|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
21.6.2010 14:55:28   
zalcy

IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

nadka30 nisem vedla, da lahko že zdaj rihtaš to na socialni? Na csd strani sem prebrala, da 60 dni pred PDP.
Kdaj približno pa potem prejmeš ta denar?

ja to mene tudi zanima, če že zdaj lahko rihtašuser posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
21.6.2010 15:19:24   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

nadka30 nisem vedla, da lahko že zdaj rihtaš to na socialni? Na csd strani sem prebrala, da 60 dni pred PDP.

Odvisno od CSD--ja. Ponekod papirje vzamejo prej, ponekod pač ne. Najbolje bo, da se pozanimate. Denar dobiš po prejetju odločbe (se pravi ga bo nadka dobila v juliju). Jaz bom šla papirologijo urejat, ko pridem iz morja, nič prej. Se ne mudi in tudi profitirala ne bom čisto nič.

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
21.6.2010 15:49:51   
Božička09
Srečanje: najprej tole, ker imam slabo vest. Sem namreč prepozno domov prišla, da bi mi pred službo zneslo iti še v Zvezdo in mi je prav žal, v prvi vrsti zaradi sladoleda user posted image , pa zato, ker vas nisem spoznala. Bi mi pasalo v živo klepetati z nosečkami, no pa saj bo še kdaj prilika. Sva pa zato KONČNO izbrala voziček, ni ravno najlepši ima pa vse kar rabim. Edino nakupovalna košara ni ravno največja, ampak to na našo miško nima vpliva. Vzela bom kar Jane Slalom Pro Reverse, sem gledala, če so kje v tujini cenejši, pa nisem našla ... Kak namig mogoče? user posted image  Pri Implastu so se mi pa malo zamerili ...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

božička, otrdevanje so lažni popadki user posted image  to v bistvu maternica "vadi" na prave popadke. pri enih prej, pri drugih kasneje, pri enih več, pri drugih manj, pri nekaterih je boleče, pri drugih ne... odvisno od osebe, nosečnosti, fizičnih aktivnosti... ma svašta user posted image

Okej, zdaj mi je pa čisto malo nerodno ratalo user posted image  Ampak sploh nikoli nisem nič čutila, če otipam trebuh, potem opazim, drugače pa ne ... Sem bila sveto prepičana, da se jih občuti. No, naj moja maternica kar lepo vadi, da bova lepo sodelovali pri porodu user posted image

Zdaj berem krasno knjigo, Modrost rojevanja - če jo imate možnost dobiti v knjižinici, jo vzemite. Super je. Tako lepo razloži celoten potek poroda, da ti še zadnje trohice strahu razžene in komaj čakaš user posted image

archie: Čestitke za potrjeno punčko user posted image  Glavno, da je vse ostalo bp, en teden v rasti gor ali dol, ko bo dovolj velika, se bo že rodila user posted image

Mala2001: kje pa ste imeli poroko? Moj je namreč igral na eni v soboto ... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Katja

Eno vprašanje, morda ste se o tem že pogovarjale, pa sem zamudila. Katera od vas hodi na aerobiko za nosečnice? Naj bi bilo fino, ker utrjuješ mišice prav za porod. Uživajte v hladnem zraku :)

Jaz sem na jogo, pa je zdaj čez poletje ni več, so počitnice ... user posted image  Kar nekaj, pa tako fino je bilo.

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
21.6.2010 15:54:03   
zalcy

IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

Odvisno od CSD--ja. Ponekod papirje vzamejo prej, ponekod pač ne. Najbolje bo, da se pozanimate. Denar dobiš po prejetju odločbe (se pravi ga bo nadka dobila v juliju). Jaz bom šla papirologijo urejat, ko pridem iz morja, nič prej. Se ne mudi in tudi profitirala ne bom čisto nič.

