|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
17.6.2010 11:29:31   
witch
Kar se tiče žuranja... v srednji sem hodila tu in tam s kolegicami v disko, ampak mi ni bilo. Smo se poleti dobili kje doma, imeli piknike ali pa šli na kakšno vaško veselico user posted image user posted image zdaj na faksu pa ni bilo žuranje kot žuranje... Smo se dobili v stanovanju pa smo kak deci spili, pa se podružili imeli lepo, včasi smo celo noč preplesali v stanovanju. V štirih letih faksa sem šla na žur na štuka v mb naprimer mogoče ene 5x. Pa še to sem šla noter, ostala kakšno uro in šla domov. KEr ne maram tiste gužve, pa pijancev. Meni je bilo zakon tisto naše druženje včasih celo noč. Ali pa sprehod na piramido v mb sredi noči user posted image ... še in še je bilo takih stvari. Velikokrat tudi brez alkohola.. To so bile za mene žurke.

Jaz samo pravim, da vsaka za sebe ve, koliko je sposobna, tudi uskladiti čas... Ker pri nas ni bilo opravičila če si manjkal. Ena je zahtevala 100% udeležbo na vajah. Kot sem že rekla, za sebe sem vedela, da nebom zmogla biti dobra študentka in dobra mamica hkrati, da tudi bom imela probleme z varstvom v mb, in tudi, da bom na faksu veliko preveč manjkala. In sem ta čas študija izkoristila za sebe (sem potovala za svojo dušo, sem se družila s kolegi), zdaj pa se s partnerjem ful posvečava en drugemu, ker ko pride otrok bo manj vsega....

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 201
17.6.2010 11:32:13   
BabyKitty
AinR samo če pomisliš malo drugačena potovanja... Kot študent finančno nisi najbolj sposobem, mogoče imaš več časa, kot potem v službi ampak tudi to ni nujno... torej je bolj logično, da imaš otroka pri 20ih, pri 30ih imaš službo in dosti več financ, otroka pa starega 10 let, ki ni več nujno odvisen od tebe... in spet lahko potuješ... lahko z njim, če pa je preveč rizično, gre pa pač za ta čas kam drugam, v kolonijo, k babici na počitnice ipd... Vglavnem pri 35ih si spet "frej za potovanja" user posted image

Sej sm malo grdo napisala vse skupaj, zelo posplošeno, ampak sej razumeš moj vidik...vsako stvar lahko pogledaš na več načinov... Sama potujem vsaj 2x letno in verjamem, da bom ta slog ohranila tudi z otrokom... vem, da sem sedaj na potvanjih stalno razmišljala, sem bi pa peljala svojega tamalega, da bi videl to pa to, pa to bi mu blo ful všeč pa... pač sem čudna in malo sanjam user posted image finance pa na srečo pri meni že sedaj niso težava...

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 17.6.2010 11:33:00 >

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 202
17.6.2010 11:37:18   
witch
BabyKitty s tem kar si napisala se strinjam... Moja starša sta pri 35ih imela otroke stare že 14 let. In sta lahko šla na počitnice brez otrok. Moja znanka ima zdaj pri 33ih novorojenčka. Saj je nekaj videla in doživela do danes, ampak ji je ful žal, da ni imela otroka prej.
Jaz bom z otorkom naprej potovala. Ko bo star ene pol leta ga že brez problema nesem na letalo. Bo malo težje in več komplicakij, ampak je moj otrok, in vem, da bomo prav uživali user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 203
17.6.2010 11:48:34   
AinR
če tkole pogledam mate čisto prav user posted image vse težave se da na rr rešit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 204
17.6.2010 11:56:55   
BabyKitty
AinR pr ns vse vemo user posted image pa vse smo najbolj pametne user posted image samo s taprave strani je treba pogledat user posted image

Tudi sama nameravam otročka voziti samo na potovanja, sicer ne v kakšne rizične kraje, tja tudi sama ne bi šla, ampak krajše ture... do tam 6 ur z avionom bi pa šla... Seveda pa je odvisno a bo moj otroček priden, al bo zatežen po mamici user posted image če bo težek, se bom pa seveda odpovedala za nekaj let potovanjem in potem nadoknadila... muahahha user posted image user posted image

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 205
17.6.2010 14:43:36   
zaljubljena23
fax in nosečnost...vsaka zase najbolje ve česa je sposobna...pa če je to N v prvem, drugem, tretjem ali četrtek letniku...Vem, da večina punc v tem času (nosečnosti) dobi zagon in delajo izpite kot po tekočem traku...Je pa res, da moraš potem gledati tudi na to, ko bo otrok, bo učenje zraven njega zelo težko, ampak če imaš s partnerjem in starši porihtano tako, da lahko vzamejo otročka za kakšno urco dve k sebi, seveda če niso v službah, se tudi ob otroku da študirat...Pri tem je pomebna zelo iznadljivost in seveda motiviranost..

