|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
20.6.2010 19:47:32   
*Katja
Živjo!

Se prvič oglašam, ampak vas že kar nekaj časa berem. Tudi jaz imam rok septembra in sicer 19. Je lepo vidt da obstajajo ljudje, ki razmišljajo in se ubadajo s podobnimi zadevami kot jaz :)
Drugače se počutim odlično, izvidi so super od kar sem si uravnotežila prehrano s Herbalifom in zahvaljujoč njemu in moji volji sem se zredila 5kg (počasi in enakomerno) tako da lahko še vedno grem na Šmarno goro, sicer bolj počasi, amapak gre. Prej sem imela tudi nore težave z zgago, zdaj se pa počutim odlično (aloe vera)
Mi je kar hudo, ko berem, da imate nekatere hude težave s tem. Med nosečnostjo se je res lepo dobro počutiti.

Se še kaj oglasim, za prvič bo dovolj :)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
20.6.2010 20:19:01   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Srečanje....super je bilo. Spet je malo manjkalo, da nas niso ven vrgli user posted image , ko smo tako dolgo čvekale. Smo same klepetulje. Priznam pa, da me je tako bolel križ potem ko sem šla spat, da je moral mož stopiti v akcijo in mal zmasirati. user posted image

hehe...do kdaj ste pa bileuser posted image
bravo za mozkauser posted image

mala2001 - super da sta uzivala na poroki,si me nasmejala da je tvoj omagu in neti...heheuser posted image user posted image user posted image

trebuscek
- ufff ste me prepricale da se jaz zmerim...me bo sok a ne...cakite malo
rezultat: 109...sm pricakovala velik vec....user posted image

javljanje - ja po mojem je fajn da mamo eno se v rezervi,torej dve - nikoli ne ves...kaj pa lumpa k je na zacetku pa se ena na koncu - taka k se dost javi,meni je vseeno,povejte kdo pa dam svojo cifrouser posted image

pa dajmo pol lumpi pa teodori cifre - preko zs,vidte si pa same pol shranite kot zelite...a ja - a bomo samo tu pri nas objavile - ta in ta je rodila,ali tudi pod temo rodili smo...meni osebno je cist vseeno,vem pa da ene na uni temi ne marajo...user posted image

srecanje
- a so kake slike nastale,no z mamo ne ...hehe...k sm kmalu sla, pa sm mela s sabo fotoaparat sam se nism spomnila...user posted image user posted image user posted image

katja - dobrodosla,ti kr veckrat kaj napisiuser posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
20.6.2010 23:03:58   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

a, tudi jaz upam, da se do septembrav se vidimo in 'ocaramo' se koga. Saj vcerajsnji natakar v Zvezdi sploh ni mogel dojet, kje za vraga se nas je najdlo skupaj toliko lepih trebusckov

hahaha :) me prou zanima kakšno faco je naredu ko vas je vse zagledu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj so tudi gostje pri sosednji mizi na vsake toliko casa prav pobulili, ko je kaksna nova prisla zraven.

user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
20.6.2010 23:12:30   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: archie

a, tudi jaz upam, da se do septembrav se vidimo in 'ocaramo' se koga. Saj vcerajsnji natakar v Zvezdi sploh ni mogel dojet, kje za vraga se nas je najdlo skupaj toliko lepih trebusckov

hahaha :) me prou zanima kakšno faco je naredu ko vas je vse zagledu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj so tudi gostje pri sosednji mizi na vsake toliko casa prav pobulili, ko je kaksna nova prisla zraven.

hahaha,si kar mislim,da jim ni bilo jasno od kje zdaj toliko nosečk na kupu.Bravo punce!user posted image user posted image user posted image Koliko pa vas je bilo?

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
20.6.2010 23:42:59   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

hahaha,si kar mislim,da jim ni bilo jasno od kje zdaj toliko nosečk na kupu.Bravo punce!user posted image user posted image user posted image Koliko pa vas je bilo?

7 se nas je zbralo. ravno dovolj, da smo nasle frej mizo notri.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
21.6.2010 0:09:26   
tejči28
uuu veliko.Ste pa pridne na tistem koncu,nam mariborčankam se sploh ne uspe zment za v drugo.No ja,bo že.

