ivanamdb
|
uh plavanje je prav pasalo! ojla maja! dolg cajta te nisem vidla!hm ja....mah baterije so stare, utrujena za po.... ampak, ves, lazje je ker sem sama...ko sem v sluzbi kosilo jem tam v restoranu, zvecer ponavad tiste ze oprane solatce ali kej podobnega (curry njamnjammmm), zlikam samo tisto kaj res rabim ko grem sluzbeno (max 2 srajce), in potem ko potujem si privoscim mal cajta, tele masaze,pedikire,ali kaj podobnega ...kako rece l'oreal "because you're worth it" ja, tezje bi blo ce bi bila z mano tudi D in moj.... ja....se mal, se mal, in bom fertik, pa smer deutschlandija. moj ze rihta stanovanje..hahahaha tko da ko pridem ne bom morala nc..super! ja koalcek - (jaz sem "stationed" na irskem) zdaj sem tukaj samo sluzbeno do torka.....uh center manchestera je za PO.NO.RT. fuuuuuuuuuuuuuuuuuul dobre stacune, ma ful dobre. kao glasgow je shopping center UK, ampak, punce, manchester je tud ful dobr. mislim na high streetu res vse dobis! in moj najljubsi M&S....ja vem, v LJ je m&s brezveze, ker pripeljejo sam cunje od prejsnje sezone, in to vse demode'....za krst sem avgusta imela eno super obleko (tiste ki imajo fb vidijo) iz m&s, in je placala 40eur!!!!!unbelievable! mislim danes sem za manj kot 100eur kupila skoraj celo garderobo (3 majce,1laneno srajco,1hlace,1kopalke) mislim, do pred enih 5-10 let nazaj manchester je bil tok deprex mesto, ja zdaj tud vidis veliko tistih homeless, ampak center so zrihtali, in je res lepo. in hoteli so tud dobri, v centru imas vse, od hiltona,radissona,holiday inna, ipd. taxiji so pa tud poceni. ok zdaj poklicem da mi prinesejo kaj popapat. brez veze mi je dol v restoran sama...
|