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 206
17.6.2010 15:23:41   
malajka84
evo k smo lih pr faksu...men bosta ostala še dva izpita pa diploma, ampak nekak s emi zdi d ne bo problema to skp spravit tud pol k bo bebika pri hiši.
tak k si rekla, če je vse pošlihtan s eda vse in ne vem zakaj bi bil dojenček ovira. vse bo šlo!

No, drugače pa mam morfologijo 12. julija....ko z morj apridem, mi ni ratalo, da bi mela prej, ker je pa G na dopustu.-..tak da mal bova še mogla počakat...pa sej to bo minilo 1,2,3,:)

Glede potovanj pa midva ga bova jemla sabo, rada se mal stepava že zdej....potem spomladi, se bomo pa začeli vsi skupaj...komi čakam te trenutke...ah ja tud jst sanjam:) Sam pravjo d mal je treba, res.:)

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 207
17.6.2010 18:58:10   
Snoopyka
hey! mene že spet neki dni ni blo.... user posted image ko pa mi delajo preglavice z vrtcem, ga je tako težko dobit....
vidim da imate kr zanimivo temo...no js sm zanosila pri 17-ih in rodila pri 18-ih (rednja šola za gostinstvo in turizem) in nemorem reč da je bilo lahko.  ampak če si želiš zmoreš, sam vrjet je treba vase. js nisem mela podpore da bi končala šolanje in niti vrjela nism vase. če jo misim končat? seveda jo bom. če je nism takoj še ne pomen da je nebom nikol... trnutno ni prostora za šolo, ker imam skorajda nerešljivo situacijo doma in malega sončka, ki mi pomeni vse in z šolo bi jo zdele velik prikrajšala. če grem delat ji ne bo manjkal nič... mogoče bi blo bolje počakat še eno leto, ampak mi ni žal. prišla je iz ljubezni in lahko bi rekli da skorajda nenačrtno. saj sva se pogovarjala o otrocih, ampak ne da bi imela tko hitro in zdej sva srečna da imava tega sončka, srečna da je zdrava in se pridno razvija, ter raste in razsvetli vsak dan posebaj... torej vsaka zgodba im dve strani,, kot tude ta. če počakaš mal dlje je vredu in tud če se kr odločiš da je že čas je tud vredu... to je stvar vsakega posamznika.... ampak to je le moje mnejneuser posted image
kar se pa tiče potovanj...hm kaj sploh je to?user posted image user posted image nikol nism potovala kljub veliki želji in mi nebo mnjkal če tud zdej nebom šla. hodmo pa z tamalo v bosno 1x do 2x letno. in js sm že s temle zadovoljnauser posted image
joj moja mala budilka je odpovedala, drnjoha popoldanski spanec že skorajda 3 ure.... jo moram zbudi, drugač bo ponoči juhej....user posted image
šibam... lpuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 208
17.6.2010 20:02:12   
sa5i
hejj!
Punce kako ste? jooj vas dolgo nisem slišala, brala user posted image nimamo še user posted image so me pa obdržali v bolnišnici  zaradi pritiska. pa včeraj sem prišla domov. sedaj pa čakamo naprej. držite pesti, da se naša mala čimprej odloči priti ven. grem sedaj prebrat malo za nazaj. uživajteuser posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 209
18.6.2010 9:03:14   
BabyKitty
sa5i samo, da si doma, ampak jst sm te pa z dojenčkom prčakvala user posted image držim pesti, da se pikica kmal odloči user posted image user posted image

Snoopykaaa kje se skrivaš user posted image pozdravi malo user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 210
18.6.2010 9:30:05   
Lun1ca
Dobro jutro punce user posted image

sa5i še malo, še malo pa bo prijokalo user posted image sam wau kak mine cajt.. se mi še ne zdi dolgo nazaj ko si sporočila da si plusek zagledala, pa slabosti mela.. Zdaj pa že čakaš kdaj bo napočil trenutek user posted image user posted image

Ah ja jaz pa se učim. Danes med tekmo mam izpit. Hudiča kje so to uro našli! Sem prav jezna.. Polek tega nisem niti najbolj polna znanja, ker hm.. se mi ne da učit. Kot ponavadi! user posted image Pa pol v ponedeljek mam še en izpit, pa pol čez 1 teden spet enga.. user posted image
No samo je pa treba nardit! user posted image Da bom lahko pol brez skrna user posted image user posted image

