![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.6.2010 19:47:32
|
|
|
|
*Katja
|
Živjo! Se prvič oglašam, ampak vas že kar nekaj časa berem. Tudi jaz imam rok septembra in sicer 19. Je lepo vidt da obstajajo ljudje, ki razmišljajo in se ubadajo s podobnimi zadevami kot jaz :) Drugače se počutim odlično, izvidi so super od kar sem si uravnotežila prehrano s Herbalifom in zahvaljujoč njemu in moji volji sem se zredila 5kg (počasi in enakomerno) tako da lahko še vedno grem na Šmarno goro, sicer bolj počasi, amapak gre. Prej sem imela tudi nore težave z zgago, zdaj se pa počutim odlično (aloe vera) Mi je kar hudo, ko berem, da imate nekatere hude težave s tem. Med nosečnostjo se je res lepo dobro počutiti. Se še kaj oglasim, za prvič bo dovolj :)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.6.2010 20:19:01
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Srečanje....super je bilo. Spet je malo manjkalo, da nas niso ven vrgli , ko smo tako dolgo čvekale. Smo same klepetulje. Priznam pa, da me je tako bolel križ potem ko sem šla spat, da je moral mož stopiti v akcijo in mal zmasirati. hehe...do kdaj ste pa bile bravo za mozka mala2001 - super da sta uzivala na poroki,si me nasmejala da je tvoj omagu in neti...hehe trebuscek - ufff ste me prepricale da se jaz zmerim...me bo sok a ne...cakite malo rezultat: 109...sm pricakovala velik vec.... javljanje - ja po mojem je fajn da mamo eno se v rezervi,torej dve - nikoli ne ves...kaj pa lumpa k je na zacetku pa se ena na koncu - taka k se dost javi,meni je vseeno,povejte kdo pa dam svojo cifro pa dajmo pol lumpi pa teodori cifre - preko zs,vidte si pa same pol shranite kot zelite...a ja - a bomo samo tu pri nas objavile - ta in ta je rodila,ali tudi pod temo rodili smo...meni osebno je cist vseeno,vem pa da ene na uni temi ne marajo... srecanje - a so kake slike nastale,no z mamo ne ...hehe...k sm kmalu sla, pa sm mela s sabo fotoaparat sam se nism spomnila... katja - dobrodosla,ti kr veckrat kaj napisi
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.6.2010 23:03:58
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina a, tudi jaz upam, da se do septembrav se vidimo in 'ocaramo' se koga. Saj vcerajsnji natakar v Zvezdi sploh ni mogel dojet, kje za vraga se nas je najdlo skupaj toliko lepih trebusckov hahaha :) me prou zanima kakšno faco je naredu ko vas je vse zagledu saj so tudi gostje pri sosednji mizi na vsake toliko casa prav pobulili, ko je kaksna nova prisla zraven.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.6.2010 23:12:30
|
|
|
|
tejči28
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina a, tudi jaz upam, da se do septembrav se vidimo in 'ocaramo' se koga. Saj vcerajsnji natakar v Zvezdi sploh ni mogel dojet, kje za vraga se nas je najdlo skupaj toliko lepih trebusckov hahaha :) me prou zanima kakšno faco je naredu ko vas je vse zagledu saj so tudi gostje pri sosednji mizi na vsake toliko casa prav pobulili, ko je kaksna nova prisla zraven. hahaha,si kar mislim,da jim ni bilo jasno od kje zdaj toliko nosečk na kupu.Bravo punce! Koliko pa vas je bilo?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.6.2010 23:42:59
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 IZVIRNO SPOROČILO: archie IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina a, tudi jaz upam, da se do septembrav se vidimo in 'ocaramo' se koga. Saj vcerajsnji natakar v Zvezdi sploh ni mogel dojet, kje za vraga se nas je najdlo skupaj toliko lepih trebusckov hahaha :) me prou zanima kakšno faco je naredu ko vas je vse zagledu saj so tudi gostje pri sosednji mizi na vsake toliko casa prav pobulili, ko je kaksna nova prisla zraven. hahaha,si kar mislim,da jim ni bilo jasno od kje zdaj toliko nosečk na kupu.Bravo punce! Koliko pa vas je bilo? 7 se nas je zbralo. ravno dovolj, da smo nasle frej mizo notri.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 0:09:26
|
|
|
|
tejči28
|
uuu veliko.Ste pa pridne na tistem koncu,nam mariborčankam se sploh ne uspe zment za v drugo.No ja,bo že. Grem spat.nočko.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 8:11:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro!!! Kako ste čveke? Se vse ok počutite? Ma tole poletje se nam je pa blazno kislo začelo ane? Woow super za srečanje, nam iz Ce in okolice ni uspelo srečanje, mislim pa da zato bolj "padajo" kavice 1na1
