|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
6.6.2010 20:55:16   
_katja_
čer!

Andromeda: ja Jaka boljše je. Ga zbujam čez dan kar na 2 uri. Izjemoma 2,5. Ponoči pa kakor se zbudi. Prejle sva ga z dragim stehtala in je že malo nad porodno. V sredo bo pa 14 dni star, ko bi mogel imet porodno težo nazaj.

Jaz sem šla včeraj prvič ven, na piknik. Je prav pasalo it malo med ljudi. user posted image
Je pa res super tole vremeuser posted image

Lep nedeljski večer!
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
6.6.2010 21:41:53   
onur
Andromeda: ja Jaka boljše je. Ga zbujam čez dan kar na 2 uri. Izjemoma 2,5. Ponoči pa kakor se zbudi. Prejle sva ga z dragim stehtala in je že malo nad porodno. V sredo bo pa 14 dni star, ko bi mogel imet porodno težo nazaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image Zmeraj boljše bo.

Andromeda: na morje gremo na Pag, kamp Straško, verjetno 5.7. Tako, da malo manj kot mesec dni in odrinemo. Juppppppiiiiii.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
6.6.2010 22:51:35   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Andromeda: na morje gremo na Pag, kamp Straško, verjetno 5.7. Tako, da malo manj kot mesec dni in odrinemo. Juppppppiiiiii.

O, fino, sem ravno zadnjič v eni brošuri brala, da je to eden od najboljših kampov na Hrvaškem. No, mi gremo pa čez 1 mesec (1 dan manj user posted image ) na Vis in sicer v apartma.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
6.6.2010 22:52:26   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Super, da se Jakec redi user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
7.6.2010 9:48:32   
_katja_
Mornin'

Uh Jaka ni spal včeraj od 17.00 popoldne do ene 2.00. Potem sem imela dovolj dojenja oz. crkljanja in se mu sla nastimat flasko. Je stankal in  zaspal user posted image In to do 8.30:))
Možek zdaj ni več skkoz doma, ampak dela po 4 ure in posledično se to raztegne na 14 dni. Pa saj do 11.00 ko pride domov, se ravno dobro slečeva iz pižameuser posted image

Morje oz. dopust jaz tudi komaj čakam. Poleti bomo bolj vandrali po Istri in Gorenjski, septembra pa gremo nekam dol. Sem malo gledala mobilne hiške in najeme prikolic , ponudbe dovolj, cene tudi ok. Samo bomo se malo počakali z rezervacijo. Gremo pa mogoče prvi vikend v juliju na Roglo za vikend. Bomo vidl. Ampak to je najbližji dopustuser posted image Ostalo pa kasneje...

Uh včeraj sem si zvečer privoščila en kozarc Radlerja....na balkončku zvečer, tišina,... super:)))))

Lep dan!
K

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 1580
7.6.2010 10:24:32   
mojsoncek
Zdravo punce! Druzba je in tudi kafe bi se prileglo... in glede na temperature bo verjetno pasala kar ledena kava...

user posted image

lyra, tukaj smo zato da se poslusamo in si pomagamo v tezkih trenutkih. Mislim, da se nobene nismo nikoli zavrnile ali jo skritizirale, ce se je izpovedala, ko ji je kaj lezalo na dusi. Torej, pridi k nam, izkasljaj se, da ti bo lazje!

katja - lepo, da mali Jakec pocasi napreduje.

dopust - mi gremo ze konec tega meseca user posted image . Potem bomo pa cez poletje se malo postukali s kaksnim podaljsanim vikendom.

Ja nic, je treba delat... lepo se imejte

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
7.6.2010 11:11:35   
Andromeda
Hello!

mojsoncek, hvala za izvrstno kavico, jaz pa prilagam sadje...btw - kam greste pa vi na dopust?

user posted image

Dario nas je spet ob 5.30 zbudil, zdajle pa sladko spi. Sva šla malo na otroško igrišče, ki je blizu nas, drugi otroci so se v peskovniku igrali z Darieavimi igračami, on je pa laufal okrog, se potikal po grmovju, skratka vse drugo ga je zanimalo...

Nič, grem še malo pospravit, potem pa kosilo kuhat. Je pa že kar vroče ob tej uri.. Ma bolje kot dež!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
7.6.2010 12:49:50   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Onur: uuuuuffff Straško!!, to je pa najbolj nabasan kamp na pagu... user posted image user posted image Mi smo bili lani, samo en dan, sicer smo bili locirani v Novalji. Pa sej kamp je fajn urejen (meni osebno malo prevelik), samo plaža pa tako natrpana, da folk skoraj drug na drugem leži. Mi, ko smo navajeni bolj praznih sredozemskih plaž, smo bili kr malo šokirani nad gužvo, hrupom in direndajem. Aja, pa sama slovenija je dol, v enem popoldnevu smo srečali skoraj celo Celje, hehe! user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
7.6.2010 19:20:40   
onur
Aja, pa sama slovenija je dol, v enem popoldnevu smo srečali skoraj celo Celje, hehe!

