|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
19.6.2010 6:53:40   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Dudica, kaj ko bi svojemu medvedku zrihtala ene kopalke?user posted image

user posted image ,bo treba ja samo da kaj  najdem...

jutro

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
19.6.2010 7:40:07   
PapuaNG
jutro,

smo bili kar zgodnji, ampak ima zdaj zaradi vrtca pač tak ritem, pa ga nočem podirat. Pa zeleni smrklji so prišli, upam, da ne bo kaj hujšega. Prehlad se mu itak že en teden vleče. Moram danes tukaj eno lekarno s calgelom najt....al pa če bi počakala na ponedeljek, danes ponoči je itak spal skos, nič bujenja, tut za jest ne. Danes imamo pa piknik na vikendu, ima fotr obletnico firme pa se moramo it pokazat. Škoda ker je tako vreme, ga bom morala skos stran od trave podit. Sem gledala včeraj za kakšne škorenjčke, da bi lahko tut po travi nemoteno skakal, pa nisem nič pametnega našla. Čevlje ima pa tut samo ene,...bi morala še po kakšne. Mogoče se pa spravim malo kasneje do mass-a in še kakšne vzamem. Da ima vsaj za preobut, če se zmoči.

Aja, spet se ne dobi calgela, ga imajo samo določene lekarne še na zalogi. Ne vem, kaj jim je...malo je, malo ni...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
19.6.2010 10:26:20   
Dudica1
A ima katera kakšne izkušnje z bazeni na obali?
Jutri bi šli mal čofotat pa ne vem kam bi se odločil it...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
19.6.2010 14:27:49   
majana79
Laguno Bernardin pohvalijo 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
19.6.2010 19:15:54   
lake
Niste glih čveke user posted image

Naše stanje je spremenljivo, T. je mal boljš, občasno brez energije, je praktično nič. Je pa zdej še moj neki zbolu za slabostjo, jst pa ne smem jamrat.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
19.6.2010 19:50:27   
šivilja
Adijo - jutri letimo v Grčijo!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
19.6.2010 19:52:36   
lake
Lepo se mejte!!  

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
19.6.2010 20:26:19   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Adijo - jutri letimo v Grčijo!

user posted image user posted image user posted image  uživajte!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
19.6.2010 21:19:40   
Tanja_
Čer!

šivilja uživajte!Pa spočij se!

Jaz sem pa danes samohranilka, pa še jutri bom verjetno, glede na to, da je šou moj na fantovščino.Pa skor cel teden sem že itak bla,ker je bil na poti-eh.....Sicer pa-po TV nič pametnega, otrok spi, pes se neki krega...Grem jest.

lejkica upam, da bo T kmalu bolje, da greste loh vsaj za par dni kam.

Aja večerja-jaz bi tudi prišla.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
19.6.2010 21:46:04   
lake
Ja jst tud upam da bomo zdravi, da gremo lahko vsaj za pa dni v toplice.

Na tv3 je film lovilec sanj. Jedla pa praktično že tri dni nisem, sm dons pojedla mal piščanca, pa me je začel v žlički bolet.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
19.6.2010 22:33:21   
majana79
lejkica, a to maš dieto? user posted image hecam se... zakaj pa ne moreš nč jest?!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
20.6.2010 18:07:38   
koala.cek
no ok, raztur do konca. mali brca posodo za solato, v katero se je ravnokar poscal. veliki z vodenkami farba - upam da po listu papirja. in me nič ne gane. prišli smo s kratkeka dopusta, čaka me gora posode ( ja stroj je izgleda crklnil ali pa je črpalka ), gora perila, dec je zoprn ker mora za dve minuti popaziti mulca, grgruser posted image user posted image

dopust pa uspel. vreme je bilo tako tako. ampak smo se pa včeraj kopali tudi zunajuser posted image  

ah, teden bo spet kratek. v petek je itak praznik, v soboto pa spet pičimo na dopust. tokrat malo daljši. tako in drugače.

vsem bolančkam pike poke.

šivilja - uživajte max.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
20.6.2010 19:47:17   
ivanamdb
ku kuc, a ni nobene? so ze dopusti zaceli?user posted image  no, uzivajte!
jaz sem zdaj v manchesteru. ta teden sm tolk delala, kot konj. hb da je na letaliscu v amsterdamu bil kot en express spa, tko da sem sla na xpress masazo in manikiruser posted image ....v petek sem bla v sluzbi do 9 zvecer......no commentuser posted image
za danes sem ze dovolj delala....tko da sem potem sla v shopping!!!!! aaaaaaaaaaaah kak je m&s tukaj super!jutr zihr grem do house of frazer in debenhams ker so popusti yipeeeeeeee!! zdaj grem spodaj na bazen, in se se narocim na en pedikir...(tolk rintam da si te stvarce mal dovolim potem a ne !!)
tasca je rekla da D vsak dan vec hodi, in zdaj rece "mama" in "nona". spet jo bom vidla konc julija...user posted image  (mislim, ok fajn jo vidim na skype, ampak to ni to)

