jih imam že +10 user posted image , v prvi user posted image , pa se do takga cajta mela že +15, pa je šlo pol vse dol.... pol pa spet mal gor in dol in gor.....user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
22.6.2010 12:47:26   
nadka30
punce moje rabim malo pomoči, trenutno sem na dopustu, po končanem dopustu pa bom šla za cca 3 t še v bolniško in sedaj me zanim ali rabim za ta prvi mesec oz malo majn tudi predlog svojega g za bolniško oziroma lai je dovolj da grem do svojega zdravnika in rečem za bolniško. Ker moje počutje iz dneva v dan slabše.

hvala za pomoč
lp

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
22.6.2010 13:04:21   
zalcy
Js sem bla tud pred nosečnostjo na mal viška, pa jih imam že +10 user posted image , v prvi user posted image , pa se do takga cajta mela že +15, pa je šlo pol vse dol.... pol pa spet mal gor in dol in gor.....user posted image

hehe, to še ni ničččuser posted image jas sem jih imela pred nosečnostjo 56, zdaj na zadnjem pregledu pa že 72...user posted image user posted image se pravi +16.. kaj pa tooooooo.... me je full strah kolk bo pokazala tehnica na naslednjem pregledu.. je pa res, da je to moja prva nosečnost... oz. druga, ker se prva ni dokončalauser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
22.6.2010 13:05:56   
Izabelina
moja je tut prva nosečnost... prej nism mela nikol problemov s težo... za svojo višino sm bla lčih uredu se mi zdi (173cm, 63kg)... zdej je pa kr podivjal use skupi...  

kot mu je usojeno!

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
22.6.2010 13:08:40   
maca29
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

punce moje rabim malo pomoči, trenutno sem na dopustu, po končanem dopustu pa bom šla za cca 3 t še v bolniško in sedaj me zanim ali rabim za ta prvi mesec oz malo majn tudi predlog svojega g za bolniško oziroma lai je dovolj da grem do svojega zdravnika in rečem za bolniško. Ker moje počutje iz dneva v dan slabše.

hvala za pomoč

lp

jaz sem rabla papir od ginekologa da mi je pol moja osebna zdravnica odprla bolniško

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
22.6.2010 13:12:09   
zalcy
moja je tut prva nosečnost... prej nism mela nikol problemov s težo... za svojo višino sm bla lčih uredu se mi zdi (173cm, 63kg)... zdej je pa kr podivjal use skupi...

kolk jih maš za zdejuser posted image tolk ziher nisi gor šla, ko pa jasuser posted image user posted image
res, full bed... pa vsi me zafrkavajo kok sem se zredila pa take fore.. meni se pa ne zdi, pa bi blo kaj preveč očitno... samo oni to vidijo.........za ****user posted image user posted image

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
22.6.2010 13:19:30   
archie
Pa kaj je spet to?!?!user posted image A nismo ze enkrat predebatirali tega glede kg? A se lahko nehate sekirat? In toliko "poslusat" okolico? Ce katera zateka, je potem logicno, da vaga vec pokaze. to bo slo po rojstvu dol. n'c bat.

IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

kolk jih maš za zdejuser posted image tolk ziher nisi gor šla, ko pa jasuser posted image user posted image
res, full bed... pa vsi me zafrkavajo kok sem se zredila pa take fore.. meni se pa ne zdi, pa bi blo kaj preveč očitno... samo oni to vidijo.........za ****user posted image user posted image

ce si jih prej imela 56, potem je logicno, da se +16 opazi... ampak daj ne razmisljaj o tem!! Si noseca, si lepa, ce se pocutis ok, se ne sekiraj toliko. bolj se bos sekirala, bolj slabo bos jedla, bolj se bos redila! Nasmeh na obraz in zacni uzivat v nosecnosti!!! user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
22.6.2010 13:23:05   
zalcy
ce si jih prej imela 56, potem je logicno, da se +16 opazi... ampak daj ne razmisljaj o tem!! Si noseca, si lepa, ce se pocutis ok, se ne sekiraj toliko. bolj se bos sekirala, bolj slabo bos jedla, bolj se bos redila! Nasmeh na obraz in zacni uzivat v nosecnosti!!! user posted image