aha, tak da je še čas za te papirjeuser posted image v glavnem jas bom počakala do 5.7, ko imam pregled, da mi bo dal g vse papirje, pol bom pa počasi šlauser posted image user posted image
kako pa je glede enkratne denarne pomoči na občiniuser posted image user posted image to se pa odda po rojstvu otroka al kako, vsaj zdi se miuser posted image

pa mogoče če katera ve, kako je z denarno pomočjo na csd za bezposelne mamice.. ker sem imela denarno pomoč do decembra lani, potem pa so mi jo ukinili, ker sva z fantom že več kot eno leto v skupnem gospodinjstvu in bi me mogu kao on preživljat... tako, da od decembra nimam prihodkov, pa me zanima, če mi bodo zdaj kaj dali al ničuser posted image user posted image res nevem kako je s tem, samo koliko sem seznanjena mi nekaj pripada ne glede na to, če sva pač s fantom v istem gospodinjstvu in ima on plačouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
21.6.2010 16:00:58   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Sem pa tole najdla na forumu, vzemite mal za hec in javite če rezultati štimajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=1006171621229770&a=1&

hehe...meni je prislo 70% za puncko...bomo videli septembrauser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

No, meni je kviz pokazal punčko - NE DRŽI.   Če katera ne verjame pa naj pogleda v moj album, kjer se na eni slikci zelo lepo vidi "pištolca".

kaj si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

kok sm vam vsem fous k greste na morje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nadka
- moj ma tud pozn kolektivca in dopust ne pride vpostev,kak vikend na morju itak...vec pa zal letos neuser posted image user posted image user posted image

mala - super za pregled ... kaj tocn gres na morjeuser posted image

csd
- ja zacnes rihtat papirje 60 dni prej in najkasneje 30 dni prej, je odvisn kdaj ulozis papirje - da denar dobis...
npr.
ce vlozis 5.7.  bodo najbrz do konc meseca odlocbo napisali in denar dobis 15.8., nakazila so samo enkrat na mesec, ce pa oddas npr. 22.7. in dobis odlocbo 10.8., bo sele naslednji mesec denar...upam da nism prevec zakomplicirala, seveda je odisn od vsake kdaj ma pdp oz. zacne porodnisko

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
21.6.2010 17:24:43   
mala2001
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Mala2001: kje pa ste imeli poroko? Moj je namreč igral na eni v soboto ... user posted image

V Kostanjevici na Krki, drugače formalnosti pa v gradu Mokrice....

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
21.6.2010 18:24:15   
nadka30
hay

vidim da sem odprla zanimivo temo, no jaz sem imela izpolnjele liste iz službe pa sem morala še nekaj uredit in sem šla vprašat če lahko odam papirje in mi je rekla da sploh ni problema, čeprav je do mojega pdp še več kot 60 dni, ampak jih je vzela. Sem jo pa vprašala če moram prinesti še kakšne papirje od svoje ginekologinje glede datuma poroda in mi je rekla da oni tega sploh ne potrebujejo in tudi materinsko knjigo si ni skopirala tako kot sem brala po forumih, da baje sedaj tega ne rabijo več da tako dobijo vse podatke, ki jih še rabijo sami- Pri nadji sem od svoje g morala prinesti papir kdaj imam rok poroda in koliko dni prej grem na porodniško, sedaj tega baje ni več, moram priznat da mi je čist kul. Denar pa bom verjetno dobila nekje v juliju. user posted image user posted image

Katrinka torej si lahko podama roke, bo pa drugo leto toliko bolj zanimivo na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zalcy denar, ki ga pa dobiš od občine boš pa urejala papirje potem ko boš rodila, samo po resnic povedano se sedaj ne spomnim ali sem takrat pri nadji jaz dobila domov te papirje ali sem jih morala iti sama iskat? to se še moram pozanimatuser posted image Vem pa da občina zreče za prvega otroka da cca 100e.Takrat ko sem jaz rodila nadjo smo imeli še pogostitev v hotelu, zastojn slikanje z otrokom, dobili smo še neko knjigico ter žličko z grbom ter imenom in roj. datumom otroka- ampak tega sedaj baje ni več.Škoda, ker je bil res lep spomin, še posebej ta srebrna žlička.user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
21.6.2010 18:35:35   
bambinca
jaz sem papirje,ki jih oddaš na občini ob rojstvu, dobila kar na csd

