|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
11.6.2010 11:19:47   
mojsoncek
hej hej! Res je ze malo pozno, ampak za kavo ni nikoli prepozno...

user posted image in se malo osvezitve, ker bo baje fajn vroce danes user posted image

No, pri nas nic posebnega. Pred nami pa je spet pester vikend. Jutri imamo piknik za mozekov rojstni dan, kar pomeni, da ze danes zacnemo s pripravami. Najprej shopping, potem se moram pa lotit peke torte. Ja, sem se odlocila, da naredim torto user posted image . Pa da vidimo user posted image

Sedaj pa moram na hitro dokoncat ene zadeve, ker dvomim, da bom danes se kaj delala. Sodelavec danes praznuje in nam v kratkem dostavijo pico da te kap.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
11.6.2010 11:57:47   
Andromeda
Hello!

mojsoncek, hvala za kavo in osvežitev upam, da ti bo torta za možev r.d. uspela.

Jaz sem si tudi pravkar naštimala eno turško kavico in domač ledeni čaj - kupujem sadne čaje v mullerju (tiste, ki so pakirani v prozorni vrečki po 200 gr, marelica-breskev okus pa je zakon), skuham, ohladim in potem veselo pijemo. Tudi Dario jih ima rad.

Nič, grem kavo spit, pomit okna, potem pa malo učenja in kuhanje.

Lep dan!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
12.6.2010 9:22:55   
onur
Živjo. Mi smo včeraj pohajali zunaj, dopoldan in popoldan. Popoldan sem oprala tudi zavese, ki so bile tega že krvavo potrebne, danes pa jih je treba še zmontirat gor. Zvečer pa sem si vzela zase in šla na eno predstavitev kozmetike, Petjo je pa tatko uštimal.
Danes pa sem že iz trgovine. Petja in tata pa sta šla gledat paglavčke v bližnji kal. Popoldan pa greva vrjetno do Planet Tuša v Koper. Morava še nekaj za kampirat kupit, pa malo kratkega za Petjo.

Mojsoncek, kako torto boš delala?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
12.6.2010 11:44:47   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Naredila sem torto nutella... izgleda pa takole...
user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
12.6.2010 11:50:05   
Andromeda
mosjoncek - a tole na fotki je tvoja torta? Videt je mmmmmmmmm...

No, pozdravček še od mene! Danes je pasje vroče, smo šli malo ven, Dario sedaj že spi, jaz pa malo kuham in pospravljam. Smo imeli pestro noč, tokrat ne zaradi daria, ampak nas je zbudil ropot, ker se je en pijan norec zaletel v zid, ki obdaja naš blok, potem ga je odbilo v reko Kokro. Menda jo je model odnesel brez posledic...Sem se pa tako ustrašila ob poku, da še več kot 1 uro nisem nazaj zaspala. Še dobro, da je Dario spal do 7.15.

Lep vikend želim, če imate možnost, se pjete osveži na kako kopališče. Mi čakamo, da se blejsko jezero malo segreje, sicer pa imamo v Kranju tudi letni bazen, ki pa še ni opdrt.

Neposredna povezava do sporočila: 1605
12.6.2010 12:37:54   
onur

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Naredila sem torto nutella... izgleda pa takole...
user posted image

Njami.

Neposredna povezava do sporočila: 1606
12.6.2010 20:55:41   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

mosjoncek - a tole na fotki je tvoja torta? Videt je mmmmmmmmm...

jp, izdelek na sliki je moj :)