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 8:26:13
|
|
|
|
katrinka
|
prvi poletni dan pa tak..obup...edina dobra novica ki je da ima morje ze 25 stopinj - nasa obala,komi cakam lepo vreme
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 8:44:17
|
|
|
|
mala2001
|
Jutro! Moške spokala od doma, zdej pa malo uživancije ob kavi in internetu.... Če bo vse po sreči planiramo v nedeljo ali ponedeljek skočit malo na morje... upam da bo po sreči!!! Sicer bom verjetno rabla kar nekaj poguma, da se bom slekla do kopalk.... kar imam tud, ko nisem .... Kopalk ne mislim novih kupovat, ker ne vidim potrebe, se mi zdijo dvodelne nosečniške sam ena fina marketinška poteza za nateg nas . Ker gremo na otok, kjer je v trgovinah vse ful drago, moram vso hrano vzet s sabo, se mi pa ne da več kuhat (kar je zanimivo za mene, ker drugače obožujem kuho in sem ravno s tega razloga zadnje leto tudi poklicno delala ne tem področju...). Kaj naj vzamem s sabo, da bo hitro pripravljeno in ne preveč slano? Zdej se bom pa počas morala odpravit likat - moje ponedeljkovo opravilo, ki se včasih prestavi na torek, sredo, četrtek... , je pa ravno tapravo vreme za to....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 9:12:45
|
|
|
|
Klemcy
|
Juuutroo! Vreme je danes čist ogabno. Pa navsezgodaj so nam prišli montirat vgradno omaro in vrtajo, tolčejo... joj kr glava me že boli. Sem pa jaz tudi že čist z mislimi na dopustu. Midva odpotujeva v nedeljo in glede na to, da greva z avtodomom, moram še cel seznam nardit, kaj bova v teh 10. dneh vse jedla, da se gre nabavit. Pa kopalk še nimam, ker lanske so tako male, da grejo sam na eno zizo in na eno ritnico . Pa še nekaj oblekc si moram nabavit v tem tednu, ampak čakam na sredo, ko imam in sem familiji že vnaprej povedla, da ne pričakujem, ampak če mi že kdorkoli misli kaj prinest, bom najbolj vesela kakšnega bončka za Europark. Tako da sem 100%, da bom to tut dobila in si lahko grem po cotice. Ta moj trebušček me že pošteno ovira. Komaj poberem s tal kašno stvar, tut obujem se že težko. Ko sedim predolgo me tut že pošteno boli in zateguje.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 9:18:57
|
|
|
|
archie
|
Srečanje: se že veselim Zvezdeuser posted image Če sem prav pregledala pridemo: - Archie -Katrinka -Božička -Teodora -Almera -Tinkatonka -Tanja Bozicka, tebe pa ni bilo, a ne? Saj pocasi bom pa povezala obraze in nicke
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 10:03:59
|
|
|
|
bambinca
|
že odštevam dneve do morja...ravno je poštar prinesel vaučer in v petek ponoči enkrat jo mahnemo via Rab kopalke sem si jest kupila ene čist hude ( za na hudo postavico )...pa kaj če nisem ravno sex bomb, za dušo pa vseeno lahko kaj naredim, a ne mi smo v soboto in včeraj praznovali 1. RD od mojega ta malega in 7. od ta velikega; me je tolk zmučilo,da me je ponoči tolk bolelo okoli sramnih kosti, da mi je šlo kar na jok, pa še lažni popadki niso hotli nehat ko se mali zbudi, greva pa v lab., ker imam jutri pregled
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 10:26:15
|
|
|
|
*Katja
|
Vreme je super, če moraš biti doma in se učit za jutrišnji izpit :) Mi pa misli malo uhajajo, sploh, ker me dojenček z brcanjem "moti". Se ne pritožujem preveč. Eno vprašanje, morda ste se o tem že pogovarjale, pa sem zamudila. Katera od vas hodi na aerobiko za nosečnice? Naj bi bilo fino, ker utrjuješ mišice prav za porod. Me zanimajo vaše izkušnje. Saj res, danes moram poklicat za metrinsko šolo...zdaj končno tudi to utegnem, ker je jutri zadnji izpit. Uživajte v hladnem zraku :)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 10:32:19
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie Srečanje: se že veselim Zvezdeuser posted image Če sem prav pregledala pridemo: - Archie -Katrinka -Božička -Teodora -Almera -Tinkatonka -Tanja Bozicka, tebe pa ni bilo, a ne? Saj pocasi bom pa povezala obraze in nicke Ne božičke ni bilo, prišla pa je potem še "mala".