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
21.6.2010 18:38:45   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

super, no ene občine imajo to fajn pošlihtano, no jaz nisem nič dobila tako da mislim da bom morala kar samo po ta papir.
user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
21.6.2010 19:44:29   
katrinka

super, no ene občine imajo to fajn pošlihtano, no jaz nisem nič dobila tako da mislim da bom morala kar samo po ta papir.
user posted image

ja pri enih csd-jih skor nic ne rabis nosit, eni hocjo pa se st. sponjih hlackuser posted image
jaz od obcine ne dobim nic, za prvega otroka sem dobila knjigo, sedaj pa nic, sm kr fous tisitim k zivite v radodarnih obcinahuser posted image

ja nadka tkole mave letos z morjem - jah ni kej, bove si ga doma naredile a prav...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
21.6.2010 19:55:26   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

user posted image

ja pri enih csd-jih skor nic ne rabis nosit, eni hocjo pa se st. sponjih hlackuser posted image
jaz od obcine ne dobim nic, za prvega otroka sem dobila knjigo, sedaj pa nic, sm kr fous tisitim k zivite v radodarnih obcinahuser posted image

ja nadka tkole mave letos z morjem - jah ni kej, bove si ga doma naredile a prav...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

boš videla da bo prav zanimivo, boma drugo leto vse nadoknadileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , boma malo vode v otroški bazen nalile, ko boma pa noter zlezle bo pa tako morsko gladino dvignilouser posted image user posted image user posted image ..
Ja nekatere občine so radodarne, tudi naša je bila pred dobrimi šestimi leti radodarna sedaj pa baje šparajo na vseh straneh, pa tudi ok, bomo preživeli.

Punce kako daleč ste z imeni imate zbraneuser posted image no mi smo skoraj pri koncuuser posted image z zbiranjem ni še čist odločeno, še dobro da imam še dobra dva meseca časauser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
21.6.2010 20:24:40   
zalcy
hay

vidim da sem odprla zanimivo temo, no jaz sem imela izpolnjele liste iz službe pa sem morala še nekaj uredit in sem šla vprašat če lahko odam papirje in mi je rekla da sploh ni problema, čeprav je do mojega pdp še več kot 60 dni, ampak jih je vzela. Sem jo pa vprašala če moram prinesti še kakšne papirje od svoje ginekologinje glede datuma poroda in mi je rekla da oni tega sploh ne potrebujejo in tudi materinsko knjigo si ni skopirala tako kot sem brala po forumih, da baje sedaj tega ne rabijo več da tako dobijo vse podatke, ki jih še rabijo sami- Pri nadji sem od svoje g morala prinesti papir kdaj imam rok poroda in koliko dni prej grem na porodniško, sedaj tega baje ni več, moram priznat da mi je čist kul. Denar pa bom verjetno dobila nekje v juliju. user posted image user posted image

Katrinka torej si lahko podama roke, bo pa drugo leto toliko bolj zanimivo na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zalcy denar, ki ga pa dobiš od občine boš pa urejala papirje potem ko boš rodila, samo po resnic povedano se sedaj ne spomnim ali sem takrat pri nadji jaz dobila domov te papirje ali sem jih morala iti sama iskat? to se še moram pozanimatuser posted image Vem pa da občina zreče za prvega otroka da cca 100e.Takrat ko sem jaz rodila nadjo smo imeli še pogostitev v hotelu, zastojn slikanje z otrokom, dobili smo še neko knjigico ter žličko z grbom ter imenom in roj. datumom otroka- ampak tega sedaj baje ni več.Škoda, ker je bil res lep spomin, še posebej ta srebrna žlička.user posted image

hmm, hvala za odgovor.... najbolje, da grem na občino vprašat kako je s tem...
drugače pa si v konjicah rihtala te papirje na csd, neuser posted image potem pa res imava srečo, ker zgleda, da niti jas ne bom rabla nosit vseh teh papirjev od g, če pač ne potrebujejo--- kullluser posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
21.6.2010 21:41:18   
Klemcy
ja tut mene je G debelo gledal, ko sem mu pod nos rinla tiste obrazce pa PDP, da mi napiše in da žig gor. Je rekel, ja kje ste pa to dobli, tega že več let ne rabimo pisat.user posted image

ime imam jaz izbrano že od začetka nosečnosti. Za fantka sploh nikoli nisem premišljevala, ker sem vedla, da bo pupa, tako da je ostalo isto, mi je še vedno najlepše in tako lepo preprosto. Tudi vrata njene sobice so že okrašena s temi črkami. Vedno, ko grem mimo in pogledam na ta pisan napis oz ime, se čist raznežim. user posted image  Ampak ga ne izdam, haha.user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 21:54:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala2001)
  Neposredna povezava do sporočila: 2639
21.6.2010 22:19:25   
tejči28
user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), ,MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29,user posted image 3 , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,user posted image ,MB 30, 2 user posted image   , doma1user posted image F
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2 user posted image 2P
user posted image lumpa6 user posted image ,LJ, 7user posted image ,doma 5 user posted image 2P in 3F

