glugluglu
|
Matic, vse najboljše!!!! Almera, upam, da ni nič hujšega pri Boru, držim pesti Mi smo čist v r.... Tianu so se te afte naprej spustile, ima kar vročino, na srečo ne previsoko, noče NIČ jesti, oz. da grižljal v usta, ga zaboli in pljune ven. Živi od čaja in sladoleda, to je edino kar mu paše, jaz ne vem... Sedaj upam, da mi bo prijateljica kremo prinesla, jaz ne vem katero, baje obstaja nekaj, ampak zdravniki nočejo dat, prasci, ker naša zdravnica je pa rekla, da nič ne obstaja za mazat afte pa prav vprašala sem. Upam,samo, da imajo to zadevo tle v naši lekarni, poročam. No potem pa še ob 17.00 bi morala Nina nastopat na zaključni prireditvi za 3. razrede in ji je slabo postalo, kar naenkrat po popoldanski malici., Sedaj leži vsa boga in samo čakam še kdaj gre bruhat. V službi sem že rekla, da jutri pridem, boga babi bo imela jutri dva bolnika , kar od enkrat, prej pa dolgo časa nič. V glavnem Zdaj samo upam in močno držim pesti, da se zadeve uredijo do dopusta, aja Nina bi morala že v ponedeljek na že plačan rokometni tabor, če bo ok, če ne bo vsa splavalo nekam.
|