ja, v bistvu maš čist prav...user posted image ampak, ko bi vsi drugi ljudje vsaj za sebe najprej poskrbeli... bi imeli veliko več delauser posted image user posted image
še vedno se pa tolažim s tem, da bo šlo prej ali slej dol , vsaj upanje imam, heheuser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
22.6.2010 13:27:43   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

ja, v bistvu maš čist prav...user posted image ampak, ko bi vsi drugi ljudje vsaj za sebe najprej poskrbeli... bi imeli veliko več delauser posted image user posted image
še vedno se pa tolažim s tem, da bo šlo prej ali slej dol , vsaj upanje imam, heheuser posted image

to je vecni problem!! Drugace pa skozi eno uho notri, skozi drugo ven user posted image .
tudi midva sva ze bila delezna komentarjev, ces "kaj bova s psicami, ko se bo mala rodila; pa saj ne moreta biti kar z nama v stanovanju." user posted image . ja, a ce ju ob rojstvu fliknem v pesjak, bosta pa malo z veseljem sprejela?!?!
take komentarje cimprej pozabi. ali jim pa kaj nazaj zabrusi! user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
22.6.2010 13:28:26   
tejči28
moja svakinja je bila zelo suha preden je zanosila,zredila se je več kot 20kg,res jo je bilo veliko skupaj,ampak ko je šla delat je imela že stato postavo,tak da nič se sekirat. za suhice je normalno,da se več zredijo,ker nimajo nič zalog od prej. jaz imam polno zaloge od prej in sem se zredila 7kg.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
22.6.2010 13:43:25   
zalcy
to je vecni problem!! Drugace pa skozi eno uho notri, skozi drugo ven user posted image .
tudi midva sva ze bila delezna komentarjev, ces "kaj bova s psicami, ko se bo mala rodila; pa saj ne moreta biti kar z nama v stanovanju." user posted image . ja, a ce ju ob rojstvu fliknem v pesjak, bosta pa malo z veseljem sprejela?!?!
take komentarje cimprej pozabi. ali jim pa kaj nazaj zabrusi! user posted image

haha, kake bedne fore s psicami-kaj jih pa briga sploh...
saj se vedno najde nekdo, ki je pametn in ima vedno nekaj za dodat...user posted image
sicer pa tak, kot si rekla.... skozi eno uho notri, skozi drugo pa ven... kaj češ drugegauser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
22.6.2010 13:45:41   
zalcy
moja svakinja je bila zelo suha preden je zanosila,zredila se je več kot 20kg,res jo je bilo veliko skupaj,ampak ko je šla delat je imela že stato postavo,tak da nič se sekirat. za suhice je normalno,da se več zredijo,ker nimajo nič zalog od prej. jaz imam polno zaloge od prej in sem se zredila 7kg.user posted image

jas sem tudi slišala,da se suhice bolj zredijo--- sicer pa saj veš, smo pač ženske, ki pa ne bi ble ženske, če se ne bi ubadale s kg... mislim, da bo to večna dilema med nami, heheuser posted image user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
22.6.2010 13:51:48   
Izabelina
jas sem tudi slišala,da se suhice bolj zredijo--- sicer pa saj veš, smo pač ženske, ki pa ne bi ble ženske, če se ne bi ubadale s kg... mislim, da bo to večna dilema med nami, hehe

mene najbol to jezi, da me nikol do zdej ni to nč obremenjeval... niKol nism bla pretirano "ženska" se prau, da bi pazla na svojo postavo, da bi se ličla, pazla na obleke, sledila modi in tko napreJ... to je kr zdej ena obsesija ratala... pa ko vem, da jo najmanj potrebujem... no sej bo minil!

kot mu je usojeno!