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010

user posted image bambincauser posted image LJ, 32, 3 user posted image , doma 2user posted image F
user posted image barbi195,user posted image LJ,30, 2 user posted image , doma1user posted image F
user posted image limonita, 1user posted image
user posted image rojena77,2user posted image ,

04.09.2010

user posted image Blanči, CE, 34, 4user posted image , doma 1user posted image  P
user posted image malecka_mateja, user posted image , MB, 2user posted image ,doma1user posted image P
user posted image Gala 4, 1user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2 user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010

user posted image ratatuj,29,1user posted image
user posted image tinkatonka, user posted image ,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image maca29, user posted image ,1user posted image

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P,

07.09.2010 
user posted image katrinkauser posted image ,LJ ,user posted image ,doma 1user posted image
user posted image žanaja, 1user posted image ,
user posted image mihaela81,user posted image ,1user posted image

08.09.2010
user posted image Klemcy, user posted image MB, 27, 1user posted image
user posted image ŽanaTaja, user posted image   LJ, 33, 2user posted image , doma1user posted image F       
user posted image Inčy, user posted image ,Ptuj, 25, 1user posted image
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,

09.09.2010 
user posted image janjja, user posted image ,CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,
user posted image luna2010, user posted image   Šentjur, 32, 1user posted image  

10.09.2010
user posted image wada,34, 2user posted image
user posted image kesi, 2user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,user posted image Ptuj, 1user posted image  
user posted image zalcy,user posted image CE, 21, 1user posted image
user posted image daga79, 1user posted image
user posted image lenca78,user posted image LJ, 1 user posted image ,  

11.09.2010
user posted image benika, user posted image , KR, 31, 3 user posted image ,doma 2user posted image F
user posted image LoveLove, user posted image   Litija, 28,  1user posted image
user posted image kajča,user posted image KR, 31, 5 user posted image , doma2user posted image F in P ,         
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image  

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1user posted image
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1 user posted image  
user posted image klavdijak1user posted image   3user posted image , doma 2user posted image F
user posted image hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image   ,P
user posted image nushka, SG, 29, 2user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21,user posted image , 25, 2user posted image , doma 1user posted image F
user posted image alexeia, 2user posted image ,doma 1user posted image F

14.09.2010
user posted image tannya,LJ,user posted image , 36, 2user posted image , doma 1user posted image

15.09.2010
user posted image mala2001,user posted image , 2user posted image , doma 1user posted image F
user posted image LucRezia,user posted image , 29, 1user posted image  
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image tpmc,user posted image MB,22, 1user posted image                           
user posted image božička09, user posted image LJ,27, 1user posted image              
user posted image SOncIca user posted image ,Kamnik, 3 user posted image , doma 2user posted image F

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2 user posted image , doma 1 user posted image F
user posted image amelie010user posted image 2user posted image

17.09.2010
user posted image kokica09,2 user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image
user posted image marella1, user posted image   KR,29,2user posted image ,doma 1 user posted image P    
user posted image izabelina user posted image ,Grosuplje, 24, 1 user posted image

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5 user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image T.Z.,user posted image CE, 26, 1user posted image  

19.09.2010 
user posted image *Katja ,1user posted image

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image
user posted image laliela,user posted image , Rogaška Slatina, 23, 1 user posted image
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu, user posted image ,3user posted image ,doma 2 user posted image ,F in P
user posted image nadiž, 2user posted image ,doma 1user posted image F

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P
user posted image Parižanka, 1user posted image

23.09.2010
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image archie,KR, 28,1user posted image
user posted image pikicaT, user posted image ,KR, 2user posted image ,doma1user posted image  
user posted image belicof
, 1 user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P
user posted image sanje2,user posted image   MB, 27, 3user posted image , doma 1 user posted image
user posted image karbobo, 2user posted image
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F
user posted image matineja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image  
user posted image strgi,1 user posted image