Tak, da ja punce držte pesti dans za naše fante, da zmagajo, pa sprot še kr zame, da izpit nardim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 211
18.6.2010 11:12:42   
mladika
Lun1ca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za izpit in za naše fuzbalerjeuser posted image bomo stiskal pesti zdaj,pol pa še za user posted image !!!
Jst mam pa še 5 dni do dneva D in mam občutek da spet nav ničuser posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 212
18.6.2010 13:44:11   
sa5i
hejla
ja Lin1ca, res je minilo kot bi pihnil. sem ravno iz ctgja in je zaenkrat vse vredu. user posted image nikamur se še ne mudi očitno user posted image ampak mene bo konec ča kmalu ne rodim.

lun1ca srečno pri izpitih, jaz sem jih Hb odpisala user posted image

babyKitty, saj sem predvidevala da zdaj verjetno vse mislite, da že mam user posted image pa žal,user posted image se tolažim, da tako dolgo kot je do  zdaj več ne bo noteruser posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 213
18.6.2010 13:53:42   
zaljubljena23
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i

se tolažim, da tako dolgo kot je do  zdaj več ne bo noteruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lun1ca, stiskam pestke, da uspešno narediš ta izpituser posted image user posted image user posted image

mladika, mogoče pa te ravno zdaj preseneti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 214
18.6.2010 21:33:04   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

IZVIRNO SPOROČILO: sa5i

se tolažim, da tako dolgo kot je do  zdaj več ne bo noteruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lun1ca, stiskam pestke, da uspešno narediš ta izpituser posted image user posted image user posted image

mladika, mogoče pa te ravno zdaj preseneti user posted image user posted image user posted image

se kr podpišem user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 215
18.6.2010 22:05:27   
witch
sa5i držim pesti, da se bo user posted image čim prej oddločila priti na svet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mladika jaz imam en tak občutek, da vama je pa zdaj uspelo user posted image in upam, da me ne vara user posted image user posted image user posted image

Jaz user posted image da se pohvalim user posted image naredila sem izpit user posted image user posted image user posted image user posted image tak da sem spet bližje h koncu user posted image user posted image drugače pa sem utrujena, izmozgana in komaj čakam da grem spat user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 216
19.6.2010 7:22:52   
Lun1ca
Hvala punce user posted image Mi je kr šlo no.. sicer nisem glih blestela s svojim znanjem, ampak tak slabo pa tut ni blo user posted image Tak zdaj pa na šiht, pol popoldan pa spet učit, ker je v pondeljek naslednji izpituser posted image

mladika ja res bo pa mogoče ravno zdaj, ko najmanj pričakuješ.. tak je ponavadi user posted image držim pesti, da bo +user posted image user posted image user posted image

witch čestitam za izpit user posted image user posted image user posted image pridna! user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 217
19.6.2010 10:12:55   
donna22
Evo, včeraj se mi je ulila M, tak da ne bo nič iz user posted image ... Po svoje sem kar razočaranauser posted image

Aja, naša žabica reče MAMAuser posted image user posted image user posted image Ni lepšegauser posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 218
19.6.2010 10:26:48   
mladika
Punce,hvala za spodbudo!!!Sej če pa nav,gremo pa optimistično dalje v nove boje!!
Punci ki sta imeli izpit:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
wich-ti si pa malo pavze probaj uzet,usaj kak dan da se posvetiš samo sebi in svojemu dragiju!!
Zame pa u ponedeljek držite pesti,mam ob 12h izpit!!user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 219
19.6.2010 10:52:14   
pinky86
Hey punce, da se še jaz oglasim.

Sploh ne bi vedela za novo temo, če mi Lun1ca ne bi poslala linka (na "ta stari" me ni blo že zelooo dolgoooo).

Tudi nama je uspelo JUHEJ ;)) PDP imam točno en mesec za Babykitty --> iz srca čestitam tudi tebi, prav vidi se kako si srečna in bolj optimistična user posted image Si pa taka suhica kot jaz, in moj buši je tudi komaj malo izbočen (kar seveda opazim samo jaz in moj dragi, ker prej je bil bolj noter kot ven hahah user posted image ). Uspelo nama je nekje v 6. poskusu, sva bila pa ves čas zelo sproščeno, nič nisva forsirala, user posted image ko nama je pasalo ipd. Sem pa ugotovila, da je stres od drugih stvari v življenju (služba, šola..) zelo dobra kontracepcijauser posted image Ko se mi je vse skupaj umirilo, evo user posted image user posted image

Po jemanju KT nisem imela nobenih problemov z menstruacijo, je pa res, da sva imela še kakšno leto in pol kondome, predno sva bila pripravljena na user posted image . Sem se pa odločila, da jih ne bom jemala nikoli več, ker sem proti vsej tej kemiji, ki je že tako preveč vnesemo vase (FUJ!!). Ne vem pa, za kakšno zaščito sem bom/bova odločila po porodu !?!