Še dobro, da nisem iz Celja. user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugač pa kar se natrpanosti tiče, bomo videli. Na prvem mestu mi je, da je kamp bogat oz. urejen.

Danes dopoldan smo čistili hiško. Pol sem šla po Petjo v vrtec. Popoldan pa preživeli zunaj. Malo prgali po pesku, malo po vodi, pa bili pri sosedovem fantu, pa Petja je dobila moker poljubček od sosedovega psa (je kar debelo gledala kaj se dogaja), ... Zdaj pa tuširanje in spanje.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
7.6.2010 21:25:24   
Bethany
Onur, hehe... user posted image user posted image še dobro, ja.

Ja, potemtakem pa je Straško dobra izbira za vas, kar se urejenosti in bogate ponudbe tiče, ja. Sej zato pa je tako obljuden...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
8.6.2010 7:52:18   
Andromeda
Dobro jutro!

Najprej ena kavica:

user posted image

No, mi2 se počasi odpravljava ven, ker bo potem vročina... Grem kupit kake sandalčke, pa premalo kratkih hlač imamo za našega fanta.

Eno ? - a vaši malčki že znajo sami jest? Dario sicer še ne. Sicer z žličko veselo meša, to je pa tudi vse. Bo že, vse ob svojem času.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 8.6.2010 7:53:39 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
8.6.2010 9:12:30   
mojsoncek
Dobro jutro in hvala za kavo!

Kako je meni vsec, da je koncno malo zahajcalo user posted image .

Andromeda - Nejc sam je ze tam nekje 2-3 mesece. Sploh ne pusti da bi ga kdo hranil. No, razen juhico pusti, da mu dajemo, ker vidi, da mu drugace vse iz zlicke stece, preden pride do ust. In tudi pije lepo sam iz kozarcka. Ja, vrtec naredi svoje

dopust - mi gremo konec meseca v Umag, v hotel. Smo pa vzeli kar hotelsko suito in all inclusive, da bomo imeli dovolj prostora, pa da se pustimo zares razvajat. Bi bilo sicer fajn, da bi lahko sli kam dlje, ampak moramo biti blizu, ce bi slucajno imel mozek kaksno sluzbeno intervencijo. Upam, da bo drugo leto glede tega ze kaj bolje.

Bom pa jaz tudi morala it mojima fanticem kupit se kaj za obut. Nejcu sem pred enim mesecem dala na nogico ene sandalcke, ki jih imam se od Anzeta, pa so mu bile malo velike. Sedaj mu jih pa komaj na nogio stlacim. Pomoje bomo kar danes na poti iz vrtca skocili do Alpine.

Drugace pa pri nas nic novega in nic pocebnega... no, razen to, da Nejca ze dve noci nekaj cufa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1587
8.6.2010 10:19:38   
_katja_
Mornin'

Andromeda hvala za kavico user posted image Jaz jo šele zdaj pijem. Ne greva zdaj nič ven, ker čakam patronažno da pride Jakca stehtat. Če bo kmalu prišla bova šla dopoldne, drugače pa potem popoldne.

Včeraj sem se tehtala user posted image user posted image user posted image Do moje idealne teže bom mogla zgubit enih 18 kguser posted image Ampak dobr bo že. Sej zdej počakam 6 tednov potem pa začnem migat. Pa malo pazit na hrano....

No pri nas že kar jaz kuham oz. pogrevam stvari. Možek se vedno spretno izogne. No saj Naceta ful animira, v stroj zloži, tko da glede na moje dobre stanje lahko res že kej skuham.

Drugač je pa res super tole vreme.....obožujem zimo in poletje user posted image user posted image user posted image

Današnje kuhanje: zelenjavna rižotauser posted image Mi ful paše zelenjava. Aja pa sem dva dni nazaj jedla zeleno solato in je blo vse ok, nič šaufanja user posted image user posted image user posted image

Lep dan!
K

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 1588
8.6.2010 11:38:00   
Andromeda
katja - glede na tvoje športne in gibalne spretonsti, zmogljivosti, itd, ne dvomim, da boš slej ko prej začela topit kilogramčke. Tiste, ki imajo 2 otroka, pa ponavadi pravijo, da so se v 2. nosečnosti bolj zredile in tudi malce dlje je trajalo, da so nazaj prišle na težo.