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
20.6.2010 20:24:47   
PapuaNG
čer,

mi smo pa vsi trije obležali. Zgleda je mali prinesel trebušno gripo iz vrtca, tko da sem najprej jst včeraj popoldne začela prijateljevat s sekretom in uživala v njegovi družbi še pol noči, danes je pa še mojega zvilom, tko da je tut on bruhica. Mali se je pa ponoči skos zbujal, tko da sva ga k sebi vzela, in na koncu se ni nihče naspal. Itak sem bla cel dan povožena, ko da bi me kdo pretepel, prejle sem pa končno nekaj riža vase spravila. Je prišla moja mami, pa mi mal pospravila pa rižek skuhala user posted image Upam, da bo mali danes spal, da se kaj spočijem in si naberem moči. Jutri še ne gre v vrtec, ker je on tut ves čuden in ni nič jedel cel dan, edino malo prežganke pa mleko. Temperature v ritki ma lih za glih-malo čez 37, drugače je bil pa še kar razpoložen. Sploh za metanje daljincev v glavo pa klofutanje user posted image Upam, da ne začne jutri še on bruhat..

Jutri nej bi mel pa sistematskega,,...moram še pokiicat, a naj vseeno pridemo al nas prenaročijo. Itak bi moral met že skor en mesec nazaj pregled, pa zdravnice ni blo.

Grem se kavčat, dokler mali ne začne žurat...

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
20.6.2010 20:25:15   
maja1488
Ivana...ti si 'nora'. Kako zmoreš? Katere baterije uporabljaš user posted image  bi jst tut take.

Bolančki user posted image user posted image , dopustniki pa se lepo imejte. Jst jutri ičim domov, ker imamo roditeljski za Z, pol pa nazaj.

Grem gledat fuzbal...me je prjatlca majana okužla.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
20.6.2010 20:33:02   
koala.cek
ivana - a ti si skoz v manchastru ?  mi boš dala malo nasvetov, kaj si lahko ogledamo in kje šopingiramo ?

< Sporočilo je popravil koala.cek -- 20.6.2010 20:39:51 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
20.6.2010 21:18:40   
ivanamdb
uh plavanje je prav pasalo!

ojla maja! dolg cajta te nisem vidla!hm ja....mah baterije so stare, utrujena za po....    ampak, ves, lazje je ker sem sama...ko sem v sluzbi kosilo jem tam v restoranu, zvecer ponavad tiste ze oprane solatce ali kej podobnega (curry njamnjammmm), zlikam samo tisto kaj res rabim ko grem sluzbeno (max 2 srajce), in potem ko potujem si privoscim mal cajta, tele masaze,pedikire,ali kaj podobnega ...kako rece l'oreal "because you're worth it" user posted image user posted image
ja, tezje bi blo ce bi bila z mano tudi D in moj.... ja....se mal, se mal, in bom fertik, pa smer deutschlandija. moj ze rihta stanovanje..hahahaha tko da ko pridem ne bom morala nc..super!

ja koalcek - (jaz sem "stationed" na irskem) zdaj sem tukaj samo sluzbeno do torka.....uh center manchestera je za PO.NO.RT. fuuuuuuuuuuuuuuuuuul dobre stacune, ma ful dobre. kao glasgow je shopping center UK, ampak, punce, manchester je tud ful dobr. mislim na high streetu res vse dobis! in moj najljubsi M&S....ja vem, v LJ je m&s brezveze, ker pripeljejo sam cunje od prejsnje sezone, in to vse demode'....za krst sem avgusta imela eno super obleko (tiste ki imajo fb vidijo) iz m&s, in je placala 40eur!!!!!unbelievable! mislim danes sem za manj kot 100eur kupila skoraj celo garderobo (3 majce,1laneno srajco,1hlace,1kopalke)
mislim, do pred enih 5-10 let nazaj manchester je bil tok deprex mesto, ja zdaj tud vidis veliko tistih homeless, ampak center so zrihtali, in je res lepo. in hoteli so tud dobri, v centru imas vse, od hiltona,radissona,holiday inna, ipd. taxiji so pa tud poceni.

ok zdaj poklicem da mi prinesejo kaj popapat. brez veze mi je dol v restoran sama...user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
20.6.2010 22:38:32   
ivanamdb
ok....moj bo posal the perfect housewife...zdaj si tole studira na youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=YiE_QRvANlg&feature=related

in se tole:

http://www.youtube.com/watch?v=b5AWQ5aBjgE

hehhehehe mislim da dela na upgradeu na "sodoben moski v3.1" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
20.6.2010 23:07:32   
Anonimen
dober večer.

moji trije spijo, jaz pa naj pospravljam stanovanje in pakiram za jutrišnji odhod? ja.
sem vas morala vseeno malo pogledati in vidim, da trebušne viroze razsajajo... me že nekaj slabi.