Grem spat.nočko.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
21.6.2010 8:11:04   
Anonimen
Jutro!!!

Kako ste čveke? Se vse ok počutite? Ma tole poletje se nam je pa blazno kislo začelo ane?

Woow super za srečanje, nam iz Ce in okolice ni uspelo srečanje, mislim pa da zato bolj "padajo" kavice 1na1 user posted image

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2607
21.6.2010 8:26:13   
katrinka
prvi poletni dan pa tak..obup...edina dobra novica ki je da ima morje ze 25 stopinj - nasa obala,komi cakam lepo vremeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
21.6.2010 8:44:17   
mala2001
Jutro!

Moške spokala od doma, zdej pa malo uživancije ob kavi in internetu....

Če bo vse po sreči planiramo v nedeljo ali ponedeljek skočit malo na morje... upam da bo po sreči!!!user posted image

Sicer bom verjetno rabla kar nekaj poguma, da se bom slekla do kopalk.... kar imam tud, ko nisem user posted image ....user posted image
Kopalk ne mislim novih kupovat, ker ne vidim potrebe, se mi zdijo dvodelne nosečniške sam ena fina marketinška poteza za nateg nas user posted image .

Ker gremo na otok, kjer je v trgovinah vse ful drago, moram vso hrano vzet s sabo, se mi pa ne da več kuhat (kar je zanimivo za mene, ker drugače obožujem kuho in sem ravno s tega razloga zadnje leto tudi poklicno delala ne tem področju...). Kaj naj vzamem s sabo, da bo hitro pripravljeno in ne preveč slano?

Zdej se bom pa počas morala odpravit likat - moje ponedeljkovo opravilo, ki se včasih prestavi na torek, sredo, četrtek...user posted image , je pa ravno tapravo vreme za to....

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
21.6.2010 9:12:45   
Klemcy
Juuutroo!

Vreme je danes čist ogabno. Pa navsezgodaj so nam prišli montirat vgradno omaro in vrtajo, tolčejo... joj kr glava me že boli.
Sem pa jaz tudi že čist z mislimi na dopustu. Midva odpotujeva v nedeljo in glede na to, da greva z avtodomom, moram še cel seznam nardit, kaj bova v teh 10. dneh vse jedla, da se gre nabavit. Pa kopalk še nimam, ker lanske so tako male, da grejo sam na eno zizo in na eno ritnico user posted image . Pa še nekaj oblekc si moram nabavit v tem tednu, ampak čakam na sredo, ko imam user posted image in sem familiji že vnaprej povedla, da user posted image  ne pričakujem, ampak če mi že kdorkoli misli kaj prinest, bom najbolj vesela kakšnega bončka za Europark. Tako da sem 100%, da bom to tut dobila in si lahko grem po cotice. user posted image

Ta moj trebušček me že pošteno ovira. Komaj poberem s tal kašno stvar, tut obujem se že težko.
Ko sedim predolgo me tut že pošteno boli in zateguje.user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
21.6.2010 9:18:57   
archie

Srečanje: se že veselim Zvezdeuser posted image Če sem prav pregledala pridemo:
- Archie
-Katrinka
-Božička
-Teodora
-Almera
-Tinkatonka
-Tanja

Bozicka, tebe pa ni bilo, a ne? user posted image

Saj pocasi bom pa povezala obraze in nicke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
21.6.2010 10:03:59   
bambinca
že odštevam dneve do morja...ravno je poštar prinesel vaučer in v petek ponoči enkrat jo mahnemo via Rabuser posted image user posted image user posted image
kopalke sem si jest kupila ene čist hude ( za na hudo postavicouser posted image )...pa kaj če nisem ravno sex bomb, za dušo pa vseeno lahko kaj naredim, a neuser posted image

mi smo v soboto in včeraj praznovali 1. RD od mojega ta malega in 7. od ta velikega; me je tolk zmučilo,da me je ponoči tolk bolelo okoli sramnih kosti, da mi je šlo kar na jok, pa še lažni popadki niso hotli nehatuser posted image

ko se mali zbudi, greva pa v lab., ker imam jutri pregled

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
21.6.2010 10:26:15   
*Katja
Vreme je super, če moraš biti doma in se učit za jutrišnji izpit :)
Mi pa misli malo uhajajo, sploh, ker me dojenček z brcanjem "moti". Se ne pritožujem preveč.