25.09.
2010
user posted image NiNiBo,31, 1 user posted image

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3 user posted image
user posted image klavdi1, 29,1user posted image  

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1 user posted image F

28.09.2010
user posted image mala, user posted image LJ, 26,5user posted image ,doma 3 user posted image

29.09.2010
user posted image
nenka7,user posted image ,LJ,32, user posted image
user posted image liya,2 user posted image ,doma 1user posted image , P
user posted image janjika ,user posted image Ptuj,3user posted image ,doma 2user posted image F

30.09.2010
user posted image lillchy123,user posted image 31, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image binabina, CE, 25,2user posted image
user posted image ina79, 30,1user posted image , (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image
user posted image teodora75,user posted image ,Lj in Gorenjska,
35, 1user posted image  

Skupno število srečk : 90user posted image          

16 user posted image  fantkov 
23 user posted image  punčk
52  user posted image  presenečenj 
skupaj 91 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image user posted image
amm4user posted image ,rižka
user posted image , _sanikauser posted image   , 5ra8 user posted image ,julija30  user posted image , camino79  user posted image  

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
21.6.2010 22:19:39   
tejči28
user posted image Naši  pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

22.6. bambinca
23.6. ŽanaTaja,Jinx
24.6. corfu
29.6. T.Z., benika,laliela
        teodora75
30.6. izabelina,NiNiBo
01.7. nenka7,lenca78,archie
02.7. cresisy,lillchy123,natalija28
05.7. zalcy,kajča
06.7. tejči28,lumpa6,blanči
07.7. tpmc,mala2001
08.7. inčy
14.7. maca29,katrinka,klemcy
15.7. binabina,božička09
16.7. tannya,malecka_mateja
27.7.
mala
04.8. tpmc

user posted image     UZ pregledi    user posted image

29.6. kajča,teodora75,katrinka
30.6. luna2010 3D,benika
14.7. maca29

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
22.6.2010 6:53:59   
lumpa6
csd ja men je rekla da naj dam zravn potrdilo moje guser posted image , sem pa mislila vložit v začetku julija, takrat bo malo manj kod 60 dni do pdp-ja

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
22.6.2010 6:54:59   
lumpa6
morje ja jaz grem od 24.6 pa do 2.8 jupi komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
22.6.2010 7:06:07   
katrinka

user posted image

boš videla da bo prav zanimivo, boma drugo leto vse nadoknadileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , boma malo vode v otroški bazen nalile, ko boma pa noter zlezle bo pa tako morsko gladino dvignilouser posted image user posted image user posted image ..
Ja nekatere občine so radodarne, tudi naša je bila pred dobrimi šestimi leti radodarna sedaj pa baje šparajo na vseh straneh, pa tudi ok, bomo preživeli.

Punce kako daleč ste z imeni imate zbraneuser posted image no mi smo skoraj pri koncuuser posted image z zbiranjem ni še čist odločeno, še dobro da imam še dobra dva meseca časauser posted image

joj si ne upam zlezt v bazen od tamale...hehe...al bo pocu al pa sla vsa voda vn...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image
mamo graben zraven - tekoci potocek...je moj reku naj grem tja pa bo...heheuser posted image user posted image user posted image

imena
- za fantka ze od prej, za puncko pa tud mamo, no vsaj prvo ime je ziher, mi bomo namrec imeli 2,morm za srednje ime mojga vprasat a je se isto al si je kej premislil...heheuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

CSD - moram malo preračunat ali naj vložim julija ali avgusta - po mojem bom šele avgusta vložila, da se mi če julijska plača notri všteje

Moram pa na Vič poklicat, a rabijo papirje od G ali ne

ja kr zracuni si, jz sem tud lansk let k je bla zadnja placa boljsa,pa lansko leto so na vicu hotl met potrdilo, za letos ne vem, jaz ga imam - ce bodo vzel bodo - kr poklic da ne bos 5krat hodilauser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
22.6.2010 7:53:00   
tinkatonka
Hej punce!