No, ce katero zanima, jo delam po tem receptu: http://www.kulinarika.net/recepti/3603/sladice/torta-nutella/ . Enostavna priprava, testo vedno lepo naraste, uspeh zagotovljen. Jaz sem ji danes na eno plast kreme dodala visnje iz kompota, pesto pa sem "namocila" kar z visnjevim kompotom. BOMBA!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
13.6.2010 0:38:00   
lyra*
Punce, ne morem vec. Enostavno moram dat to ven iz sebe, preden se mi zmesa.
Ponoci ne spim, premetavam se po postelji in solze kar same od sebe tecejo. Zdaj sem sanjala nasega malega fantka. Ian Sky bi mu bilo ime. In po taksnih sanjah zacnem razmisljat o njem..
Pogledam v kot sobe, kjer je se pred 3.tedni stala posteljica, zdaj pa je vse prazno..
Danes sem bila sama doma, mislila sem da bom dovolj mocna,da pospravim njegova oblacilca in igracke, ki so cakale na njega. Ampak punce, nisem mogla.. Ko sem vstopila v sobo sem v sebi zacutila tako bolecino,da vam ne morem povedat.
Kricala sem, da so me vsi slisali. Hotela sem izkricat to bolecino ampak na koncu je bila samo se vecja. Zavedla sem se,da nic vec ne bo pripeljalo mojega fantka nazaj.
Tako zeljenega otrocicka, ki je 38.tednov brcal pod mojim srcem je usoda vzela se preden je zazivel.
Toliko vprasanj je, ampak nobenega odgovora. In vsi me tolazijo,da bo se vse pozabljeno in,da bo scasoma nehalo bolet!! In to sovrazim pri ljudeh.... Zakaj nekaj govorijo, ko noben ne ve kako se pocutim?? Njim je lahko govorit, ko ne obcutijo taksne praznine kot jaz.. Nocem,da govorijo in me tolazijo. Hocem,da poslusajo mene in cisto tiho sedijo zraven.
Ampak kaj, ko sem tisoce kilometrov vstran od mami in od sestre..

Tako ga pogresam. Rada bi ga... Objela. Poljubila. Ga opazovala kako mirno spi..
Rada bi zavrtela cas nazaj in vse spremenila. Resila bi ga trpljenja v trebuscku in mu pokazala najlepso plat zivljenja.
Ja, marsikaj si zelim.. Ampak vse to je NEMOGOCE. Noben ni sposoben uresnicit mojih zelja.
Tako,da mi ne preostane nic druga.. Kot da se borim naprej. In upam,da bo enkrat vsaj za kancek lazje.

Hocem umret in se na novo rodit.

Vasa Lyra* <3

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 1608
13.6.2010 9:23:07   
Andromeda
Lyra user posted image
Saj vem, da ni besed, ki bi te potolažile! Ljudje, ki ti govorijo take, se niti ne zavedajo, da tebe to tako boli in pravzaprav niti ne vejo, kako bi se obnašali, kaj na ti rečejo, da te potolažijo. Nihče ne more in ne sme pričakovati, da boš vse pozabila...Imaš morda kako možnost, da greš do svojih v Slovenijo, verjetno ti sprememba okolja ne bi škodila? In najbrž ne bi bilo slabo, da greš na kak pogovo do psihologa, se včlaniš v kako skupnost mamic oz. skupino za samopomočm mamic, ki imajo enako izkušnjo.

Jaz ti želim vse dobro, da najdeš sčasoma uteho v vsakdanjih stvareh, predvsem v svojih princeskah (saj res, kako pa sta kaj?), da nekako ponovno zaživiš in se zaveš, da kljub vsemu življenje teče dalje. Čas celi vse rane, je pa res, da nekje ostanejo trajne brazgotine. Bodi močna!!!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
13.6.2010 21:09:17   
Andromeda
Hej, kje pa se potepate danes?

Mi smo bili kar doma, na kosilo sta prišla še moj in možev brat, nato smo skupaj gledali tekmo...jeeeeeeee, zmagali smo! Za kakšno drugo aktivnost pa je bilo prevroče, vmes je še kakih 5 minut padalo, da se je le sparina nabila.

Daria pa čez dan tako hladim, da mu v en škaf natočim toplo vodo, dam igračke not in postavim na balkon...itak je čez par minut več vode okrog kot v škafu user posted image ...Dario se pa potem veselo z rito drsa gor in dol po tisti vodi.

Nič, grem možu delat še malo družbo pred tv, potem pa še malo knjigo brat in spat...