Eno vprašanje, morda ste se o tem že pogovarjale, pa sem zamudila. Katera od vas hodi na aerobiko za nosečnice? Naj bi bilo fino, ker utrjuješ mišice prav za porod. Me zanimajo vaše izkušnje.
Saj res, danes moram poklicat za metrinsko šolo...zdaj končno tudi to utegnem, ker je jutri zadnji izpit.

Uživajte v hladnem zraku :)

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
21.6.2010 10:32:19   
tinkatonka

Srečanje: se že veselim Zvezdeuser posted image Če sem prav pregledala pridemo:
- Archie
-Katrinka
-Božička
-Teodora
-Almera
-Tinkatonka
-Tanja

Bozicka, tebe pa ni bilo, a ne? user posted image

Saj pocasi bom pa povezala obraze in nicke user posted image user posted image user posted image

Ne božičke ni bilo, prišla pa je potem še "mala".  

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
21.6.2010 11:05:41   
tinkatonka
Hej!

Jaz imam pa danes pregled - popoldne sicer, kar pomeni kakšno 2h čakanje v čakalnici in potem le 10.minutni pregled. Mah kaj čm, sej to je zadnjič tkole popoldne, potem pa upam,da mi bodo šli na roko in me naročali le v dopoldanskem terminu. Me pa naslednjič čaka tudi UZ, tak da me prav zanima v katerem tednu nosečnosti me bodo naročili. Predvidevam, da tm nekje 33/34 teden. Takrat se bom šla tudi testirat za Streptokok. Moram ji pa mal pojamrat, ker jz gibe res čutim izredno nizko dol, pa sploh ne ne vem kako pogosto. Je res, da sem ful aktivna (kaj ne bom pri zvedavem 4-letniku) in ga skoz guncam čez dan s svojim gibanjem, ampak mene tudi zvečer le sem pa tja mal pobrca, ni ne vem kako aktivno dete. Očitno bo pravo nasprotje mojga Aneja. Mogoče pa celo nafehtam UZ danes, bom vidla kok bom uspešna.

Drugače bo pa moj teden bolj v smislu zadnji dni službe in popoldanskega pakiranja za na morje. user posted image  Ne bom imela v soboto nič časa, ker gremo na en celodnevni piknik, tak da se bo treba prej malo zoorganizirat. Pa jutri imamo še zaključek v vrtcu (gremo v ZOO), pa v sredo je tekma. Ojejjej, kdaj bom že pakirala user posted image .

Drugače sem pa danes že ful pridna tle v službi, moram par stvari predat še do četrtka, oz. do jutri, ker v sredo bom mela celodnevno zakusko tukaj v službi, v četrtek pa samo še pospravljam user posted image  pisarno.

No zdaj je pa moje "RR pavze" konec grem naprej bit pridna.

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
21.6.2010 11:07:46   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: *Katja

Vreme je super, če moraš biti doma in se učit za jutrišnji izpit :)
Mi pa misli malo uhajajo, sploh, ker me dojenček z brcanjem "moti". Se ne pritožujem preveč.

Eno vprašanje, morda ste se o tem že pogovarjale, pa sem zamudila. Katera od vas hodi na aerobiko za nosečnice? Naj bi bilo fino, ker utrjuješ mišice prav za porod. Me zanimajo vaše izkušnje.
Saj res, danes moram poklicat za metrinsko šolo...zdaj končno tudi to utegnem, ker je jutri zadnji izpit.

Uživajte v hladnem zraku :)

Pozdravljena med nami Katja!!!

Jaz na aerobiko ne hodim, grem pa vsak dan ce le lahko ven hodit tam za eno urco. Je pa to hoja v klanec, tako da dvignem puls in se nadiham. Na aerobiko pa mislim iti, cez kaksen mesec (ce jo bodo imeli tudi v poletnih mesecih) in sicer v Othelo na Viru pri Domazalah.

Veliko srece jutri na izpitu, uh zadnji super. Moj zadnji je bil ginekologija in porodnistvo user posted image  in, ko sem izvedela da sem ga naredila sem ravno kolesarila na Vrsic iz Bovske strani. Evoti to so pa trenutki, ko se za nekaj matras in nikoli ne pozabis. Srecno!!!