Glede opreme bova zelo skromna, ker mi je škoda zapravljati gore denarja za nekaj, kar bomo uporabljati kratek čas. Voziček bo definitivno rabljen, posteljico bova kupila v Ikei, previjala bova pa kar na pralnem stroju s podlogo. Lupinico imava obljubljeno, baje zastonj, kar je super. Če bo punčka bova tudi dobila cel kup oblekic od kolegice, če bo pa fant bova pa nakupovala. Drugače pa nisva kupila še nič, razen BESAFE pasu za v avto - zame, pa kremo proti strijam - seveda ;)) Ostale nakupe bova opravila v zadnjem trimesečju.

V torek imam nuhalno svetlino, ki jo že nestrpno čakam - in slikice za na USB - joj, jaz bom to skos gledala potem, že tko se vedno čist raznežim na UZ...

Aja, na faksu sem pa v četrtek odpisala ZADNJI izpit (huh), samo še eno seminarsko moram oddat do konc avgusta in to je to ;) Diplomirati nameravam do poroda - upam, da mi bo uspelo.

Lep dan vam želim...

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 220
19.6.2010 10:58:38   
pinky86

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
junij 
22.6.     mladika, 22, Celje (9. krog)

28.6.    majčii, 25, Notranjska
julij 
 17.7.    witch, 25 (6. krog)
kmalu user posted image AinR, 23, Ljubljana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image
junij
22.6.2010, sa5i, 21
julij
avgust
september
oktober
november
11.11.2010, BOSTINA, 25, Zasavje
december
5.12.2010, BabyKitty, 21, Kranj
23.12. 2010, zaljubljena23, 25, Ptuj-Rače
januar
5. 1. 2011, pinky86, 24, LJ-okolica
februar
21.2.2011, lil_, 23, Ljubljana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

donna22, 23, Ptuj user posted image Zala, 2. julij 2009
eva19, 19, Domžale user posted image Lio, 17. november 2009
innes4, 21, Jesenice user posted image Tim, 29. maj 2010
egleria, 21, Velenje user posted image Patrik, 12. januar 2010
sunshine84, 25, Jesenice user posted image  Mia Klara, 28.05.2010
nincy29, 19, Nova Gorica user posted image Nik 1.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 221
19.6.2010 11:42:58   
donna22
pinky86, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 222
19.6.2010 12:06:35   
BabyKitty
wiiiiii polni se seznam nosečk... ŠE ŠE ŠE!!! user posted image

pinky86 iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image dobre datume sva zbrale user posted image

donna22 zdej pa maš tudi uradni naziv od svoje princeske user posted image čestitaaam... glede user posted image pa malo še počakaj potem pa novi boji user posted image

Vsem nam ki trpimo ob izpitih pa en velik user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 223
19.6.2010 12:42:01   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Evo, včeraj se mi je ulila M, tak da ne bo nič iz user posted image ... Po svoje sem kar razočaranauser posted image

Aja, naša žabica reče MAMAuser posted image user posted image user posted image Ni lepšegauser posted image

donna potem bo pa treba hitro delat na user posted image če je takšna želja user posted image

jaz sem pa sanjala ponoči da sem spet nosečka in sem bla čist panična.. jooj.. nebi bla še enkrat tk hitro

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 224
19.6.2010 12:50:05   
zaljubljena23
witch, bravo za izpituser posted image user posted image user posted image

donna čestitke tvoji princeski za lepe besedice...Verjamem, da so te besedice pri tebi povzročile čisto pozabo glede tečke...

pinky iskrene čestitke...

midva sva šla danes pokukat malo v BC, pa sva kupila prve bodije za najino pikico (kompletek treh), kaj drugega pa nisva, ker se baje v sredo začnejo znižanja, pa bomo takrat šli malo pokukat...

Hja oprema za dojenčka, bomo kar nabavni...Edino posteljice menda ne bo treba kupit, če je še v dobrem stanju od mojegauser posted image user posted image ..Ostalo pa bo treba...Sem razmišljala tudi o nabavi rabljene opreme, predvsem vozička...Pa sva rekla ne, ker ne bo to samo najin edini otrok, voziček je takšna stvar, ki se veliko uporablja in je fajn, da je novi...ne bom potem pri vsakem kupovala novega...Bom pa pazila, da ne bom kupovala na začetku stvari, ki jih še ni nujno, da jih potrebuješ, bomo naknadno kupili, če se izkaže za nujo

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.