Neposredna povezava do sporočila: 1610
13.6.2010 22:10:46   
onur
Iyra* user posted image user posted image user posted image user posted image

Poslušamo te in daj vse iz sebe kar ti leži na srcu, ker če bo noter ostalo, je hudo in s tem uničuješ svojo psiho. Kaj pa uteha pri možeku. Se strinjam z Andromedo, če imaš kakšno možnost, da greš na krajši dopust do svojih domačih. Drugače pa rane bodo ostale, čas bo prinesel pa svoje in bo tako kot boš sama dopustila in si želela, da bo. Smo mojstri svojega življenja, drugi so naši sopotniki, ki nam lahko le nudijo oporo.

Me smo bile danes pri naših. Možek je delal cel dan. Smo šle gledat konje, pa bile pri bratrancu in sestrični, pa spale tri urce. Zvečer smo doma naročili pizzo, Petja pa je obdelovala puco (beri muco). Puca, puca, na puca, .... Se je bogi mački že mešalo. Pol smo se še stuširali, zdaj pa spi.

Neposredna povezava do sporočila: 1611
14.6.2010 9:31:41   
_katja_
Končno malo časa in miru, da preberem vse user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes ugotovila, da imam komaj za en teden cunj za v sluzbo user posted image . Sem imela pozimi generalno ciscenje omar, pa sem ful za oblect stran zmetala. In seveda pozabila, da sem malo na kratkem s cunjami. Bom mogla po hitrem postopku v shopping.

Uspešen šoping. Jaz bom tudi mogla it, po kakšne ohlapne cunje, ker nič svojega, razen unih poletnih kiklc, ne spravim na rit. Verjetno drug teden... moram kakšno tuniko dobit, se mi zdi da ful skrijejo trebuh user posted image

Kot sem že na FB komentirala: super torta. Pa ful dobra ideja za rob, tole s palčkami. Probam ob prvi priložnosti tudi jaz.

Jaz sem si tudi pravkar naštimala eno turško kavico in domač ledeni čaj - kupujem sadne čaje v mullerju (tiste, ki so pakirani v prozorni vrečki po 200 gr, marelica-breskev okus pa je zakon), skuham, ohladim in potem veselo pijemo. Tudi Dario jih ima rad.

Mullerjeva znamka? Bom naslednjič ko grem v Mullerja probala. Ker skoz tole vodo tankam, pa paše včasih kaj drugega, kot čaj za dojenje user posted image Umetnih pijač se probam pa izogibat, tako da bo prav prislo.
Upam, da vam kmalu dostavijo vrtno garnituro. Da boš lahko uživala ob kavici user posted image

Zvečer pa sem si vzela zase in šla na eno predstavitev kozmetike, Petjo je pa tatko uštimal.

Paše čas zase, a ne?!?! user posted image Jaz imam danes namen pobegnit zvečer za kaksno urco in pol od doma. Se sosolka iz gimnazije poroči pa ji bomo tak album nardile, kao spomini na 'frej' leta.  Ta velkega dam spat, tamalga bo pa že možek uštimal. Sej imamo flaško pa aptamila dostuser posted image
Super da je Petja pohvaljena v vrtcu. To vsak starš rad sliši user posted image

lyra: nimam besed. Samo držim pesti, da se čimprej pobereš in probaš živet življenje naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas vse ok. Včeraj ponoči me je spet nekaj treslo, pa spet sem imela eno dojko rdečo. Ampak sem včeraj vzela lekadol pa spet fajn zmasirala in danes tekom noči je bilo ok. Ne vem kako to, pri Nacetu mi nikoli ni mleko zastajalo. Res pa je da je Jaka bolj lenušček, pa mogoče ne potegne tako močno... kdo bi vedu user posted image
V soboto sem bila prvič sama z obema fantoma, ker je šel možek na tekmo v Bovec. Dopoldne je tašča vzela Naceta in sta šla malo po obiskih, po spanju smo bili pa zunaj. Jaka je bil priden, tako da res ni bilo panike. Včeraj smo hoteli it kam na izlet, pa je bila taka čudna napoved, da raje nismo šli. No so se pa vremenarji močno zmotili user posted image Smo šli pa dopoldne do sestrce v Lj. na eno kavico. Je ful smešno, ker ima čisto druge probleme...tri najstniške otroke. hehe res čist druge težave. Kr ne morem verjet kolk so že veliki, sem ravno starejšega nečaka včeraj gledala...res je že ta prav fant. Pa sem ga nedavno nazaj se previjala....čas beži user posted image

Nc punce dost pisanja, da boste mele kej za brat user posted image lep ponedeljek user posted image

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

Neposredna povezava do sporočila: 1612
14.6.2010 21:27:01   
Andromeda
Dober večer!