No, jaz sem si zdaj skuhala pravo turško kavico, še malo domače sladke smetane (iz ene eko kmetije) dam gor, pa bo user posted image

Danes pa kuham piščančjo obaro. Imam za cel teden izdelan jedilni, tako, da si ne razbijam glave vsak dan sproti, kaj naj skuham - za jutri imam v planu pohan sir, pečen krompir in brokoli, za četrtek bom naredila tortilje, v petek pa ribice. No, do vikenda pa še nisem prišla user posted image

Lep dan želim, pa tudi meni je zelo všeč, ko je tako zahajcalo! user posted image Pri nas še malo pihlja, tako, da ni prevroče.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
8.6.2010 11:53:16   
onur
Hvala za kavico. No, pa smo ostali notri. Petja se je že včeraj zvečer prijemala za uhca in kar ni mogla zaspati, malo je imela tudi vročine. Tako, da danes popoldan dela p in se gremo pokazat, če so uha, ker jo na dotik boli.

Prehranjevanje: naši pomagamo pri obrokih, vendar tudi sama drži žlico in je. Včasih pa se spunta in mora sama jesti. Iz kozarčka tudi pije sama.

_Katja_, pri tebi ni dvoma, da bodo kilogramčki tik tak dol.

Neposredna povezava do sporočila: 1590
8.6.2010 23:26:47   
Andromeda
onur - kako je s Petjo, ima spet ušesa vneta? no, naj se čim prej pozdravi.

Jaz sem šla popoldne na sestanek v vrtec, so nam pokazali vrtec, razložili kako in kaj...septembra pa začnemo uvajati. Si ponavljam kot mantro, da je to najbolje za našega lumpa, pa tudi jaz se bom močno razbremenila, dokončala fax in si poiskala službo. Me včasih kar mori, ker nimam nikogar blizu, da bi malo otroka popazil - tašči ga ni za dati - tudi sama se prav nič ne sili, ker ve, da je čist adijo, pa tudi nikoli nobenega drugega zanimanja ne pokaže zanj, kot malo buci-buc, "ti si moj" in konec. Moja mama je pa tud več kot 100 km stran. Ko bo kdaj kasneje več denarja, si bova z možekom kako varuško privoščila, da bova lahko šla kam ven, ker družabno življenje močno trpi, sploh pri meni...Saj ne pogrešam preveč družbe, ker mi je družina alfa in ω, ampak da se pa skoraj sama s sabo pogovarjam, pa tudi ne gre. Občasno se dobim z 2 sosedama v bloku, to pa je vse.

Nič, grem spat. Nočko!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 8.6.2010 23:28:01 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
9.6.2010 8:45:58   
mojsoncek
Dobro jutro punce! Eno kavo za se lepsi zacetek dneva...

user posted image

onur - kako je s Petjo?

Andromeda, tocno vem kako se pocutis... tudi mi smo se preselili stran od vseh in sva z mozekom za vse sama. Sicer sva sedaj zacela malo hodit ven vsaj ob posebnih priloznostih in dava takrat mladinca v varstvo, ampak to je samo vsake kvatre. Nasa druzba pa je vecinoma samo svakinja s familijo. Res je, da prav veliko casa niti nimam za razne kafetke, ampak pogresam pa cvek z nekaterimi dobrimi prijateljicami iz LJ.
Glede vrtca pa... bos videla, da bo vse OK. In tocno tako, kot si napisala. Cez dan bos v miru dokoncala faks in poiskala sluzbo, popoldan pa bos uzivala s familijo!

No, mi smo vceraj koncno "otvorili" peskovnik sezono in bilo je magicno. Mladinca sta sedela vsak na svoji strani in se igrala vsak zase, midva z mozekom sva pa nekaj metrov stran sedela v sencki in se pogovarjala user posted image .

Ja nic... bo treba delat...