Jaz sem imela včeraj popoldne pregled - naročena ob 16:30, šla iz čakalnice ob 19:40 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je bil pravi norhaus, saj gre G na tritedenski dopust, da ne govorim, da je bila vsaka ta druga noseča v čakalnici, pa da so imele skoraj vse morfologije, tak da logično da si je za njih več časa vzela. Vglavnem noro. Drugače pa vse OK z mano in user posted image . Pritisk je bil ful nizek - a kaj ne bo po 3h čakanja. S težo sem zdaj na +4kg od začetka user posted image . Srček lepo bije. In to je blo to za 10 min pregled tok čakanja. Naročena sem spet 20.7 (tejči za seznam user posted image ) in takrat imam tudi UZ. Bo hitro minilo se mi zdi, sploh ker je vmes še morje, pa Aneja bom imela itak cel julij doma, da mi bo krajšal čas.

CSD...mi je včeraj med. sestra pri G rekla, da ne rabim potrdila, da grem samo z mat.knjižico na CSD, da si pa lahko stvari začnem že urejat. Tak da po morju bom šla rihtat tudi papirje.

imena...izbrana, čeprav za punčko bi jaz še spremenila. Mi nekako več ne potegne izbrano ime, moram samo najdt pravi trenutek, da moža mal okrog prsta ovijem. user posted image

kopalke...moje grejo še čist fajn gor, mogoče je modrčk malo bolj poln, samo za tist teden morja si ne bom stroškov z nakupom novih kopalk delala. Itak imam pa namen na porodniški izgubit kakšen extra kg do naslednjega poletja. Tak da si bom za nagrado kupila naslednje leto tudi nove kopalkeuser posted image .

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 22.6.2010 7:57:33 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
22.6.2010 8:13:47   
Anonimen
jutro punce!

končno nehalo deževat in se je vsaj mičkeno pokazal sonček user posted image
dober znak zame ko grem na izpit hehe user posted image
prvi del filma Gabriela home alone preživeli in pričel se je drugi user posted image

sem se pa ponoči smejala, ko sem ugotavljala, kaj se sveti v kotu na polički in se spomnim, da dudici za bebija user posted image , se namreč svetijo in so za nočno uporabo, kao user posted image

punce, upam, da ste dobre volje... želim vam pa itak čimlepši dan
user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2646
22.6.2010 8:22:35   
corfu
Dobro jutro

Očitno je pred nami lep dan user posted image

Počutje ok, v četrtek imam pregled v nedeljo peljeva maledva na morje, skupaj pa gremo 17.7. user posted image . Ime še nimamo izbrano user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
22.6.2010 8:36:12   
archie
Laliela: srecno na izpitu!!

Tinka: meni cakanje povisa pritisk, ne pa zniza user posted image

Tejci za seznam: meni lahko popravis starost (sem vmes imela RD) in menda lahko zraven napises user posted image .
Rok bom pustila tako kot je, ker je ta dolocen od mojega G.

Morje: mi gremo verjetno sele avgusta enkrat za kaksen vikend. To je cisto dovolj zame. vodo imam drugace ful rada, ne maram pa vrocine. zato naredimo kompromis in se s psi hodimo kopat na Bled.

lep dan vsem!!user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
22.6.2010 9:47:32   
tinkatonka

Sem pa tole najdla na forumu, vzemite mal za hec in javite če rezultati štimajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=1006171621229770&a=1&

hehe...meni je prislo 70% za puncko...bomo videli septembrauser posted image user posted image user posted image user posted image

Hočeš reči boste vidle septembra...ker ti itak že veš user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
22.6.2010 9:49:37   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Tinka: meni cakanje povisa pritisk, ne pa zniza user posted image

ah jaz sem že navajena čakanja (no tako dolgega pač res ne), tak da sem si prinesla veliko časopisja s sabo, pa mal nas je ena majhna pupika zabavala v čakalnici, ki je prišla z mamico skupaj na pregled, pa je kr minilo. Tak da se pritisk ni imel zaradi česa dvignit. user posted image

Danes me pa čaka še zaključek v vrtcu, gremo v ZOO. Komaj čakam. Meni je tok luštno gledat mojga sinka, ko je v družbi svojih sovrtičkarjev in ko imajo že prva prijateljstva in prve simpatije. user posted image  

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 22.6.2010 9:54:16 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Matevž, Jaka ali Aljaž?
mel79

Matevž (23%)

Jaka (37%)

Aljaž (40%)

Število vseh glasov: 341

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!