No, pa se je malce polegla tale sparina...čeprav mi je blo res všeč, da se je prav na poletno segrelo, samo čez vikend je bilo pa preveč soparno. V soboto smo končno dobili mizico+stolčke, tako, da lahko posedamo na loži user posted image

katja - jaz sicer nisem dojila, sem pa takrat marsikaj prebrala o dojenju in verjetno se ti je vnela dojka, ker je Jaka ne izprazni do konca...Mislim, da si jo moraš v tem primeru izčrpat, no saj ti bo mogoče katera, ki ima več izkušenj s tem povedala.

Nič, se grem možeku pridružit pred TV...nogomet, kaj pa drugega user posted image In ker zraven paše kaj osvežujočega:

user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
14.6.2010 21:37:22   
onur
Živjo še malo od mene. Možek dela, Petja je v mižulah, mama bi bila tudi kmalu, vendar mora še neki za službo naredit, če bo volja.
Popoldan smo uživali zunaj, zvečer pa sem lastiko rihtala Petji pri kratkih hlačkah. Je bila prenašonana, ker ima trebušček in sem novo vstavila. Tatko je bil dopoldan po trgovinah in šel po AD3 kapljice, ker smo jih razbili, pa karte je kupil za Billy Idol-a. Tako, da bo 24.6. lušno.

Iyra* kako je bil preživet današnji dan?

_Katja_ dojka proizvedla več mleka, kot ga je šlo ven oz. ni šlo vse ven. Tako se je na začetku meni vnela, vendar zares, da sem dobila antibiotik.

Neposredna povezava do sporočila: 1614
15.6.2010 10:27:05   
Andromeda
Hello!

Tukaj ni bilo pa še nobene, ki bi kavo skuhala...No, bom pa jaz:

user posted image

Dario me je danes pustil kar do 8.15 spat in mi je kar malo čudno, ker je že toliko ura. Sva mislila malo ven it, pa je nad nami nekaj sumjivo temnih oblakov, tako da se igramo na balkonu.
Ima pa Dario spet glivice po riti, pa še kar nočejo it stran. Bom skuhala čaj iz hrastovega lubja in mu spirala, ker canesten očitno ne pomaga dovolj.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
15.6.2010 14:57:12   
Bethany
Andromeda, mojsonček! Če se ne motim, sta si vidve enkrat izmenjevale neke recepte za porabo mascarpone, pa ni šlo za tiramisu... Se še spomnita?? Bi se priporočala za link, nazaj se mi ne da (oz nimam časa) iskat! Prosim! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1616
15.6.2010 18:27:57   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Andromeda, mojsonček! Če se ne motim, sta si vidve enkrat izmenjevale neke recepte za porabo mascarpone, pa ni šlo za tiramisu... Se še spomnita?? Bi se priporočala za link, nazaj se mi ne da (oz nimam časa) iskat! Prosim! user posted image user posted image

http://www.kulinarika.net/recepti/10137/sladice/mascarpone-spekulas-torta/

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
15.6.2010 19:16:39   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

http://www.kulinarika.net/recepti/10137/sladice/mascarpone-spekulas-torta/

jaaaaaaaaaa, točno to!!! Hvala! Verjetno je vredno dela, ane?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1618
15.6.2010 20:42:02   
Andromeda
C-C-C user posted image

Bi se lahko naš forum oz. tema preimenoval kar v kulinaričnega user posted image

Pogrešam tudi nekaj starih čvek, predvsem orko, pa še nekaj se vas je javljalo vsaj na začetku user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
15.6.2010 21:29:50   
mojsoncek