Neposredna povezava do sporočila: 1592
9.6.2010 9:34:56   
_katja_
mornin'

MAGIČNA NOČ user posted image Jaka je spal od 23.00 do 6.30.... hudo, a ne? :)))))Je bil včeraj ful prklopljen skoz, tko da sem mela zvecer vsega dost in mu dala flasko. In je spil in zaspaluser posted image user posted image user posted image No sej je Nace poskrbel da smo se malo zbujali ponoči, ampak sem samo moža rukala, da je on ustajal...user posted image sem se prav lepo naspala.

onur: upam, da je s petjo vse ok.

izhodi: sem ravno prejle gledala koncert od Perpetum jezzile 20.tega meseca. Mi je nečakinja poslala meil če bi sle. In jest si ful želim it. Pa še blizu so, v letnem gledališču Studenec. Se morm z dragim zmenit, ampak pomoje bi slo.
Jest tudi nujno rabim čveke in kavice. Imam srečo, da kljub temu da sem se preselila iz Lj. imam blizu dve sosolski iz srednje sole, k se ful stekamo. S sestro in svakinjo pa ponavadi kar po telefonu čvekamo. Načrtujem pa tudi kaksn kino v bližnji prihodnosti s puncamiuser posted image Glede varstva imava pa srečo, ker je super tašča spodaj. Čeprav zdaj ko sta dva bo malo težje....Pa saj sta še mojadva v Lj., ki pa tudi ni daleč.

mojsoncek: so bili vaši konci v ponedeljek predstavljeni v oddaji Na lepše. Ful lepo. Uni Tavčarjevi apartmaji zgledajo sploh super.

Nc zdej se morm pa hitr ven spokat preden bo prevroče.... možek je šel v hribe, mal odvečno energijo skurit....potem jo bo pa še pri sesanju in pospravljanju user posted image sem žleht....user posted image user posted image user posted image

lp
K

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 1593
9.6.2010 13:37:42   
onur
Živjo. Smo bili včeraj pri p. Malo so vneta ušeska in grlo. Danes je že bolje. Sam user posted image , ko je tako vreme, mi pa noter, pol pa mama misli kaj bomo počeli. Dopoldan smo delale zvončke iz škatle od jajc. Sedaj pa po mukah spi. 14.30 pa šibam v vrtec na govorilne ure.

Andromeda, saj bo v vrtcu, samo pozitivno. Dario bo spoznaval in se učil novih stvari, ti boš pa kaj zase postorila.

Kar se dotika varstva, je pri nas tašča v zgornjem štuku, tako, da Petjo popazi. Če pa je sila, pa pride tudi moja mami. user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa tudi jaz drugače presljena in bi mi včasih pasalo kakšno kofetke. Ma, saj po drugi strani pa sem se navadila in tako je.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
9.6.2010 16:19:27   
Andromeda
Hello!

Hvala vam za spodbudne besede. Saj glede samega vrtca oz. vstopa/uvajanja v vrtec se niti toliko ne obremenjujem. Bolj me "skrbi", ker Dario še ni toliko samostojen - še ne je sam, čeprav ga spodbujamo, mu kažemo, ampak če ga preveč siliš z nečim, zna biti kontra učinek, pravijo. Slrbi me tudi, da se mu ne bi kaj pripetilo, ker je tak divjak in gre vedno po svoje. Glede tega je nemogoč, sem pa prepričana, da so vzgojiteljice vsega navajene in ga bojo obvladale. Jaz ga sama komaj. V
Vedno, ko grem z njim na otroško igrišče, se mota okrog raznega grmovja, pa sili na parkirišče in v en kafič, ki je zraven. Pa ga odločno kličem, naj pride nazaj, ga vlečem stran, on pa še vedno hoče po svoje. Vidim, da drugi otroci niso tako vztrajni glede tega. Jaz mu 3x rečem oz. ga odvlečem stran, 4. ga le še v voziček posadim, mu obrazložim, da ker me ne upošteva in dela po svoje, da greva domov.

katja - če bo Jaka takole nadaljeval s spanjem, bo tole super...Btw - kje je tale Studenec? Sem včeraj videla v KR plakat, da je 11. junija na Studencu dogodek sezone - koncert Jana Plestenjaka user posted image Verjetno ne gre za isti Studenec...ali pač?

onur
- kakor mi je znano, greš lahko s Petjo ven tudi, če ima vročino, ker je vzunaj itak vroče, se pa bolj senčke držite. Mislim, da je OK, če je več kot 25 stopinj vzunaj.

No, mi2 sva šla danes spet bolj zgodaj ven, najrpej se je malo zlaufal po igrišču, potem sva šla v eurospin po par zadevic in domov. Za kosilo sem naredila pire krompir in pohan sir, je blo Dariu zelo všeč Zdej pa čakava, da pride počasi očka domov. Do takrat pa se grem Dariu pridružit pri igri.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
9.6.2010 22:24:30   
poli*
andromeda- v vrtcu ga bodo obvladali, brez skrbi. Samostojen bo postal zlo hitro. To je strah vsake mamice, tudi mene je bilo. Jaz sem se najbolj bala (in se bom vedno), da moj otrok ne bo sprejet v družbo sovrstnikov... zaenkrat ne kaže nič slabega. Na meni je edino to, da jo "naučim" biti samozavestna, naprej bo morala pa sama.
Brez skrbi, tut mi imamo take divjake doma. Sicer mi ne dela nekih scen, zna bit pa kar zahtevna- še posebej, ko pridem vsa zmatrana iz šihta.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1596
10.6.2010 8:03:37   
_katja_
mornin'