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 11:05:41
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hej! Jaz imam pa danes pregled - popoldne sicer, kar pomeni kakšno 2h čakanje v čakalnici in potem le 10.minutni pregled. Mah kaj čm, sej to je zadnjič tkole popoldne, potem pa upam,da mi bodo šli na roko in me naročali le v dopoldanskem terminu. Me pa naslednjič čaka tudi UZ, tak da me prav zanima v katerem tednu nosečnosti me bodo naročili. Predvidevam, da tm nekje 33/34 teden. Takrat se bom šla tudi testirat za Streptokok. Moram ji pa mal pojamrat, ker jz gibe res čutim izredno nizko dol, pa sploh ne ne vem kako pogosto. Je res, da sem ful aktivna (kaj ne bom pri zvedavem 4-letniku) in ga skoz guncam čez dan s svojim gibanjem, ampak mene tudi zvečer le sem pa tja mal pobrca, ni ne vem kako aktivno dete. Očitno bo pravo nasprotje mojga Aneja. Mogoče pa celo nafehtam UZ danes, bom vidla kok bom uspešna. Drugače bo pa moj teden bolj v smislu zadnji dni službe in popoldanskega pakiranja za na morje. Ne bom imela v soboto nič časa, ker gremo na en celodnevni piknik, tak da se bo treba prej malo zoorganizirat. Pa jutri imamo še zaključek v vrtcu (gremo v ZOO), pa v sredo je tekma. Ojejjej, kdaj bom že pakirala . Drugače sem pa danes že ful pridna tle v službi, moram par stvari predat še do četrtka, oz. do jutri, ker v sredo bom mela celodnevno zakusko tukaj v službi, v četrtek pa samo še pospravljam pisarno. No zdaj je pa moje "RR pavze" konec grem naprej bit pridna. Lp Tina
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 11:07:46
|
|
|
|
NiNiBo
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Katja Vreme je super, če moraš biti doma in se učit za jutrišnji izpit :) Mi pa misli malo uhajajo, sploh, ker me dojenček z brcanjem "moti". Se ne pritožujem preveč. Eno vprašanje, morda ste se o tem že pogovarjale, pa sem zamudila. Katera od vas hodi na aerobiko za nosečnice? Naj bi bilo fino, ker utrjuješ mišice prav za porod. Me zanimajo vaše izkušnje. Saj res, danes moram poklicat za metrinsko šolo...zdaj končno tudi to utegnem, ker je jutri zadnji izpit. Uživajte v hladnem zraku :) Pozdravljena med nami Katja!!! Jaz na aerobiko ne hodim, grem pa vsak dan ce le lahko ven hodit tam za eno urco. Je pa to hoja v klanec, tako da dvignem puls in se nadiham. Na aerobiko pa mislim iti, cez kaksen mesec (ce jo bodo imeli tudi v poletnih mesecih) in sicer v Othelo na Viru pri Domazalah. Veliko srece jutri na izpitu, uh zadnji super. Moj zadnji je bil ginekologija in porodnistvo in, ko sem izvedela da sem ga naredila sem ravno kolesarila na Vrsic iz Bovske strani. Evoti to so pa trenutki, ko se za nekaj matras in nikoli ne pozabis. Srecno!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 11:49:15
|
|
|
|
nadka30
|
živjo dobrodošla katja, ste mi nekatere naredile kar lušte ker vidim da vas veliko gre na morje, no mi letos verjetno ne bomo šli ker ima moj kolektivni dopust šele od 15. avgusta naprej takrat bom pa že čisto na koncu. No od danes naprej sem uradno tudi na dopustu, na kocu bom pa še cca 3 t na bolniški, enostavno ne gre več. imam strašne krče v nogah-ne pomaga čisto nič, pa še trebuh mi vsakodnevno otrdeva tako da res ne vem kaj bo še iz tega. Sedaj samo upam da se bo vreme malo urihtalo potem pa že bo. Danes sem bila na socialni odala sem papirje za porodniško, glede paketa sem vzela denar, ker v bistvu ne rabim nič saj mi je vse ostalo od nadje, no nekaj bomo verjetno kupili ampak to bo bolj za moj gušt. Sem pa tole najdla na forumu, vzemite mal za hec in javite če rezultati štimajo http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=1006171621229770&a=1& upam da bo stran delovala lp
