|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
19.6.2010 12:59:06   
egleria
zaljubljena pri vozičkih je pa tak da boš ziher za vsakega otročka novega kupla.. vsaka reče tak da bo mela pač za drugega isti voziček. potem pa minejo leta in maš drug okus in ti je spet kaj drugega všeč..user posted image takšne smo pač ženske..user posted image vsaj pri meni vem da bo tak user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 226
19.6.2010 13:24:40   
BabyKitty
zaljubljena23 za ker voziček sta se ogrela user posted image mi2 sva se sedaj odločila da kupiva maxi cosi muro... zdej pa samo še čakava na kakšno akcijo user posted image praviš, da so že naslednji teden razprodaje? Ali niso tam okoli 15.7.?

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 227
19.6.2010 19:55:29   
egleria
maxi cosi mura je pa zakon ej.. še posebi za mamice ki rade športajouser posted image men je ful všeč..
pa stokke mi je tud fajni sam ni glih za težke terene pa kakšne rolarje..

k-llll,,iojj9uivgfreyewwwwwwwww
tole je pa Patrik napisal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 228
19.6.2010 20:24:28   
Lun1ca
kaj pa ko se spet učim.. user posted image no v ponedeljek mam spet en izpit user posted image
Prejšnji je pa kr ok bil.. se mi zdi vsaj user posted image bomo vidli!

Oh vozički.. jaz še noseča nisem, pa že imam ene pol leta izbran voziček user posted image user posted image http://www.pegperego.si/si/p3-modularni-sistem-kiwi-i7628.shtml tut barva mislim da bo ta, ne glede na spol user posted image mislim, da je to bol taka nevtralna barva tak da je vseeno al je punčka al fantek.. no ampak prej je seveda še treba zanosit user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 229
19.6.2010 20:53:42   
egleria
jaz sem mela pred nosečnostjo zbran voziček jaguar car v zeleni barvi:
http://www.bolha.com/jaguar-car-vozicki/otroski-vozicek-jaguar-car-oglas383941410

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 230
19.6.2010 22:02:32   
BabyKitty
Ma jst sm mela že vse živo zbran user posted image zdej sva se pa za tega odločla nekak... samo prevert je še treba če gre v avto, čeprov ne bi smel bit problem user posted image

Lun1ca
meni pa ta tvoj ni všeč zaradi koles... hočm met velka kolesa pa napumpana, da niso samo za asvalt...

elgeria
stokke je tud luškan ja... sam kolesa so velk-, če bi mel pa kolesa večja, bi pa zih stokkeja vzela... čeprav je drag ko user posted image user posted image

Jaz sem pa ravnokar iz galerij... sem šla po dolgem času malo pogledat, da vidim če še znam user posted image je bila ta muzejska noč in sva se z mojim malo sprehodila user posted image komaj čakam da mojemu user posted image razkažem zadeve user posted image so bili tam tako luškani otročki, ki so s takim začudenjem opazovali... se mi je prov fajn zdej, da bom kmalu tudi jaz dočakala kaj podobnega user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 19.6.2010 22:05:46 >

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 231
19.6.2010 23:31:30   
Lun1ca
Men pa niso ti "novi moderni" vozički všeč. user posted image Sploh ne na 3 kolega user posted image
Ah ja okusi so različni user posted image hvala bogu, kr drugač bi enih vozičkov skos zmanjkovalo v trgovinah, druge bi pa lahk skor zastonj talali user posted image

BabyKitty umetniška dušica torej? user posted image Lepo lepo user posted image Jaz mam pa raje kot galerije, gledališče..