C-C-C user posted image

Bi se lahko naš forum oz. tema preimenoval kar v kulinaričnega user posted image

Pogrešam tudi nekaj starih čvek, predvsem orko, pa še nekaj se vas je javljalo vsaj na začetku user posted image

bejbi, ti je dolgcas user posted image (hecam se, da ne bos slucajno huda). Salo na stran... user posted image ... tudi jaz pogresam kaksno fajn debato... da ni povezana z nasimi otrocicki in vsakdanjimi opravili, ki nas cakajo ali smo jih tisti dan ze opravile. Pa seveda, izgubljene cveke tudi pogresam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1620
15.6.2010 22:06:09   
onur
Živjo. Da ne bo tako vsakdanje, lahko jaz popestrim z eno novičko. Da se z možekom avgusta še crkveno poročiva in isti dan krstiva Petjo. user posted image user posted image user posted image user posted image Bo samo v ožjem, ožjem družinskem krogu, ker mi ni do rompompoma.

Neposredna povezava do sporočila: 1621
15.6.2010 22:26:20   
Andromeda

Živjo. Da ne bo tako vsakdanje, lahko jaz popestrim z eno novičko. Da se z možekom avgusta še crkveno poročiva in isti dan krstiva Petjo. user posted image user posted image user posted image user posted image Bo samo v ožjem, ožjem družinskem krogu, ker mi ni do rompompoma.

O, super! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
16.6.2010 12:29:54   
mojsoncek
onur, cestitke!!!

No, zdej smo se pa vse ustrasile in raje ne bomo nic pisale, kot da bi pisale o nasem vsakdanjiku user posted image

No jaz sem med sluzbo skocila ven in sva sla z mozekom kupit soncna ocala (se rojstnodnevno darilo), pa ko je bila ravno prilika sem mimogrede se tavelikemu razgrajacu kupila ene superge, ker bogi revcek nima nobenih user posted image . Saj mi jih Nejcu tudi, pa so imeli najmanjso stevilko 22.

Sicer pa se trenutno ukvarjam z eno dolgocasno zadevo, ki se ji rece nerazknjizene zaloge in upam, da zadevo razcistim do konca tedna. Drugi teden me cakata samo dva delovna dneva, ker moram porabiti se stari dopust, potem pa ze picimo na dopust user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1623
16.6.2010 13:31:27   
Andromeda
Drugi teden me cakata samo dva delovna dneva, ker moram porabiti se stari dopust, potem pa ze picimo na dopust user posted image .

O, kako fajn, nekateri ste že skoraj na dopustu...tista 2 dneva boš pa že zobe stisnila...btw - kako pa kaj napreduje realizacija, da bi se zaposlila v moževi firmi in tukaj rekla bye bye?

Hm, kaj naj pa povem jst, ker se mi vse, kar se mi dogaja, so vsakdanje stvari...Vrhunec dneva/tedna/meseca je če pride kdo na obisk ali pa mi kam gremo. Mož pravi, da vseeno bolje kot samo kuća-poso user posted image

No, pa vžgimo bolj dopustniško temo - boste vašim mačkom oblekle kopalke, bojo nagci ali bojo imeli kopalne pleničke? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1624
16.6.2010 14:57:30   
_katja_
ČAOOO!!!

Bi z veseljem čvekala, ampak je bil Jaka skoz prklopljen in sva bila kar na kavču zabarikadirana user posted image Včasih čez dan ful spi, včasih je pa skoz prkloplen in gleda kot sokol. No sej vazno, da ponoči dobr spimo. Sam potem čez dan za net in ostale boninete:) ni kej dosti časa.

V ponedeljek sem bila zvečer zunaj. Je možek lepo zrihtal Jaka. Pa še punce smo bile tiste nakulire in smo se prav fajn nasmejale, načvekale pa še lep album smo nardile, za uno ki se poroči.

katja - jaz sicer nisem dojila, sem pa takrat marsikaj prebrala o dojenju in verjetno se ti je vnela dojka, ker je Jaka ne izprazni do konca...Mislim, da si jo moraš v tem primeru izčrpat, no saj ti bo mogoče katera, ki ima več izkušenj s tem povedala.