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 13:09:28
|
|
|
|
zalcy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 živjo dobrodošla katja, ste mi nekatere naredile kar lušte ker vidim da vas veliko gre na morje, no mi letos verjetno ne bomo šli ker ima moj kolektivni dopust šele od 15. avgusta naprej takrat bom pa že čisto na koncu. No od danes naprej sem uradno tudi na dopustu, na kocu bom pa še cca 3 t na bolniški, enostavno ne gre več. imam strašne krče v nogah-ne pomaga čisto nič, pa še trebuh mi vsakodnevno otrdeva tako da res ne vem kaj bo še iz tega. Sedaj samo upam da se bo vreme malo urihtalo potem pa že bo. Danes sem bila na socialni odala sem papirje za porodniško, glede paketa sem vzela denar, ker v bistvu ne rabim nič saj mi je vse ostalo od nadje, no nekaj bomo verjetno kupili ampak to bo bolj za moj gušt. Sem pa tole najdla na forumu, vzemite mal za hec in javite če rezultati štimajo http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=1006171621229770&a=1& upam da bo stran delovala lp hehe, nadka, zanimiva je tale stran z vprašanji... meni je pokazalo, da bo punčka tako kot mi je g že trikrat rekel, samo jas še vedno nisem prepričana, dokler je ne vidim
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 13:11:32
|
|
|
|
zalcy
|
Če mene vprašaš majo v XXX Lutz-u lepše stvari. (meni vsaj) Pa dražji so tudi. najprej hvala za odgovor... se bom znadjla, še posebej ker mama tudi navugacijo, ampak tolk da malo približno vem kje se pa ta trgovina nahaja tudi v grazu kje si mislila, da so dražji v ikei al tu
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 13:34:57
|
|
|
|
Natalija28
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy Če mene vprašaš majo v XXX Lutz-u lepše stvari. (meni vsaj) Pa dražji so tudi. najprej hvala za odgovor... se bom znadjla, še posebej ker mama tudi navugacijo, ampak tolk da malo približno vem kje se pa ta trgovina nahaja tudi v grazu kje si mislila, da so dražji v ikei al tu V XXX Lutzu so malce dražji. Kje pa je pa ti ne vem povedat-moram dragega vprašat. Vem, da sva z avtoceste dol zavila, ko sva se peljala nazaj v Slovenijo. Kak se pa kraju reče pa zaj res ne vem. Ravno v Lutz-u sva si nagledala ta gugalnik, ki sem si ga zaj uspela preko neta naročit po ZEEEEEEEEEEELO ugodni ceni: http://www.chicco.si/ProductDetails/263/pgoid/72250231-188d-4187-a74c-ef4ec976d813/lang/Croatian/Gugalnik-Polly-Swing.wshtml No, meni je kviz pokazal punčko - NE DRŽI. Če katera ne verjame pa naj pogleda v moj album, kjer se na eni slikci zelo lepo vidi "pištolca". Mariborčanke: katerega pediatra priporočate za novorojenčka v MB?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 13:37:32