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
22.6.2010 13:54:11   
nadka30
zalcy ne se ubadat s kilogrami, ko boš rodila bodo šli en dva tri dol, boš na veliko vozičkala okoli boš videla kilogrami bodo kar sami skopneli. No jaz z kilogrami nimam glih problemov, sedaj jih imam cca 56, tako da sem se do sedaj zredila dobrih 6 (pa saj se tudi pri prvi nosečnosti nisem) imam pa zadnje čase veči problem kako kaj v sebi zadržat, najprej se najem potem pa mi rata full slabo in po sreči še vse zbruham user posted image .

Če boš pa kaj izvedela glede denarne pomoči od občine bi pa prosila za informacijo, ker boma obe spadale pod isto občino.

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
22.6.2010 14:00:28   
nadka30
zalcy poslala sem ti mael.user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
22.6.2010 14:04:17   
zalcy
zalcy ne se ubadat s kilogrami, ko boš rodila bodo šli en dva tri dol, boš na veliko vozičkala okoli boš videla kilogrami bodo kar sami skopneli. No jaz z kilogrami nimam glih problemov, sedaj jih imam cca 56, tako da sem se do sedaj zredila dobrih 6 (pa saj se tudi pri prvi nosečnosti nisem) imam pa zadnje čase veči problem kako kaj v sebi zadržat, najprej se najem potem pa mi rata full slabo in po sreči še vse zbruham user posted image .

Če boš pa kaj izvedela glede denarne pomoči od občine bi pa prosila za informacijo, ker boma obe spadale pod isto občino.

ja, boma midve pomoje tudi kaj skupaj vozičkale, hehehuser posted image user posted image a neuser posted image
sem ti poslala sporočilo na zasebno glede občineuser posted image
drugače pa sem se odločla, da se sploh ne bom več sekirala glede kg, ker itak nima smisla...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
22.6.2010 14:15:13   
TamaraJ
Kileeee :))) Prvo nosečnost sem štartala s 56, rodila s 84, drugič štartala s 60, rodila s 83, tokrat štartala s pridobljenimi decembrskimi kilcami (ampak je blo reees dobr :)), torej štartala sem s 63 in se mi zdaj gibljejo okoli 75. Pa vsakič sem šla lepo dol, veliko km z vozičkom in najboljša shujševalna po porodu: dojenje. Je pa priporočljivo kakšne vaje za oblikovanje delat potem. Nekaj malega na dan za ritko, trebušček,... :) Jaz đe zdaj uporabljam elastični Gym trak in je super za vaje. Ne pozabite stiskat spodaj; istočasno trebušček in mišice medeničnega dna. Pa kakšna masaža presredka bi zdaj že lepo prav prišla. Je vredno. Za porod in seveda po njem :)

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
22.6.2010 14:23:37   
Anonimen
TamaraJ ampak masažo presedka so nam v MŠ odsvetovali do 35.tedna oz. babica je rekla, da naj se pred 35.tednom ne igramo z njo ker lahko stimulacija sproži porod...

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2674
22.6.2010 14:26:55   
NiNiBo
kile ne bom prevec komentirala, ker se nocem prevec obremenjevat. Tehtam se redno, da imam vse skupaj vsaj malo pod nadzorom. So pa sle gor vec, kot sem si zadala in me ne briga kaj si ostali misljo o tem.

Jaz sem sla pa danes k zdravniku, ker me ze en teden boli zapestni sklep. No sedaj je bil ze otecen, tako da sem se koncno spokala oz. me je moj nagnal. Hja ocitno sem dobila neko vnetje, od kod nobenemu jasno. Dobila opornico, mirovanje 2 tedna, hlajenje in ce ne bo boljse, bo treba testirat na "revmatoidne faktorje"-svasta. Jaz sem prepricana, da bo bolje user posted image user posted image  tako da ni panike.

tinkatonka moram pohvalit konzulat v Bernu. Sem jih danes klicala, ce mi lahko izdajo neke dokumnte za selitev. Me je vprasal kje zivim in glede na to, da bi izgubila cel dan ce bi sla tja, mi bo vse poslal po posti in ne rabim nic tja hodit-ni kaj zelo fleksibilno.

Uzivajte v soncku, pri nas ga se vedno niuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?