Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 19.6.2010 12:59:06
|
|
|
|
egleria
|
zaljubljena pri vozičkih je pa tak da boš ziher za vsakega otročka novega kupla.. vsaka reče tak da bo mela pač za drugega isti voziček. potem pa minejo leta in maš drug okus in ti je spet kaj drugega všeč.. takšne smo pač ženske.. vsaj pri meni vem da bo tak
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 19.6.2010 13:24:40
|
|
|
|
BabyKitty
|
zaljubljena23 za ker voziček sta se ogrela mi2 sva se sedaj odločila da kupiva maxi cosi muro... zdej pa samo še čakava na kakšno akcijo praviš, da so že naslednji teden razprodaje? Ali niso tam okoli 15.7.?
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 19.6.2010 19:55:29
|
|
|
|
egleria
|
maxi cosi mura je pa zakon ej.. še posebi za mamice ki rade športajo men je ful všeč.. pa stokke mi je tud fajni sam ni glih za težke terene pa kakšne rolarje.. k-llll,,iojj9uivgfreyewwwwwwwww tole je pa Patrik napisal
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 19.6.2010 20:24:28
|
|
|
|
Lun1ca
|
kaj pa ko se spet učim.. no v ponedeljek mam spet en izpit Prejšnji je pa kr ok bil.. se mi zdi vsaj bomo vidli! Oh vozički.. jaz še noseča nisem, pa že imam ene pol leta izbran voziček http://www.pegperego.si/si/p3-modularni-sistem-kiwi-i7628.shtml tut barva mislim da bo ta, ne glede na spol mislim, da je to bol taka nevtralna barva tak da je vseeno al je punčka al fantek.. no ampak prej je seveda še treba zanosit
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 19.6.2010 22:02:32
|
|
|
|
BabyKitty
|
Ma jst sm mela že vse živo zbran zdej sva se pa za tega odločla nekak... samo prevert je še treba če gre v avto, čeprov ne bi smel bit problem Lun1ca meni pa ta tvoj ni všeč zaradi koles... hočm met velka kolesa pa napumpana, da niso samo za asvalt... elgeria stokke je tud luškan ja... sam kolesa so velk-, če bi mel pa kolesa večja, bi pa zih stokkeja vzela... čeprav je drag ko Jaz sem pa ravnokar iz galerij... sem šla po dolgem času malo pogledat, da vidim če še znam je bila ta muzejska noč in sva se z mojim malo sprehodila komaj čakam da mojemu razkažem zadeve so bili tam tako luškani otročki, ki so s takim začudenjem opazovali... se mi je prov fajn zdej, da bom kmalu tudi jaz dočakala kaj podobnega
< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 19.6.2010 22:05:46 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 19.6.2010 23:31:30
|
|
|
|
Lun1ca
|
Men pa niso ti "novi moderni" vozički všeč. Sploh ne na 3 kolega Ah ja okusi so različni hvala bogu, kr drugač bi enih vozičkov skos zmanjkovalo v trgovinah, druge bi pa lahk skor zastonj talali BabyKitty umetniška dušica torej? Lepo lepo Jaz mam pa raje kot galerije, gledališče..
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 19.6.2010 23:41:00
|
|
|
|
egleria
|
sej jaz mam 4 kolesnika navadnega doma sam kaj ko potem vidiš da nikakor ni za vse terene pa hiter začne vse škripat, pa ko prideš na kako razpokano cesto ga kr trese itd.. res je vsak ma svoj okus zato se pa tudi toliko različnih stvari prodaja. pa tud čist odvisno je od osebe. nekatere vozijo vozičke samo po mestu, druge še po kakšnih drugih poteh, ene so bolj za športanje itd..
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 20.6.2010 9:15:52
|
|
|
|
BabyKitty
|
Lun1ca hvala bogu, da ima vsak svoj okus... če ne bi firme propadale imaš pa še čas, da si premisliš imam tud jst rada gledališče, ampak zadnje čase ne najdem časa... nisem bila že ene pol leta egleria sama imam pred blokom tako makedamsko potko ob gozdu... in sem rekla, da se hočem tam sprehajat namesto ob cesti do mesta... seveda pa tudi kdaj ob cesti do mesta... in si sploh ne predstavlam unga s tamičkenimi nenapihljivimi kolesi... bi mojga lupčka čist prerukal
< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 20.6.2010 9:16:32 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 20.6.2010 17:29:29
|
|
|
|
Lun1ca
|
No moram pa prizna, da o tem pa nism sploh razmišljala, kje se bom sprehajala Tak, da zgleda bom mogla vso stvar še malo preštudirat in se tut o kolicah pozanimat No pa sej še mam časa ogromno BabyKitty jaz nisem bla v gledališču že več ko eno leto tak, da si na boljšem ko jaz Kak je men dolgcajt če se vsaj ne bi mela za učit bi še šlo nekak.. a je tu kera iz MB še sploh? Za kako kavo ob trenutkih zdolgočasenosti?
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 20.6.2010 18:25:33
|
|
|
|
pinky86
|
Nama je pa tale zeloooo všeč: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177847 BEBE CONFORT in točno ta barvna kombinacija - super je! Velika kolesa, tak športen in praktičen. Odkupila bi ga od enih sosedov tukaj iz bloka (je njun tamali star že 2 leti) sam sta tok neodločna, tko da sploh ne vem a ga bosta sploh prodajala al ne ?!?! brrrr no če ga pa ne bosta, pa upam, da nama bo vseeno uspelo takega nekje ugodno kupit.