Neposredna povezava do sporočila: 232
19.6.2010 23:41:00   
egleria
sej jaz mam 4 kolesnika navadnega doma sam kaj ko potem vidiš da nikakor ni za vse terene pa hiter začne vse škripat, pa ko prideš na kako razpokano cesto ga kr trese itd..
res je vsak ma svoj okus zato se pa tudi toliko različnih stvari prodaja. pa tud čist odvisno je od osebe. nekatere vozijo vozičke samo po mestu, druge še po kakšnih drugih poteh, ene so bolj za športanje itd..user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 233
20.6.2010 9:15:52   
BabyKitty
Lun1ca hvala bogu, da ima vsak svoj okus... če ne bi firme propadale user posted image imaš pa še čas, da si premisliš user posted image   imam tud jst rada gledališče, ampak zadnje čase ne najdem časa... nisem bila že ene pol leta user posted image

egleria
sama imam pred blokom tako makedamsko potko ob gozdu... in sem rekla, da se hočem tam sprehajat user posted image namesto ob cesti do mesta... seveda pa tudi kdaj ob cesti do mesta... in si sploh ne predstavlam unga s tamičkenimi nenapihljivimi kolesi... bi mojga lupčka čist prerukal user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 20.6.2010 9:16:32 >

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 234
20.6.2010 17:29:29   
Lun1ca
No moram pa prizna, da o tem pa nism sploh razmišljala, kje se bom sprehajala user posted image Tak, da zgleda bom mogla vso stvar še malo preštudirat in se tut o kolicah pozanimat user posted image No pa sej še mam časa ogromno user posted image

BabyKitty jaz nisem bla v gledališču že več ko eno leto user posted image tak, da si na boljšem ko jaz user posted image

Kak je men dolgcajt user posted image če se vsaj ne bi mela za učit bi še šlo nekak.. a je tu kera iz MB še sploh? Za kako kavo ob trenutkih zdolgočasenosti? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 235
20.6.2010 18:25:33   
pinky86
Nama je pa tale zeloooo všeč:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177847 BEBE CONFORT in točno ta barvna kombinacija - super je! Velika kolesa, tak športen in praktičen.

Odkupila bi ga od enih sosedov tukaj iz bloka (je njun tamali star že 2 leti) sam sta tok neodločna, tko da sploh ne vem a ga bosta sploh prodajala al ne ?!?! brrrr user posted image no če ga pa ne bosta, pa upam, da nama bo vseeno uspelo takega nekje ugodno kupit.

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 236
20.6.2010 18:43:15   
pinky86
Poglejte še tele copatke --> http://www.biosvet.si/sl/index/products/cid/46   KOK SO CUTE uwiiii user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 237
20.6.2010 19:05:07   
BabyKitty
pinky86 meni je bil tudi ta bebe comfort všeč dokler ga nisem videla v živo s košaro user posted image potem me je pa vse minilo user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 238
20.6.2010 19:36:34   
Lun1ca
Kako mamice zaščitijo svoje otročičke pred nevarnostjo...

Čeprav tale je pa res huda! user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=ADGn1GABF0Q&feature=player_embedded

Neposredna povezava do sporočila: 239
20.6.2010 19:49:48   
BabyKitty
Mamice smo opasne user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 240
20.6.2010 21:55:45   
pinky86
Bogi kuža user posted image me je kar stisnilo! AUCH user posted image

Babykitty kakšen pa je res s košaro?!? Kaj a na kolesa čudno pride al kako?! Ubistvu ga še nisem vidla?!Slike so samo s športnim delom, ta soseda ima pa tut skos sam športni del gor...hmmm...ja pa sej ful grozen ne more bit al ja user posted image Mah, sej košaro bova imela samo zato, ker se user posted image rodi januarja in takrat je res mrzlo še ene par mesecev, drugače je sploh kupovala ne bi zravn.

nočka

Neposredna povezava do sporočila: 241
20.6.2010 21:58:54   
BabyKitty
pinky86 tukajle se mogoče še najbolje vidi kako čudno podvozje ima, ko nima "nasajenega" gor športnega dela...

https://shop.babyworld.co.uk/images/xt_pics/hightrekwithrearfacing.jpg

Meni zgleda grozno... mam rada tako bolj old school obliko vozičkov user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 20.6.2010 22:01:36 >

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 242
20.6.2010 22:28:59   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