(odgovor članu *Katja)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
21.6.2010 11:49:15   
nadka30
živjo

dobrodošla katja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ste mi nekatere naredile kar lušte ker vidim da vas veliko gre na morje, no mi letos verjetno ne bomo šli ker ima moj kolektivni dopust šele od 15. avgusta naprej takrat bom pa že čisto na koncu. No od danes naprej sem uradno tudi na dopustu, na kocu bom pa še cca 3 t na bolniški, enostavno ne gre več. imam strašne krče v nogah-ne pomaga čisto nič, pa še trebuh mi vsakodnevno otrdeva tako da res ne vem kaj bo še iz tega. Sedaj samo upam da se bo vreme malo urihtalo potem pa že bo. Danes sem bila na socialni odala sem papirje za porodniško, glede paketa sem vzela denar, ker v bistvu ne rabim nič saj mi je vse ostalo od nadje, no nekaj bomo verjetno kupili ampak to bo bolj za moj gušt.

Sem pa tole najdla na forumu, vzemite mal za hec in javite če rezultati štimajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=1006171621229770&a=1&

upam da bo stran delovala

lp

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
21.6.2010 13:09:28   
zalcy

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

živjo

dobrodošla katja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ste mi nekatere naredile kar lušte ker vidim da vas veliko gre na morje, no mi letos verjetno ne bomo šli ker ima moj kolektivni dopust šele od 15. avgusta naprej takrat bom pa že čisto na koncu. No od danes naprej sem uradno tudi na dopustu, na kocu bom pa še cca 3 t na bolniški, enostavno ne gre več. imam strašne krče v nogah-ne pomaga čisto nič, pa še trebuh mi vsakodnevno otrdeva tako da res ne vem kaj bo še iz tega. Sedaj samo upam da se bo vreme malo urihtalo potem pa že bo. Danes sem bila na socialni odala sem papirje za porodniško, glede paketa sem vzela denar, ker v bistvu ne rabim nič saj mi je vse ostalo od nadje, no nekaj bomo verjetno kupili ampak to bo bolj za moj gušt.

Sem pa tole najdla na forumu, vzemite mal za hec in javite če rezultati štimajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da bo stran delovala

lp

hehe, nadka, zanimiva je tale stran z vprašanji... meni je pokazalo, da bo punčkauser posted image user posted image
tako kot mi je g že trikrat rekel, samo jas še vedno nisem prepričana, dokler je ne vidimuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
21.6.2010 13:11:32   
zalcy
Če mene vprašaš majo v XXX Lutz-u lepše stvari. (meni vsaj) Pa dražji so tudi.

najprej hvala za odgovor... se bom znadjla, še posebej ker mama tudi navugacijo, ampak tolk da malo približno vemuser posted image user posted image
kje se pa ta trgovina nahajauser posted image tudi v grazuuser posted image kje si mislila, da so dražji v ikei al tuuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
21.6.2010 13:34:57   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

najprej hvala za odgovor... se bom znadjla, še posebej ker mama tudi navugacijo, ampak tolk da malo približno vemuser posted image user posted image
kje se pa ta trgovina nahajauser posted image tudi v grazuuser posted image kje si mislila, da so dražji v ikei al tuuser posted image

V XXX Lutzu so malce dražji. Kje pa je pa ti ne vem povedat-moram dragega vprašat. Vem, da sva z avtoceste dol zavila, ko sva se peljala nazaj v Slovenijo. Kak se pa kraju reče pa zaj res ne vem.user posted image

Ravno v Lutz-u sva si nagledala ta gugalnik, ki sem si ga zaj uspela preko neta naročit po ZEEEEEEEEEEELO ugodni ceni: http://www.chicco.si/ProductDetails/263/pgoid/72250231-188d-4187-a74c-ef4ec976d813/lang/Croatian/Gugalnik-Polly-Swing.wshtml

No, meni je kviz pokazal punčko - NE DRŽI.user posted image   Če katera ne verjame pa naj pogleda v moj album, kjer se na eni slikci zelo lepo vidi "pištolca".user posted image

Mariborčanke: katerega pediatra priporočate za novorojenčka v MB?

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
21.6.2010 13:37:32   
Anonimen
pozdrav!