ko bi to vedela, bi danes z mulčkoma ostala doma. smo šli v igralnico, med ljudi. pa vseeno upam, da bomo okej.

lake, Papua,... user posted image user posted image user posted image
ivana, user posted image  mesec bo hitro naokrog in boš videla svojo malo!

sama sem neverjetno presenečena nad Ujevim korakanjem. zdaj on že tako samostojno hodi, da moje roke skorajda ne prosi več! kmalu pa bo že tekel.user posted image
pa vedno bolj predrzen je! ga bom morala imeti vedno bolj na očeh. ni več tako, da ostane tam, kamor ga postavim.

včeraj je na vsak način želel z mano, ko sem nesla smeti v kanto. sem vzela še vozek, da bi ga spravila v avto. in ta čas, ko sem dvigovala vozek in ga tlačila v prtljažnik, se ozrem za U., ki bi moral stati poleg mene (in se držati avtomobilauser posted image ) in njega ni! pogledam, kje bi bil, on pa po vseh štirih čez parkirišče!!!! srce sem dobila v hlače, na srečo so bili vsi avtomobili v mirujočem stanju,...

in danes se je v igralnici silil nekemu očku v naročjeuser posted image ... to smatram kot pomanjkanje očetove prisotnosti (ga je ta teden videl samo zvečer in čez vikend nič)...

oh;
šivilja, že uživate?

nič, najprej zložim posodo v pomivalec, potem počistim wc,... sesala bom jutri zjutraj, ko bodo že v avtu.

Dudica, a medvedek pa plava?user posted image user posted image
kako ste se imeli na obali?

fucbal; najbolj me je navdušil lastni otrok! da s takim zanosom govori, kako so naši dali 2 gola!
sva danes gledala Italijo in Novo Zelandijo in me je stalno spraševal, kateri so naši. Pa sem rekla, da lahko navijava za Italijo, ker so naši sosedje.

(odgovor članu ivanamdb)
  Neposredna povezava do sporočila: 1569
20.6.2010 23:43:15   
ivanamdb
hej k.tja! sej res, mesec bo hitr mimo!
uh dobra si, mislim ker pospravljas in pakiras!

a ja fuzbal - jaz se skoraj nc ne razumem (men se rolete v mozganih spustijo ko govorijo o fuzbalu) - ok zdaj je SLO prva v grupi, in kaj se zgodi ce naslednjo zgubimo (ne bomo! ampak nikol ne ves) in USA zmagajo - kdo potem gre naprej? kako to gre? user posted image

sva danes gledala Italijo in Novo Zelandijo in me je stalno spraševal, kateri so naši. Pa sem rekla, da lahko navijava za Italijo, ker so naši sosedje.

lepo! user posted image  dobri sosedski odnosi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
21.6.2010 7:49:14   
majana79
Jutro!

Spali nekako... očitno čez dan poje premalo (samo ne vem kako mu vsilit več), ker ponoči celo flašo zgolta user posted image

Čez 2 uri in pol gremo na dopust, pa ni še nič spakirano. Mož seveda še spi.

Mi dol visi, bomo pa doma.

J. ritka je malo boljše, vsaj joka ne več. Očitno samo praška pomaga (lasepton sem probala, hvala user posted image ) A je katera kdaj vneto ritko s čim od Justa umivala ali mazala?

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
21.6.2010 8:27:54   
PapuaNG
jutro,

spali še kar...do pol petih, ko se je gospodič odločil žurat na polno. Da ne omenjam, da je bil ves podriskan, moj pritisk pa v minusu, tko da tut stat nisem mogla. Sem bla primorana mojga zbudit, čeprav se počuti še slabše kot jaz, da sva ga vsaj spedenala tko kot je treba. Pol sem pa sčasoma na kavču zaspala, otrok je pa okol šibal user posted image Zdej grem pa končno zajtrkovat, sem lačna za popi....ker nisem jedla nič pametnega že od sobote.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
21.6.2010 8:34:40   
Dudica1
majana kam greš zdaj ti?...ne vem več vsega...bo treba dodatno spominsko kartico user posted image

JUTRO

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
21.6.2010 8:53:00   
majana79
dudi, v Dolenjske user posted image

smo na pol spakirani... mož je na wcju user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
21.6.2010 9:13:02   
koala.cek
majana - naš je tudi zdaj v toplicah fasal vneto rit. ne vem, mogoče je tudi klor kaj svojega naredil. ampak, definitivno pomagajo kamilice in justova tea tree krema.

ivana - ok, zdej si mi povedala kaj je za šopingirat. kakšne so cene ? se splača ? Kaj pa je za videti ? a je kakšen zoo ? akvarij ? kaj je največja atrakcija ? sej bom še malo pogoglalauser posted image  hotel sem najdla enega čisto v mestu, pa še dokaj ugodna cena. kakšen pa je mestni prevoz ?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.