Andromeda: v vrtcu se vsega navadijo: sami jesti, discipline, reda,... boš prav prijtno presenečena. Če ne je sam, mu bodo vzgojiteljice pomagale, glede divjanja je pa igralnica in zunaj igrišče prilagojeno malim otrokom. Pa tudi vzgojiteljice obvladajo svoje delo, tako da nič ne skrbi.

Studenec pri Krtini. Tukaj naprej od nas (Domžal) v smeri Maribora. Ja je Plestenjak tudi. user posted image

Lep dan!
K

www.fitnosecka.si

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
10.6.2010 8:47:01   
mojsoncek
morgen... coffee anybody?

user posted image

katja - kar tako naprej s spanjem user posted image

onur - sedaj se pa res ni treba notri drzat, ce je Petja bolana. Zunaj so lahko tudi z vrocino, ce ni velike temperaturne razlike, kar pa poleti ni. Edino, ce fajn piha, ji daj malo vatke v useska, glede na to, da ima malo vnetega.

Andromeda - to kar si napisala skrbi vsako mamico. Nas Anze je bil tudi tak ziv'c in sem bila res presenecena, ko sem v vrtcu slisala same pohvale zanj. In kot je ze poli napisala. Hitro se bo naucil sam jesti, ker bo videl druge, na zacetku mu bodo pa vzgojiteljice pomagale. Navadil se bo na red in rutino. Bos videla, kako bos presenecena. Nas Nejc se npr. ne mara previjat in doma vedno krici, se zvija in bezi stran. V vrtcu pa sam pride povedat, da je kakal in na previjalni lezi z vsemi stirimi od sebe. Mislim, da vse kar moras narediti ti, je to, da zaupas vzgojiteljicam.

Jaz sem pa danes ugotovila, da imam komaj za en teden cunj za v sluzbo user posted image . Sem imela pozimi generalno ciscenje omar, pa sem ful za oblect stran zmetala. In seveda pozabila, da sem malo na kratkem s cunjami. Bom mogla po hitrem postopku v shopping.

Tako... sedaj me pa caka intenzivna priprava na sestanek...

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
10.6.2010 11:25:58   
Andromeda
Hello!

mojsoncek
, hvala za kofetka!

Uu, kao je vroče danes. No, pa poskrbimo za malo osvežitve:

user posted image

Pri nas klasika: zbujanje ob 6.45, hranjenje itd, nato sprehod, vmes sva šla pokukat vrtni program v Lesnino, ker nujno rabimo stole + mizo za na ložo. Sem imela srečo, ker imajo eno ravno prav veliko oz. majhno garnituro v akciji in sem jo naročila, v 2 dneh naj bi jo dostavili. Hecno, še dober teden nazaj ni bilo dovolj toplo za posedanje vzunaj, zdaj je pa že skoraj prevroče. Je pa prednost manjšega kraja v tem, da imaš vse trgovine bolj na kupu, meni je všeč, da grem kdaj kaj lahko peš takole btw med sprehodom pogledat. Živimo ravno na pravi lokaciji, par minutk peš od starega dela mesta, 10 minut stran pa imamo trgovske centre. No, Lesnina je malce dlje, kaki 25 minut počasnejše hoje.

Lep dan želim!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 10.6.2010 11:27:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 1599
10.6.2010 13:10:05   
onur
Živjo. Mi smo boljše. Dopoldan sem malo kuhala sama, malo mi je Petja pomagala, pa igrali smo se. Zdaj pa je šla s tatkotom v mižule. Včeraj sem bila na govorilnih v vrtcu. Jo je vzgojiteljica pohvalila, da glede na to, da je najmlajša v skupini, je pridna in v določenih aktivnostih celo prekaša starejše. Povedala pa je, da edino ji ne paše gužva (npr. ko kaj delajo, pa jih je več na kupu), da se raje umakne in si poišče svojo zaposlitev pa pride nazaj, ko je manj otrok na kupu. Pa sporov tudi ne rešuje s pestmi user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak se umakne in jezi kao nase. Drugo sredo pa imamo z vrtcem zaključni izlet. Se gremo malo z vlakom peljat. user posted image

Andromeda: boš videla, v vrtcu postanejo otroci čisto drugačni. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......