Katja, dobrodošla med nami user posted image

danes pa se je začel prvi del filma: Gabriela home alone 1
dragi mi je odšel ob pol šestih za dunaj in se mi vrne komaj v sredo zvečer... še dobro, da imam bebija v trebuhu hehe user posted image
pa še izpit me čaka jutri, tak da ta dan bo minil ko keks in upam, da tut noč... user posted image
sama v postelji, je zame nočna mora... prvič v petih letah... preživeli bomo user posted image

emmm... danes pa sem jaz bila zapravljivka user posted image
za bebija kupila skorajda vse user posted image
in upam, da bo vse kar mora bit in tisto pravo user posted image
kupila vse za nego, plus dude, flaške itd... glede pleničk pa še vedno ne vem kaj naj naredim user posted image
eni pravijo, da so pralne boljše, spet drugi da enkratne... nimam blage res... zdaj še sam potrebujem lupinico (grem drug mesec kar po njo, majo v pikapolonci ful pocen), jogi, odejo, posteljnino in kako igračko za nad posteljo in mislim, da je pol to to user posted image

se mi vidi da sem zelena še v vsem tem... a se še katera počuti natančno tako? user posted image

test: men je kao za punčko vrglo ven, sam nosim pa fantka user posted image
vsaj tak so mi rekli hi hi user posted image

katja: jutri boma mal švicale, vendar uspelo nama bo na izpitih... boš vidla user posted image

šibam zdaj jaz mal pospravljat pol pa za knjige
pa pridne bit user posted image

(odgovor članu zalcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2621
21.6.2010 14:08:12   
mala
Srečanje - je bilo superuser posted image , še dobro, da sem našla čas in prišla ter se ornk načvekalauser posted image
upam, da nam še eno srečanje rata  pred Septembrom, potem pa vozičkanjeuser posted image

Danes sem imela pregled, vse okuser posted image ..tudi teža ni šla pretirano gor, v mejah normale. Edino pritisk imam nizek 100/60, s tem da sem že spila eno kavico zjutri...no pomoje soupada z vremenom k je tok  zaspan danuser posted image

Čez en teden me čaka Rh injekcija, naslednji pregled pa imam 26.7.user posted image - za na seznam.
Vmes pa morje, še slaba 2tedna, potem pa uživancijauser posted image user posted image , samo še kopalke rabim, kar je pa pri meni misija nemogoče, ker jih nikakor ne najdemuser posted image ...no nekaj dni  imam še časa.

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
21.6.2010 14:52:26   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

V XXX Lutzu so malce dražji. Kje pa je pa ti ne vem povedat-moram dragega vprašat. Vem, da sva z avtoceste dol zavila, ko sva se peljala nazaj v Slovenijo. Kak se pa kraju reče pa zaj res ne vem.user posted image

Ravno v Lutz-u sva si nagledala ta gugalnik, ki sem si ga zaj uspela preko neta naročit po ZEEEEEEEEEEELO ugodni ceni: http://www.chicco.si/ProductDetails/263/pgoid/72250231-188d-4187-a74c-ef4ec976d813/lang/Croatian/Gugalnik-Polly-Swing.wshtml

No, meni je kviz pokazal punčko - NE DRŽI.user posted image   Če katera ne verjame pa naj pogleda v moj album, kjer se na eni slikci zelo lepo vidi "pištolca".user posted image

Mariborčanke: katerega pediatra priporočate za novorojenčka v MB?

Slikce iz 3D mi ne gre naložit, zakaj ne bi vedla. Da ne bo katera pretirano iskala slikce z lulčkom. user posted image

Trebuh pa mi ful pogosto otrdeva. To sem šele zaj opazila, ko si redno beležim. Danes že 4x...user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
21.6.2010 14:54:02   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Meni kaže 80% punčko user posted image , bomo vidli septembra. Jaz sicer pravim, da imam fantka, ampak ne ker tako čutim, ampak ker nimam nobenih mozoljčkov ipd, ampak bomo vidli. Mogoče se pa motim user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
21.6.2010 14:54:02   
Klemcy
nadka30 nisem vedla, da lahko že zdaj rihtaš to na socialni? Na csd strani sem prebrala, da 60 dni pred PDP.
Kdaj približno pa potem prejmeš ta denar?

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.