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 20.6.2010 18:43:15
|
|
|
|
pinky86
|
Poglejte še tele copatke --> http://www.biosvet.si/sl/index/products/cid/46 KOK SO CUTE uwiiii
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 20.6.2010 19:05:07
|
|
|
|
BabyKitty
|
pinky86 meni je bil tudi ta bebe comfort všeč dokler ga nisem videla v živo s košaro potem me je pa vse minilo
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 20.6.2010 19:49:48
|
|
|
|
BabyKitty
|
Mamice smo opasne
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 20.6.2010 21:55:45
|
|
|
|
pinky86
|
Bogi kuža me je kar stisnilo! AUCH Babykitty kakšen pa je res s košaro?!? Kaj a na kolesa čudno pride al kako?! Ubistvu ga še nisem vidla?!Slike so samo s športnim delom, ta soseda ima pa tut skos sam športni del gor...hmmm...ja pa sej ful grozen ne more bit al ja Mah, sej košaro bova imela samo zato, ker se rodi januarja in takrat je res mrzlo še ene par mesecev, drugače je sploh kupovala ne bi zravn. nočka
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 20.6.2010 21:58:54
|
|
|
|
BabyKitty
|
pinky86 tukajle se mogoče še najbolje vidi kako čudno podvozje ima, ko nima "nasajenega" gor športnega dela... https://shop.babyworld.co.uk/images/xt_pics/hightrekwithrearfacing.jpg Meni zgleda grozno... mam rada tako bolj old school obliko vozičkov
< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 20.6.2010 22:01:36 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 20.6.2010 22:28:59
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca No moram pa prizna, da o tem pa nism sploh razmišljala, kje se bom sprehajala Tak, da zgleda bom mogla vso stvar še malo preštudirat in se tut o kolicah pozanimat No pa sej še mam časa ogromno ja to pa res preštudiraj.. ker na koncu je to tud najbolj važno..
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 21.6.2010 8:24:22
|
|
|
|
nincy29
|
oo debata o vozičkih... lun1ca takega ko si ga ti si izbrala imam jaz in je zakon res je da za po makadamu ni lih najbl fanj ma se tut to da in mali itak uživa ko ga trese trikolesniki so mi všeč ampak.. 1.zavzamejo ful prostora 2.mamice se pritožujejo da je po pločnikih itd z njimi ful težko vozit 3.sem vidla kako se med policami v trgovini z njim težko obračaš itd sva pa z dragim pred tem gledala peg perego gt3 in prijatelji so prav tega kupili ampak ga bodo zaradi velikosti prodali. košara en nasvet..ni važno al je zima al poletje toplo priporočam košaro. 1.v jajčku več kot toliko časa nemore bit 2.v košari je ful zavetno(še posebno je fanj za novorojenčke)
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 21.6.2010 8:35:46
|
|
|
|
BabyKitty
|
nincy29 pa ni to nevarno če dojenčka trese? http://www.nedonosencek.net/phpBB/viewtopic.php?f=4&t=117 Glede trikolesnika pa... men so preogromni... moj je totalno navdušen nad GT3 al pa Jane pa ga jst nočem, ker mi je preveč glomazen... tko da nekak sva sklenila kompromis z muro
< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 21.6.2010 8:37:51 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 21.6.2010 8:39:51
|
|
|
|
nincy29
|
ma sej ga ne zdej ful trese pa tut velike gume ne pomenijo da po makadamu malega nebo treslo.je imela mama za sestro z velikimi napihljivimi gumami in je tut treslo.pa glede velikosti..čim ma velike gume zna ful placa zavzet. mi ne dela tista stran
< Sporočilo je popravil nincy29 -- 21.6.2010 8:41:32 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 21.6.2010 8:47:01
|
|
|
|
BabyKitty
|
nincy29 sej vrjamem, da ga ful ne trese... ampak ravno na tem linku piše (ki zdej čudežno ne dela ) da so lahko poškodbe bučke, ker ima še zelo mehke možgane... je odgovor na isto vprašanje, ali lahko dojenčka z vozičkom pelješ po gozdnih, makedamskih poteh... res je pa verjetno tudi, da je itq vse potencialno nevarno... pa vožnja z dvigalom, pa hranjenje z levo bradavico namesto z desno
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 21.6.2010 9:01:41
|
|
|
|
nincy29
|
babykitty si me nasmejala z zadnjim delom veš sej tut dojenček na začetku naj nebi spal na hrbtu..pa moj spi(če ga na bok daš ga takoj na hrbtu dobiš) pa dojenim otrok do 4. meseca naj se nebi nobene dodatne vode oz čajčka dodajalo ker naj bi vse v mleku bilo..pa zakaj za vraga mi spije zadnje dni še mal vode??pa mleka imam za izvoz da nebo pomote. pa da glede oblačenja ne govorim..če je novorojenček mora imet ko je zunaj 30C, 10 dolgih rokavov gor..nič ga v kratke stavit..moj se je že pri 1 rokavu ko je zunaj bilo 23C kuhal..pa neko strogo držanje če dojiš glede hrane itd..eh..jem marsikaj pa ga bo en dan zaradi enake hrane napenjalo en dan ne.....eh še bi lahko naštevala..bodoče mamice čim manj se obremenjevat..
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 21.6.2010 9:02:32
|
|
|
|
mladika
|
Uhh oprema...jst jo mam tut že nekaj nagledano pa sploh še nisem Upam da bo kmalu... Punce se priporočam za stiskanje pestk,mam izpit danes ob 12h!!;) Pa en lep deževen pozdravček
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 21.6.2010 9:05:52
|
|
|
|
nincy29
|
evo prebrala.. jah glih po hribu navzdol s kolesom ne mislim še it z malim "izogibajte se dolgim vožnjam z avtomobilom po slabih luknjastih cestah" hmmm nevem no..mal mimo aja bodoče mamice..pod opremo priporočam tudi ležalnik oz. gugalnik
< Sporočilo je popravil nincy29 -- 21.6.2010 9:09:52 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.