_Katja_ dojka proizvedla več mleka, kot ga je šlo ven oz. ni šlo vse ven. Tako se je na začetku meni vnela, vendar zares, da sem dobila antibiotik.

Sej zdej si skoraj po vsakem dojenje mal pretipam dojko, pa če je kje kaksna bulica pomasiram. Upam, da se mi ne ponovi več.

Živjo. Da ne bo tako vsakdanje, lahko jaz popestrim z eno novičko. Da se z možekom avgusta še crkveno poročiva in isti dan krstiva Petjo. Bo samo v ožjem, ožjem družinskem krogu, ker mi ni do rompompoma.

SUPER user posted image Čestital bomo pa potemuser posted image Res lepo. Pa še krst zraven.

No, pa vžgimo bolj dopustniško temo - boste vašim mačkom oblekle kopalke, bojo nagci ali bojo imeli kopalne pleničke?

Zdaj ko je bilo vroče je imel Nace bazenček za hišo in sem mu dala kopalke gor. Ampak njemu se sanja ne kaj je to lulanje. Ker se polula lepo, pol pa gremo akcija naprej. Sploh nc ne pogleda, opa kaj je zdej to, al pa da bi ga kej zmotil. Briga njega.
Na morju bo imel prav na plaži verjetno kopalke, če bo pa nevarnost kakanja (približno ob določenih delih dnevih kaka), bo imel pa pleničko. Ne bo pa nagec. Ker nočem, da se vsega z nago ritko na plaži na kamne ali mivko. Nikol ne veš kolk je umazan.
Morm pa še kakšne kopalke kupit, da bo imel dvoje. Sam sem včeraj gledala v H&Mu pa so ble bolj spiderman varianta. Nacetu to še nič ne pomeni, ampak kakšni avti, bagri ali živali.

Hm, kaj naj pa povem jst, ker se mi vse, kar se mi dogaja, so vsakdanje stvari...Vrhunec dneva/tedna/meseca je če pride kdo na obisk ali pa mi kam gremo.

hehe sva si na istem. Jest skoz mal plane delam kam gremo vse poleti. Sam da še kakšen teden mine, da mi ne bo treba več počivat. Res pa je, da ob dojenju TV gledam, tko da znam ves spored na pamet user posted image pa z aktualnimi novicami sem tudi na tekočem. No sej vikende imamo kar zasede, čez 14 dni gremo na Roglo upam da, vmes tele dva vikenda pa ena poroka, pa en piknik, pa tašča ma žurko za 50user posted image

Včeraj sem imela najhitrejši nakup v zadnjih letih. V pol urce sem si v H&Mu kupila kr neki kosov cunj (bolj ohlapne majice, kikclo, hlače, pa še za boysa majcke). Medtem sta se šla Jaka in dragi slikat za osebno, Nace je pa zabaval ata in mamouser posted image

Aja pa še to punce: H&M pa ful znižane robe. Sicer je bla mal gužva v BTCju včeraj, ampak dobr. Sam recimo za tamale majcke s kratkimi rokavi, po dve skupaj 3 eur. Če vam kaj poletnih cunj manjka kr v soping. Pa tud za ženske majo kr dobre cunje znižane. Sej drugač niti ne vem kdaj se začnejo razprodaje, ampak majo očitno predrazprodajo.

No da imamo še mal vročih debat: ima kjera izkušnje z vibracijskim obročkom?!?! Zdej ko smo bile ženske na čveku je ena rekla kolk je to hudo in oh in sploh. Se ga kupi tam pri kondomih zraven. Bom probala, ko začnemo spet sexat.

Uh sem se razpisala...začuda Jaka spi. Možek je šel pa po Naceta v varstvo in gresta v Sežano k bioenergetičarki.

Še to: smo hoteli tašči za 50 let zdele na piknik Šarca pripeljat. No smo si premislil,ko smo zvedli za ceno.... kolk pravte 30 minut nastopa ?!?!?! 600 eurov user posted image Huda cena, a ne? Sej zdej ne bo nič iz tega... se nam pa vseeno mal velik zdi...

zdej pa res konc...
lep torek al kaj je že dons... aja sreda...no lepo sredino popoldne user posted image
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......