No moram pa prizna, da o tem pa nism sploh razmišljala, kje se bom sprehajala user posted image Tak, da zgleda bom mogla vso stvar še malo preštudirat in se tut o kolicah pozanimat user posted image No pa sej še mam časa ogromno user posted image

ja to pa res preštudiraj.. ker na koncu je to tud najbolj važno.. user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 243
21.6.2010 8:24:22   
nincy29
oo debata o vozičkih...user posted image user posted image

lun1ca takega ko si ga ti si izbrala imam jaz in je zakonuser posted image user posted image res je da za po makadamu ni lih najbl fanj ma se tut to da in mali itak uživa ko ga treseuser posted image

trikolesniki
so mi všeč ampak..
1.zavzamejo ful prostora
2.mamice se pritožujejo da je po pločnikih itd z njimi ful težko vozit
3.sem vidla kako se med policami v trgovini z njim težko obračaš itd

sva pa z dragim pred tem gledala peg perego gt3 in prijatelji so prav tega kupili ampak ga bodo zaradi velikosti prodali.

košara en nasvet..ni važno al je zima al poletje toplo priporočam košaro.
1.v jajčku več kot toliko časa nemore bit
2.v košari je ful zavetno(še posebno je fanj za novorojenčke)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 244
21.6.2010 8:35:46   
BabyKitty
nincy29 pa ni to nevarno če dojenčka trese? http://www.nedonosencek.net/phpBB/viewtopic.php?f=4&t=117

Glede trikolesnika pa... men so preogromni... moj je totalno navdušen nad GT3 al pa Jane pa ga jst nočem, ker mi je preveč glomazen... tko da nekak sva sklenila kompromis z muro user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 21.6.2010 8:37:51 >

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 245
21.6.2010 8:39:51   
nincy29
ma sej ga ne zdej ful treseuser posted image user posted image pa tut velike gume ne pomenijo da po makadamu malega nebo treslo.je imela mama za sestro z velikimi napihljivimi gumami in je tut treslo.pa glede velikosti..čim ma velike gume zna ful placa zavzet.

mi ne dela tista stranuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 21.6.2010 8:41:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 246
21.6.2010 8:47:01   
BabyKitty
nincy29 sej vrjamem, da ga ful ne trese... ampak ravno na tem linku piše (ki zdej čudežno ne dela user posted image ) da so lahko poškodbe bučke, ker ima še zelo mehke možgane... je odgovor na isto vprašanje, ali lahko dojenčka z vozičkom pelješ po gozdnih, makedamskih poteh... res je pa verjetno tudi, da je itq vse potencialno nevarno... pa vožnja z dvigalom, pa hranjenje z levo bradavico namesto z desno user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 247
21.6.2010 9:01:41   
nincy29
babykitty si me nasmejala z zadnjim delom vešuser posted image user posted image

sej tut dojenček na začetku naj nebi spal na hrbtu..pa moj spi(če ga na bok daš ga takoj na hrbtu dobiš)user posted image
pa dojenim otrok do 4. meseca naj se nebi nobene dodatne vode oz čajčka dodajalo ker naj bi vse v mleku bilo..pa zakaj za vraga mi spije zadnje dni še mal vode??pa mleka imam za izvoz da nebo pomote.
pa da glede oblačenja ne govorim..če je novorojenček mora imet ko je zunaj 30C, 10 dolgih rokavov gor..nič ga v kratke stavit..moj se je že pri 1 rokavu ko je zunaj bilo 23C kuhal..pa neko strogo držanje če dojiš glede hrane itd..eh..jem marsikaj pa ga bo en dan zaradi enake hrane napenjalo en dan ne.....eh še bi lahko naštevala..bodoče mamice čim manj se obremenjevat..

Neposredna povezava do sporočila: 248
21.6.2010 9:02:32   
mladika
Uhh oprema...jst jo mam tut že nekaj nagledano pa sploh še nisemuser posted image user posted image Upam da bo kmalu...
Punce se priporočam za stiskanje pestk,mam izpit danes ob 12h!!;) Pa en lep deževen pozdravčekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 249
21.6.2010 9:05:52   
nincy29
evo  prebrala..

jah glih po hribu navzdol s kolesom ne mislim še it z malimuser posted image user posted image

"izogibajte se dolgim vožnjam z avtomobilom po slabih luknjastih cestah"

hmmm nevem no..mal mimouser posted image

aja bodoče mamice..pod opremo priporočam tudi ležalnik oz. gugalnikuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 21.6.2010 9:09:52 >

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.