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdrav! Katja, dobrodošla med nami danes pa se je začel prvi del filma: Gabriela home alone 1 dragi mi je odšel ob pol šestih za dunaj in se mi vrne komaj v sredo zvečer... še dobro, da imam bebija v trebuhu hehe pa še izpit me čaka jutri, tak da ta dan bo minil ko keks in upam, da tut noč... sama v postelji, je zame nočna mora... prvič v petih letah... preživeli bomo emmm... danes pa sem jaz bila zapravljivka za bebija kupila skorajda vse in upam, da bo vse kar mora bit in tisto pravo kupila vse za nego, plus dude, flaške itd... glede pleničk pa še vedno ne vem kaj naj naredim eni pravijo, da so pralne boljše, spet drugi da enkratne... nimam blage res... zdaj še sam potrebujem lupinico (grem drug mesec kar po njo, majo v pikapolonci ful pocen), jogi, odejo, posteljnino in kako igračko za nad posteljo in mislim, da je pol to to se mi vidi da sem zelena še v vsem tem... a se še katera počuti natančno tako? test: men je kao za punčko vrglo ven, sam nosim pa fantka vsaj tak so mi rekli hi hi katja: jutri boma mal švicale, vendar uspelo nama bo na izpitih... boš vidla šibam zdaj jaz mal pospravljat pol pa za knjige pa pridne bit
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 14:08:12
|
|
|
|
mala
|
Srečanje - je bilo super , še dobro, da sem našla čas in prišla ter se ornk načvekala upam, da nam še eno srečanje rata pred Septembrom, potem pa vozičkanje Danes sem imela pregled, vse ok ..tudi teža ni šla pretirano gor, v mejah normale. Edino pritisk imam nizek 100/60, s tem da sem že spila eno kavico zjutri...no pomoje soupada z vremenom k je tok zaspan dan Čez en teden me čaka Rh injekcija, naslednji pregled pa imam 26.7. - za na seznam. Vmes pa morje, še slaba 2tedna, potem pa uživancija , samo še kopalke rabim, kar je pa pri meni misija nemogoče, ker jih nikakor ne najdem ...no nekaj dni imam še časa.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 14:52:26
|
|
|
|
Natalija28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28 IZVIRNO SPOROČILO: zalcy Če mene vprašaš majo v XXX Lutz-u lepše stvari. (meni vsaj) Pa dražji so tudi. najprej hvala za odgovor... se bom znadjla, še posebej ker mama tudi navugacijo, ampak tolk da malo približno vem kje se pa ta trgovina nahaja tudi v grazu kje si mislila, da so dražji v ikei al tu V XXX Lutzu so malce dražji. Kje pa je pa ti ne vem povedat-moram dragega vprašat. Vem, da sva z avtoceste dol zavila, ko sva se peljala nazaj v Slovenijo. Kak se pa kraju reče pa zaj res ne vem. Ravno v Lutz-u sva si nagledala ta gugalnik, ki sem si ga zaj uspela preko neta naročit po ZEEEEEEEEEEELO ugodni ceni: http://www.chicco.si/ProductDetails/263/pgoid/72250231-188d-4187-a74c-ef4ec976d813/lang/Croatian/Gugalnik-Polly-Swing.wshtml No, meni je kviz pokazal punčko - NE DRŽI. Če katera ne verjame pa naj pogleda v moj album, kjer se na eni slikci zelo lepo vidi "pištolca". Mariborčanke: katerega pediatra priporočate za novorojenčka v MB? Slikce iz 3D mi ne gre naložit, zakaj ne bi vedla. Da ne bo katera pretirano iskala slikce z lulčkom. Trebuh pa mi ful pogosto otrdeva. To sem šele zaj opazila, ko si redno beležim. Danes že 4x...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 14:54:02
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 Sem pa tole najdla na forumu, vzemite mal za hec in javite če rezultati štimajo http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=1006171621229770&a=1& Meni kaže 80% punčko , bomo vidli septembra. Jaz sicer pravim, da imam fantka, ampak ne ker tako čutim, ampak ker nimam nobenih mozoljčkov ipd, ampak bomo vidli. Mogoče se pa motim
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 21.6.2010 14:54:02
|
|
|
|
Klemcy
|
nadka30 nisem vedla, da lahko že zdaj rihtaš to na socialni? Na csd strani sem prebrala, da 60 dni pred PDP. Kdaj približno pa potem prejmeš ta denar?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.